×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цялото общество настръхнало от глобата за Калофер


07 Януари 2021, Четвъртък, 08:57 ч.
Автор: Флагман.бг

Кметът ще извади парите от джоба си

Кметът на Калофер Румен Стоянов ще си плати глобата от 1 000 лв. заради традиционното ледено хоро в града, но цялото общество настръхнало. 

Едва ли някой може да спре да не се провежда хорото или аз ако съм имал тази възможност, не бих го спрял, защото аз съм един от участниците там, каза пред БНТ Стоянов.

Той заяви, че разбрал за наложената му глоба от медиите, като над 200 човека му се обадили те да му платят глобата. Каквото и да е станало, каквото и да ги е издразнило хората - всичко си поемам сам. Аз съм виновен, под мое ръководство се проведе хорото и за абсолютно всичко съм виновен аз, категоричен бе Румен Стоянов.

По отношение на вчерашната среща на президента Румен Радев с кметовете на малките общини за безопасното провеждане на изборите, Стоянов отбеляза, че хората се страхуват за изборите, не ги интересува колко пари ще вземат като членове на СИК, а искат да бъдат здрави след изборите.

Toй посочи, че е абсурдно да се говори, че по време на срещата с държавния глава се канят кметове по партиен цвят. Никога и никой по никакъв начин не сме питали кой от коя партия е, увери кметът на Калофер.


В категории: Животът


18
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
18
Коментара по темата
18.
До 1
07.01.2021 15:08:08
5
2
А ако някой настине? А ако някой го пресече ледената вода и загине? Ако някой се удави? Ако някой се спъне и си счупи крака? Пак ли кмета е виновен? Нали знаеш, че това е традиция от векове, а ПРЪДЛЬО? И нали разбра, че теб няма да те глобяват, освен ако няма глоба и за комплексирани насранковци, заключени вкъщи!
17.
до именника
07.01.2021 14:11:25
0
2
Кмета там приема вина за това, че не е възпрепятствал струпването, т.е. поема отговорност за нарушаване на някакъв ред, който по една или друга причина е официализиран със заповед и има предвидени глоби. Това имам предвид, не че заслужава глобата, но поне застава зад действията си.
16.
коментар 12
07.01.2021 13:52:10
1
2
е в отговор на коментар 10....
с трите точки.......... без ник
15.
ПИШЕВ
07.01.2021 13:16:34
0
2
Отваряйте си очите,защото номерата на коментарите се манипулират и не съответстват на коментар-отговор...
14.
Иван до 12
07.01.2021 12:45:13
2
3
Благодаря за поздрава, но за какво да го глобяват кмета? Той нищо не е организирал. Калоферци си правят хорото всяка година с или без кмет те в Тунджа ще влязат. Кмета обяви че няма да има хоро, да не идват гости в града и не дойдоха много хора като друг път.
Както в село Българи тази година полиция пазаше центъра на селото. Хората играли нестинарството на вълчата поляна, с много малко зрители.
Традицията си е традиция. Ако трябва ще идат извън селото тайно ще влязът в реката.
Колото до глобите би трябвало да глобят и всички пазарували в големите хипер маркети, там навалицата по голяма и хората по нагъсто.
13.
до Иван
07.01.2021 12:27:24
2
1
Честит имен ден, жив и здрав!
Аз се дразня на лицемерието на хората - иначе кмета само да глобят за мен е правилно.
12.
ОНЯ СЪЩИЯ
07.01.2021 12:21:07
2
3
до 9
Бях пределно ясен в коментара си бе...отворен.....Я се покажи като си толкова ербап ,да те видим....Ма и ти си същия...клавиатурен мишок......
Излез и се прави на ,,големия мъж, на хорото или каквото там искаш....., ....
ама като ти връчат глобата ,вече ще си се насрал женчо......
11.
Иван до 8
07.01.2021 11:58:36
2
0
Може да предложиш, да напишат по 300лв глоба на всички българи 6,8 милиона, по 300лв , без значение дали са били някъде или не са, щом са българи виновни са!
10.
...
07.01.2021 11:53:42
4
4
До 7 ти ли си патриота! Трезвената мишка скрила се в дупката си, цирикайки в интернет анонимно, това ли разбираш под патриотизъм?
Според теб е патриотизъм да спазваш измислени правила с които не си съгласен. Всеки на този свят има права над живота си ако иска сам може да рискува живота си, ти какво си ревнал за техните здраве и живот не разбирам?
Носи си твоя патриотизъм скрит в дребната си душичка, затворен в бомбоубежището си, да не е хване ковида! И да не забравиш да празнуваш "правилния" празник Хелоуин, за него забрана нямаше.
9.
Чичовци
07.01.2021 11:51:57
0
2
Цялото общество ли? Че това ли им е обществото - трупа пияндурници, събрани на чашка и продаване на бабаитлъци. Като си ербап да нарушаваш правилата, ще си ербап да си понесеш и последствията, гордо и с чест, а не да ревеш като ощипана мома! Вчера нали един маскиран "хайдутин" заплашваше с едно старо пушкало, че а са дошли властите, а ги е гръмнал? Е, де го сега, да се изрепчи пак? Смешници!
"- Де Фратя?
- Бяга! - всички извикаха с негодувание
- "Въздухът трепери!" Де го сега? "
(Иван Вазов)
8.
abee
07.01.2021 11:51:48
1
5
като са почнали - да глобят навсякъде... Говорят ми за Калофер какви ли не глупости: убийци, пишман патриоти и т.н. ами за другите места от вчера?
В Бургас беше такава масовка че бледнее пред хорото - ми то Терасата щеше да падне от хора... гъз до гъз.
Що не глобят и тук всички?
7.
ГОСТ
07.01.2021 10:51:24
3
13
,,Големите патриоти,,...!!??.....
Жулили пърцуца и прокиснало вино от ранни зори и.....юруш към реката,на хорото....Вижте ни санким,колко сме ербап и не ни пука от никой.....
Патриотизма се носи в сърцето и душата...патриотизъм е да помогнеш на изпаднал в беда,да направиш нещо стойностно и добро за България.....Да спазваш правилата и разпоредбите,а не да да ги спазваш ,само като излезеш в чужбина и да се ослушваш като мишка в трици,че сбъркаш ли,ще те гази мечка....
Не е патротизъм да развяваш байряци на Бузлуджа и да крещиш в алкохолен делириум ,колко си ,,велик,,
Позьори и смешници сте вие.....
Щото си показахте простотията и големите чалъми.....то аслъ Ганьо ,няма какво друго да покаже.....И като си показахте чалъмите и простотията ,какво постигнахте...???
Едно голямо НИЩО.....Накривихте го на някой.....Е сега всички барабар с кмета воглаве,яко глоби ...и си сядате на задниците,пък си мърморете и псувайте до утре....все тая....Щото като не платите глобите,ще ви запорират сметките у банката.....
6.
Говедар
07.01.2021 10:45:09
1
7
Новите корбанджии на България естествено , че трябва да бъдат глобени. Не може да има глоби за едни, като кметицата на Габрово а други да бъдат толерирани.
5.
Хм
07.01.2021 10:42:05
6
6
Бас хващам, че всички са здрави.Дезинфекцирали са се с алкохол, а и са във вода- и да има вирус е измит.Публиката са по- застрашени.
4.
www
07.01.2021 10:31:16
5
9
Как ще поеме отговорността кмета? Защото на думи е лесно да се изпънеш и да го кажеш. Ако утре се натръшкат всички на стълбите на болниците кой ще е отговорен? Ако някой почине ще има ли обвинен за убийство?

Това си е руска рулетка с живота и да организираш такова събитие е престъпно. Отделно, какво казва властта на всички затворени бизнеси, на останалите без работа, на децата учещи вкъщи? Пийте вино и се прегръщайте, проблеми няма?!
3.
цялото общество
07.01.2021 10:06:39
15
10
Всякои , които може да изпие туба с вино , запаше пояс и метне на гърба си националния флаг е достоен за уважение.
Това са новите патриоти , с новите традиции.
2.
do Stoyan4o
07.01.2021 09:54:00
12
13
ти като искаш стой си затворен и не налагай това на другите!
Всеки на това хора е отишъл с ясна идея за риск. Кмета поема отговорността за нарушаване на заповед на министъра - за което има глоба.
Недей да приписваш хорските мъки както ти е угодно. Всеки има право да бъде глупав ако реши - никой не е каран насила в реката.
1.
Стоян
07.01.2021 09:13:14
25
18
Ако утре някой умре от Ковид какво ще поемеш, погребението ли? Фалшив герой.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори