×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това ли е краят на "Нефтохимик"? Голям срам за "зелените" в Разград


Това ли е краят на "Нефтохимик"? Голям срам за "зелените" в Разград
Нито един от тези футболисти, с които "Нафтата" започна сезона, не остана в отбора
07 Декември 2020, Понеделник, 15:10 ч.
Автор: Флагман.БГ

Готви се създаването на нов клуб, който да тръгне на чисто от най-ниските нива на аматьорския футбол

 

Футболният "Нефтохимик" претърпя днес един от най-големите резили в историята си. "Зелените" излязоха с експериментален състав при гостуването си на "Лудогорец II" в Разград и дори не успяха да съберат 11 футболисти.

На терена се появиха само 7 юноши, които поиграха 10-ина минути, получиха два гола, а след това един от бургаските футболисти се наложи да напусне заради болки и тъй като нямаше кой да го замени, срещата моментално бе прекратена. 

Според правилника на БФС един двубой може да започне или продължи, ако броят на състезателите от даден отбор е по-малък от седем. Не е изключено излизането на младия играч да е съвсем планирано - за да избегне "Нафтата" от още по-голям срам - двуцифрена загуба.

Новият старши треньор Диян Дончев успя да намери само шепа юноши, които бяха на възраст 15-17 години. Всички останали футболисти, както вчера съобщихме отказаха да се качат на автобуса за Разград заради забавени заплати.  

Бъдещият собственик на клуба - бизнесдамата Анелия Златкова изрази крайното си разочарование от бойкота.

"Недоумявам това поведение. Става въпрос за професионални футболисти. В крайна сметка тяхната работа е да играят футбол. Този бойкот е крайно неприемлив. Гарантирахме им, че утре ще получат парите си, но в неделя разбрах, че не искат да се качват на автобуса. Времената са трудни, правим всичко възможно да обезпечим клуба, но е необходимо време, докато новите структурни и функционални промени сработят. Нужен е повече разум, търпение и толерантност. Ние като ръководството го проявяваме, очаквам същото и от играчите. Виждате, че клубове направо приключват дейност, като цяло има големи проблеми в целия български футбол. Да носиш екипа на Нефтохимик, освен всичко друго, е и призвание. Добре е футболистите да разберат и това", коментира Златкова.

Половин час след думите й последва декларация на играчите на ПФК "Нефтохимик Бургас 1962". 

"След поредното разминаване между обещанията на ръководството и действителността, целият отбор е отказа да се качи в автобуса за мача с Лудогорец 2. Причината за това е, че футболистите и треньорите са уморени от постоянното неизпълнение на поетите ангажименти от страна на ръководството, което преля чашата на търпение", изтъкват играчите и подчертават, че са подкрепени и от треньорския щаб, без новия старши Диян Дончев. 

На футболистите се дължала по една заплата, една премия, както и още по половин заплата за част от играчите, признават те.

Със сигурност бъдещето на клуба не изглежда добро. Дълговете на "Нефтохимик" са близо 900 хил.лева, отборът е на последно място във Втора лига и почти сигурно ще изпадне, а за капак остана и без футболисти. Много е вероятно "зелените" изобщо да не започнат втория полусезон, а още от сега се говори за сформирането на нов клуб, който да тръгне за пореден път "на чисто" от пета дивизия. 


 


В категории: Спорт


123
Коментара по темата
123.
Емигрант
10.12.2020 10:34:14
4
4
Ей смешници! Бургас никога повече няма да има футбол заради такива хора като вас, които се правят на Нафта-джии и някви си Сини-акули! И двата отбора са далече от всякакви класации. Вместо да ги подкрепяте, вие си мислете, че в Бургас има Бургаско футболно дерби. А в същност останаха само закачените бутонките на стената за спомен.
122.
do 120
09.12.2020 16:09:32
0
7
проблемът е, че мазутите и този път мазно избягаха от отговорност. защо не си доиграха мача със 7 човека ??? Ами не го доих=граха, защото нямат мъдя, не го доиграха, защото и в Б областната не си извървяха пътя. Страхливци с вечно включена задна.
121.
до 92
09.12.2020 16:06:38
0
4
Ти тази ли "покривка" слагаш на оръфаната си маса ? Ти няма какво да сложиш на трапезата си, тръгнал на вековен отбор десетилетките без А група да брои ? Не ни трябва А група, не ни трябва. Както тук доста колеги пиасха - вас е хубаво да ви има за да показвате какво НЕ трябва да се прави. Гордее се зеления с А групата и Б групата. Та точно там ви беше чистилището ви бе пич. Точно с това си изнасилено участие в профи футбола срахте на всичко, което макар и в мутренски времена - направихте, че белким някой ви разбере. Вие сами се погрижихте да се зачеркнете и да станете синоним на пошлост, глупост и неусещане на възможностите. наистина трябва да ви има заради контраста в разликите межу ЧЕРНОМОРЕЦ и нефтохимик ( впрочем и името ви вече харесвам, напълно се доближава до значението си )
120.
Jack Wells
09.12.2020 15:38:57
0
0
Според правилника на БФС един двубой може да започне или продължи, ако броят на състезателите от даден отбор е по-малък от седем.

Е какъв е проблема тогава?
119.
Бургазлия
08.12.2020 22:44:28
0
12
На мачовете на Черноморец е винаги интересно, а при ония зеленясалите е тъпо и тягостно. Нали обещах те поне по 5000 на мач, когато влезете във Б. Ами кой да ви дойде- няма душа, няма морал, няма история дори. Балона се спука. Край за радост на бургазлии.
118.
Ss
08.12.2020 21:29:21
0
6
До 112
И да допълня. Вие искате профисионален футбол,е тогава може пак да смените името на друг клуб. Начи не ви пука дали сте автентични , важното е да сте професионалисти,браво
117.
Ss
08.12.2020 21:19:56
0
8
До 112
Ти пишеш по 100 коментара и си личи по стила на писане ,но както и да е. Всеки може си пише колкото си иска.
Незнам дали си от платените "фенове" ,но половината сте такива. И как се борите ? Някои се борите за пари от клуба. Как се борите,като преименувате и фалирате други клубове ли? Или сега ,като този Нефтохимик ,т.е. да седите отстрани и да гледате тихо без да гъкнете,само по нета някой да напише колко гаден бил Тодоров. Как се борите,като не ходите по мачове. Вие се прикривате зад думата борба. Кажи как се борите,какво направихте до сега?ААА да опитахте да направите протест и сами си го саботирахте( е манолчо ви го саботира за пари ,нали стана и той платен,а си е ваш кадър,е преди това чорбар малко ,ама нищо Ко) егати и борбата.
Да ние си вървим по пътя ,днес аматьорски ,утре професионален. Вървим си го сами без помощ,със собствени средства,сами от "Б" окръжна до трета лига и с една крачка от втора лига. Но не правим латино драми като вас,по добре да съществуваме от колкото да се размиваме като вас във десетки чужди клубове. Ей това е борба,сам сами без никой да помага с каквото и да е .от нулата до върха.
И с какво се борите? Кой ви пречи? Вие сами си пречите и търсите виновни там където ги няма и сами се залъгвате.
И за СНЦ то,ако се борите истински ,тези мишоци от СНЦ то нямаше да ги траете,а да ги разкарате и такива утайки като манолчо също. Ако се борихте ,и Тодоров и Джамбазов нямаше да ги пускате до клуба.
И Бургас да го има на футболната карта. За това ли се "борите" ? Как се преборихте ,като преименувахте Мастер,така ли, на какво,това ли е цената и резултата,само и само да си на "картата" си заплюваш историята и унищожаваш традицията си,като се отказваш от корените си и препознаваш чуждото. Не благодаря.
И споко Бургас го е имало на футболната карта, много,а ма много преди преди Нафтекс и нефтохимик
П.С.
Започнете на чисто от "Б" окръжна,сами със ваши сили ,без схеми и без СНЦ то и фенки ,като манол и подобни. Да ви видим до къде ще стигнете...
116.
Фен
08.12.2020 20:31:14
0
5
Тия зелени главоци от 90'те не пораснаха ли вече? Ми станахте над 40 вече бе. На какво ще учите децата? На рисуване и простотия ли? Явно смотаняци до края.
115.
Кирилов
08.12.2020 20:24:47
0
8
Много обичам да чета как се правят на светци феновете на заводския отбор ... Моите патета, преди физкултурника от комсомолската организация към нефтозавода да завърти корупционната схема около отборчето ви, бургаската футболна общественост ви приемаше за симпатичния по - малък брат на Черноморец и ние ходихме на мачове в к-с Лазур с удоволствие. Това вече е казвано многократно, но вие сте толкова самовлюбени, че в главите ви е, че едва ли не футболът в България започва и свършва с нафтекс... толкова сте ми анти, че името ви не искам да исписвам. Това самочувствие ви изигра много лоша шега... и сега си сърбате надробеното. Чудно ми е едно, вие се имате за знаещите и умните фенове в града, а как толкова години позволявате да ви водят за носа онзи Меден Руднишки индиянец Джамбаза и другия с готините глезени от Странджанските села Лимонадения Джо ? Нас няма нужда да ни гледата ние също не сме светци, но си вървим по нашата Голгота и с уверени стъпки ще се върнем там където ни е мястото. Но истината е, че с това, че направихме нещата по честния път, да по- трудния спечеклихме уважение и печелим все повече симпатии в града. Та нас и на мачовете ни по време на пандемията, на затворени врати имахме повече фенове от колкото вие когато посещаемоста бе възможна. Не ви се иска да си го признаете, но е факт. Съвет от мен , изчестете си боклука от къщата ако искате да ви има и започнете на чисто. А нека да ви има. В комкуренцията се раждат качествени неща. Пък и нека градът да види кой кой е!
114.
Локо
08.12.2020 20:19:47
0
6
Абе гледам че има повече мазутковци-драскачи, отколкото мазутковци на стадиона. Май ви бива само да драска те стените на хубавия ни град? Смотана работа. Комплексари..
113.
До 107
08.12.2020 20:06:11
0
4
зИлен шалварич,тва е форум бе,всеки може си пише. И ко, виждам ги коментарите и виждам,че са по темата,хората са си изказали мнението. Кое от написаното от 1до7 не е по темата? Аре не се правете на... нали
112.
до 108, 109 и 110
08.12.2020 19:40:21
4
2
Кой е платен си личи по това кой пише по 100 коментара под статия за друг отбор. Не ние сме тези, които претендираме за "модел за пример", за да показваме нещо. Ние сме тези, които се борим Бургас да не ИЗЧЕЗНЕ от футболната карта на Българя и ще продължим да го правим, а вие продължавайте да си вървите по пътя в аматьорския футбол и си бъдете доволни от вечно 4-тото място във В група, за кефа на шепа хора. И да, определено ми е гадно от случващото се с Нефтохимик в момента, но както знаеш, най-тъмно е преди зазоряване. Относно СНЦ-то - там две мнения няма, миши сърца излязоха, но и те ще са до време.
111.
оff
08.12.2020 19:38:35
0
7
Знаетели защо в Бургас не ви обичат, скъпи мазни селяци ? Защото сте символ на наглост, нечистоплътност, подмолност и некоректност. Вие ревяхте когато Черноморец бе ОФК и твърдяхте, че било несправедливо, а то ревът бил за да се наредите на общинската ясла и да лапкате. Лапайте сега дедовия ми ! А смисълът от вашето съществуване какъв е, че нещо не мога да го намеря и със свещ да го търся ? ААА , да за да може Стоянчо с нежното глъсче да се прави на хулиган. Всички вие имате само по една хубава черта и тя е между задните ви бузи! На Стоянчо чувам му била особено красива !
110.
До 105
08.12.2020 18:55:23
0
4
А вие кво показахте? Как се преименуват отбори? Как се саботират протести? Как се връщат акции? Как се зарязва френското отборче и се вика за чужд клуб? Как "фенове" са на заплата и как "фенове" крадът клуба и го унищожават. Как се изпада,как ви бият разни незнайни села.
109.
До 105
08.12.2020 18:26:54
1
4
То по същата логика и вие играете на чужд стадион,собственост на друг фалирал нефтохимик. Щото нали си знаете,че сте Мастер,а преди това бяхте Атлетик
Сложихме 1600 седалки и стотина в сектора за гости ,който е можахте да напълните.
Ха ха ха хахахаха ,само за школата не говори,че там ви слагаме в малкият си джоб. То по твоята извратена логика,на звезденбург е по голяма и силна от вашата -часната,дето е собственост на Тодоров и служи за освояване на кинти от такси,а децата ги учат на нищо или по точно на симулации как да полягват...
Между другото нашата школа къде хване вашата "школа" я разбива направо я отнася...
А какъв е смисъла от вашето жалко съществуване? Точно от вас няма смисъл ,има само за едни "фенове" да си пълнят джоба и да унищожават чужди клубове.
Кажи,защо преименувахте Мастер и преди това Атлетик? Кажи ,защо върнахте акциите. Ти може би си от тези на заплата ,че си изписъл 100 коментара
Само как ти личи,че ти е гадно и не можеш си намериш място. И още по гадно ще ви става
108.
СНЦ"СНЦ"
08.12.2020 18:14:16
0
4
Когато Черноморец беше на пангара преди 5 години, черноморската общност пое товара на плещите си.
Сега на СНЦ - то на Нефтохимик им предложиха акциите,а те ги дадоха на една жена. В подобна ситуация запалянковците на Левски, на Локо и Ботев Пловдив, на Дунав и на всички нормални отбори поемат отговорността да съхранят клуба си и да запазят мечтите си.
Има, разбира се, и едни бояджии от "Парка на свободата", които при познават друг клуб, от друга община и са горди с това. Те са презряни от всички.
Щом Бургас е зелен, защо зеленото СНЦ не постъпи, като привържениците на другите клубове, или може би чака припознаване❓Единият път води до уважение, другият до презрение.
107.
До 106
08.12.2020 17:55:58
1
1
Цацич, виж коментари на цаците от 1 до 7, и се сети сам как се обърна темата към Черноморец
106.
До зизи
08.12.2020 17:44:07
1
3
Зизи,никой на сериозно не се взима. Някой не се присмива. Темата на статията е друга ,а тука един- двама, не повече драскат по един и същ начин,веднага отклониха темата и почнаха да драскат за Черноморец. Къде в статията се пише за Черноморец,къде? Защо веднага се сменя темата в коментарите към Черноморец?
Насериозно се взимат зелените, а всъщност са оср*ни.
Работа ли е на феновете да се месят в работата на клуба? Когато е нужно взимаме решения,щото в управата на клуба са записани и фенове когато се регестрираше. Нашите ръководители са фенове на Черноморец и са израснали с Черноморец. Каквото можем помагаме на клуба,а не взимаме от него ,като вашите " фенове" ей там е разликата от нас и вас.
Вие като че ли нямате лоби в общината
И да не играем мачовете на нашия си стадион,това ще си е наш проблем
И какви са ни " греховете" към нефтохимик??? Ето и ти изместваш темата почваш с мантри за грехове. Кажи де?
А и нещо по темата за статията да кажеш или тц не и ти като другите не по темата.
105.
До 104
08.12.2020 17:30:30
6
2
“ Да Черноморец е модел за пример. Черноморец тръгнаха чисто и показа как се прави“.

Какво показаха? Как се печели 4-то място във В група няколко поредни години? Играете на чужд стадион, който прилича на гробище, собственост на друг фалирал Черноморец, сложихте 100 седалки, това ли? Все да мрънкате как някой ви е крив, как купива мачове, съдии - Нафтата, Созопол, рептилите, марсианците, все ви пречат.
Има толкова смисъл от съществуването ви, колкото и от това на ФК Свети Никола. Дори и в Звезденбур има много повече смисъл, школата им е 5 пъти по-голяма от вашата.

Да, статията е за Нефтохимик, за вашето отборче статии почти няма.
104.
?
08.12.2020 17:09:07
1
4
До 100
Ей на,наистина сте кухи парчета и си заслужавате съдбата. То кво му се пише ,а то горкато пак другаде гледа. Пак с този аматьорски футбол,ала-бала,тинтири-минтири,баба едно си знае едно си бае,това ви повали вас ,грандоманията и селендурската надменост. Кво му се пише ,а то пак с нападки,аматьорски футбол. По-добре аматьорски и истински отколкото отколкото никакъв. А вие сте по- зле от окръжните групи,а тръгнали за аматьорски футбол да пишат. Вашия като е професионален,къде сте.
Да Черноморец е модел за пример. Черноморец тръгнаха чисто и показа как се прави.
Вие що неможахте да го направите това? Защо сменихте името на Мастер?
Както казах,ако имате достойнство тръгнете от "Б" окръжна,без да преименувате чужди отбори и без чуждо лицензи. Защо не го направите? Аз знам защо,но ти ми отговори.
То пак отклоняват темата към Черноморец,темата на статията за Черноморец ли е или за Мастер химик.
И не ми говори за аматьорски футбол ,щото ако не беше Мастер да си смени името на нефтохимик,до сега не аматьорски ,а ми никакъв футбол нямаше да видите
103.
Зизи
08.12.2020 17:07:30
2
2
Момчета много на сериозно се взимате и така само се заблуждавате сами. Това не е истината. Вие феновете какво точно сте решили по отношение на управлението в Черноморец? Томито и Марков решават, Трансвагон дава пари, а вас ви извикаха когато трябваше да се чисти стадиона. Или греша? Примерно Върбан или Ясен-пирата са ги викали да си кажат мнението по някой важен въпрос? Не, нали?? И вие сте като нас - просто фенове гледащи мача. За това не се присмивайте. Напоследък малко ви светна пред очите понеже има здрава ръка и парички, както и лоби в общината но нека не се лъжем. Ако Нефтохимик е потънал, то Черноморец е до коленете във вода.
Едно е В група друго е Б група. И да не забравяме че и вашия стадион е в лапите на Събев и другата година кой знае къде ще играете мачовете от Б група.
И вашата радост е радост през сълзи.
И вие имате грехове спрямо Нефтохимик . Попов дето разправяше че Събевия-черноморец бил автентичния клуб и нямало нищо нередно да играел на ст.Нефтохимик. и прочие такива глупости. Добре че не всички го послушахте.
Затова дайте по кротко.
Стига сте злобели.
Не дърпайте дявола за опашката да не станете като нас и да домакинствате в Созопол другата година.
102.
до 101
08.12.2020 16:22:21
6
1
Поредното бла бла бла от шизо цаца, но на по-ниско ниво от предходните. Не че сме очаквали друго. Поне си призна, че много искаш да ни няма. Ние не искаме да ви няма, не ни пречи отборчето ви, ако не влезете да пишете тук, няма да знаме че го има.
101.
К.Р.
08.12.2020 16:03:52
1
6
Чета коментарите и стигам до един извод. И той е : много лошо е човек да е тъп, но по - лошо е да си розов мазен!!! А фенчетата на заводското отборче са хем тъпи, хем розово мазни !!!! Направо потресаващо!!! Безпочвени плещения, изопачаване на истинските факти, откровени лъжи, това е базата, на която стъпвайки, драскайки си пасквилите. Вярвайте си, малко ви остана! И колкото много искам да изчезнете от футболния свят, толкова пък искам и да ви има, за да сте ни модел, какво не трябва да допускаме да се случва с Черноморец! Хубавите дни пред Черноморец предстоят, а на вас , на вас вече ви се е... ба майката !
100.
До 99
08.12.2020 15:49:31
4
2
Дам, Черноморец тръгна на чисто от аматьорския футбол и измина дълъг път до.....аматьорския футбол! Първо покажете някакви резултати, после ми говорете за “модел за пример” и управленски капацитет. Щото и при вас положението е както казва Валерката - Човек като си знае какво му е, само аз си знач какво ми е.
99.
?
08.12.2020 15:37:22
2
6
Лайте си за Джамбазов и Тодоров и други,хленчете си по нета ,че са виновни. А вие кво напрайхте ,а? Нищо стояхте и гледахте и си траехте,мълчанието е знак на съгласие. Гледахте без участно ,как ви гаврят,и то не кои да е,а ваши хора от агитката,от снц-то. "Фенчета" гласящи се за директорчета,"фенчета" на заплата,като манолчо, напълниха джобовете и ви затриха. А вие хленчите по нета и все чакате някой да ви оправи ,и търсите виновни където ги няма. Те тези "фенчета" ви манипулираха и отклоняваха истинските ви проблеми другаде, докато ви източваха клуба. И то не един път и два пъти ,а редовно,а вие все ги приемахте,пълно лицемерие. Докато вие потъвахте лаехте постоянно срещу Черноморец,а бяхте "слепи" за вашите извращения.
Първо ви беше виновен Черноморец,после общината,Бошнаков и други,сега са ви виновни Тодоров,Джамбазов и даже извънземните...
Ако бяхте истински фенове нямаше да допусните това да се случва. Ако бяхте истински фенове щяхте да изгоните такива паразити като манолчо от клубчето си. Ако бяхте истински фенове нямаше да припознаете Мастер за нефтохимик и нямаше да си зарежете отборчето на снц-то в " б" окръжна,нямаше да си саботирате протестите,едни да взимат заплати,а други не. Ако бяхте истински фенове нямаше да си върнете акциите, а вие направо ги подарихте...
Църкате постоянно против Черноморец,но те ви показаха как се прави,и ръководство и фенове. Като не им хареса какво прави Събев,не хленчеха,като вас и не чакаха някой да ги спаси и не реваха пред общината и на кмета ,а запретнаха ръкави и действаха ,а не чакаха като вас. Тръгнаха от най ниското ниво,върнаха си емблема,не материални активи,като история, играят си на стадиона за който си плащат наем,а не като вас да ревът някой друг да им го плаща и сега са на прага на втора лига. Така се прави
Само с драскане по стените на училищата и оградите не става...
Феновете на Черноморец доказаха,че са по големи и верни фенове от тези на нефтохимик,Факт не оспорим
Ако имате някакво достойнство знаете какво да правите. На чисто ама наистина на чисто от "б" окръжна без преименуване на чужди клубове и взимане на лицензи ,а нов ваш си клуб...стиска ли ви,а?
98.
Ss
08.12.2020 14:52:06
1
6
До 96
Толкова ли нямате на 18-19 годишни е ? На Пламен синчето на колко е години,а?
97.
89
08.12.2020 14:49:48
0
5
Тотодоров и Джамбазов унищожителните на футбола.Черно тото най-обичат.
96.
До 95
08.12.2020 14:43:00
2
1
Пич, ти явно си много далече и от футбола и от спорта, като цяло. За пореде път показваш, че просто си чешеш пръстите, без да имаш каквато и да е идея за какво пишеш. В момента е ЗАБРАНЕН спорта за лица под 18 години, как да играят юноши!? Айде пий си хапчетата, че си на години и гледай да пазаруваш в зелените коридори!
95.
Само Черноморец!
08.12.2020 14:28:38
2
3
Хахах, да видя се! Даже нямате собствени юноши да си изиграете мача вчера, а отборите са ви пълни с деца които не могат да се наложат в Ченоморец. Какво да обичат на Нафтата, срама? Да ги изпращате в Разград да ги унижавате? Толкова ви обичат че ги е срам да кажат къде тренират. Вие копаете дъното на дъното, какво да обичат?
94.
До 93
08.12.2020 14:21:00
3
1
По-важен и обичан е само от теб и още двама. Дори и децата ти предпочитат Нафтата. Айде със здраве!
93.
Само Черноморец!
08.12.2020 14:00:30
0
2
Вие си се оплаквайте. Вие когато постигнете класиране в профи футбола сами тогава ще говорите. Пребоядисване не важи. Колкото до отбора на града дори във В гр. е по важен и обичан от вас, а това е най - важното. Всичко друго е комплексарщина.
92.
До 91
08.12.2020 13:48:52
4
3
Интересно заключение от фен на отбор, подвизаващ се вече петилетка в аматьорския футбол. Вие скоро ще направите десетилетие без А група, а си седнал нас да оплакваш. Много по-вероятно е вие да не запишете повече мач в А група, от колкото ние.
91.
до 89
08.12.2020 13:24:52
1
2
Да де, това ви е всичко. Толкова имате нито мач повече, нито по малко. Нито пък ще имате някога.
90.
смЕх
08.12.2020 13:22:54
4
2
Пречели са ви комунягите, а повечето ви участия са по комунизма, кааажи ми как става това, мислител?

Кога точно сте ни тъпчели и по какво ни превъзхождате, така и не става ясно.

Достатъчно трибуна за изяви ви дадохме тук - само али бали и общи приказки.
Айде ограничете се вече в статийките за отборчето ви.
89.
до 86
08.12.2020 13:17:50
2
2
Пич, явно си бягал от часовете по математика. Участията в А група за последните 30 години, както и сам си извадил, са равни - по 14.

Спечелените точки и головата разлика обаче е драматично различна ;).
88.
Мазнич
08.12.2020 13:16:19
1
4
Нали се разбрахме да мислиш? На нас са ни пречили да си носим името комунистите do 68 год. , тези които ви създадоха и после си платиха за 1,2 год. слава на завода, че да се продаде стадиончето и да направят лев. Нали се разбрахме, че във всички етапи на жалкия ви живот ви превъзхождаме? От продажбата на единственото нещо заради което бяхте живи досега сте срам и смях в българския футбол. Вие умряхте, колко да ви тъпчем още. Виж там авера ти брадата и барбата какво още ще ви излъжат и подготвяйте новото розово екипче. Лека ви пръст!
87.
Цацамун
08.12.2020 13:03:25
4
1
Чета ви и се смея - не е лесно да си цаца!

Значи проста математика - скоро празнувахте 100 години, от тях само 34 сте били в А група, основно преди няколко десетилетия и това ви е гордостта и традициите?!
86.
Само Черноморец!
08.12.2020 12:58:22
1
4
Пич от 90 досега имаме повече участия в А гр. от вашите всички взети заедно изобщо

90-91
91-92
93-94
99-2000
2000-2001
2001-2002
2002-2003
2007-2008
2008-2009
2009-2010
2010-2011
2011-2012
2012-2013
2013-2014

Цялата си история да съберете с пребоядисани и крадени отбори все тази. Пътници!
85.
Само Черноморец!
08.12.2020 12:52:03
1
2
Сега е аматьорска първа лига да. Сериозно ли сте такива фенове? Агр. първа лига ефбет лига, няма значение каква я наричаш винаги е професионална, тъпак. Ние сме с 34 участия, вие с 14. Колкото до Б гр. колкото ние, толкова и вие сме били там, когато бяха 2, ама заради нашето 1 място, вас ви закриха и повече никога не са ви откривали.
84.
до 82
08.12.2020 12:50:15
5
1
Още чакам да напишеш така систематизирано по години участието на Черноморец в профи футбола от 1990 до сега.

Само бла бла и общи приказки. ЧИСТ МАКЕДОНЕЦ!

Хайде порови се, пробвай да го събереш (щото никъде го няма на едно място, то не са ПСФК-та, Дражевци, 1919 и тн...) и ги сложи тук да ви се посмеем дружно.
83.
до 77
08.12.2020 12:43:09
1
2
Отбелязани са годините в профи футбола, след комунизма.

А виждам и колко разбираш от футбол - само А група била професионална до 2000! Хахахахахаахаха

Б винаги е била професионална, в определен период беше разделена на 2 - по региони, вие основно там участвахте, хубаво е да го знаеш това.
82.
Мазнич
08.12.2020 12:42:09
0
3
Затова ти говорим за отбори с традиции и история. За създадени в Бургас от бургазлии, не за някаква еднодневка, дето сега всеки вика вземи я ти и се гнуси от името на завод. Какво да разбира главата на зелено мазно, дето футбола му толкова далечен, че го свежда само до напиване, напушване и чупене на пейки след мач. Казах ти дори след 2000 год. сте в калта там ще си стоите.
81.
смЕх
08.12.2020 12:37:31
3
2
Цацич, те повечето от тези 34 участия са от Татово време и то ако броите и тези на Ботев Бургас. Броя и плача, ама от смях. Комунизма отдавна свърши, пази си здравето, че не останаха много живи разказвачи на приказки!
80.
Само Черноморец!
08.12.2020 12:36:19
0
3
Дори и слрд 2000 пак сме с повече години в профи футбола. Даже и да ви сложим смешната незаслужена покана на Мастер пак ни дишате праха. Само ти ли не разбра, че сте покойници? Хайде вечен ви сън!
79.
Само Черноморец!
08.12.2020 12:33:22
0
5
Изиграни мачове: Черноморец в А гр- 1084

Изиграни мачове: Нефтохимик Агр.- 426

Позлвай нета правилно мазнев..
78.
До 77
08.12.2020 12:31:46
0
1
Имаш предвид Б се води регионална и след 2000 става профи
77.
Ае историк 75
08.12.2020 12:30:16
0
2
Нещо липсва 2017 сте във В. А Пт 2000 се води профи преди това е регионална и само А се води профи, голем историк
76.
Мазнич
08.12.2020 12:25:12
0
3
34 години ние участваме в А гр, срещу вашите скромни 14, заБ гр. даже няма нужда да се коментира. Наистина има нет влез брой и плачи.
75.
до 74
08.12.2020 12:22:30
2
1
Цаца, ти да не си македонец? Историята е една, в 21 век всеки може да си я намери, той обаче продължава да я отрича :). Ето, брой си:

1991 – 92 Нефтохимик Б Група 3
1992 – 93 Нефтохимик Б Група 8
1993 – 94 Нефтохимик Б Група 1
1994 – 95 Нефтохимик А Група 8
1995- 96 Нефтохимик А Група 4
1996 – 97 Нефтохимик А Група 2 1997 – 98 Нефтохимик А Група 4
1998 – 99 Нефтохимик А Група 6
1999 – 00 Нефтохимик А Група 4
2000 – 01 Нефтохимик А Група 5
2001 – 02 Нафтекс А Група 6
2002 – 03 Нафтекс А Група 8
2003 – 04 Нафтекс А Група 8
2004 – 05 Нафтекс А Група 7
2005 – 06 Нафтекс А Група 15
2006 – 07 Нафтекс Б Група 2
2007 – 08 Нафтекс Б Група 8
2008 – 09 Нафтекс Б Група 2
2011 – 12 Нефтохимик 1962 Б Група 3
2012 – 13 Нефтохимик 1962 Б Група 1
2013 – 14 Нефтохимик 1962 A Група 12
2014 – 15 Нефтохимик 1962 Б ОФГ 1
2015 – 16 Нефтохимик 1962 Б Група 12
2016 – 17 Нефтохимик Първа лига 12
2017 – 18 Нефтохимик Втора лига 16
2019 – 20 Нефтохимик Втора Лига 5
2020 - 21 Нефтохимик Втора лига

Хайде сега може да споделиш и вашата статистика по години, за последните 30!! години, за да ви се посмеем всички.
74.
Hahah
08.12.2020 12:10:17
1
4
Какви 30 год. профи футбол имате пък вие, мазнич? Ако вие имате 30, ние имаме 75 минимум,.
Вие че в Б гр. няма да бъде, няма. Освен да пребоядисате Созопол или някой друг нещастен отбор. Ние ще влезем в Б гр. когато трябва. Ще влезем когато сме готови, а не боксови круши като вас, всеки ден нова гавра да си правят с името на отбора. Лъжат си футболистите, оставили ги гладни на Коледа, че и в Б гр. ще играят. Това да си мазно зелено е диагноза вече. Хахахах
73.
смЕх
08.12.2020 11:56:42
4
1
Цацич, според теб 30 години част от профи футбола не се ли определят като традиции? А вашето "традиционно" отборче за същия период почти не е участвало в А група, това традиция ли е? Последните години и до профи футбола не се доближавате, доразвивате си традициите!
Не ни мислете нас, ние и това некадърно ръководство ще преживеем, а от сега мога да се обзаложа с теб, че догодина ще сме в Б, виж за вас не е сигурно, че сега погледнах - в момента по изключение сте първи, но с 2 мача повече от Загорец и Марица, да не заемете накрая традиционното си 4-то място?
72.
Само Черноморец!
08.12.2020 11:41:34
1
6
В каква Б гр. се гласите пък вие бе? Кого да бием там? Отбор ли имате, че вчера нещо не успяхте да го докарате до 11 души над 18 год. Проверете статиите писани на нас и за вас през последните години. Само за гавра ставате през цялото това време. Ние ще влезем в Бгр. без уговорки и схеми. Вие да не би да бихте Загорец? Не можахте да си купите един мач и би биха като тъпани. Колко да помни един мазут? Дори Созопол ви дънят където ви хванат, смешници. За 1 милион задължения не в Бгр. , вече щяхме да сме в Първа лига, а вие за толкова се молите да се откаже още един отбор, че да останете във втора лига, ама и така не става, че лиценз ще видите някой друг път. Отборите като вас изчезват да, такива с традиции остават. Така трябва да е!
71.
до 70
08.12.2020 11:24:50
5
3
Дори и във В група не говорят за вас, нито с уважение нито без. Най-много Загорец да ви споменават с добро, че сте им абонати 4-та година. Подигравките по новините са само във вашите глави, на феновете на футбола в България ситуацията им е пределно ясна - до тук сме се докарали всички, в А група да се отказват от участие отбори, а в Б група да не се знае дали и половината от започналите ще завършат сезона. Но вие цаците не виждате по-далече от носа си. Хайде със здраве и дано влезете този път в Б, за да имаме гарантирани 6 точки.
70.
До 68
08.12.2020 11:15:13
2
6
Чухме ви и вас, че ви има дааа. Снощи хубаво ви се подиграваха по всички спортни новини и канали. Дори от 2015 досега освен срам нищо друго не сте донесли на този град. Дори от тогава досега за нас говорят с уважение макар във В гр. , а за вас като за утайки и упадък на футбола в страната. Във Общината футбол и Нефтохимик са мръсни думи и всеки бяга от вас като от чума. Това ви е лицето. Гордейте се зелено кафяв срам на Община Камено!
69.
545
08.12.2020 10:59:59
1
9
Всичките тези срамове ги направиха гладните и крадливи Джамбазов и Тодоров.Тези със закон трябва да им забранят да се занимават с футбол.
68.
смЕх
08.12.2020 10:49:32
14
2
Двете цаци с еднаквите опорки да не се напрягат много по клавиатурата, че са на възраст, а инфаркта не е шега работа. Ще вземе да ви се случи нещо и Черноморец ще остане съвсем без публика.

Клубчето от 2015 било взело всички успехи (КАКВИ УСПЕХИ БРЕ!!!??)!

Стадион Нефтохимик хем не бил на Нафтата, обаче Нафтата го дали на Събев и за това ние сме били виновни за схемите му!? :)

Феновете застанали зад новия Черноморец - какви фенове, то и на мачовете ви в А група с Балъков и Бобич ходиха по 30 човека с все персонала на фен магазина и охраната.

За феновете на Черноморец е много характерна комлушката нишка - никой за нищо не ги обвинява, ама те все се чувстват обвинени и гонени. Къде прочетохте някой да напише, че Нафтата в момента е зле заради Черноморец?! Та вие ако не влезете да си драснете опорките в статия за Нафтата, никой няма да знае, че ви има, камо ли да ви обвинява за нещо. Точно вие сте тези, дето все някой им е виновен, все някой купувал съдиите, уреждал мачовете, та за това сте все 4-ти във В група.

Ние сме си виновни за нашите съвременни неуспехи - некадърното ни ръководство, предателствата на СНЦ-то, отдръпването на феновете... НО ще се оправим, не ни мислете. Защото БУРГАС Е ЗЕЛЕН!
67.
do 58
08.12.2020 10:32:41
2
6
Това което си написал може да си го сложите на гъзпапир. Ей така да се забърсвате с него. Никой не ви помни от тогава. Днес вие сте отбор олицитворение на тото, схеми, мазнотия и мръсотия. Що чужди пари разсипахте. За това Бошнаков и Филипов не искат и да ви чуят вече. сега и общината ви разбра. Голи обещания и нищо, нищо което е зависило от "феновете" на този отбор не е направено и извършено. Жалки и смешни.
66.
до 25
08.12.2020 10:27:03
0
5
Дрисльо вмирисан, кой биеш ? Деца на по 12 години. тежащи 40 кг. с мокри гащи. Защо веднъж не дойдеш мен да набиеш.Така ще ти завържа сополите около врата, че два дена няма да можеш да ги развържеш. Дрисльо.
65.
Do 58
08.12.2020 09:15:18
3
7
Това което сте постигнали в мутренските години с пистолети и пачки си го броите сао вие. Затова не можете и шампиони на село да станете след Порточанов, който добре знаеше как да го постигне. Ей го Домуса 10 титла ще вземе по тази схема. Познай защо ви няма в класирания преди 90 та. година и няма да ви има никога повече? Защото сте изкуствени. така създадени, така са ви постигнати и успехите. Дори агитката ви не е създадена от вас. Какво да ви гледаме повече. На умряло куче, няма какво да вадим.
64.
До 57
08.12.2020 09:04:18
3
5
Колко да си смешен мазут. Ботев Бургас е създаден на мястото на Черноморец, заради забрана на комунистите да носи това име. Бургазлии създават отбор с името Ченоорец, мазен, а тогава , когато вас ви е нямало е имало власт която е колила и бесила. Затова след като е станало възможно отбора си връща името на рожденото такова. Ей, ама си смешен. Това че Дражев решава и купува отбор, не го прави Ченоморец, затова и никой не го признава в Бургас и не играе тук. Има си отбор зад който седят феновете и школата. Затова тих те искам, защото вие затрихте и Атлетик и Бургас, за да ви има. Уви пак сте в канала малоумник!
63.
Зизи
08.12.2020 08:10:43
6
1
Направих си труда да прочета всички коментари по статията, и за пореден път се убеждавам в едно нещо. Българина става само за омраза. Дойде ли време да докаже обичта си - увисва. Дето се вика, хората децата си изоставят та един футболен отбор ли няма да изоставят.
Иначе, момчетата да ги поздравя. Разбира се че няма да играете щом не ви плащат. Такива паляци като Златкова станаха милионери от забавени заплати. Радвам се че празните думи за "честа" не са сработили и мача е бил бойкотиран.
62.
Кево
08.12.2020 07:54:11
0
5
Николай Тодоров и Костадин Джамбазов разбиха и окрадоха футбола.Прокаратурата да ги почва.
61.
Бургазлия ама от старите
08.12.2020 07:08:18
0
7
Закрийте този клуб! Няма как да се казва "Нефтохимик" след като Нефтената рафинерия не го подкрепя-финансира.
Това беше рожба на едно държавно предприятие което по силата на работническия спорт го създаде. В поселдствие един умен и хитър човек - Порточанов успя да извлече дивиденти от това. Когато пресъхна кладенчето и той се отказа от "Нефтохимик". Учудвам се на Бошнаков че се насочи към подкрепата на потъващия кораб. Закрийте клуба!!!
60.
Изтръпнал мазут от Странджа
08.12.2020 02:28:38
3
4
Аве ей шарани,майка ви вмирасана.Ся ши прикръстим Звезденбург и ши празнуаме 60 години през 2022.Ний сми тарикати ве.
59.
Ss
08.12.2020 02:12:08
2
9
До 57 шизо мазутката
Стадиона в Лазур никога не е бил на нефтохимик. Това стадионче е строено за спартакиади и когато е строен такова нещо като нефтохимик не съществува. Когато Черноморец е играл на стадиона в Лазур ( играл е там началото на 70те) нефтохимик не е съществувал. КОГА Е ПЪРВИЯТ МАЧ НА нефтохимик на стадиона в Лазур??? Коя година знаш ли? Или е въпрос с повишена трудност за вас?
Нормално е ,като наемател някои да направи промени,защото го ползва,би било то апартамент,заведение,къща,стадион и да го подържа,нормално да го брандира,нали се ползва бе от дадения наемател. А и да не забравяме,че стадиона е частен
А розовия Нафтекс се преименува тогава на Поморие,да бяхте ходели да си го гледате
Да гледаме си го вековния отбор,който си върна емблемата и историята и въобще всички не материални активи и си ги патентова,гледаме си го на стадион Черноморец,за който плащаме наем,а вие за вашия " храм" не можете и ревете някой да ви плащат наема. Сами сте си виновни и си заслужавате позора.
Никой не ви се бърка в смешните статии докато шизо мазутките не почнаха да пишат за Черноморец
58.
до 53
08.12.2020 00:55:46
7
3
Аа и за лека нощ, минахме ви за 10 години - за 10 години спечелихме толкова, колкото вие за 200 няма да успеете:

„А“ група
Вицешампион: 1996/97

Купа на България
Финалист: 1999/00

Купа на БФС
Финалист: 1990/91

Купа на ПФЛ
Носител (2 пъти): 1995/96, 1996/97
57.
до Шизо Цацата
08.12.2020 00:47:37
8
2
Цаца, къде са Атлетик Бургас и Мастерс - новосъздадени отбори с най-голям успех Б група и Ботев Бургас - дългогодишен участник в А група? Или Конелиано - тъкмо спечелил промоция за А група? Прав си, че сравняваме кон с кокошка!
Хитро мълчите как стадион Нефтохимик изведнъж се оказа с чисто нови сини седалки, чисто ново име, а Черноморец с чисто нов отбор (от Нафтекс). Не знам за екипите и кой как стоял, но вие гледахте как стадиона ви стана по-западнал и от Перперикон, а на отборът ви му викаха "Бързия влак Бургас-София".

Ще потретя, ааааре само без лицемерие!
Гледайте си вековния отбор, създаден 2015-та, с най-голям успех 4-то място във В група, и не се бъркайте в статиите за Нафтата.
56.
Мър
08.12.2020 00:05:19
1
2
Браво на Коцето Драганов че изхвърли най накрая боклукът от тях
55.
Ss
08.12.2020 00:04:09
2
10
Цъкам на статията и гледам коментарите на зИлено-розовите от Нафтекс. Те са оср*ни до ушите ,че и по- нагоре, а пак за Черноморец се опитват да пишат на развален български. Пак за цаци- маци,ала бала. Пак някой друг им е виновен ,че те са сбъркани. А бе вие сериозно ли? Чесно? Пак прехвърляте проблемите си.които сами си създавате,това вие смешната доктрина на вас розови фенки оборотни. Статията е ,че сте пълен РЕЗИЛ,а те пишат за Черноморец. Вие ли бе ,който птрепознахте Мастер и му сменихте името и си зарязахте отборчето на снц-то в "Б" окръжна,преди това препознахте Атлетик 2007. Вие които сте на заплата в клуба и сами си саботирате фалшивите протести и сте послушни,само и само,да вземете някой лев -позор. Вие смешници ,който върнахте акциите си, и ги подарихте,щото сте некадърни. Вие,които допуснахте ваши хора "фенове" да ви съсипят. Вие които чакате на готово ,вие които биете жени и деца ,вие ли бе ???
Гледайтте си жалкото подобие на клуб( разбирам,че не е за гледане и ви се повръща и ,че градския отбор Черноморец е по интересен и за това само него коментирате,даже и статията да е за Мастер/ Нафтекс,това показва къде ви е интереса...) отборчето им е пълен цирк и позор ,но всичко е точно ... ЖАЛКИ сте ...
54.
Само Черноморец
07.12.2020 23:58:36
2
9
Само за лека нощ. Стадион Лазур вие го подарихте на Събев, вие го натикахте в Бургас и му влязохте в схемите, заради вашата алчност сега нямаме стадиони. Вас ви закриха защото нямаше какво друго да ви вземат. Не се правете на светици, защото всичко започна от вас. Нафтекс розовите приятелки на Събев.
53.
До 49
07.12.2020 23:51:55
2
7
Я цитирал си зараждането на футбола в България, тогава вашия ялов отбор къде е? Сетих се половин век по-късно създавате Строител Камено, после му сменяте името с този на завода от който се пръкнахте. После станахте розовия Нафтекс, даже екипа ви сменихте, а вие мълчахте като мушнати гайди. Следва изяждането на Атлетик, след това на Мастер- Бургас, а сега ще решите на кого. Създадохте и едно СНЦ и него затрихте, Сравняваш кон с кокошка и на зелените винаги им приляга ролята на кокошката, хайде ляга Укипедия, надали ще имате 100 години история, че да се връщаме толкова назад да търсим нещо с което вие ни настигнахте и задминахте за 10 год.
52.
Рости
07.12.2020 23:48:49
0
6
Мазно и зИлено... Схемата за Новия Нефтохимик е в ход. Целта беше да додрапат до края на полусезон, за да може да ги свалят в долната група. Ако бяха направили тези циркове до преди един кръг, изхвърчаха директно в Б-окръжна, а там за такива госпожице е непосилно. Пробвах се преди няколко години, наакаха се и веднага вдигнаха опашката за Мастер.
51.
!
07.12.2020 23:22:37
0
6
Стига с тия нови клубове, палячовци! Дори и ние вече е знаем кой поред ще е тоя, за смях станахме. Така или иначе се изпада ако няма пари, а ако има сме в Б...Но всички тия плужеци ги изгонете! Имали забавена една премия.....ква премия, бе, капути нещастни!!!
50.
Ко
07.12.2020 22:35:31
1
11
Тук забравяте вечният помощник треньор , втората цигулка, големият мъжага Кръстев. Послушник който провали не малко юноши и младежи от ДЮШ. С любезното съдействие на споменатия вече брадат муджахидин и не без известния баш диръктор Моско. Пускайте водата.
49.
до 46
07.12.2020 22:32:31
10
5
Ти наистина ли зададе такъв въпрос?!
Верно ви викат цаци, ама все си мислих, че имате повече мозък/памет от една цаца!

Разликата между нас и вас е, че ние се обединяваме с отбори от долни дивизии, вие все съсипвате отбори от А група.

Ето, ще ти припомня:

През 1921 г. към „Черноморец“ се присъединява „Олимпиец“ . През 1929 г. „Черноморец“ се обединява с „Чеган“ под името Черноморец – Чеган 29“. През 1930 г. „ЧЧ 29“ сменя името си на „Черноморец“.

През 1945 г. клубът е закрит от БКП.

През 1968 г. за да се възродят историята и традициите на „Черноморец“, „Ботев“ (участващ по това време в А група.) сменя името си на „Черноморец“.

През лятото на 2005 година в град Бургас, е учреден общински футболен клуб (ОФК) Черноморец 919. По това време съществува Черноморец 1919 (собственост на Ивайло Дражев), който изпада от „Б“ група и двата отбора се засичат във „В“ футболна група.

През лятото на 2006 г. ФК Конелиано (Герман) е закупен от собственика на ФК Черноморец (Бургас) – Ивайло Дражев, и преструктуриран в ПСФК Черноморец Бургас (София). Преди това, отборът на ФК Конелиано завършва втори в Западна „Б“ футболна група през сезон 2005/06 и спечелва промоция за „А“ ПФГ.

Черноморец Бургас (София) регистрира куп антирекорди в А група, сред които най-малък точков актив (-2 точки) и най-много допуснати голове (131).

През лятото на 2007 г. отборът сменя името си на ФК Черноморец Бургас България (Бургас),

През август 2006 година след решение на бургаския общински съвет за обединение на съществуващите спортни бази в община Бургас, ОФК Черноморец 919 се преструктурира в АД и преименува на ПСФК Черноморец Бургас, започва да играе на стадион „Лазур“, а президент на отбора става Митко Събев, играчите на Нафтекс са преместват в новият клуб, а ФК Поморие е прекръстен на Нафтекс - колко милиона се откраднаха там, какво стана със стадионите Нефтохимик и Черноморец, мисля всички знаем.

На 5 юли 2019 г. Бургаския окръжен съд обявява в несъстоятелност ПСФК Черноморец Бургас и на практика отборът е закрит.

На 4 август 2015 г. официално е учреден Черноморец 1919 - по-известен и като "автентичния" :)
48.
Гошо с Аудито
07.12.2020 22:30:58
0
6
Закривайте Ги.
Крадливи Боклуци.
47.
тъпия скин
07.12.2020 22:08:06
0
6
сега борката от деплана няма да пуска брада за да вземе пенсионерски билет, а пък сево дебелия ,големия фен на мазута се пука по шкембето от яд
46.
Само Черноморец
07.12.2020 21:54:34
5
14
Черноморец, го коментират за футбол, вас за фалити схеми и уговорени мачове. Статиите за вас са само за гавра, за нищо друго, най-малко за футбол пише в тях. Кой отбор сме източили и с колко сме се обединили, м? Вие дори този на Мастерс - Бургас не успяхте да продължите, даже и Локомотив Бургас претопихте в него. Сега следват кои? Толкова сте смешни, че даже за гавра вече не ставате. Скука!
45.
до 41
07.12.2020 21:30:23
7
5
Коментираш футбол с нас, щото в статиите за Черноморец влизаш само ти (то и за това дори Флагман рядко пише за вас, те си следят посещенията ;) ). А дори и на такъв отявлен шизофреник му става скучно, като си размени 3-4 коментара сам със себе си. За закритите и източени отбори - не повече от закритите и източени отбори, които минаха и през вас. Така че, хайде да спрем с наглото лицемерие, м?
44.
К.Р.
07.12.2020 20:45:29
2
8
До 35.
Лесничко цъкаш анонимно на клавиатурката.
А знаеш ли как пукат пръстенцата ...
В канала сте! Приключихте цирка.
43.
Io
07.12.2020 20:25:53
1
5
Хайде да разкараме тези гадове Тодоров и Джамбазов.Колко още ще съсипват футбола,колко още ще ги търпим,колко още да откраднат.Гадове време е да ги изметем,тези които съсипват всичко.
42.
ХЕИ
07.12.2020 20:24:34
7
2
Що е бургаш,се е ла.й,на,ай наздраве!
41.
До 40
07.12.2020 20:22:04
3
14
Хем наср...ни, хем нагли. Колко отбора закрихте и източихте, зелени недоразумения? То даже е смешно да пишем в Вас за футбол, по добре да си направите отбор и да цъкате билички зад блока, толкова мозък имате всичките 3 фена на това умряло нещо, че само нещо подобно няма да съсипете. Не е сигурно де! Жалкари!
40.
До 39
07.12.2020 20:07:38
8
3
Фен на Черноморец Бургас-София да пише, че друг го срамял, си е висша форма на лицемерие!
39.
аз
07.12.2020 19:42:55
2
10
Кога са тръгвали начисто тези гниди ? Опитаха се чрез СНЦ-то си, ама до там. Присалчмчиха се към други лицензи, излъгаха Бошнаков, кмета, Филипов преди това, излъгаха и общината. Днес тия са синоним на думичката плазмодии и готованство. Толкова пари се охарчиха около тези, що отбори фалираха и се започваше уж на чисто. Тия трабва да изчезнат от картата на Бургас, както е било през годините. Може ли Бургас да се срами по този начин. Дори и 11 юношки не можаха да съберат, среброл'бци в зелени дрехи. Това не са играчи с Бургаски дух. Изчезнете, поне да не ви берем срамотиите.
38.
АКУЛИТЕ
07.12.2020 19:38:48
1
12
Те пак много изкараха на изкуствено дишане Краят е неизбежен Сбогом Мазути
37.
Потенциален зрител
07.12.2020 19:07:14
0
14
Всичко това е под диктовката и схемата на Тодоров и джамбазов.искат да откажат Анелия и те да си останат да ръководят клуба след като фалират това дружество и започнат наново.те са накарали играчите да не пътуват.и предни години е имало забавяне на заплати и то не с една само.стари схеми с ново начало.вън всички .
36.
Зелен Бургас
07.12.2020 19:06:44
12
4
Бургас е зелен а ние обичаме да любим рибки в калните жлези.
35.
Kostadin Ralev-servitiora
07.12.2020 19:02:47
22
6
Не разбрахте ли че младите бургазлии обичат Нефтохимик. Феновете на черноморец са или вече на белите камъни в Изгрев или са на път за там.
Така че този клуб няма да умре. За черноморец не съм сигурен.
34.
Данчо халКарша
07.12.2020 19:00:02
10
2
Синя ми е халката от зелен бой
33.
Ужас
07.12.2020 18:57:46
2
10
С Николай Тодоров толкова! Най - мазния боклук!
32.
Данчо ларша
07.12.2020 18:48:33
3
14
БУРГАС е син .
31.
Митко Събев
07.12.2020 18:43:34
7
4
Мисля да създам още един черноморец истински 100 годишен автентичен.
30.
Слави Костенски
07.12.2020 18:42:16
3
11
Аз бачкам в Лукойл Нефтохим но мразя Нефтохимик и съм треньор на Черноморец .държа да се знае.
29.
Киша
07.12.2020 18:41:05
1
5
Ай наздраве пия за ПСФК
28.
Дончо
07.12.2020 18:39:04
7
5
Това е в Бургас.
Черноморец е вариант в историята номер 3 или 4
Нефтохимик също 3 или 4
Кое е изкуствено или естествено не знам ама сте за смях и двата клуба.
Едните имаха отбор в София, после играха на стадиона на Нефтохимик, после забравиха за тея отбори имсега имали "автентичен" ,чиста шизофрения и срам.
Другите ги кръстиха Нафтекс, бяха по крайните квартали, фалираха и създаваха пак, храниха дебили.
Ей смешници бургаски
27.
19
07.12.2020 18:38:19
3
8
Кой би инвестирал в клуба като Джамбазов и Тодоров са там???? Никой,защото парите ще потънат в джобовете им на тези крадци.
26.
Скт
07.12.2020 18:33:19
1
9
Те цаците дават мило и драго Джамбаза и Тодоров да са в клуба за да ни се подиграват и копаем дъното.
25.
Мачкай Шарана
07.12.2020 18:33:07
12
2
Ще ви мачкаме винаги и да пишете и да не пишете все тая. Вие сте абонати и за футбол и за тукати.
24.
До 20
07.12.2020 18:30:48
0
7
Айдееее бееее господин общински съветник. И какво направи общината на какво беше гарант? Гатант на спонсори които дойдоха? Гарант на стадиони които придоби и построи? Гарант на ръководството с президент Рунчев който общината назначи.Гарант на изхарчените средства? На кое беше "нещо като гарант". Скрии се в миша дупка, града и държавата е на това дередже заради неграмотни съветници като теб ,ако изобщо си такъв.
23.
Бургас
07.12.2020 18:28:55
2
8
Тодоров кога изчезваш
22.
Heavi metal
07.12.2020 18:25:43
1
7
Чалгата си отива, градските и те!
21.
Риба
07.12.2020 18:25:30
8
2
Писал съм коментар 1,4,7,8,9,12,14,15 и18
Само бог Нептун
20.
*********
07.12.2020 18:25:19
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Хах
07.12.2020 18:15:32
1
9
Ае нафтата да бяха писали в групите щяха фа намерят играчи хахха
18.
Цеко
07.12.2020 18:01:15
1
14
Тотодоров и Джамбаза намазания р.м да не стъпват в Нафтата никога.
17.
Иво
07.12.2020 17:50:01
2
17
Община не е виновна за предстоящия банкрут. Бяха изхарчени милиони от некадърни ръководители като Тодоров. Този мършляк да се нагърби да търси спонсори, защото той е в основата на всички проблеми. Вижте му стандарта на живот и си правете сметка за какъв боклук става въпрос. Той и няколко други от СНЦ продължават да правят интриги а нашата вина, е че не успяхме да се обединим и да ги изгоним от клуба навреме.
16.
Петър
07.12.2020 17:41:25
0
19
Джамбазов и Тодоров на съд и в затвора.Да ги разследват,долни крадци и играчи на Черно тотоооо
15.
Нес
07.12.2020 17:31:18
1
22
Това е след като си правихме майтап с футбола като търпяхме катаджиите Тодоров и Джамбазов и продажници като Хоп Тропа и др. Ментета футболисти.Упадъка започна с Николай Тодоров и Костадин Джамбазов,тези двамата се нагушиха..от тото и далавери.Трябваше да ги махнем тези тумори.Само интриги и далавери.Джамбаза и Никито затриха клуба,а преди него бяха гладни мишки.Най срамните години бяха с тях ,дано повече не се занимават с футбол,каквото откраднаха си го задържат,просто никой не ги иска да се махнат тези пиявици.
14.
Ван бастен
07.12.2020 17:25:24
0
20
От когато се появи оня ,зидаровски циганин с мазната коса, нефтохимик отиде на кино.Такива гнусни цигани като джамбо и оная торба тодоров трябва с камъни на тройката да ги замерват.
13.
Иван Иванов
07.12.2020 17:22:11
2
8
Сценарият започва малко, по-малко да се потвърждава за фалирането на клуба преди започването на втория полусезон. Разбира се всичко това се случва поради две причини. Първата е безхаберието и бягането от отговорност към гутболният клуб от Община Бургас. Втората причина е некомпетентността на управниците на клуба през последните 4-ти години.
12.
Баровец
07.12.2020 17:15:13
6
8
Е добре де, толкова мутрагени със скъпи коли по улиците. Един ли няма пари, за да издържа футбола на Бургас?
11.
тцц
07.12.2020 17:04:32
2
16
Живко Иванов разсипа община Бургас!!!!
10.
Porte
07.12.2020 17:00:55
1
22
Така ще е!Андрей Рунчев,Веско Илчев и др!Все хора на Живко Иванов който разсипа отбора!унищожават отбора!
9.
Еко-нефто-ароматик
07.12.2020 16:41:04
5
16
Махайте си руския завод, че ни изтрови земята, водата и въздуха. Да отива някъде много далече. През морето,зад Кавказ. И отборчето с него.
8.
До Бургас
07.12.2020 16:09:45
2
25
Що Черноморец къде е ? Нещо се изгуби ествестевно създадения отбор. (Той като котловина се е образувал при формираните на земните пластове).
Нещата с Черноморец и Нафтата станаха като с България и Македония. Нито имаше омраза между отборите, нито каквито и да е претенции.
Тия драми ги създадоха хората, които ограбиха Бургаския футбол. Нямаме отбори, нямаме стадиони, нямаме и публика вече. А вие продължавате да ми се дърлите, кои били от комлука и кои били изкуствено създадени. Все ми е тая. Закривайте цирка наречен бургаски футбол и да си строят кооперациите и хотелските комплекси.
7.
Монтьор
07.12.2020 16:01:41
1
25
Тая зелена пералня съвсем се счупи. Ега си и майсторите!
6.
Бургазлия
07.12.2020 15:59:24
3
19
Закривай. изкуствено създаден клуб, естествено приключване.
5.
Фантафен
07.12.2020 15:57:35
3
15
Дано това е краят и
Лимонадата Кольо започне на чисто новия си проект с лиценза на Звезденбург!
4.
наиграха се на спонсори
07.12.2020 15:57:19
6
14
Извикайте бате ви бойче да ви прекръсти на долноезеровски тигри и да ви спонсорира, той поне има пара. Тая Анелия да бяга с 200, явно и зс чеп за зеле не става
3.
Бургазъ
07.12.2020 15:51:03
4
8
Най-тъпото е че тая гнойна пъпка ще има безброй ликове...
2.
БУРГАС
07.12.2020 15:29:53
4
25
ИЗКУСТВЕНИТЕ ОТБОРИ ВИНАГИ СЕ РАЗПАДАТ НЯМА НХК НЯМА НЕФТОХИМИК
1.
Дебрецен
07.12.2020 15:29:34
3
26
Сбогом зелена дограма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори