×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Марков: Бягайте от „Да, България“ като от чума!


10 Февруари 2021, Сряда, 17:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

Трети пол, гей бракове, мигранти и македонско малцинство - това защитават "десните" на Христо Иванов, смята Марков

Безпощадни думи към партията на Христо Иванов отправи от личната си страница във Фесбук депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков.

Наскоро политикът обяви, че няма да се кандидатира за народен представител /вероятно заради конфликт с напористия Георги Харизанов/, а ще се отдаде на политически анализи за процесите у нас, в Европа и САЩ. Според него, на предстоящите избори за първи път в новата ни история нито една политическа партия няма да вземе повече от 1 милион гласа. Следващият парламент ще бъде много нестабилен и опасността за „избори до дупка“ надвисва над България, смята той и напомня, че на първите избори за обикновено Народно събрание, проведени на 13 октомври 1991 г., са гласувалите над 82% от избирателите, като 2 милиона са дали вота си  за СДС.

„Сега едно предупреждение: пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България, че бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение на Европарламента. Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ. Ще загубите мама и татко, кака и батко. Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията. Няма кой да ни освободи от тази лудост! Спасителите свършиха! Бойко беше последният!“, написа Георги Марков.


В категории: Политика


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Борко
12.02.2021 08:51:18
0
2
Не знам кой нормален и здравомислещ човек би гласувал за Дай България.
13.
Росен
11.02.2021 20:10:53
0
3
Нищо по-вярно от това твърдение няма, ДБ са една дребна шарка, която може да стане голяма чума.
12.
Jack
11.02.2021 14:33:46
0
4
Бягаме, бягаме. И не гласуваме за тия!
11.
123
11.02.2021 10:01:51
1
3
Много хора вярваха и на царя че ще ни оправи за 800 дни Е оправи ни Взе си имотите и си отиде в Испания По същите стъпки върви и Иванов Всичко ще оправим само гласувайте за нас Първо той няма да има толкова проценти и депутати Второ комунистическа издънка сега заедно с Атанасов друг върл комунист обещават демокрация пълна реформи до дупка и създаване на хаос Е ами кой както реши
10.
Капи
11.02.2021 08:02:34
3
4
Яснооо,щом Марков започна да концентрира плюенето,значи много ги тресе. Страааах
9.
хер Флик
11.02.2021 05:48:25
14
7
Старият доносник на Държавна сигурност, агент Николай, се събуди рано, както често се случваше напоследък. Влезе в банята да се измие. Погледна в огледалото. От Георги Марков бяха останали една плешива глава, увиснал корем и осрана съвест. "Достатъчно за работа", помисли доносникът, изми си зъбите, набра телефонен номер и попита: " Диляне, днес кого да плюя?"
Започваше поредния работен ден...
8.
Дима
10.02.2021 23:46:14
16
10
Някой вярва ли му а тоя кретен Марков? Аз не! Опитва се да манипулира хората с лъжи и клевети. Мъчи се по всякакъв долен начин да се задържи той и продънената му партия на власт още поне 4 години. Дано да е успеят! Това зависи от всички нас да отидем да гласуваме, въпреки Пандемията, и да изхвърлим ГЕРБ от власта. Иначе ни чакат още 4 години дори и по - голяма мизерия от досегашната.
7.
Дима
10.02.2021 23:46:10
12
6
Някой вярва ли му а тоя кретен Марков? Аз не! Опитва се да манипулира хората с лъжи и клевети. Мъчи се по всякакъв долен начин да се задържи той и продънената му партия на власт още поне 4 години. Дано да е успеят! Това зависи от всички нас да отидем да гласуваме, въпреки Пандемията, и да изхвърлим ГЕРБ от власта. Иначе ни чакат още 4 години дори и по - голяма мизерия от досегашната.
6.
Платеното триО
10.02.2021 23:30:41
12
8
Този излезе и той келепир - демократ. За пост и лъжичка винаги готов. В случая, обаче е безкрайно прав.
5.
€$€$
10.02.2021 20:57:58
27
15
Айде старото ченге си защитава ЧЕКмеджето. Бойко те е позлатил, със сигурност. Да си крадец от "елита" не е престъпление в България.
4.
Горски дух
10.02.2021 20:36:25
16
28
Марков е напълно прав за ДъБъ-те са неомарксисти като цяло и са реалната левица в България; но незнайно защо лъжат, наричайки се "Десни", че и "градски". Още по-нелепо е, че се имат за "умни и красиви", но всъщност са умни, колкото Христо Иванов и красиви като Цонева. Тоест - и това не са. И тъй като ДъБъ не са това, за което се представят, никога няма да направят това, което публично и на висок глас обещават на шепата си избиратели. Това, което биха направили, е именно онова, за което споменава Марков. Така че- да - глас за ДъБъ, е глас за гей бракове, трети полове, "македонски малцинства" и безконтролна миграция.
3.
.
10.02.2021 19:52:33
5
11
Не съм, напротив - грозен съм, глупав и ходя като клошар. Обаче нямам претенции да давам акъл като последна инстанция, от решенията ми не зависи как живеят другите и не получавам пари, без да съм работил за тях. За разлика от хубавеца на снимката и още 239 като него.
2.
До 1
10.02.2021 19:39:37
9
11
Вие може би сте модна икона?
1.
.
10.02.2021 19:11:10
36
23
Първо обръсни тоя мустак на ротен старшина, после си закопчай ризата, сложи панталон вместо джинси /милиционерите им казват дънки/, пък тогава давай акъл кой какво щял да спасява.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори