×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Меган се направи на жертва, за да получи 9 млн. долара


Как Меган се направи на жертва, за да получи 9 млн. долара
Интервюто при Опра е донесло 9 млн.долара в сметката на Меган и Хари
09 Март 2021, Вторник, 15:39 ч.
Автор: Д-р Емил Соколов, историк от университета в Екзитър

Даваш интервю на малко преди 8-ми март, Деня на Жената, където казваш, че мислиш да се самоубиеш, Кралското семейство са расисти и ти си сам сама, без никаква защита

 

Аз съм монархист по убеждения. Медийните прояви на Меган Маркъл определено не са ми по вкуса. Причините са няколко.

Първо, интервюто й с Опра се коментира много, но за мен това е класичеки пример за performing victimhood. Казано на български - Меган Маркъл се прави на жертва. Датата на интервюто и казаното от самата нея подсказват, че това е добре организиран ПР трик. Даваш интервю на малко преди 8-ми март, Деня на Жената, където казваш, че мислиш да се самоубиеш, Кралското семейство са расисти и ти си сам сама, без никаква защита. Това е шоу в типичен американски формат, където културната война продава. Човек, който иска да отгледа семейството си далеч от светлините на прожекторите, не прави така.

Второ, не смятам, че на семейните проблеми мястото им е по телевизията. Още повече, когато става въпрос за Кралското семейство, това е недопустимо. Не може отношенията вътре в монархията да се превръщат в епизод от Съдебен спор. Меган Маркъл е била наясно с това преди да се ожени за Принц Хари. Дали харесвате Британската монархия, или не, е без значение. Това е един от символите на Европа. Елиабет Втора е най-дълго властващият монарх във Великобритания. За много хора тя е и Бабата на Европа. Това не са просто сантиментални глупости. Британската монархия е символ на една Европа, която все повече изчезва. Няма какво да ни учудва, че някои хора са готови да я защитават със зъби и нокти, в това число и аз.

Но, за да съм наистина обективен, трябва да се признае, че тази институция е в криза. Случващото се с Хари и Меган е просто симптом. Те вероятно са в правото си да недоволстват от някои неща, макар и да не е това начинът. Кризата обаче започна с Принц Андрю, един от синовете на Кралицата, който е имал близки отношения с Джефри Епстийн. Ако сте гледали интервюто с принца, там става ясно, че висш член на Кралското семейство е бил в директен контакт с педофилски кръг и мрежа за трафик на хора. Това вече е проблем. Нещо не е наред, когато принцове общуват с педофили и трафиканти. Ако не беше авторитетът на Елизабет Втора, общественото мнение щеше да е разкъсало Бъкингам.

Тези всички скандали накрая може да имат оздравителен ефект. Монархията не бива да се приема за даденост. В 21-ви век се налага крале, кралици, принцове и принцеси непрекъснато да доказват, че обществото все още има нужда от тях. Британската корона не е изключение. Въпреки всичко, съм сигурен, че в лицето на Принц Уилям и Кейт Мидълтън, тази древна институция има едно светло бъдеще.


В категории: Лайфстайл


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
13
Коментара по темата
13.
Tони
11.03.2021 16:06:46
0
2
Денят на майката в UK се променя в зависимост от Великден в страната. Обикновено е през четвъртата неделя на Великденските пости. Осми март си е Международен ден на жената и доскоро даже не се споменаваше в Кралството.
12.
пхтвпхb
10.03.2021 17:30:14
0
12
Меган е актриса, наистина си изигра перфектно ролята за милиони пред Опра. А мйжът й, воден за носа, излага семейството от което произхожда пред целия свят е за съжаление. Пълен цирк. Не й вярвам.
11.
Хан Курбан до 10. USA
10.03.2021 09:35:01
0
14
Един цитат от Уикипедия: “Календарната дата се свързва с първата масова проява на жени работнички, състояла се на 8 март 1857 г. в Ню Йорк. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати. Работничките са атакувани и разпръснати от полицията.”
Глупакът-идиот се оказваш ти май...
10.
USA
09.03.2021 21:27:48
15
2
Какъв ден на жената в Англия и Америка ве идиоти???
Много я интересува Меган,кви празници има в България и изобщо знай ли я на картата тази кочина.
9.
ъ.....
09.03.2021 19:14:59
9
2
Поредният фейк във Флагман, Хари и Меган не са получили хонорар за интервюто.
8.
до 6
09.03.2021 18:45:21
3
3
Изгледах линка и разбрах кой е селтакът в случая - той е с линк "Пародия"!
7.
Не искала да е принцеса, а сега какво иска?!
09.03.2021 18:28:33
0
20
Тази нали искаше да си живее живота и да не изпълнява задълженията на член на кралкото семейство, полагащи се по протокол, които в повечето случаи се заключават в посещение при деца и галенето по главичките им. Защо сега разиграва тргикомедии?! Аз лично не се връзвам на номерата й, но ме е яд на слабохарактерния й мъж, който й приглася и не осъзнава колко е смешен и жалък!
6.
Пародия
09.03.2021 18:16:53
4
2
Eй го на:
https://www.youtube.com/watch?v=WlbzVHMLTcA&ab_channel=%23%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%AF%D0%A2%D1%81%D0%92.%D0%94%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2

Аку няма търговска сделка, утияме да...

Селтак-монархист! Уоу!
5.
Пародия
09.03.2021 18:13:42
9
5
Пропуснах да напиша, че това не е дори посредствен коментар (анализ със сигурност не е), а просто тъп. Типичен български комплексар. Само като го видиш, и ти става ясно, че е бил предназначен да къса салфетки и яде дюнери цял живот, но с много връзки се е уредил, също както други комунета, които се правят на големи капиталисти и монархисти.
4.
Пародия
09.03.2021 18:10:17
8
3
Абе, вие знаете ли кой е Емил Соколов? Гледайте интервю с това невзрачно комплексарче, което се е уредило на работа в кралството вероятно като част от обмен, както и друг загубеняк, който с много напъни стигна чак до Оксфорд, но не защото е блестящ.
3.
Тони
09.03.2021 17:22:44
1
29
Една посредствена актриса прави шоу. Ах, горката аз! Как един принц бохем, пълен с живот се превърна в един жалък и тъжен човек. Меган се постара да го настрои и отдалечи от всички негови приятели на и семейство. Явно да обере е промила мозъка му и като се има предвид откъде идва майка й(Ямайка) няма да се учудя ако са му направили вуду или друга магия. Няма друго обяснение за бързата му промяна. Той цял живот се е жалил, че не той се е родил първи и за това не му се полага да стане наследник на трона. Сега тази жадна за слава и пари жена показва най-лошото от характера му.
2.
:d,rk
09.03.2021 16:16:02
2
28
Жълто,жълто!! Нищо че е Опра!!
1.
не е по християнски
09.03.2021 16:01:50
1
30
но който е искал да се самоубие го е направил....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори