×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Времето във вторник - четете тук
  • Цената на биткойна достигна двуседмичен връх
  • Ваксината срещу Covid-19 на Novavax показва над 90% ефективност
  • Европа удължава подкрепата за компаниите и увеличава дълговото бреме
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте в пълния му блясък обновения Културен дом на НХК в Бургас


Вижте в пълния му блясък обновения Културен дом на НХК в Бургас
Домът на нефтохимика вече разполага с 8 многофункционални и напълно обновени в духа на новите тенденции зали
08 Януари 2021, Петък, 15:14 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кметът Димитър Николов презентира пред широката общественост новото бижу на града

Културен дом на нефтохимика вече е красив модерен център, в който всеки ще може да усеща артистичния дух на нашия град. Това каза при представянето на напълно обновената сграда кметът Димитър Николов.

"Когато собствеността на Културния център ни беше прехвърлена, Община Бургас пое ангажимента да управлява така сградата, че тя да носи удоволствие и радост на бургаските граждани и творци. Затова участвахме в оперативната програма с мярката за модернизация и цялата реконструкция е факт. Сега Домът на нефтохимика разполага с 8 напълно самостоятелни зали. Това ги прави точно в условията на пандемия много по-практични и търсени, защото няма никакво пресичане на потоци от хора от различните школи и състави, които ще ползват модерния културен дом", допълни Николов.

Сградата на културния център е обновена по проект "Реконструкция, ремонт и обновяване, внедряване на мерки за енергийна ефективност в Културен дом на Лукойл Нефтохим".

Той се реализира чрез комбинирана подкрепа на безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма "Региони в растеж" 2014- 2020, финансов инструмент Фонд за градско развитие за регионите София и Южна България от Фонд за устойчиви градове и собствен принос на Община Бургас.

Реализацията на проекта ще доведе до превръщането на Културния дом в най-голямата и съвременна сграда в община Бургас за провеждане на културни събития от различно естество. Обновяването и функционално преосмисляне на отделните зали ще осигури съвременни и модерни условия за музикална, концертна и художествена дейност, насочена към детската и младежка публика, каза по време на събитието зам.-кметът по стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към изменение на климата Весна Балтина.

Домът на нефтохимика вече разполага с 8 многофункционални и напълно обновени в духа на новите тенденции зали. Преди реконструкцията те бяха 4. Всяка от тях разполага със собствена озвучителна система и подходящо осветление. Към всички има съблекални, обзаведени с душове и гардероби.

"Зрителната зала", която е най-голямата, разполага с 514 места. Сцената вече може да се върти, след като дълги години задвижващият механизъм не функционираше заради повреда. Това позволява декорите да бъдат сменяни по време на представление. С подобна опция могат да се похвалят само най-големите театри. За функционирането на сцената и провеждането на представленията са монтирани 30 чиги. Това са устройства за управление на завесите, които се управляват с микропроцесорен пулт.

След края на реконструкцията Зрителната зала бе кръстена на големия композитор - бургазлията Тончо Русев, което е едно признание за неговия талант и прекрасно творчество.

Зрителната зала е оборудвана с изцяло ново осветление, което е монтирано на 4 управляеми моста. Обособени са две зони за хора в инвалидни колички. Старите седалки са подновени с нови и много по-удобни.

Важна част в Зрителната зала е оркестрината, което позволява в нея да се поставят не само театрални постановки, а още мюзикъли и оперети.

Техническата кабина в Зрителната зала също е изцяло нова. Тя е разделена на три панела - за кинопрожекции, звук и осветление.

Камерната зала в културния център, разположена от страната на ул. "Христо Ботев", също дава възможност за провеждане на различни събития. Тя е със самостоятелен вход и е подходяща за репетиции, изложби, конференции. Оборудвана е с огледала и станки за балет, може да се използва и като картинна галерия.

Две нови зали са обособени в надстройката на Дома на нефтохимика. Те са с площ от 135 и 85 кв. метра и разполагат с огледала, станки за балет, озвучаване. Подходящи са за изложби, семинари и презентации.

В Дома на нефтохимика има обособени няколко ателиета, които може да се използват за обучение по музика и рисуване.

Изцяло обновени и обзаведени с огледала и специални лампи са гримьорните. Така се осигуряват добри условия за подготовка на артистите и бърза смяна на костюмите по време на представление.

Залата на Общинския съвет също е обновена. Тя също може да се използва за семинари и презентации. Към нея има специална витрина, в която ще бъдат поставени награди и отличия, които се връчват на изявени граждани, и символи на местното управление.

Фоайето също е многофункционално. Оборудвано е със конструкции за окачване на картини, за да може в него да се провеждат изложби. По стените са монтирани големи монитори за излъчване на видеоматериали и презентации. Обособени са 6 касови пункта за продажба на билети.

Другата новост в Дома на нефтохимика е вътрешният двор, в който е обособена сцена за провеждането на концерти, рецитали и други събития. За тяхното обезпечаване е осигурена мобилна озвучителна техника и осветление.

Сградата на НХК е свързана към газопреносната мрежа, оборудвана е с чилър система за отопление и охлаждане. Всяка една зала е снабдена със система за самостоятелно регулиране на температурата.

Изцяло обновени са външните пана - на фасадата към ул. "Христо Ботев" и във вътрешната част. Изцяло е възстановен и откритият по време на реконструкцията стенопис с нестинарки, който сега се намира в библиотеката към клуба на ветераните от Лукойл - Нефтохим.

В сградата на културния център са обособени административни кабинети. В средното крило ще се помещават руските клубове към НХК. В северното крило ще се намират омбудсманът и административните ръководства на Авиомузея и общинската дирекция за младежки дейности. В южното крило ще се помещават хората от Съюза на ветераните на Лукойл - Нефтохим - председателят и Управителният съвет на организацията, както и библиотеката към клуба.

Удобствата за хората с увреждания също бяха акцент при реконструкцията. Монтирани са два асансьора за лица с колички в северното и южното крило. Във вътрешната част са монтирани две пасарелки, които позволяват на хората с увреждания да стигат до всяка точка в сградата без да излизат от нея.

Към този момент повече от 20 школи и клубове са заявили желание да използват базата на Културен дом на нефтохимика за своята дейност. Те са в различни сфери - танци, театър, музика, спорт. Заявки за ползване на базата на НХК се получават непрекъснато.

Творческият сезон в Дома на нефтохимика ще бъде открит с благотворителния концерт "Да дарим възможност", който ще се проведе на 09 януари, събота, от 18:30 часа в зала "Тончо Русев". В него ще участват изпълнителите от Red Light District Project, които са познати на бургаската публика с изявите си в So Far Sounds Sofia, "Джаз в Бургас", Local Fest, "Младежки StartUp Fest", "Бургас Рън", July Morning и други. В предстоящия им концерт ще се включи виртуозният саксофонист от Кипър - Александрос Красидес.

През януари ще се проведат още три интересни представления.

Проектът "Реконструкция, ремонт и обновяване, внедряване на мерки за енергийна ефективност в Културен дом на Лукойл Нефтохим" е част от политиката на Община Бургас за създаване на активни градски пространства, които обединяват инфраструктура, събития, творчески общности и публики. Културният дом е разпознаваема и търсена локация, разположена в сърцето на градския център и с потенциал за развиване на разнообразие от функции и взаимодействия както с околното пространство, така и с утвърдени и набиращи популярност съвременни изкуства и творчески индустрии. Предвидените по проекта дейности са насочени към цялостна модернизация на сградния фонд, създаване на съвременен архитектурно-художествен образ на сградата, функционално и смислено обогатяване на дейностите, прилагане на мерки за енергийна и ресурсна ефективност.

Създаване на условия за насърчаване на културното многообразие, творческата мобилност, развитието на културните индустрии и съвременни форми на творческо изразяване, бизнес инициативите чрез реконструкция и модернизация на Културен дом на Лукойл Нефтохим

Реализацията на проекта добавя стойност към постигането на състояние на градската културна инфраструктура, адекватно на очакванията на съвременните публики.

Проектът се реализира чрез комбинирана подкрепа на безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма "Региони в растеж" 2014- 2020, финансов инструмент Фонд за градско развитие за регионите София и Южна България от Фонд за устойчиви градове и собствен принос на Община Бургас.
В категории: Бургас


47
Коментара
Исландия хвърли маските
Исландия хвърли маските 15/06/2021, Вторник 12:21 0
Лъчезар ЛИСИЦОВ Бойко Рашков обяви край на кадровите промени в МВР Бойко Рашков обяви край на кадровите промени в МВР 15/06/2021, Вторник 11:49 2
47
Коментара по темата
47.
Боко скалата
10.01.2021 20:24:23
0
1
Акт 16 има ли? Да не се окаже, след 10 дена като падне снега и падне покрива , дасе окаже, че и акт 15 няма... Мутро боко скалата, като дойде да я отркива сградата бройте 1о дена .
46.
Та$акoв
09.01.2021 12:24:36
0
4
Тoй и Тaбака рaботеше за Динeви, ние го пoмним. В кaкви отнoшения е с тях в мoмента не мoга да кaжа, но и той си гледа интeреса
45.
Bingo
09.01.2021 10:51:36
4
7
Къде го видяхте този ,,модерен" интериор не знам, аз виждам архитектура и интериор от късния соц. Тези дизайнери и проектанти да вземат да се разходят по света да видят кое е модерно в 21 век. За мен сградата е просто обновена с некви материали но съчетани с лош вкус. Но вече сме свикнали с това все пак не е първия проект, а поредния на общината изпълнен по подобен начин. Аз не очаквам нещо друго от ГЕРБ те си носят соца в душите си.
44.
Пищака
09.01.2021 10:07:31
2
6
Ква е тая зала от цели 85м2,на мене банята ми е толкова голяма?
43.
До 1 и 2
09.01.2021 09:45:10
4
19
Г-жа Маркова не беше от листата на партията на Ж. Табаков, ами двамата бяха тогава в Бургаската структура на ДБГ сега ДБ.
Тоест бивш кандидат-общински съветник от листата на ДеБъ, стои до кметът Николов който е и Зам. председател на ПП ГЕРБ. Да там е в качеството си на Директор-конкурса длъжност. Тия от ДеБъ непрекъснато реват че са алтернатива на статуквото и щели да се борят против ПП ГЕРБ. Всеки да си направи изводите.
Колкото до реновираният дом наНХК-лошо няма, ама всичките тия културни домове, спортни зали, конгрес и центрове, планетариуми-са проекти с отрицателен ROI. Те не могат парите за отопление, осветление, и режийни за заплати да изкарат. Кметът ако си мисли че ще избие от "данъци и такси" май си прави грешно сметката. Да каже колко е дългът на община Бургас към 01.01.2021 и колко са дълговете на общинските предприятия. Пазарът на труда в Градът е леш-освен шофьори разнос, бакшиш, дюнерджии, дограмаджии и бармани друго няма. Които се пукне строителният балон и долно качествения туризъм-и горните категории са излишни. След 9 по улиците е пустош.Всичко се крепи на идващите от РФ и ОНД-те обаче ще спрат да идват. И всичките брокерчетата, строителчетата, нотариуси ще охърбеят. Идват масови фалити.
Дори Шумен и Стара Загора икономически ще излязат по напред-там индустриалните зони са индустриални а не складови. Без да имат нито пристанище нито летище.
Пък ние чакаме кметът Николов да и отвори планетариума, отнего ще има същата икономическа полза като от тетрапода от плексиглас.
42.
до 41 паляка
09.01.2021 01:02:51
5
6
ай стига си ревал. Разбрахме че нито ти нито малчуганите ти ще ходят там. Слушаи си там мангалските музики меди амет азис и си ходи в астория плаза и другите лъскавки и шаренки коптори.

Арее баряй меча на нечестивия!
41.
до 39 смешник
09.01.2021 00:52:57
4
5
Mи като е хубава сградата що не си сложиш 1 обърнат КОВЧЕГ с 1 обърнат кръст пред къщата или блока и отдолу да напишеш на малка табелка че това е АРТ инсталация ултра модерна и постмодернистична в добавка може да сложиш реклама на енерджи дринк ''HELL''
40.
Странджански зурли
08.01.2021 23:20:41
3
14
ИБАХА НИ МАМАТА, СЕГА КАТО ОТВОРЯТ И ОНАЯ ДРУГАТА БУРГАСКАТА АРЕНА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОБЩИНАТА ПРАВИ СТРУКТОРНИ ПРОМЕНИ И СЪКРАЩАВА ЛИЧЕН СЪСТАВ ЗА СТЯГАНЕ НА ФИНАНСИТЕ, ПАРИ ЗА ПОДРЪЖКА ОТ НАС, ДАНЪЦИТЕ НА ГОРЕ. ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМА ПРОМИШЛЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО, ДОХОДИ И ТОГАВА ТАКИВА ЗАЛИ
39.
хейтъри
08.01.2021 22:33:38
7
8
А вие колко сгради сте успели да проектирате? Имате ли изобщо дипломи за архитекти и дизайнери, че ви била засегната есетиката. Сградата е хубава и модерна! Но както казват в други коментари, вие не заслужавате, защото сте научени само да плюете и завиждате, а не правите нищо по-добро с животите си.
38.
метълист
08.01.2021 22:31:23
4
6
По-добре финдландски детметъл от българо-цигански просташки маанета
37.
question
08.01.2021 22:17:54
3
5
ох много е яка тая Мария някой знае ли колко взима?
36.
до 32
08.01.2021 22:14:56
2
8
мега си тъп. Кенибъл и мегадет са от щатите. От финландски метъл разбираш колкото и от архитектура. Скрии се някъде смешко и се прави на експерт другаде с адидаса
35.
франсе
08.01.2021 21:48:58
4
7
До 32, верно че вътрешния двор прилича на погребалната зала в комплекс Изгрев-гробищата.
Едни и същи са ги строили с краднати пари.
34.
Дуньо простия
08.01.2021 21:41:25
5
4
Лява ръка десен джоб!
33.
И за поддръжка ще е трудна
08.01.2021 21:11:03
2
5
Да не говорим, че и много трудно ще се чисти тази фасада, ако изобщо смятат да я чистят.
32.
малчуган с Адидас
08.01.2021 21:00:32
10
5
Вижте само 13 и 14 снимка външната фасада обърнатия ПЕТОЪГЪЛНИК с върха на долу огромен обърнат ПОГРЕБАЛЕН КОВЧЕГ и тези сиви краски,сиви плочки,сиви седалки придават мрачен ГРОБовен ЗЛОвещ екстериор в крак с новата ковид реалност
Изглежда архитекта да е почитател на финландския ДЕТметъла и групите''Кенибъл корпс''и ''Мегадет''
Направо ще е ''голяма радост'' за деца младежи малчугани да ходят в този СИВ ХРАМ на КУЛТУРАТА
31.
до 30
08.01.2021 20:52:43
7
12
Именно странджанските бекове са тези, които се пишат пишман бургазлии, а заслужават помията. Същите тези плюят по един от малкото читави политици в България - нашият кмет. Те нищо не заслужават. За съжаление те са 90% от населението на този град. Те и техните деца се разхождат с голи глави и анцузи. Жените им не дават стойностно възпитание в морал и ценности на децата ни. Градът се напълни с малоумници. Те са тези, които не заслужават
30.
Сънчо
08.01.2021 19:05:31
6
8
До №24 бургаски, много злоба и жлъч бе човек.
Какъв си ти, че ще пишеш какво заслужават Бургазлии. Аман от странджански бекове!
29.
До 24
08.01.2021 18:40:57
5
7
99% от бургазлии не пишат по форумите, ти от кой град си и какъв си, че да настройва кмета на Бургас срещу Бургас?
28.
До 24
08.01.2021 18:37:17
3
9
Онемях от злобата в коментар 24 Не може да унифицираш така хората
27.
ужас
08.01.2021 18:28:55
14
4
Аз отвън по-грозна сграда не съм виждал, ама за някой грозното е модерно!
26.
въй
08.01.2021 17:45:16
13
14
Kо е туй СИВО ве тоя архитект да не ДАЛТОНИСТ всичко е обзавел в депресивно СИВО
Нека да познаем всичко е made in Turkey а цените made in Swiss
25.
UFC
08.01.2021 17:44:47
12
16
Готино е станало, поне има модерен вид, има градове тухла върху тухла не слагат, централните им части приличат на Припят след взрива, поне нещо се прави тук... цървули неблагодарни,яжте кренвирши наразани върху вестника хахахаххаах
24.
бургаски
08.01.2021 17:36:27
19
13
Бургазлии не заслужават и грам от направеното за тях през тези години. Населението на града и "култура" са две НЕСЪВМЕСТИМИ понятия. Бедни, нещастни и завистливи сте, защото се прости. Вие и децата ви, които възпитавате в още по-чудовищна простотия и в деградация.

Този град не заслужава, кмете...
23.
до 9
08.01.2021 17:32:15
11
10
Има млади хора в България дори по-млади от нея, които имат успешни ИТ фирми и вкарват милиони. Ако човек е кадърен има начин. Останалите завиждат :)
22.
х
08.01.2021 17:27:53
0
7
https://www.burgasinfo.com/news/view/5/105047?utm_source=fb&utm_medium=page-post&fbclid=IwAR0GsFLa4l6_IBYbHD9xs2N1Ivo3nVNf8p6P4w9yP7ADvB8eG2U00D-EobU
21.
До 1
08.01.2021 17:20:04
8
13
Мoмата, кoято е блeснала в пълeн блясък до чичo ти кмeт е 100 % герберка!
Доказателство неопровержимо е Червения парцал на дясната й ръчица подобен на ръчищата на Вожда на хунтата ГЕРБ!
20.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
08.01.2021 17:16:19
12
18
Поредната герберунгерска Кражба!
19.
до 12
08.01.2021 17:02:00
2
9
"Ей ма много си тъп Саше"
Нали като хората нямат пари и като няма никакви инвеститори и нищо частно извън игричките на няколко човека и доверени фирми не върви. Ма мислете малко с тия глави, Господ затова ви ги е дал!
18.
Другият път пак гласувайте за тия
08.01.2021 16:59:57
5
24
5 човека я разбиха тая община, барабар с още един от София
17.
Ние
08.01.2021 16:55:04
2
22
Таз не беше ли кандидат за съветник в листата на Табаков? Нали имаше театър, собствен. Фалира ли? Щом театъра си фалира, НХК то ще навре в 9 та глуха.
16.
bmw
08.01.2021 16:48:09
9
7
Ma tq kulturata ne e da nosim adidaski i da shibame servitiorki ot Hepito, Fresha i Romansa. Pak mnogo nedovolni ganiovci. Aman!
15.
до 9
08.01.2021 16:41:44
1
13
Малка, голяма без заслуги не става!
Все пак не разбрах дали собствеността върху сградата е прехвърлена на общината или не е баш така.
14.
Kosta
08.01.2021 16:40:34
3
16
Кмета да вдига цената на синя зона.Че да има пари за подръжка и големите заплати на шефа.
13.
до 12
08.01.2021 16:37:27
9
12
шефа ти пита кмета ли колко да ти плаща?
12.
Де да беше така
08.01.2021 16:26:07
12
31
Ние ако бяхме случили на кадърен управляващ, на 15 място в България по заплати ли щяхме да бъдем? И не, няма никакви оправдания, защото е 12 години кмет.
11.
a1
08.01.2021 16:23:56
18
18
Браво бургазлий ! Честито! Много ви е готин града, случихте на кадърен управляващ . Обаче както коментира номер 3 - сте останали на ниво селско капанче с мазна чалга........Манталитет....
10.
Батето
08.01.2021 16:23:29
8
16
Супер е станало, само дано животните в Бургас да не е съсипят за 1-2 години :)
9.
до 2
08.01.2021 16:19:34
4
37
Не е ли малка на 28 години да е шефка на Културния дом на НХК? Или е заслужила?
8.
Горски дух
08.01.2021 16:19:25
8
4
Ето, чичака с шушляка не можа да се стърпи и дори упомена цената си.
7.
*********
08.01.2021 16:15:17
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Smith
08.01.2021 16:13:07
6
23
Браво! Изглежда добре, надявам се да не се разпадне след няколко години експлоатация, както често се случва с усвоените пари от близки до Партията фирми. Дано издържи.
А защо тази мома със синьата маска постоянно си държи клюна незащитен? Колко още трупа трябва да регистрираме, че да почнат да се спазват мерките?
5.
Бургазлия
08.01.2021 16:05:14
3
26
Това е страхотна новина. Бургас имаше нужда от модерен културен център. Дано по-скоро се отървем от гадния вирус и бургазлии да могат да се възползват от придобивката.
4.
Чичото
08.01.2021 15:40:43
31
24
Горски, свободен си!
Заработи си петте лева
3.
Горски дух
08.01.2021 15:38:20
20
32
Темата е благоприятна за бургаШкитИ шушляци-анцузлии и подобните им, да започнат да плюят, изразявайки се неграмотно или полуграмотно. Напомням им: нека в никакъв случай да не забравят да изтъкнат, че Бойко, Иван Костов, Царят, Филип Димитров, демокрацията, Пеевски, Доган и т.н. са основните виновници те да са на равнище шимпанзе. Нека страданието на анцузлиите започне СЕГА!
2.
//
08.01.2021 15:32:45
0
24
До коментар 1,
"Момата" е шефката на културния дом. Бивш кандидат за общински съветник от партията на Живко Табаков. Мария Маркова се казва.
1.
?
08.01.2021 15:18:47
5
27
А тaя мoма, кoято е блeснала в пълeн блясък до чичo кмeт коя е?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Илко Желязков, който беше санкциониран от САЩ, подава оставка от бюрото за контрол на СРС Илко Желязков, който беше санкциониран от САЩ, подава оставка от бюрото за контрол на СРС Желязков беше един от санкционираните от САЩ по закона „Магнитски“   Ваксинираните у нас общо 1 586 687, с по две дози са 704 409 души Ваксинираните у нас общо 1 586 687, с по две дози са 704 409 души Активните случаи остават 12 190, от които хоспитализирани са 2 239   Правителството не е доволно от шефката на Агенцията по вписванията Козарева, сменят я Правителството не е доволно от шефката на Агенцията по вписванията Козарева, сменят я Не иска да работи по прозрачен начин и в интерес на хората, обяви служебният премиер Стефан Янев На живо! Коалиция ГЕРБ-СДС дава старт на кампанията си в Бургас На живо! Коалиция ГЕРБ-СДС дава старт на кампанията си в Бургас Кандидат-депутатите представят акценти от регионалната програма в Дома на Нефтохимика   Бойко Рашков обяви край на кадровите промени в МВР Бойко Рашков обяви край на кадровите промени в МВР Жилищата в София поскъпнаха с 59% Жилищата в София поскъпнаха с 59% Общото увеличение на стойността на имотите в страната е с над 41% Потресаващо - две момичета палят огън в дървена беседка във "Възраждане" Потресаващо - две момичета палят огън в дървена беседка във "Възраждане" И винаги, когато ви хрумне на направите нещо нередно, си спомняйте, че общинските камери в Бургас стават все повече   Служебният кабинет след месец на власт: Заварихме не просто хаос, а системен безпорядък и липса на правила Служебният кабинет след месец на власт: Заварихме не просто хаос, а системен безпорядък и липса на правила Държавата била обрасла в корупция, маскирана в благовидна и законосъобразна форма МФ публикува нов разширен списък с лицата, които попадат или биха попаднали под санкциите на САЩ МФ публикува нов разширен списък с лицата, които попадат или биха попаднали под санкциите на САЩ Списъкът може да бъде допълван или коригиран при получаване на нови данни Елате на миден уикенд на остров "Света Анастасия", може да опитате безплатно Елате на миден уикенд на остров "Света Анастасия", може да опитате безплатно Първите посетители ще се отдадат и на горещи музикални емоции с бургаската група "Горещ пясък"
Исландия хвърли маските Исландия хвърли маските Ресторантите в страната отварят до полунощ   25 застаряващи хубавици в спор за короната на "Мис 40+" 25 застаряващи хубавици в спор за короната на "Мис 40+" Претендентките са жени между 40 и 67 години Спор за носене на маска завърши със стрелба, има убит и ранени Спор за носене на маска завърши със стрелба, има убит и ранени Касиер в хранителен магазин е застрелян след спречкване с клиент, който отказал да се маскира  Облекчават правилата за носене на маски в Германия Облекчават правилата за носене на маски в Германия Страната отчита рязък спад на заразените с COVID-19 Почина актьорът Нед Бийти на 83-годишна възраст Почина актьорът Нед Бийти на 83-годишна възраст Той има ключови роли във филми като "Избавление", "Супермен" и "Телевизионна мрежа" Протести преди началото на срещата на върха на НАТО Протести преди началото на срещата на върха на НАТО Лидерите на държавите-членки ще поискат уверения от президента Джо Байдън, че могат да разчитат на Вашингтон Путин ще говори с Байдън в Женева за злодеи, обвинени в киберпрестъпления Путин ще говори с Байдън в Женева за злодеи, обвинени в киберпрестъпления Руският президент имал позитивни очаквания за срещата Радев ще участва в среща на НАТО, президенти умуват за космическа отбрана Радев ще участва в среща на НАТО, президенти умуват за космическа отбрана Сред темите на срещата на пакта са отношенията с Китай и Русия, както и изтеглянето на натовските войски от Афганистан Секси водеща подпали рейтинга на Евро 2020 в Албания Секси водеща подпали рейтинга на Евро 2020 в Албания Ева Мурати предизвика сензация в социалните мрежи Звездата на Дания Кристиан Ериксен приключва с футбола? Звездата на Дания Кристиан Ериксен приключва с футбола? Такива са законите на Апенините
Бойко Борисов Бойко Борисов Ето по един бонбон, одъртях и не ми се празнува Виц на деня Виц на деня - Взимате ли този мъж за законен съпруг?
- Ами... може ли да видя и другите?
Виц на деня Виц на деня - Марче, мисля, че си имаш любовник!
- Ти луд ли си бе, Жоре? На още един да пържа тиквички??
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Надпис на вратата на магазин: "Вход само с маски!". Отдолу добавено на ръка: "А с дрехи може ли?"
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори