×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 неочевиди признака, че жената е добра в леглото


13 Март 2021, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои са те

Любознателна и отворена към света. 
От затворените отшелници се получават само красиви сексуални маниаци, но не и богини на секса. Ако човек е отворен и общува със света с ентусиазъм, стреми се да го опознава чрез нови запознанства, общуване, взаимодействие, значи той не се страхува от своята природа и потребности, включително и от сексуални. Когато не се страхувате да изучавате сексуалността си, ще се научите да я ограничавате, дозирате и управлявате. Тогава ставате интересна и обект на любопитство дали сте толкова добри в практиката, колкото във вашата философия за секса. И няма опасност да се провалите, защото не спирате да се учите и да споделяте знанията си.

Вашето обоняние е добре развито.
Ако от време на време ви се струва, че острото ви обоняние е наследство от минал живот, в който сте била куче, можем да ви поздравим: вие сте отличничка в секса. С такъв нюх е трудно да не „надушите“ добрите феромони на добрия секс партньор. Няма да се задоволите дори с най-красивия, интелигентен и талантлив партньор без той да има подходящ сексуален потенциал. Вие самите „ухаете“ на секс и търсите любовник с този аромат, с който е невъзможно да останете като безчувствена талпа  леглото.

Имате голямо чувство за хумор.
Изследователите посочват пряка връзка между чувство за хумор и сексуални способности. В секса не можете да бъдете сериозен и надут пингвин. Работата ще се провали и "пингвинът" ще бъде опозорен. Ако подхождате към тази област от живота с хумор, знаете как да се смеете на себе си, обезвреждате пикантна или деликатна ситуация с уместна шега, нямате цена и в секса. Чудесното чувство за хумор - само по себе си е оргазъм, дори и без секс. Ако правите любов не само с разбиране на технологията, но и на непредсказуемостта на развитието на ситуацията, умеете красиво да се пошегувате с тона, знайте как да я дъвчете красиво, сексът с вас винаги ще бъде на висота. 

Вие сте интелектуално подкована
Според проучване на Лондонския кралски колеж умните хора са много по-умели в любовните игри. Сред 2000-те участници в експеримента (от 20 до 65 години), те са идентифицирали най-интелигентните и се оказа, че те, за разлика от по-малко интелектуално участници, са имали два пъти повече оргазми. Въпреки че има и друго мнение по този въпрос - прекалено умният мозък пречи да се отпусне в интимна близост и да позволи на собственичката си животински секс и безусловни оргазми. Затова, ако сте умни, ще намерите в себе си ресурсите, за да станете перфектната любовница. Ако сте далеч от Нобеловия лауреат, можете също да разчитате на високи нива в класацията на най-добрите любовници - инстинктите ще ви помогнат.

Вие не сте прибързани и придирчиви към храната
Когато човек яде съзнателно, без да бърза и се радва на процеса, наслаждавайки се на всеки залък, много вероятно е той да е отличен и в леглото. Селективността и небезразличието към процеса на хранене ви издава, че сте гурман, който рядко е избирателен само към храната. Ако това не се отнася до вас, няма значение. Започнете да ядете с удоволствие, отделете време, създайте кулинарни традиции и ритуали. Възможно е след това и в делата на любовта да сте по-умела, а атмосферата в спалнята ви ще стане по-еротична.

Вие сте ловка в шофирането
Забелязали ли сте, че шофьор, който се държи уверено на пътя, добре се ориентира в непознати терени и маршрути, бързо открива места за паркиране и лесно контролира пътуването, се оказва ловък и в живота. Същото може да се каже и за високите сексуални способности на човек, който перфектно кара кола. Карате ли добре автомобил? Ако отговорът е да, тогава в спалнята, най-вероятно, сте добра партньорка и не се страхувате от експерименти.

Вие сте прекрасна танцьорка
Вие знаете, че на добрия танцьор нищо не му пречи. Напротив, танцът помага да се отпуснете, да изследвате възможностите на вашето тяло, да тренирате необходимите мускули и гъвкавост. И това без да споменаваме сексуалната енергия, която зарежда танца. Гледайки танцьорка, ние често несъзнателно се транспортираме с нея в леглото, подозирайки, че щом тя е такава в танца, то и сексът с нея определено няма да е скучен. Ако сте ненадмината танцьорка, то само може да се завижда на партньора ви.

Увличате се от политика
Друго проучване на американски учени доказва, че хората, които са ентусиазирано се интересуват от политиката, следват новините в тази област или са пряко ангажирани с политически въпроси, са сексуално по-привлекателни от тези, които пренебрегват новини от политици. А оргазмите с  политическите любовници са по-чести и по-ярки. Защо? Не питайте. Такава е статистиката, но тя знае по-добре.

Вие сте левичарка?
Компанията LELO, чиито служители са провели проучване, за да сравнят удовлетвореността от сексуалния живот на левичарите и на десните, казват, че сте невероятна късметлийка. Имате много повече шансове да знаете всички радости на любовта и да бъдете запомнени от партньора ви като виртуозна в  секса, отколкото жените с десни ръце. Според проучване, 86% от левичарите се гордеят с интимния си живот, докато само 15% от десниците получават същото удоволствие от секса. Може да се предположи, че ще постигнете нирвана в секса, ако и  вашият партньор се окаже левичар.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
ALF
14.03.2021 09:38:52
0
2
Танцът е вертикално отражение на хоризонталните желания.
1.
1.
13.03.2021 23:27:40
0
4
Флагман един път да познаете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори