×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Филип Морис България е отличена като най-добър работодател за пета поредна година


01 Февруари 2021, Понеделник, 15:27 ч.
Автор: Флагман.Бг

Филип Морис България е отличена за пета поредна година със сертификат за водещ работодател „Тор Еmрlоуеr” от мeждyнapoднaтa cepтифициpaщa opгaнизaция „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе

Филип Морис България получи авторитетния сертификат за водещ работодател „Тор Еmрlоуеr” от мeждyнapoднaтa cepтифициpaщa opгaнизaция „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“.  Koмпaниятa e cpeд 7-тe paбoтoдaтeли в България, пoлyчили aвтopитeтнaтa нaгpaдa зa дoбpи пpaĸтиĸи в yпpaвлeниeтo нa чoвeшĸитe pecypcи. 

Филип Морис България е отличена за пета поредна година със сертификат за водещ работодател „Тор Еmрlоуеr” от мeждyнapoднaтa cepтифициpaщa opгaнизaция „Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе“. 

Koмпaниятa e cpeд 7-тe paбoтoдaтeли в България, пoлyчили aвтopитeтнaтa нaгpaдa зa дoбpи пpaĸтиĸи в yпpaвлeниeтo нa чoвeшĸитe pecypcи. 

България е сред 44-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава авторитетното световно признание за най-добър работодател след независимата оценка на „Top Employers Institute“. Глобалната компания  е отличена за пета поредна година и като най-добър работодател в световен мащаб (Global Top Employer), както и за регионален водещ работодател в Европа, Близкия Изток, Африка и региона на Азия-Пасифик.

„Сертифицирането на Филип Морис България като най-добър работодател в България за пета поредна година е убедително признание за постоянните ни усилия в изграждането на мотивираща работната среда с основен приоритет - грижа за нашите служители“, каза Анна Габровска,мениджър „Култура и човешки капитал“. „Ние продължаваме да се стремим и да подобряваме практиките си, така че Филип Морис България да бъде вдъхновяващо място за работа, и непрекъснато полагаме усилия да осигурим една по-добра работна среда за нашите служители. Горди сме, че Филип Морис България е сред  7-те компании в България, получила сертификат в страната ни.“

В рамките на процеса по сертификация Филип Морис България доказа пред независими одитори в областта на човешките ресурси (ЧР) отлични резултати в шест направления на ЧР, като отговори на 400 въпроса и представи доказателства за отговорите.

Шестте направления включват:

  • Ръководство: Бизнес стратегия, стратегия за развитие на служителите и лидерство;
  • Насочване: Организация и промяна, дигитални ЧР и работна среда;
  • Привличане: Работодателска марка, привличане на таланти и приобщаване;
  • Развитие: Работни резултати, кариерно развитие и учене;
  • Ангажиране: Благосъстояние, ангажимент, признание и възнаграждаване, и прекратяване на трудовите отношения;
  • Обединение: Ценности, етика и почтеност, многообразие и приобщаване, и устойчивост.

 

„Филип Морис България“ ЕООД е част от „Филип Морис Интернешънъл“ (PMI), водещата международна компания в производството и разпространението на тютюневи изделия в света с над 150-годишна история. Компанията разполага с 48 производствени мощности в 32 държави, като повече от 150 милиона потребители по света избират нейните продукти. В компаниите на ФМИ по света работят над 73 500 служители, от които близо 100 души във Филип Морис България към момента.

Тази година Филип Морис Интернешънъл е една от 16-те организации, които получиха сертификат за най-добър работодател в световен мащаб (Global Top Employer).. Компанията е поела ангажимент за изграждане на бъдеще без дим и насочва ресурсите си за разработка, научна оценка и отговорна търговска реализация на бездимни изделия, които са по-малко вредни от продължителното пушене, с цел те да заменят напълно конвенционалните цигари възможно най-скоро.

Днес в България  за „Филип Морис България“ ЕООД работят близо 100 висококвалифицирани  служители, които споделят ценностите и визията на компанията за изграждане на бъдеще без дим, ангажирани са с целите ѝ и се гордеят с успехите ѝ.

Сертификат за най-добър работодател „Top Employer

Сертификатът за най-добър работодател „Top Employer“ се връчва от международната организация „Top Employer Institute“ след провеждане на строга оценка, която се валидира от одитната компания „Grant Thornton“ на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

Повече информация за наградата можете да намерите на: Top Employers Institute - Certifying HR excellence (top-employers.com)

Филип Морис Интернешънъл: Изграждаме бъдеще без дим 
Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни изделия в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат , на обществото, компанията и акционерите на компанията. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на тютюневи изделия, както и на бездимни изделия и свързаните с тях електронни устройства и аксесоари, и други изделия, съдържащи никотин, на пазари извън САЩ. Новата категория бездимни продукти, които макар и не без риск, са по-добрият избор за потребителите в сравнение с продължителното пушене, са бъдещето на ФМИ. На базата на своите мултидисциплинарни способности при разработването на нови продукти, на високотехнологично оборудване и водещи научни постижения, ФМИ се стреми бездимните продукти на компанията да отговарят на предпочитанията на потребителите и на строгите нормативни изисквания. Повече информация можете да намерите на нашите уебсайтове: www.pmi.com и www.pmiscience.com


В категории: Бизнес


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори