×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Живко Табаков: "Изправи се! Мутри вън" е единствената листа без парашутисти, заложихме на доказани експерти


Живко Табаков: "Изправи се! Мутри вън" е единствената листа без парашутисти, заложихме на доказани експерти
Това е силната листа на политическото обединение гарантира поне един депутатски мандат в 2 МИР Бургас
02 Март 2021, Вторник, 13:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Нашите кандидати са лица доказани във времето със силна гражданска позиция, хора, които олицетворяват протеста, подчерта Живко Табаков

 

Коалиция „Изправи се! Мутри вън“ регистрира днес бургаската си листа за участие в изборите за 45-ото Народно събрание. Водач е изявеният опозиционер – общинският съветник от ОбС Бургас Живко Табаков, на второ място е адв.Драгомир Ошавков, трети – общественикът от Приморско Здравко Василев, а четвърти Цветелин Георгиев, общински съветник от Созопол.

Социологическите проучвания сочат, че политическото обединение влиза парламента, а предвид силната бургаска листа се очаква да бъде спечелен поне един мандат в 2 МИР.

 

„Ние сме единствената листа, в която няма парашутисти. Нашите кандидати са лица доказани във времето със силна гражданска позиция, хора, които олицетворяват протеста. Те са експерти, които обществеността познава. Ще имаме няколко основни цели, но първото и най-важно нещо е да направим ревизия на досегашното управление на Борисов, второто са доходите на хората, третото – реформа в здравната и съдебна власт, подпомагане на малкия и среден бизнес“, каза Живко Табаков след регистрацията в РИК Бургас.

Брадърът Здравко Василев сподели, че става част от „Изправи се! Мутри, вън!“, защото вярва на Живко Табаков и моментът бил исторически - трябвало да се сложи край на едно авторитарно управление. Освен това дълги години Приморско, Царево и Малко Търново са били без представител в парламента, нямало и кой да защити интересите им, заради което целият регион се превръщал в „демографска и икономическа пустиня“.

Асен Бонджев, който заема символичното последно място в листата отбеляза, че летните протести срещу властта са постигнали голяма победа – ГЕРБ загубил 400 хил.гласа. Самият той бил посъветван от съмишленици, журналисти, включително и администрацията на президента, че ако иска да види реална промяна трябва да направи следващата стъпка – да пренесе действията си от улицата на политическата арена. „Българският народ има лесен избор – или да изрита децата си в чужбина или да изритаме диктатора Борисов“, категоричен е Бонджев.

 „Изправи се.бг не е политическа партия, а гражданска платформа. Заради това приех поканата да стана общински председател за град Бургас. Надяваме се регионът да бъде добре представен в следващия парламент. Това е устойчив проект, защото има огромна гражданска енергия. Ние сме възможност гражданите чрез нас да изразяват мнения и позиции“, каза журналистът и пиар експерт Габриела Гоцкова.

Eто пълната листа:

  1. Живко Иванов Табаков – експерт в туризма  
  2. Драгомир Георгиев Ошавков - адвокат
  3. Здравко Янакиев Василев - предприемач
  4. Цветелин Георгиев Георгиев – бизнесмен
  5. Габриела Христова Гоцкова – филолог
  6. Николай Тодоров Тодоров – финансов мениджър
  7. Красимир Павлинов Петров - търговец
  8. Стоян Демирев Грозев - икономист
  9. Теодор Руслан Шейков - адвокат
  10. Юлияна Недялкова Мръчкова - биотехнолог
  11. Александър Георгиев Йорданов - IT специалист
  12. Георги Янакиев Янчев - бизнесмен
  13. Костадин Евгениев Андонов - търговец
  14. Яна Неделчева Николова – търговец
  15. Живко Събев Куцаров - икономист
  16. Ярослав Николаев Коюмджиев - журналист
  17. Ивайло Георгиев Илиев - консултант
  18. Людмил Пламенов Илиев - ветеринар
  19. Мария Николова Желязкова - финансист
  20. Павел Димитров Джованов - художник
  21. Илия Йовков Петков - търговец
  22. Пламен Делев Делев - инженер лесовъд
  23. Мария Борисова Лазева – медицинска сестра
  24. Ангелина Кирова Мерджанова - педагог
  25. Боряна Георгиева Тодорова - хотелиер
  26. Димка Георгиева Иванова - инженер
  27. Гергана Неделчева Георгиева - счетоводител
  28. Асен Любомиров Бонджев - предприемач



Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори