×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутална гавра в новогодишната нощ! Виктор Калев със забрана да имитира Володя Стоянов


10 Януари 2021, Неделя, 18:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Рейтингите сочат, че програмата е била гледана от над 1 милион души, което прави обидата още по-тежка

 

Володя Стоянов вероятно ще съди БНТ и персонално Виктор Калев за жестоката гавра с него в новогодишната нощ. Певецът останал потресен, когато на 31 декември БНТ излъчи предаването си „Новогодишна щръклица”, а сред акцентите в шоуто беше оскърбителен за него скеч, в който Калев го имитира. Рейтингите сочат, че програмата е била гледана от над 1 милион души, което прави обидата още по-тежка.

„Няма да коментирам тази безвкусица. Има си съд за тези неща. Там ще си търся правата”, лаконичен бе Володя Стоянов. Но негови колеги не скриха, че той бил много огорчен от гаврата, при това навръх празника. Още повече, че неговите деца и внуци също гледали шоуто. В продължение на няколко минути навръх Нова година Виктор Калев разсмиваше зрителите, акцентирайки върху протяжно бавния говор на Володя Стоянов.

„Здравейте мои фенове, здравейте камери! Кой ми е по-хубавият профил?! Снимайте малко по-бавно, за да ми се разбира какво говоря. Сега, казах ли: „Здравейте, мои фенове?!” Аз съм Войводата и дойдох да ви кажа: „Честито посрещане на 2012 година. Много бързо лети времето! Кога стана 2012 година?! Не зная защо казват, че съм малко бавен. Веднъж закъснях за едно празненство с 45 минути, след което изобщо не отидох. Ами то е така, колкото повече остарявам, толкова по-рано става късно. И все ми казват: „Войводо, защо си държиш така ръцете – разперени. Викам: „Защо?”. Защо ли?! Защото сега ще ви кажа защо: „Защото преди години се хванах на едно хоро, обаче хорото свършило. Свършило хорото и хората си тръгнали, ама аз така и не съм разбрал. Иначе обичам да си играя хорото, особено Дунавското, защото ми е любимо. Още малко и ще ви го изпея, но ние не бързаме... Веднъж като запях Дунавското, дойде един човек и рече: „Войводо, стига с това Дунавско, вече половин час го въртим на дансинга, дай нещо македонско. Викам: „Тъй ли, че аз още не съм стигнал припева”.

Иначе аз много обичам празниците. Влизам от празник в празник. Тая година по Великден, нали се обикаля три пъти църквата, тръгнах да обикалям църквата. Още на първата си обиколка чувам хората да си викат: „Честита Коледа”. Викам им: „Каква Коледа?!”,  а те викат: „За теб Великден, ама си е Коледа”. Вижте колко бързо минава времето. Като светкавица е”, нарежда в национален ефир Виктор Калев, заобиколен от навлечени в народни носии танцьори. След това подхваща песен за чевермета, пресушени буренца, кръшни женички, вакли момичета с деколтета и прочие закачки за маса и под маса.

Скечът обаче не се понравил на истинския Войвода на фолклорни песни от Пиринския край, който припознал себе си, макар че официално името му не било споменато. Той се ядосал, че милиони зрители стават неволни свидетели на тв шегата в празничната нощ и дори се учудил, че „е на екран”, защото имал патент на името си и категорична забрана да бъде ползвано в продукции.

Празничната програма се снимала по план, но никой в телевизията не знаел, че изпълнителят на „Два гълъба, двама сина” официално е забранил да ползват Войводата в забавно-развлекателни програми и в сценарии, уронващи обществения му имидж. Ако се наложело, щели да му поднесат своите извинения.

Появата на Виктор Калев в четническа униформа в ефир била изненада за изпълнителя на македонски песни, който бил сигурен, че след официалната забрана никой не би си позволил да се шегува с него. В действителност, почти 4 години никой не бил влизал в образа му, докато преди това пак Виктор Калев се спуквал да го имитира в „Шоуто на Слави”, което до скоро вървеше в ефира на Би Ти Ви. Певецът никога не е криел, че телевизионните закачки с личността му не му са нравят. Дълго време той търсил начин да сложи точка на гаврите. Опитвал да се свърже и със сценаристите на Слави, за да намерят общ език и спрат подигравката, но до преговори не се стигнало. Тогава взел решението за патент върху името и псевдонима си. Мислел, че нещата са уредени, докато не прочел, че Виктор Калев ще възроди своя флегматичен Володя Стоянов, с когото е познат от „Шоуто на Слави” навръх Нова година. Статията наскърбила чувствителното сърце на певеца, който преди години изрази мнение, че срещу него се води кампания от страна на Слави Трифонов. Тогава обясни, че се е отказал да съди Слави и че истинското решение за него ще бъде взето след време „на небето”. Тогава Стоянов подчерта, че не приема в уж хумористична форма личността му да бъде представяна като вид олигофрения и обяви, че използването на името му вече е защитено в патентното ведомство.

Виктор Калев обаче отдавна няма вземане-даване с Дългия. Моноспектакълът му „Грамофонът” се радваше на изключителен интерес и той често гастролираше в различни градове на страната преди пандемията от Ковид-19. „Разбрахме, че Виктор Калев се е извинил за неудобната ситуация. Програмата вече е била записана и скечът е нямало как да отпадне”, издават от БНТ. Калев тържествено обещал, че занапред няма да имитира Володя Стоянов, научи Уикенд. 


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
офф
10.01.2021 20:34:36
0
11
Защо Виктор Калев не се шегува със себе си? Да пуснеш едно изречение за някого като шега се приема горе-долу, но целенасочено да правиш цяло предаване да се подиграваш на някого си е обидно и долно. На чужд гръб пари да прави. Ами ако някой прави същото с него? Преди да се гавриш с някой, се постави на негово място. Човека има семейство, деца, внуци, кариера, а оня сам като куче, тръгнал да се присмива. Отвратително! Гледала съм комици в Германия правят двучасово шоу пред 40 000 публика и няма такива простотии като това.
2.
90
10.01.2021 19:49:15
0
10
Беше грозно, отвратително, жалко за за Калев
1.
А ТАКЪВ
10.01.2021 19:29:48
0
12
Съд ..до откат.......Щото нашите комици-смешници ,не си знаят мярката и в желанието си ,да разсмеят публиката и да се направят на интересни,всъщност изглеждат смешни и жалки........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори