×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: С този нов щам внимавайте много, следобед ще заседаваме да се разберем всички европейски държави


Борисов: С този нов щам внимавайте много, следобед ще заседаваме да се разберем всички европейски държави
"Това най-важно ли е сега - и кораб да купим. Кажете, хиляди моряци какво ми говорехте, като идвах във военното училище... Ей това искат да чуят хората."
21 Декември 2020, Понеделник, 11:13 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

В правителството умуват военни вертолети да се ползват за медицински цели

Премиерът Бойко Борисов е притеснен от новия щам на коронавируса Covid-19, открит във Великобритания. Той бе на посещение във военен завод, показа живо излъчване в профила му във „Фейсбук“.

С него бяха и вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. В един момент разговорът премина на тема качество на обучение във Висшето военноморско училище във Варна. Каракачанов вметна, че то било второ в света.

„От Великобритания, казаха, че имало курсанти“, обясни друг.

Като чу Великобритания, Борисов реагира: „Абе с тоя нов щам внимавайте много. Ние следобед имаме заседание, да можем да се разберем всички европейски държави, щото вече в Италия и на други държави...“

Премиерът се оплака, че "толкова ни ядоха за тея кораби, сега и за тоя кораб", който е поръчан да се строи за Военноморските сили.

"Важно ли беше вие адмирали, моряци... всички плаващи, какво ни убеждавахте с министъра - нужни ли са, защо са нужни", попита той. 

Адмиралът потвърди, че е важно, а Каракачанов добави, че първата ни вноска ще е по-ниска от гласуваното от парламента. 

"И там има пандемия, така че разбират хората. Не, мисълта ми е, питам: това най-важно ли е сега - и кораб да купим. Кажете, хиляди моряци какво ми говорехте, като идвах във военното училище... Ей това искат да чуят хората", подсмихна се Борисов. 

Адм. Ефтимов обясни колко са стари корабите в момента и колко важно е Черно море за отбраната на страната. 

Борисов пък подчерта, че модернизацията не е била извършена, когато трябва - от тези преди него, които е трябвало да купуват нови кораби през годините, но не са го правили. 

Красимир Каракачанов се похвали с увеличението на заплатите за военните по време на неговия мандат. 

Бе обсъдена и темата за медицинските хеликоптери, за което има натиск върху правителството. Борисов постави задача на Каракачанов да разговаря със здравния министър за възможността военни вертолети да се ползват за целта. 

 


В категории: Политика , COVID-19


17
Коментара по темата
17.
Боби
23.12.2020 00:58:57
0
0
Може всичко да е но поне е духовит.По ли е добър "властелинът на щама" Борис Джонсън.Явно времената са такива и качеството на "мат'ряла" е такова в Европа. Годините на силните Европейски лидери са само история.Новите са-порно история.
16.
пачки по стотачки
21.12.2020 19:49:20
0
2
Старият щам не можа да гътне толупа, но новият му е вдигнал мерника и може и да го тръшне по шкембе на чаршафите на ягодки
15.
А бе
21.12.2020 15:39:42
8
2
що всички във форума не вземете да се гръмнете?
Или най-добре да пипнете яко короната и никоя болница да не иска да ви лекува!
Да мрете по улиците!
Смешници! Нещастници!
14.
Емигрант
21.12.2020 15:36:31
1
10
Ехххх Боче защо не съм толкова прост като теб? Ако бях такъв идиот като теб, нямаше да се налага да емигрирам в чужбина.. Даже сигурно щях да бъда преуспял бизнесмен в БГ, ако бях толкова прост като тебе. Прочетох цялата статия и просто..... словореда на Тиквоча е толкова разноцветен, че ми трябва: филолог по Борисовски език, преводач, логопед и гадател, за да разгадае какво точно е имал напредвид Бочко-Тиквочко?
ФлагМан евала, че не сте му редактирали словореда а сте го публикували дословно!

П.С.: #13 аз съм с теб! Трябва да наемем професионалисти за да разгадаят посланията на вожда!
13.
13
21.12.2020 14:20:00
1
15
Имам нужда от преводач, за да разбера какво иска да каже тиквата. Всичките му изречения са накъсани. Имат начало, но нямат край (поне не смислен край). Нищо не разбирам, а имам 2 висши образования. Явно е трябвало да си остана с началното образование, та да ми е ясно какво тоя говори.
12.
мас му капе от шкембето
21.12.2020 13:52:33
1
4
Що бе, ще му пуснещ танковете дето им инспектира гайките.
11.
Nostradamus
21.12.2020 13:51:40
1
6
Хей Лисичков,
дебелия крадлив дебил борисоф
не каза с този нов щам внимавайте много,
а Каза : С този нов щамП внимавайте много...
10.
Abe
21.12.2020 13:48:11
2
10
Абе тоз докога ще се узлага.Той и средното образование му е податено.Махнете го оттам.Вкарсйте го в затвира и му вземете всичко.Егати наглия човек че и ажсолютно нищо не разбира
9.
bb
21.12.2020 13:35:41
1
7
ДЖИ ПИ - Бойко Борисов обяви, че ще помогне лично на здравната система и джипката с бурканите отгоре вече ще бъде линейка.

"Аз съм карал вече китайския вирус, така че ще мога по-бързо и без да нося космически костюм да докарвам пациентите в болница" - споделя премиерът в излъчвана по фейсбук среща със здравния министър, на когото да му каже, че каквото и да каже тази седмица, другата действията ще са точно обратното.

Освен желание да даде рамо на Бърза помощ, министър-председателят мисли, че може да помогне и по друг начин на здравната система.
"Ако заведа хората в болница и не могат да ги приемат веднага, може да ги разходя да видим строежи, да видят как се правят пътища, за да повиша желанието им да оздравят. Хубавите емоции са половин ваксина" - твърди Борисов.

Разбира се, за пациентите ще има и продължителни обяснения и мъмрене, че не са спазвали мерките и затова са се разболели, както и обяснение, че сигурно политическите му опоненти плащат на болни да облизват копчета на асансьори и банкомати.
8.
гражданин
21.12.2020 12:41:42
2
12
Ами разбра се ,че гражданите се дърпат на ваксината и хоп...вируса стана по-лош ,смееш ли да не се ваксинираш !
7.
Измекяр
21.12.2020 12:10:13
2
18
Ти си най-вредния щам ей мършо алчна дебела, продажна.
6.
Емигрант
21.12.2020 12:07:51
3
16
Английският брат на Боко Борисов- Боро Джонсън, измисли страхотна стратегия да държи Англия под блокада и сега тъпият му брат, полу-близнак Боко, ще използва същата стратегия! Вие ще видите, че до края на годината, Боко ще излезе и ще каже” Заради новият щам, удължаваме и затягаме мерките, защото във Англия...” . Пълни смешници!
5.
baihui
21.12.2020 12:07:50
2
16
По вреден щам от тебе има ли бе, мутро?!!!!
4.
gringo
21.12.2020 11:51:52
0
21
Тия Тъпи Военни Насраха се с тия простотиии хеликоптери самолети кораби Идиоти милиарди за Безмислици докога !!!! От кой и за какво ще се пазим с пет играчки за Милиарди .. ние сме Важни само като Територия !!! Те са Едно Безмислено БРЕМЕ за Данъкоплатеца и Бюджета .. Едни Безполезни Дърдорковци са Заплатаджии
3.
Joker
21.12.2020 11:33:24
3
25
Прасето ще пръсне маската дебелак .
Щамове мамове пазете са прасета !
2.
bb
21.12.2020 11:27:14
21
12
В РЕПТИЛСКА ПЕЩЕРА - Бил Гейтс зарадва своите фенове и господари от рептилските среди с нова версия на хитовия си вирус COVID-19.

Новата версия ще носи името COVID-21 Pro Ultra Light+ и се очаква да бъде пуснат в края на първото тримесечие на 2021 година, като ще бъде в два цвята - Сребристо златно и Полунощно пладне.

В дизайна на новия вирус са заложени подобрени характеристики, предвиждащи по-лесно разпространение.
"Макар с предния си модел да достигнахме стотици милиони потребители, това бе един бавен и тромав процес. Все още света не вярва напълно, а други се дърпат. Сега вече няма да могат да го избегнат със спирт, дистанциране един от друг или маска" - твърди Гейтс, показвайки подобренията във виралното РНК.

Разбира се, милиардерът обяви и изцяло нов 2-нанометров чип, с който ще бъде снабдена ваксината за COVID-21.
1.
един нормален
21.12.2020 11:22:45
3
30
Какви Тикви е раждала, ражда и сега майка България! За чудо и приказ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори