×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

552 нови случая на ковид за последното денонощие, Бургас - на челно място


552 нови случая на ковид за последното денонощие, Бургас - на челно място
84 са установените новозаразени в Бургаска област
Ключови думи: Бургас, София
16 Януари 2021, Събота, 08:37 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

61 са починалите в страната 

552 са новите установени случаи на заразени с ковид в България за последните 24 часа. Това става ясно от официалните данни от Единния информационен портал. Така се запазва нивото от последните дни от петстотин и няколко броя новозаразени.

8850 са направените тестове. Т.е. процентът на случаите е 6,2.

61 са починалите с ковид през последното денонощие. 452 са ваксинирани. 343 са в интензивно отделение.

За област Бургас новозаразените са 84, което по абсолютна стойност поставя региона на второ място след София-столица, която е със 103 случая, но е с много по-голяма населеност.

 


В категории: COVID-19


13
Коментара по темата
13.
Бургазлия
16.01.2021 15:43:42
0
8
Защо ли пак сме"първенци"?! Когато простаците и дебилите са болшинство от населението,резултатът е ясен...
12.
Q sent me
16.01.2021 13:16:13
4
2
Вирусът не е причината, а удобният виновник за най-големия рискован експеримент с човечеството. Вече няма връщане към старата нормалност!

Извънредното положение е новата норма:

Как можем да организираме отдавна очаквания системен крах на световната икономика, така че за него да няма нито един виновен?
Как да премахнем използването на пари в брой, без населението да се противопостави?
Как да предизвикаме хиперинфлация без вина на политиката и банките, след което да преразпределим всички пари от долу нагоре и въведем нова валута?
Как без проблеми да заобиколим разпоредбите за защита на личните данни и да установим повсеместен и пълен контрол върху всички хора?
Как да забраним провеждането на събрания и демонстрации, без да срещнем съпротива?
Как да накараме хората да се имунизират и чипират доброволно?
Как да редуцираме световното население, без да събудим ничие подозрение?
Как да премахнем демокрацията и националните държави и да прехвърлим цялата власт над човечеството в ръцете на наднационален експертен съвет?
Как да ограничим и заглушим свободното изразяване на мнение, без да обвиняваме за това политиката и пресата?


За тези неща се нуждаем от събитие, което да бъде толкова сплашващо, че хората сами и доброволно да се откажат от конституционно гарантираните им права и от всички досегашни убеждения, навици и идеали. За целта е нужен невидим враг, който не може да бъде победен, защото постоянно се променя и винаги удря коварно и безжалостно. Необходимо е нещо, което засяга всички нас, неразбираемо е и предизвиква в хората шок, страх и ужас - точно това преживяваме днес!

Научете кой стои зад всичко това и как животът ни ще се промени драстично! Добре дошли в новия световен ред!
11.
666
16.01.2021 12:13:46
2
8
Стъпки за справяне с пандемията:
1. Не слушате и четете "новини";
2. Не се тествайте, освен в много краен случай;
3. Правете си тестваве вкъщи при потекъл нос. Всички тестове дават 80% false positive резултати;
4. Дишайте!
10.
До 1
16.01.2021 11:54:04
1
5
Както винаги разсъждаваме на принципа или - или. Или ще работим, или ще се пазим. Или ще се грижим за здравеопазването - или ще оправим инфраструктурата. Или ще имаме медицински хеликоптери, или - военни. И т.н.
На някой идва ли му на акъла, че може да се направят и двете "или" , ако имаме разумно управление, разумно харчене на средствата, разумни облекчения и подпомагане на засегнатите от кризата? Така че пораженията да са по-малко и резултатите по-добри.
Разбира се, тези от които зависи предпочитат да ни противопоставят едни на други, вместо да си свършат работата. Предпочитат да се караме помежду си и да ни обясняват как едно нещо НЕПРЕМЕННО трябва да бъде за сметка на друго, при това не за проценти, а изцяло.
Защото така хем им е изгодно на тях, хем ни разделят и владеят по-добре, хем никой не им търси сметка, освен на думи.
9.
До7
16.01.2021 11:08:13
8
11
Интересно е,такива малоумни кретени,като теб с промити мозъци,какво ги очаква???Слагай скафандъра и противогаза....щото може и ти да заминеш......към лудницата.Идиот
8.
Бург
16.01.2021 11:05:58
1
12
Добре, че преборихме втората вълна на коронавируса, както всеки понеделник любезно ни информират от Флагман. Че иначе не ми се мисли, къде щяхме да сме. Сега имаме повече случаи от Варна и Пловдив взети заедно. Да се готви София. Дишаме им във вратлетата. А Митко Николов бодро ще ни обясни, колко е добре положението.
7.
До 1
16.01.2021 11:02:04
11
10
Много хора с мангизис си заминаха палячо , мислиму такива като теб без тях какво ги чака
6.
До 4
16.01.2021 11:00:05
4
20
Заблудена овца си ти , защото само тъпак може да повярва,че ще му слагат чип и го пръскат от самолет с вирус .
5.
До 2
16.01.2021 10:57:55
16
23
То тия дето се правят на безсмъртни най-много пъшкат в болницата . Какво очакваш от хора които за 20 лв правят свирка в дискотеките а за 50лв. пълна програма пари само пари са им в главата ,затова сме на този хал. По-добре беден и здрав отколкото да съм най-богатия труп в гробищата .
4.
До 2
16.01.2021 09:39:20
39
21
МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ, ЕЙ, НЕ ЗНАМ ТРЪБА В ГЪРЛОТО, НО ТРЪБА В АНАЛА, ВЕЧЕ ТИ Е ВЛЯЗЛА, МАЛОУМНИЦИ ПРОСТИ. КАТО ТОЛКОВА ТЕ Е СТРАХ, РАЗУМНИЯ, ХОДИ СИ С ПАРЦАЛА НА УСТА И ШЛЕМА НА ТЪПАТА КРАТУНА, ОТИВАЙ СИ БИЙ ОТ ТРИТЕ ВАКСИНИ, И ЩЕ ЖИВЕЕШ С ОРЛИТЕ. БОЖЕ, БОЖЕ КАКВИ ИДИОТИ.
3.
Бънди
16.01.2021 09:21:50
29
30
Ти какво работиш, номер 2? Сигурно получаваш заплатата, а другите кучета ги яли.

Слагайте си парцалите и толкова, а ние нормалните искаме да не би занимавате с вашите истерии.
2.
разума
16.01.2021 08:54:46
35
35
Стига с тези мангизи бе, не се ли наядохте?Като си с тръба в гърлото по-добре ли е? Особено всички над 65 да си стоят по домовете до ваксините. Разсъждавайте малко
1.
Аз
16.01.2021 08:45:15
47
40
А вируса - КРИЗИС МАНГИЗИС, колко човека зарази в Бургас? Предполагам около 180000...поне...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори