×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фейк погреба големия поет Недялко Йорданов


Фейк погреба големия поет Недялко Йорданов
Недялко Йорданов е жив и здрав и твори в болничната стая, докато на негов гръб някой си направи жестока гавра тази вечер
05 Януари 2021, Вторник, 22:14 ч.
Автор: Флагман.бг

В същото време поетът пусна в профила си пореден стих от болничната стая

Брутален фейк погреба почетния бургазлия - големия български поет Недялко Йорданов. Новината бе разпространена от някоя си Виктория Джендова от Бургас, която около 20:30 часа написа дословно, с автентичен правопис: "Починал е Недялко Йорданов! Лек път във вечността ПОЕТЕ,!"

Общоизвестен факт е, че гениалното перо на българската поезия в момента лекува Ковид-19 във ВМА заедно със съпругата си актрисата Иванка Джеджева, което явно е развинтило въображението на нечий болен мозък.

Публикацията безкритично, без никаква проверка се разпространяваше мълниеносно. Имаше близо 140 споделяния и над 100 коментара за два часа.

Проверка на Флагман.бг показа, че Недялко Йорданов е жив и здрав, в добро състояние, под наблюдението на изключителни лекари. Вестта, че е починал, явно не бе достигнала до самия Йорданов, който тази вечер се бе отдал на творчеството си в болничната стая.

Около 22 часа първоизточникът на информацията - въпросната Виктория Джендова се извини със следния текст: "Извинявам се на всички за публикацията си относно "кончината" на поета Йорданов! Доверих се на друг известен поет! Съжалявам", написа тя, но не уточни кой я е излъгал.

Семейството му реагира гневно. Издателят и главен редактор на сайта Пик.бг Недялко Недялков написа следното:

"Ей, кретените не се посвениха, "умориха" и баща ми. Това е престъпление, бе, да си измисляте, че жив човек е мъртъв. Все едно кой - известен, неизвестен... Знаете ли какъв шок е за близките? Тая идиотия се споделя масово в момента. Безкритично. Без никаква проверка в нормална медия. Първоизточник е някоя си Виктория Джендова от Бургас. Сега се извинява. Била се "предоверила" на "друг известен поет". Кажи кой е тоя "известен поет", бе, парцал? Чиста провокация, неслучайна според мен. Дотам ще ни докара фейсбук лудостта, лековерието, предоверяването на социалните мрежи, липсата на здрав разум. Тепърва ще берем ядове".

"Това е наистина жестока гавра! Подобен пост е подсъден! Апелирам да го изтриете", призова Асен Йорданов, разследващ журналист и собственик на сайта Бивол.

Виктория Джендова, ако това не е фейк профил, не се трогна особено и не изтри публикацията. На снимката е жена в предпенсионна възраст с леко налудничав поглед. Разпространява фалшиви новини за кемтрейлс, за ваксините и антиправителствени постове. На профилната снимка е с логото на ЛГБТ общността "Love is Love".

Скрийншот на публикацията на Виктория Джендова
Профилната снимка на разпространителя на фалшивата новина

 


В категории: Бургас


Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 1
12
Коментара по темата
12.
Миро
07.01.2021 08:26:04
0
1
Ах, каква загуба ще е да загубим великия Пует! Или се пише пуек?
11.
Амиго
06.01.2021 12:13:52
1
0
Там, закъдето си ги запращал, и двамата, ред няма. Да не се окаже, че ти си с по-преден номер...бъди жив и здрав
10.
*********
06.01.2021 10:07:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
06.01.2021 07:07:04
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Джендова
05.01.2021 23:23:20
2
7
Милата Виктория, съвсем изтрещя...! Обаче забележете колко папагали повтарят в отговор на Джендова, че да почива в мир, поклон и прочие - жалка картинка
7.
Opus um
05.01.2021 23:18:55
1
2
Life is Live na na na na
6.
Предположение
05.01.2021 23:04:29
4
16
Възможно е да му го връщат тъпкано на Недялко Недялков! Заради неговите жълти вестници и многото обиди и гаври с известни хора! Може и да е случайно- но това да е заслужил пак за същото!
Но за баща му Недялко Йорданов само респект и уважение! Моля се да оцелее! Да оздравее от този страшен коронавирус!
5.
От Бургас
05.01.2021 22:58:00
7
13
Уважаваме го, обчаме го и му желаем крепко здраве.
4.
Тони
05.01.2021 22:53:20
6
13
Ами че в отговор на фейка се казва, че Големия поет си е жив и здрав. Ами какво прави тогава в болницата? Да спести някой лев ли?
3.
Гочето
05.01.2021 22:47:41
15
22
Болен ли е наистина Недялко ви Йорданов? Пресата и телевизията са пълни с материали, снимки и репортажи от Ковид отделения. Виждаме хора едва дишащи и говорещи. С др. Недялко Йорданов пише повече стихове от болничната стая, отколкото когато е бил здрав! Все едно е на курорт. Задавам си въпроса: Наистина ли е болен и колко е болен? Или това е начин да повиши завяхналата си слава? Или и болестта му е фейк като съобщението за смъртта му?
И се питам дали Флагман пак ще изтрие този коментар като неудобен уж не по темата?
2.
зума
05.01.2021 22:46:31
6
18
най вероятно сина му си трупа гледания в пик.Да видят как се чустват хорара дето ги осират в техните сайтове
1.
един нормален
05.01.2021 22:41:13
10
37
Какво доживяхме? Недялко Недялков, собственика на най-големата кафява медия да се възмущава от фалшиви новини!
Ако новината беше "Борисов е най-готиния човек в държавата", нямаше да реве че е фейк новина, ама нали сега го засяга лично, вече боли...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонтът на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонтът на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си 
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори