×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Бойко Борисов спря временно имунизирането с ваксината на „Астра Зенека“


Извънредно! Бойко Борисов спря временно имунизирането с ваксината на „Астра Зенека“
Осигурени са средства за изплащането на всички антикризисни мерки на правителството до края на май
12 Март 2021, Петък, 11:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ваксинацията ще бъде спряна, докато Европейската агенция по лекарствата не отхвърли всички съмнения за безопасността й

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди имунизирането с ваксината на „Астра Зенека“ да бъде спряно, докато с писмено становище Европейската агенция по лекарствата отхвърли всички съмнения относно безопасността й. Това стана ясно на работно съвещание, свикано от премиера, на което министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев докладваха, че все повече деца и ученици се разболяват от COVID-19 и търсят помощ в лечебни заведения.

В рамките на работното съвещание министър-председателят Бойко Борисов изиска до броени дни да бъде изработен план за определяне на критериите със здравните изисквания към туристите, които ще посетят България през новия сезон. Премиерът Борисов добави, че са осигурени средства и за продължаването на правителствените антикризисни мерки 60/40, 75/0, 80/20 до края на месец май включително. Дотогава е гарантирана и помощта за родителите, които гледат деца, учещи в онлайн среда.

„Докато не дойде писмено от Европейската агенция по лекарствата точно и ясно потвърдена диагноза – може или не може да се поставя ваксината на „Астра Зенека“, дотогава я спирате“, категоричен бе министър-председателят Борисов. Премиерът напомни, че договорите с производителите на ваксини са сключвани от Европейската комисия и са утвърдени от Европейската агенция по лекарствата.

„Ние, държавите членки, само сме ползватели“, допълни Борисов. В рамките на работното съвещание министърът на здравеопазването Костадин Ангелов посочи, че късно снощи няколко държави са спрели имунизацията с ваксината на „Астра Зенека“ на своите територии. Ангелов заяви готовността за издаването на заповед, с която и в България временно да бъде прекратено прилагането на Оксфордската ваксина, докато се извършат всички проверки на българската Изпълнителна агенция по лекарствата и на Европейската агенция по лекарствата. Здравният министър докладва още, че в рамките на вчерашния ден има над 15 000 ваксинирани лица, а днес ваксинацията продължава. „Продължаваме изпълнението на ваксинационния план с останалите две разрешени за употреба ваксини. Очакваме в понеделник доставка на 21 060 дози от ваксината на Пфайзер, а на 19 март - 33 600 дози от Модерна“, заяви изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов.

Той добави, че до края на март предстоят и още доставки от ваксините. Същевременно страната ни е в постоянна комуникация с Европейската комисия за осигуряване на допълнителни количества от двете РНК ваксини. Министър Костадин Ангелов акцентира върху тенденцията за увеличаване на заболеваемостта сред децата и младежите. Ангелов посочи, че хоспитализираните деца до 18 годишна възраст с доказан COVID-19 са общо 56, от които до 1 година са 14 деца, от 1 до 3 години са 9 деца, от 4 до 10 години - 9 деца, а останалите деца са на възраст до 18 години. „Няма риск за живота на нито едно от децата, но отчитаме подмладяване на гражданите, които постъпват в лечебните заведения – нещо, което преди не се наблюдаваше“, изтъкна здравният министър. Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев информира премиера, че в последните дни е отчетено бързо увеличаващо се разпространение на вируса и в училищата.

„В 18 области на страна по данните на Националната информационна система има средна заболеваемост над 300 души на 100 000. Там сме препоръчали на началниците на регионалните управления като участници в областните кризисни щабове да подкрепят решенията за преминаване в обучение в електронна среда за срок от минимум 2 седмици на учениците от 5 до 12 клас. На този етап това е разумното“, заяви образователният министър. Вълчев докладва, че има готовност всяка една паралелка в страната да премине в електронно обучение.

Премиерът Борисов изиска строг и постоянен контрол за спазването на противоепидемичните мерки у нас, което осигурява възможност за функционирането на бизнесите.

„Не се страхуваме да носим отговорност. Ползваме локалния подход, не защото ни е страх да вземем решение на централно ниво, а защото има градове и населени места, където няма толкова заболели и не виждам никакъв смисъл да слагаме всички под общ знаменател“, заяви министър-председателят Борисов.

„Направете среща с ръководството на моловете по места и им казвате – спазвате правилата, работите, не ги спазвате, тогава се сърдете на себе си. Като имаме претенциите за умна, интелигентна и иновативна нация, трябва ли да му се издава заповед на човек, за да спазва мерките“, риторично заяви премиерът Борисов. Министър-председателят отново призова българските граждани да пазят личното си здраве.

„Всички виждат какво става с другите държави в Европа с месеци наред локдаун. В България е възможно най-либералното, но ние разчитаме и на чувството за самосъхранение, на чувството за отговорност, демокрацията е и отговорност“, изтъкна Борисов. Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна Николова информира, че предстои разплащането на остатъчната сума, която е в размер на 51 милиона лева на фирмите и туроператорите, които са заявили дейност по отношение на 4% от оборота, отчетен през 2019 г.

„Първоначалната сума беше изплатена, сега остава да бъдат разгледани и проверени съответно с Националната агенция за приходите съответствието на декларираните информационни масиви, за да може ние да разплатим сумата“, уточни Николова. Тя посочи още, че контролът от страна на здравните власти по местата за хранене и настаняване е постоянен и стриктен. „Да има критерии, по които всеки човек да е наясно как може да посети България. Още от сега да могат туристите в Европа, а и не само в Европа, да знаят какво е необходимо, ако дойдат на почивка в България. Така ще може и туристическият бранш да се подготви за дейността си“, изиска премиерът Борисов.

Министър-председателят разпореди на Министерството на туризма и на Министерството на външните работи да се ангажират активно със създаването на този план, с който да се гарантира реализирането на летния сезон. 40 милиона лева на 48 000 души са изплатени по мярката „Запази ме“ за затворените бизнеси. Това съобщи социалният министър Деница Сачева в рамките на работното съвещание.

„Осигурили сме още 13 милиона лева за изплащане на компенсации до края на месец април за тези бизнеси, които продължават да бъдат затворени заради пандемията. Има възможност техните служители и работници да получат 75% от осигурителния си доход“, каза още Сачева. Тя уточни, че в понеделник ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, на което ще се обсъди удължаването на мерките 60/40 и 80/20 до края на месец май. Министър Сачева докладва, че ще продължи и изплащането компенсации на родители, чиито деца се обучават в дистанционна форма на обучение заради пандемията.

„До този момент на родители, които си гледат децата в онлайн среда, сме изплатили около 39 милиона лева за 42 000 семейства. Разполагаме с още 30 милиона лева, които бихме могли да изразходим за тази мярка. До края на учебната година родителите на тези ученици ще бъдат подкрепени със средства в размер на една минимална работна заплата за едно дете и 900 лева за две и повече деца“, допълни още Сачева.


В категории: COVID-19


54
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
54
Коментара по темата
54.
Сутана
13.03.2021 18:11:20
0
1
Ако зависеше от мен ,щях да закрият АЗ само лешпери , мързеливи дебелани, и парцали отрепани.
53.
Ахмед Методиев Пеевски
13.03.2021 14:12:45
0
4
Академик доктор генерал Борисов, който е чел книга, отново ошамари авторитета на безгръбначните членове на НОЩ. Буци отваря, Буци затваря.
52.
*********
13.03.2021 13:29:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
51.
Ватман
12.03.2021 20:38:37
0
5
Ма аз да питам само-сега първата доза, дето ми я туриха БЕЗОПАСНА ши я връщам ли на Боку?bc987
50.
бай Оня
12.03.2021 19:16:26
0
6
Нема са пуашите. Утре бат Бойко кат стане ще каже, че никога не е казвал да се спира ваксинирането. Само за оная партида имал предвид и журналята (тяхната такова) пак не разбрали. Стадото ще зяпне замалко, па че се съгласи.
49.
Елена
12.03.2021 18:48:42
1
5
Брей, човек да не отсъства няколко часа! Какви се тези работи със спирането на АЗ! Едно е да спрат останалото от партидата, съвсем друго да спрат изобщо тази ваксина. Пак се започна с изненадващите обрати.
48.
морски
12.03.2021 18:44:31
1
5
Фактът, че е презряна като втора категория ваксина за втора ръка хора, без реални доказателства за това, допринесе много хора да имат възможност да се ваксинират и да имат вече някаква защита в ситуацията, в която се намираме. За съжаление, щастието беше кратко.
47.
до 46
12.03.2021 15:16:15
2
5
Ами мерси, Като сравниш всички ваксинирани и там тримата починали. Как ги вързваш че е от ваксината? Късмет им пожелавам на опитващите се. Поне ще им гледаме сеира.
46.
до 45
12.03.2021 15:09:14
4
11
Говориш като собственика на Астра Зенека бро. Успокой топката!
45.
до 5
12.03.2021 15:02:09
21
8
Нищо няма да намерят. Милионни хора са се ваксинирали и им няма нищо. Всички имунизирани против шарка да не им е виновна ваксината като умрат? Някаква дебелана си заминала такива всеки ден и час има. Къде е новината?
Статистически неообосновано е, да се твърди за връзка. Това ще е крайният резултат. За всяка ваксина едни и същи глупости то не беше тромбози аутизми чипове ала бала. То човек да си посика ваксината само като ви чуе.
44.
Marinero
12.03.2021 14:31:09
4
10
Това се очакваше, с тези бета версии....
43.
*********
12.03.2021 14:15:17
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
*********
12.03.2021 14:07:08
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
русия
12.03.2021 14:01:44
7
20
руснаците пак разгониха фамилията на ев.съюз.евала братушки
40.
*********
12.03.2021 14:00:58
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
Иван
12.03.2021 13:43:53
5
26
Прост, по-прост, най-прост, боко тъпото.
38.
Опел Астра Зенека (Зефира)
12.03.2021 13:41:07
4
27
Оставам с впечатление, че у нас направиха финалните тестове на Астрата
37.
Сега да благоволи да отговори как договори Астра З
12.03.2021 13:38:33
7
19
Притеснил се е, че ще му се отрази на изборите и затова. Ама няма къде да избяга от въпроси относно Астра Зенека и една майка на една дъщеря от неговите хора
36.
по материали от западната преса
12.03.2021 13:24:13
10
25
От ваксинация с ПФАЙЗЕРА има много починали дестки възрастни в Норвегия и десетки млади починали хора по на 25 год в Израел
С Астра Зенеката също много починали предимно над 50 год и много повече около 80 год
И от 2те ваксини починалите ваксинирани получили хърт атаки (СЪРДЕЧНИ АТАКИ )и ИНФАРКТИ вследствие тромбози и СЪСИРЕЦИ
35.
Бургазлия
12.03.2021 13:20:52
3
22
Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак... а уж слушал медиците. Ами не дискредитираш ги и им се подиграваш...
34.
Chepa
12.03.2021 13:00:04
39
11
Ти си Бойко. Мачкай червения боклук
33.
Либерасти, сър
12.03.2021 12:58:20
6
27
Елементарна икономическа война, нали краварите трябва да си продадат рнк отровата на модерна и пфайзер, шведите и руснаците с изпитаните от десетилетия векторни ваксини да го духат.
32.
Тиква
12.03.2021 12:57:58
5
29
Експеримента свърши до второ нареждане
31.
Ха ха ха
12.03.2021 12:57:34
3
20
Чакам отговор от луКумчев .
30.
Гражданин
12.03.2021 12:54:19
9
29
Господинчо ! Тръгни си с ДОБРО! Иначе лошо те чака !!!!!!!!!!!
29.
Главанак
12.03.2021 12:54:12
4
22
Писмено не е спряна, така че на кукуво лято ще получиш друго писмо, но така е с една прочетена книга.
28.
реалист
12.03.2021 12:52:21
4
45
Пълен хаос в главите на "управляващите" пандемията.Сутринта Кунчев казва няма проблем, по обяд самодържецът спира ваксинирането.А до довечера какво ни чака?Няма друг овчедушен народ като нас.Прости ли сме, тъпи ли сме или окончателно сме се предали на агресивната посредственост , която е начело на държавата.
27.
_nib_
12.03.2021 12:48:09
12
38
Ти му разправяш на българина че го използват за опитно зайче.....той та гледа кът теле и търчи да го ваксинират.
26.
ОБЕКТИВЕН!!!
12.03.2021 12:45:58
8
34
АЙ ЧИСТИТУУ НА ВАКСИНИРАНИТЕ!!!
25.
Ми ся
12.03.2021 12:43:14
6
35
Винаги е така когато простаци, избират простак да ги управлява.
24.
Ковид мярка" анти-Радев погнуси Варна.
12.03.2021 12:42:08
34
22
По разпореждане на Главната мутра на България-борисоФФ
Затвориха театри, музеи, кина и галерии във Варна заради престоящо посещение на Президента Радев!
23.
Аз
12.03.2021 12:41:44
44
26
МАЛОУМНИЦИ,ИДИОТИ,КРЕТЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ......ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ....ОВЦЕ ТЪПИ И ЗАБЛУДЕНИ.
22.
Госпел
12.03.2021 12:34:34
12
22
За властта и приближените - Пфайзер. За електората - Астричка. Между другото всички познати, сложили си АЗ имат силни симптоми, висока температура, отпадналост, главоболие и това трае 1-3 дни. Така ще е с всички векторни ваксини, включително и съветската. С иРНК ваксините няма такива странични ефекти, но както знаем те са само за богоизбрани. И все пак - по-добре с някаква ваксина, отколкото с никаква и с истински вирус.
21.
XYZ
12.03.2021 12:32:27
6
33
Разбрахме, че има проблеми с „Астра Зенека“, но къде е гаранцията, че няма и с " Пфайзер", която е още по-съмнителна. И защо хора, които се ваксинират де разболяват от ковид. Защо други страни от ЕС могат да купуват руската ваксина "Спутник V" а ние не ?
20.
Някой си
12.03.2021 12:29:48
6
50
ТОЙ, Божественият, Императорът, Слънцето, Главният Вирусолог на Републиката, Всезнаещият и Всеможещият- разпореди!
Без неговите разпореждания нищо не може да стане, дори
Слънцето не изгрява!
19.
Ахмед Методиев Пеевски
12.03.2021 12:28:53
6
32
Ама разбира се! Академик доктор генерал Борисов, който е чел книга, управлява цялата държава така. Какво за него значат авторитети на някакви си там професори? Събужда се сутринта и в зависимост как е спал и след консултация с частния му гадател Алена взема мъдри решения за видиотения си електорат.
18.
Тракийски
12.03.2021 12:28:24
3
27
Ъъъ ние с друга ваксина ваксанираме ли се? Щото да спрем ваксиниране с Астра Зенека малко ми е като да спрем ваксинирането като цяло
17.
Гарантирано от ГЕРБ
12.03.2021 12:23:05
35
32
Политическото Предизборно Разхлабване на мерките по заповед на Главният Дебил на ГЕРБ борисоФ,
доведе до тежки последици в България и Бургас!
Повишеният рейтинг на ГЕРБ се Плаща със живота и здравето на хората!
16.
Бай Иван
12.03.2021 12:21:55
1
5
Как умна бе, нали бяхме прости като тебе
15.
Петя
12.03.2021 12:21:19
7
39
На опитните зайчета - честито. Веселбата с резултата от Астрата ще е след 3-4 години.
Държавата си е измила ръцете. Kомпанията производител - също. Няма виновни.
Ако искате ходете и ги съдете. :)
14.
Само разсъждавам
12.03.2021 12:19:57
9
30
Странно, в норвегия след ваксинация с пфайзер починаха мисля 25 човека, стана скандал за малко, но никой не спря ваксинацията с тази ваксина. Сега 1 почина и то все още недоказано дали е заради ваксина, и стана истерия. Дали не е война между фирмите, имайки впредвид какво силно лоби имат пфайзер в световен мащаб?!
13.
dd
12.03.2021 12:19:37
5
24
Ваксината на майката на Евродепутатката Ева Майдел :D
иначе за тях си пазят скъпите РНК ваксини ,но за хората само АЗ имало :D
12.
Бай Пешо
12.03.2021 12:17:49
3
25
Oще от началото тая ваксина не я бива. Под 70% ефикасност, много странични ефекти, дори смъртни случаи. Френски лекари дето са на първа линия в борбата срещу Ковид и категорично искат да се ваксинират казали, че ще чакат пфайзера, модерната или руската ваксина, но не и Астра Зенека.
11.
:d,rk
12.03.2021 12:17:45
3
26
Те в почти цяла Европа я спряха ама ... какво се случва с вече ваксинираните с нея!!??
10.
Marinero
12.03.2021 12:16:01
3
23
Боцкайте се, не се боцкайте.... последно?
9.
do 2
12.03.2021 12:15:22
3
32
По принцип си прав, но първи Австрийците, датчаните и норвежците алармираха за проблеми с тази ваксина. Първите аларми бяха точно когато бълагринът чакаше на опашката за тази ваксина. Сега същите тези, които организираха тази масова ваксинация, сега ви казавт директно - ''Спасявайте се". Ваксината не е у ред". И какво му остава на бай Ганя, - да си лапа ръцете и да гледа с ужас и в очакване на нещо си, което допълнително ще му днесе астра заенеката. Ам да ни е честито.
8.
ГРЕШКА
12.03.2021 12:12:48
3
1
ШЕСТ КОМЕТАРА СА ВЕЧЕ ТВОИ
7.
И БРАВО БЕ
12.03.2021 12:10:59
5
7
ТРОЛ АДМИНИСТРАТОРА ЗА НУЛА ВРЕМЕ ИЗБУХА 5 КОМЕНТАРА ЧЕ И ВОТ СИ СЛАГАШ ХАХА
6.
Не обичам тикви
12.03.2021 12:09:57
10
36
Как така спря? Нали той разпореди използването на ваксина, която не е минала през изпитания. Точно той не се е ваксинирал, а използваха българите като опитни свинчета. Мислете!!! Имате шанс за промяна на о4.о4.
5.
az
12.03.2021 12:09:43
10
37
Сега разбирате ли, че в тази България е жизненоважно да не бъдете овце. Къде са сега тези, които ви насърчаваха да си биете ваксините ? Къде са и проваксарите, които ви се смееха на разумнитч, че ваксина не се слага с мисъл от ТВ. Ваксина се слага с акъл и отговорност, а не като всички овце, които видяха подковата на коня и си подложиха крачето. Ако повечето ваксинирани мислеха с главите си, а не с ТВ, щяха да си зададат въпроса. Аджеба, защо медици, политици и всички които си биха ваксина пред ТВ го направиха с друга инжекцийка. Е, въпрос на време е сега Зенека да отговори и да покаже цялата кирлива риза на "мероприятието''. Вие гледайте с още отворени от ужас очи.
4.
Vinety
12.03.2021 12:08:10
2
38
Стана и доктор
3.
Да!
12.03.2021 12:03:35
7
50
Как защо? Защото е компетентен по всички въпроси!
Държи се като феодал, но крепостните МУ селяни ще си го изберат отново на 04.04!
2.
Най-голем
12.03.2021 12:00:55
3
65
Ми срам за всички ПРОФЕСОРИ, доктори, генерал-доктори, доценти и Т.Н. Пак ТОЙ. Пак само ТОЙ може да спира и пуска ваксини, дъжд, сняг, мълнии и грамотевици и всичко за к.вот се сетите. Хвала на НЕГО, Ега ти Дър.вата!
1.
кофти матрял
12.03.2021 11:58:32
5
52
И защо Бойко Борисов трябва да прави всичко в тази държава. Защо вчера онези мишки от НОЩ не решиха нещо, a пелтечеха и трепереха да не Го разсърдят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори