×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според зодията: Защо любовта ви плаши?


07 Февруари 2021, Неделя, 18:42 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте защо ви е страх да обичате отново, базирано на слънчевия ви знак

В миналото може би сте си мислели, че сте открили перфектния партньор, но връзката ви се е оказала неуспешна, а вие сте останали силно наранени. След подобно разочароващо преживяване в любовта, възможно е към днешна дата да не сте особено отворени за нова връзка. Може би се плашите от възможността нещата отново да се объркат и затова предпочитате да не допускате никого близо до себе си. Но всеки човек има нужда от любов и близост. Дайте си шанс да изпитате нещо ново и да разберете дали можете да откриете онази несломима любов, която винаги сте искали.

Вижте защо ви е страх да обичате отново, базирано на вашия зодиакален знак и разберете какви са причините за тази ваша предпазливост:

Овен – страх го е да не се обвърже отново с неподходящ човек
Човекът Овен е пътешественик, който обича да живее на висока скорост. Той цени своята независимост и не се страхува да върви по пътя си сам. Хората от тази зодия често изглеждат егоисти, обсебени от собствените си нужди и желания. Един от най-големите им страхове по отношение на любовта е не само възможността тя да ги забави, но и да открадне свободата, която толкова обичат. Те се плашат да не би да изгубят този свой суверенитет, но истината е, че жадуват за любов. Просто се страхуват, че няма да открият партньор, който да им дава свобода. Овните са импулсивни и се влюбват бързо, но точно затова трупат и негативен опит в любовта, който ги кара да развиват свръхпредпазливост към връзките.

Телец – страх го е да излезе от зоната си на комфорт
Вие сте инат, който мрази промяната и дори се ужасява от нея. Вашата зона на комфорт е най-голямата ви бариера пред интимността. Вие сте склонни да строите крепости около сърцето си. Ако дълго време сте били необвързани и сте разчитали само на себе си, трудно ще се решите да допуснете нов човек в живота си. Страхувате се от промяна в рутината. Вие сте романтик, който се надява да срещне любовта, но в същото време не искате да пренареждате живота си, за да се адаптирате към друг човек. Влюбването и влизането във връзка може да ви даде онази сигурност, за която копнеете, но мисълта да живеете в тази блажена сигурност и един ден да я загубите, ви ужасява.

Близнаци – страх ги е да не заживеят скучен, предсказуем живот
Вие сте непредсказуеми. Имате ненаситно любопитство за всички и всичко. Вие обичате да държите опциите си винаги отворени, включително и в любовта и взаимоотношенията. Все се чудите дали настоящият ви партньор е човекът за вас. Когато сте в сериозна връзка все си мислите, че изпускате нещо интересно. Искате любов, но сте жадни и за разнообразие. Страхувате се, че ако се влюбите, рано или късно, ще заживеете скучен живот. Най-много се страхувате от неподвижността, която любовта би ви донесла. Вие процъфтявате с опита и промяната, а стабилността, която една връзка би ви донесла, е скучна за вас. Нищо не ви плаши повече от предсказуемия живот.

Рак – страх го е от нови емоционални травми
Вие сте най-привързания знак в зодиака. Обичате да се грижите за другите, но се страхувате да покажете своята чувствителност. Обичате хората силно и инвестирате всичко в своите връзки, без да мислите дали няма да ви наранят. Вие сте лоялни и всеотдайни, дори когато сте привлечени от егоистични или груби партньори. Ако в миналото сте преживели нездравословни отношения и сте пожертвали много в името на любовта, може днес силно да се страхувате да не преживеете подобна болка и разочарование отново. Вие искате близост и се нуждаете от емоционална сигурност, но разбитото ви в миналото сърце до ден днешен е травмирано. Освен това вие имате силен страх от отхвърляне и не смеете да разкриете истинското си, свръхуязвимо лице пред друг човек.

Лъв – страхува се да не изгуби отново контрол над живота си
Лъвът обожава всичко, свързано с любовта. Той цени романтиката, обича да е влюбен и се радва да говори за любов. Лъвовете започват да се страхуват от любовта, след като преживеят голямо разочарование и установят, че са допуснали да изгубят контрол над живота си. Тогава те стават много придирчиви за избор на нов партньор. Техните супер високи стандарти, започват да им пречат в откриването на нова половинка. Лъвът просто се плаши да не би нуждите му да не бъдат удовлетворени за пореден път. Той има нужда от възхищение, уважение и отдаденост. Ако не ги получи, той се чувства обезсърчен. Подобен опит в миналото го ужасява и за бъдещето.

Дева – страхува се, че не е достойна за любов
Девата често има комплекс за малоценност, който произтича от нейната прекалено критична и аналитична природа. Да, тя се държи твърдо с другите хора, но вътрешно е много взискателна и то най-вече към себе си. Тя е наясно със собствените си недостатъци, което пък ѝ пречи да осъзнае, че е достойна за любов. И така тя се превръща в емоционално недостъпна за другите. Тя има присъщ страх от любов, защото смята, че половинката ѝ ще види онези неща, които тя не харесва у себе си. Девата е убедена, че няма да отговори на очакванията на своя потенциален бъдещ партньор. Тя оставя разума да доминира над нейните чувства. Страхът ѝ от ново предателство я кара неволно да отблъсква всички нови възможности за връзка.

Везни – страх ги е да не причинят болка на друг човек
Везните имат страх от това да не останат сами, което ги тласка към случайни връзки. В действителност обаче те искат да бъдат пометени от любов. Те мечтаят за онази истинска, дълбока обич между двама души, а един от основните им приоритети в живота е да я открият. Те искат смислена връзка, която да включва пълно подчинение на тялото, ума и душата. Въпреки това, подобно на Девата, те са твърде наясно със собствените си недостатъци. Интимността плаши Везните, защото ги е страх да не покажат отрицателните си черти и да причинят разочарование на партньора си, както са го правили преди. Тях повече ги притеснява да не причинят болка на другия човек, отколкото на себе си.

Скорпион – страх го е от ново предателство
Скорпионът се плаши от любовта, защото има вроден страх от предателството. Той се отнася с недоверие към другите хора, особено към най-близките си. Тази подозрителност му пречи да бъде 100% честен и отворен към друг човек – потенциален нов партньор. Скорпионът е резервиран и потаен, въпреки че под хладното си изражение крие емоционално сърце. Той просто не допуска друг човек да го опознае истински. Скорпионът може да обича с голяма страст и безусловно, но рядко се отърсва от лошия си опит в любовта от миналото. Той се страхува, че връзката ще го направи отново твърде зависим, позволявайки на друг човек да се превърне в целия му свят и в основния му източник на щастие и комфорт.

Стрелец – страх го е да не изгуби свободата си
Стрелецът има ненаситна жажда за живот. Той иска страст и вълнение всеки ден, а се страхува, че връзката ще отнеме свободата му. Стрелецът не се страхува от любовта, а по-скоро от ангажимента. Страхува се, че връзката ще го принуди да се откаже от живота, който обича. Това важи с пълна сила, ако в миналото е натрупал негативен опит в любовта с обсебващ и контролиращ партньор. Стрелецът има репутация на идеалист, който обаче не иска да се привързва към друг човек от страх той да не започне да го манипулира емоционално. Представителите на този знак просто нямат нерви и време да се справят с трудни или по-сложни взаимоотношения, които изискват повече търпение и компромиси.

Козирог – страх го е от нов провал
Хората от този знак имат изумителен самоконтрол и са доста предпазливи към другите. Те се страхуват от любовта, защото понякога тя изглежда безразсъдна и непредсказуема. Те имат нужда да имат план в живота, а любовта носи несигурност. Козирогът мрази да се проваля, а ако е преживял любовно разочарование, той го е приел като голям провал и не желае да повтаря опита. За него любовта е инвестиция на усилия, време и пари, а нейният провал носи загуба на множество ресурси. Козирогът е отдаден и лоялен партньор, но трудно допуска нови хора в живота си. Той е ужасен, че любовта може да го направи глупак и да доведе до публичното му унижение. А за него имиджът значи много.

Водолей – страхува се, че любовта го кара да оглупява
Вие се страхувате от любовта, защото не искате да се чувствате ограничени. Вие давате на партньора си независимостта, която искате да получите в замяна, но се страхувате, че той няма да ви я даде. Ако в миналото сте били в подобна ситуация, вие ще се страхувате да не се превърнете отново в чуждо притежание. Вие искате истинска любов, но с партньор, който разбира колко много цените индивидуалността си. Страх ви е, че трудно ще намерите човек, който да разбира нестандартните ви възгледи за живота. Не искате да бъдете нормални и типични. Плашите се, че любовта ще ви направи глупави. Имате дълбок страх от това да не се доверите твърде лесно и отново да се окажете в позицията на жертвата, на наивния и лековерен човек.

Риби – плашат се, че отново друг човек ще ги приеме за даденост
Представителят на зодия Риби се страхува друг човек да не се възползва от неговия безкористен, добър характер. Рибите често се оказват привлечени от измъчени души, а нуждата им да „спасяват“ другите хора, ги кара да попадат на неподходящи партньори, отново и отново. Затова, в даден момент, Рибите започват да се плашат от любовта, защото усещат че другите се възползват от тях. Просто не искат да влизат пак в ролята на неизлечимия романтик, който не може да преценява хората добре. Ако са разбивали сърцето им в миналото, те ще обвиняват себе си за грешките. Те знаят, че са били безусловно щедри към партньора си, а той от своя страна ги е приемал за даденост, а накрая ги е оставил без вяра в любовта.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори