×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фалит на фитнесите при трети локдаун


Фалит на фитнесите при трети локдаун
Фитнесите са на ръба и ново затваряне ще ги убие
09 Март 2021, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Данните за развитието на пандемията в страната през последните дни показват категорично, че липсва връзка с увеличаване на заразените лица не произтича нито от отворените спортни центрове, твърдят от асоциацията

 

Българската асоциация за здраве и фитнес и нейните членове изпратиха писмо до премиера Бойко Борисов, в което изразяват своята тревога за предстоящо ново затваряне на фитнес центровете, спортните зали за масови тренировки, танцовите студия, залите за любителско изкуство и спорт залите за бойни индивидуални спортове. 

Асоциацията предостави конкретна и официална информация от изследвания на водещи европейски институти и учени, доказващи изключително ниските нива на риск от разпространение на зарази при посещение на същите. 

„Отново подчертаваме научно обоснованите изследвания на местата в които се осъществява физическа активност в Европа и ясно показващи, че това са едни от най-безопасните места, в т.ч. отново насочваме вниманието към изследване на водещи учени от Шефилдския университет, показващо нива на допуснати заразявания от 0.78 на 100 000 посещения.

Данните за развитието на пандемията в страната през последните дни показват категорично, че липсва връзка с увеличаване на заразените лица не произтича нито от отворените спортни центрове, нито от заведенията за хранене, които работят при намален капацитет не само заради ограничителните мерки“, пише още в писмото. 

И допълват, че ако след предходни две затваряния, голяма част от спортните центрове не успяха да отворят врати и практически фалираха, то останалите съществуват на ръба на оцеляването, и при трето затваряне практически ще бъде ликвидиран сектор „здраве и спорт“.

Ново затваряне на търговските центрове в страната ще доведе до пагубни последствия за заетите в брашна 150 000 души, пишат от своя страна в позиция до медиите Българската асоциация на ритейл центровете и Българската ритейл асоциация по повод инфоицмацията, че властите обмислят отново по-строги антипандемични мерки.

"Във връзка с появилата се информация, че властите обмислят трето поредно ограничаване на достъпа до търговските центрове в страната, бихме искали да заявим, че подобно действие ще доведе до пагубни последствия за заетите в бранша над 150 000 души и техните семейства. На база на данните, които имаме за загубите от подобна мярка за същия период миналата година, както и информацията за ефекта на пандемията върху бизнеса ни до момента, категорично смятаме, че една огромна част от компаниите в него няма да успеят да се възстановят и отворят след евентуално трето затваряне на търговските центрове в страната", посочват от двете асоциации, които представляват моловете и някои магазини в тях.

Затварянето на търговските центрове за над четири месеца генерира над 100 млн. лева загуби за членовете на асоциациите. От началото на кризата до момента тази сума е много по-голяма, като тепърва предстои да бъде установен реалният ѝ размер, допълват те в позицията. 

Ето какво още се казва в нея:

Припомняме, че според Тексаската скàла на Тексаската медицинска асоциация и Комитета за инфекциозни заболявания, по която се ръководи Националният оперативен щаб, рискът от пазаруване в мол е класифициран като умерен и съпоставим с дейности като посещение на плаж, плуване в басейн или седмица работа в офис сграда.

На фона на безпрецедентните мащаби на кризата към момента няма доказана връзка между дейността на търговските обекти и нарастването на броя на заразените в страната. Центровете изпълняват всички наложени им мерки и спазват установените международни стандарти за безопасност, за да осигурят защитена среда за наемателите и посетителите си. В допълнение сме готови да обсъдим и други мерки, които се прилагат успешно в региона, за да можем да продължим работата си – така, както го правят колегите ни в останалите страни на Балканите.

В заключение изразяваме пълната си готовност за незабавна среща и разговор с институциите. Вярваме, че доводите ни ще бъдат чути от властите и заедно ще успеем да намерим реални и работещи решения в тази ситуация, защото трето поредно затваряне на търговските центрове в рамките на една година не е сред тях.


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
45
Коментара по темата
45.
Въпрос?
12.03.2021 14:09:16
0
2
Мишо Витала ще работи ли пак??
44.
Кико
11.03.2021 23:44:24
0
1
Между другото най големият фитнес в световен мащаб е в Украйна град Киев.Направен е от скраб,гуми,скоростни кутии,джанти и механизми от машини.И е на открито!!!!Който се интересува,да пише фитнес от скраб Киев в нета и да чете.
43.
Кико
11.03.2021 23:30:37
0
2
Фитнеси,клубове по интереси,детски градини,паркове,спортни зали,стадиони,читални и библиотеки да останат отворени.Кафетата ,ресторантите,дискотеките...И без тях или с по малко от тях ще минем..
42.
ДО 39 АЛО МАНЯКА
10.03.2021 13:46:13
1
5
ДА СПОРТУВАНЕТО /определен вид движения с КОНКРЕТНО ИНДИВИДУАЛНО НАТОВАРВАНЕ ///Е ВАЖНО ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ОРГАНИЗМА НА ХОРА КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА !!!!!!!!!!!!!!ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА //не всички индивиди//!!!!!!!!!ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА ЗА ЗДРАВЕТО МАЙКАТА ПРИРОДА СЕ Е ПОГРИЖИЛА И Е СЪЗДАЛА ОБЩ ПРИСПОСОБИТЕЛЕН АДАПЦИОНЕН СИНДРОМ ПОЗВОЛЯВАЩ НА НОРМАЛНО //само нормално/ФУНКЦИОНИРАЩИТЕ ОРГАНИЗМИ ДА СЕ ПРИСПОСОБЯВАТ!!!!!!!!!ПРИСПОСОБЯВАТ СЕ БЕЗ ДА ИЗПАДАТ В СЪСТОЯНИЕ НА ""ДИСТРЕС""ПРЕДИЗВИКВАЩ ОТДЕЛЯНЕ НА АНТИСТРЕСОВИЯ ОРМОН КОРТИЗОЛ /при дистрес той е с големи нива БЛОКИРАЩИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ИМУННАТА СИСТЕМА С ПАГУБНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ОРГАНИЗМА!!!!!!!!/АЛО МАНИЯКА НА ВАС ЦЕЛТА ВИ Е ДРУГА/а не здравето това е ЗАБЛУДА!!!!/СЪБИРАТЕ СЕ ТАМ САМО БОЛНИ МЪЗЪЦИ/маняци/С ЦЕЛ ДА ВАЯТЕ """КРАСИВИ""/според ВАШЕТО ЛИЧНО понятие за красота!!!!/!!!!НЕ НАМИРАМ НИЩО КРАСИВО ИЗВЪН ХАРМОНИЧНОТО ТЯЛО НА НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИРАЩ ОРГАНИЗЪМ!!!!!!!!!!!!НАПРОТИВ ИЗПАДАТЕ В КРАЙНОСТИ В КОИТО САМО БОЛЕН//маняшки/МОЗЪК ВИЖДА КРАСОТА!!!!!!!!!!!!И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ВНУШАВАТЕ ЧЕ ФИТНЕСИТЕ СА ЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!НЕ ТЕ СА ЗАБОЛЯВАНЕ НА МОЗЪКА И ВСЛЕДСВИЕ НА ФИЗИОЛОГИЯТА!!!!!!!!!
41.
43243242
10.03.2021 13:25:14
1
1
абе не знам, ама на болен човек (с лека температура, лека кашлица и леко неразположение) му се обадят 2-3 аверчета ще отидат да пият по една ракия и салата в кръчмата, ама ако един трениращ се чувства неразположен дали ще отиде да тренира с риск да се контузи например ?
40.
ДО 39 АЛО МАНИЯКА
10.03.2021 13:00:22
2
2
ВАШТО Е ПСИХИЧНА ФИКСАЦИЯ /психиатричен проблем/!!!!!!!!!!ПЪРВО ИЗВЪРШВАНЕ НА ФИЗИЧЕСКИ УСИЛИЯ ПРИ ДИШАНЕ НА МРЪСЕН ВЪЗДУХ /само естествения природен въздух е подходящ за здавето/!!!!!!!!!!!!!!ВТОРО :ПРИЛАГАНИЯ ВИД ФИЗИЧЕСКИ УСИЛИЯ НЕ СА ЗДРАВОСЛОВНИ /по скоро водят до обратен ефект спрямо НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ОРГАНИЗМА ЗАЩОТО ВОДЯТ ДО НЕЕСТЕСТВЕНО ОБРАЗУВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА ///сцел външна форма безсмислена като съдържание ОСНОВАВАЩА СЕ НА МАНИЯТА–ВЪШНО ВНУШЕНА ПРЕДСТАВА ЗА КРАСОТА ––КОЕТО Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ЦЕЛТА ЗДРАВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКО Е ОСТАТЪК ОТ ""МУТРЕНСКИТЕ ""ВРЕМЕНА /те създадоха фитнес манията от която имаха ПОТРЕБНОСТ ЗА ИНДИВИДА ""СТРАХУВАЩ "ХОРАТА С ЦЕЛ РЕКЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!
39.
Спортуващ
10.03.2021 11:46:09
7
6
НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ФИТНЕСИТЕ.
МНОГО ХОРА ИСКАТ ДА СПОРТУВАТ ЗА ДА СА ЗДРАВИ.
ДОКАЗАНО Е ЧЕ СПОРТУВАЩИТЕ ХОРА ПРЕОДОЛЯВАТ БОЛЕСТИТЕ ПО-ЛЕКО.
ПРОЯВА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ Е ДА СА ПРЕПЪЛНЕНИ МАГАЗИНИТЕ , А ФИТНЕСИТЕ ЗАТВОРЕНИ.
КМЕТЕ, НЕ ЗАТВАРЯЙ ФИТНЕСИТЕ
38.
Закривай!
10.03.2021 10:58:16
6
3
Бате Бойко много хубаво им каза, че са прости. Като не си седят вкъщи, нека да заразяват. Тамън за изборите по-малко бесепари да останат.
37.
Дебили
10.03.2021 10:24:38
6
12
Затваряйте си простите усти. Даже ако ковид ви ги затвори завинаги, ще е най-добре. Алкохолизирани, вмирисани на цигари, трътлести и разплути плужеци със задръстени от сланина и палмово масло артерии. После що умирали като мухи.
36.
sandio
10.03.2021 10:24:01
3
10
държавните учреждения кога ще бъдат закрити. Там има много паразити, които само смучат и нищо, абсолютно не произвеждат, и не допринасят за благоденствието за нацията. И отговора е прост - след 4 април. Герберасти и паразити пред бюрото по труда. Да видите с очите си дали има файда и от него! Спестявайте, защото вашия видов ден дойде
35.
Роко
10.03.2021 10:22:03
0
10
Аз миналата година след първото затваряне си направих фитнес вкъщи, за 1500 лв имам всичко необходимо. Почнаха да пускат уреди и фитнес обурудване на много намалени цени след локдауните и си е оферта. И без тва ми е омръзнало да гледам потни крещящи селяци в тея фитнеси. Вдига 120 от лежанка а ми крещи все едно поставя световен рекорд някъв хахах
34.
Бай Шиле до 33
10.03.2021 10:17:50
5
5
Мишок,ти във фитнес стъпвал ли си?
Явно и в училище не си стъпвал,като ти чета правописа и културата на писане.Като те е страх от Ковид-19 отиде ли да се ваксинираш /подаде ли заявка в ел.система? Айде продължавай да мааш ракия с туршия и малотрайки от соя и палмово масло докато сгънеш на 55
33.
Затварайте
10.03.2021 09:46:30
7
9
Наистина има много микроби по фитнесите и се тъпчат с уж забранената химия . Всички които ходят се зобат здраво поне 70% от посетителите на фитнес . Продават им гадна фалшива химия и след време им излиза през носа , а някой заплащат не само със здравето си ами и с живота. Абсолютни олигофрени нито ходят по състезания нито нищо иначе напомпани и зобят повече от един професионален култорист тъпаци . А как миришат тези които се зобят не е истина ужассссссссс . Няма файда от тези фитнеси , да не говорим ,че много от тях са незаконни и в тях се продават фалшиви стероиди които не са купувани от аптека . Колко от собствениците на фитнес зали дава касова бележка ??? Ония Киброга ли е къв е , като имаше зала в Славейков никога не даваше касови бележки и накрая му е събориха АХХАхАХАХХхАХхАХА то не може да укриваш данъци и да си правиш каквото си искаш . Изравниха му е със земята .Добре че баща му има някой друго помещение в Созопол да ползва тях ,че иначе ......:Д:Д:Д:Д Тати носи мама меси на 47 години.
32.
Gato
10.03.2021 09:43:01
3
11
Представям си тъпите Ганьовци, изходили се умно под статията на кво приличат.
Тумбаци и гъзове по два декара.
Чудете се после що сте на челно място по сърдечно съдови болести и затлъстяване.
Ганьо разбира от всичко, на теория, няма по-голям експерт.
Над 60% от нацията, според статистиката затлъстяла, но Ганьо ръси мозък, който няма в нета.
31.
Бай Шиле
10.03.2021 09:19:46
4
4
Задължителна ваксинация за държавната администрация и служители на първа линия и в критичната инфраструктура-тоест всички служители на МВР,МО,НАП,Болнична и До-болнична помощ,Учители и целият педагогически и помощен персонал и всичката друга държавна и общинска администрация.
Който не желае-отдел Кадри/Личен състав,обходен лист ,3 дни за сдаване на длъжноста и да заповяда на пазара на труда и частният сектор.И без това са много-в целият ЕС е въведено електронно правителство и one-desk service.
30.
Бай Шиле
10.03.2021 09:12:36
0
11
България е на първо място в света по смъртност по данни на ООН . България е на челни места в ЕС/ЕИО и в Европа по инфаркти и сърдечно-съдови заболявания. На челни места по употреба на спиртни концентрати тютюневи изделия ,Диабет, наднормено тегло и обездвижване.Относно наркоманите то се вижда по улиците. Всеки трети дебил не може да изкара по стълбите до вкъщи или да направи 10 лицеви опори. 20-25 годишни се мъкнат като мърди. В България коефициента на ваксинирани на 1000 човека е най-нисък, за разлика от Република Турция където имунизационенният процес върви на пълни обороти , и където не само е подписано споразумение с РФ за взаимно-признаване на ваксинационните паспорти , но и самата Турция е на финалните клинични изпитания на своята ваксина EUROCOV-VAC. Тоест в Турция ще има летен туристически сезон 2021(който там е към 6 месеца), а в България ще е "успешен" като предишният от 2020 в най-добрият случай.ЗА ВСИЧКО ТОВА СА ВИНОВНИ ФИТНЕС ЗАЛИТЕ И СПОРТНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ (ДОКОЛКОТО ГИ ИМА). Там има много струпвания на хора, за разлика от големите търговски вериги, откъдето менопаузните лелки, фенки на и Винету, и алкохолизираните им мъже под чехъл, се редят с, маски откриващи носа, за бел леп, фафли Победа и малотрайки от соя и палмово масло на промоция, с които да подсилят имунитета си. Иначе са насрани от страх да не се заразят с ковид ама не искат да се ваксинират
29.
678987
10.03.2021 09:04:26
8
8
Много им е лесно на малоумниците всичко да фалира, щото са си свикнали да са лоени топки и да се тъпчат с химикали от Лидл и Кауфланд. Обаче дебили - вие ще сте тези дето ще изплащате дълговете на държавата и ще се молите да доживеете до великата ви пенсия, което става все по-малко вероятно.
Вече си купих гражданство в Света Лусия, мога да пътувам почти навсякъде, не дължа никакви данъци. Тук в България тази седмица или си продавам фирмите със всички задължения на някой гражданин с "високи" доходи или обявявам несъстоятелност. Вие си плащайте кредитите и простотите, които тия селяндури в София ви налагат. Моите деца няма да изплащат кредити усвоени от малоумници за следващите 50 години. Щото това ви чака дебили, докато лека по-лека слушата отнешението им към БВП.
28.
32322323
10.03.2021 08:45:01
7
11
Да ги затварят няма да загубим нищо. Там е пълно с бактерии и болести . Хич не ми пука за фитнесите нищо полезно от тях .
27.
Веско Потния Тръмбешлия 25
10.03.2021 08:34:49
0
7
И много потенье реки от телесна подмишникова течност
26.
:)
10.03.2021 08:21:37
4
7
ne me ebe za skapanite fitnesi i zavedeniq, po dobre da gi nqma, samo pre4at, neka da falirat :), tova e polojitelnata 4ast ot covida :D
25.
от полски тръмбеж
10.03.2021 07:31:38
4
15
Лицеви опори и клякания. Готови сте.
24.
Лелката от фитнеса
10.03.2021 07:10:23
6
18
Ами аз къде ще си показва екстеншъните и филърите,мъжът ми не издържа ежедневните скандали а на инструктора ми не му става от химиите,добре че е мара пандизчийката да си ядем шундичките за спокойствие. Между другото нейната е много разхвърляна и като не се е къпала докарва на печена скумрия
23.
пецата
10.03.2021 07:04:38
3
12
Сега къде ще си нося клина и ще пия протеинови шейкчета и ще хвърлям горещи погледи на лелките във фитнеса
22.
Мутри вън
10.03.2021 06:48:23
8
7
Горски тъпир, аз викам да затворим разбойко и ти да ходиш си търсиш работа. Ще драпаш като гладен циганин джанка.
21.
До 20
10.03.2021 06:33:10
8
7
Какво лошо има, хората да ходят и да разпуснат преди или след работа?
20.
Горски дух
10.03.2021 01:06:27
44
22
Много хубаво ще стане, ако фалират. Аз съм "ЗА". Бойко, затваряй тия безполезни дупки! Да ходят да си търсят полезна работа фитнесманяците!
19.
Нацепен цепеняк
10.03.2021 01:06:20
2
18
Тру стори манячета.
Караколю казва истината...
Туй дебелото толкова бързо бягаше че бузите на задника му пляскаха както пляскаха вашите родители в дискотеката едно време като чуеха парчето на група Opus - Life Is Life
18.
Потърпевш
10.03.2021 00:05:27
2
24
Стига с тая фирма съфърланд, отквайте в Региоком 10 пъти по-добре, по-спокойно и е немска фирма, а не индийска!!!!
17.
Karakolio
09.03.2021 23:50:40
2
52
щот един път го драх в един фитнес,туй почна бяга и да звънни по телефона,в полицията каза че бил звънял на 112,а се оказа че звънял на баба си ,симулирал за да сплаши натрапника
16.
Karakolio
09.03.2021 23:39:15
1
65
Маняк да не става въпрос за едно лапе с розова кожа ,девствен мустак и глава като кофа на бобкат,и прилича на бебе преяло с цвик.
15.
Ванката А У
09.03.2021 23:33:00
4
31
Батка не ма Ибе чОек.
Пускам си старите ретрУ тОрбо хитове в Бавареца.
Аз съм велик адмЕн и прЕтЕжател на 28 фейсбук групи.
Вие знаете ли кой съм аз фе простосмъртни мишки такива.
Имам цяла гилдия от мамини синчета с криви глави кланещи ми се всеки ден колко съм велик и какви велики дела правя нямам баране ей шишомиги.
Какво като диалекта и изказа ми е на трето разряден селско - меден руднишки пришълец.
Нали знаете че туй е България и колкото си по прост и ти се смеят хората и си вярваш толкова повече успявяш да се наложиш. Защото само малоумници са останали като мен в тоя клоака и ме извисяват на пиедестал.

Аре у ляво мишчици
Супер съм паляри
Кво кат някъв пенсионер слезе да ме бие след като му сяках пътя и се обадих на полицията след като избърсах калта от седалката да му търся сметка ха ?
Така праим ние теЖките тарикати с 65 ръка и глави по големи от телевизорите ви
Айде дърпайте по залите да станете като мене като пораснете кибичанги прости.
14.
Бойко
09.03.2021 23:16:12
4
14
Ще има пак затваряния и икономиката ще се срути нацяло.жалко
13.
Koko Djambo
09.03.2021 23:01:07
8
75
ко пишеш от мое име ,искаш ли на гости да ти дойда и да ти начупя женските ръце,виждам ти данните от доставчика
12.
*********
09.03.2021 22:57:57
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Koko Djambo
09.03.2021 22:53:15
90
10
Обичам да лапам на потни батки.
10.
Koko Djambo
09.03.2021 22:26:59
9
102
някъде педал пише май колко коментара ще пишеш е шматарок,бахта в гея да ти се изпразня в косата
9.
Мускул вместо мозък
09.03.2021 22:25:15
98
33
Татуистите на странджански селяндури също са застрашени от фалит. Спешни помощи трябват и за дилърите на амфети и бонбони. Както и ваучери за силиконови импланти.
8.
kurti
09.03.2021 22:23:39
99
9
Koko Djambo искам пак да ми духаш.
7.
Koko ot Komluka
09.03.2021 22:22:20
98
5
Коко, ти таквиз ли лющиш ва, дет не са срали ли ва? То верно че и ти смърдиш ма ни ти ли вонят на ако ва?
6.
Koko Djambo
09.03.2021 22:18:43
7
108
кой знае къф си изнежен затова реагираш като жена бързаща за работа понеделник сутрин без да е срала
5.
Koko ot Komluka
09.03.2021 22:17:19
103
15
Коко, ти на таз кибритена клечка, що и викаш те;ескопичен прът ва?
4.
до Koko Djambo
09.03.2021 22:14:44
102
33
Първо трябва да изкараш телескопичния прът от педалския си задник.
3.
Batman
09.03.2021 22:12:45
120
44
Какъв национален проблем!
Да си намерят работа а не да правят женски тела без косъмчета , мотика лопата кирка и на бригада в някое село ето ти фитнес.
2.
Koko Djambo
09.03.2021 22:11:08
28
118
искаш ли да ти затворя дупката на гъза с телескопичния прът, оня между двата лагера.
1.
Амет чобанина
09.03.2021 22:06:06
122
40
Затваряйте ги тея гнусни инкубатори.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори