×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фалшификации по американски – едни и същи гласове броени по 10 пъти


Фалшификации по американски – едни и същи гласове броени по 10 пъти
Новата любимка на Америка – леля Руби и „златните“ бюлетини
07 Декември 2020, Понеделник, 18:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Свидетелка разказа, че са съсипали живота ѝ, след като дала показания за фалшификациите на вота в САЩ

Едни и същи бюлетини за изборите в Америка, пратени по пощата, са били пускани за преброяване между девет и десет пъти в машините за гласуване на скандалната фирма „Доминиън“. Това разкрива в показанията си една от най-важните свидетелки на адвокатите от екипа на президента Доналд Тръмп - Мелиса Кароун, Тя бе разпитана в щатския сенат в Мичиган. Флагман.бг вече разказа за нейните свидетелства, дадени под клетва. Те са особено ценни, защото американското законодателство предвижда до пет години затвор, ако подобни показания се окажат лъжливи.

Думите на Кароун показват по какъв начин американският вот в няколко важни щати, където в нощта след изборите Тръмп водеше убедително, е бил обърнат за няколко минути. На тази диаграма се виждат данните около полунощ срещу 4 ноември. Сутринта цифрите бяха същите, но с разменени места - вече в полза на Байдън.

Мелиса е работила в Центъра за обработка на гласовете в Детройт. Там са били разположени и машините за броене на бюлетини на „Доминиън“. Веднага, след като бе изслушана, и това бе излъчено по сенатската телевизия в Мичиган, Мелиса бе подложена на всекидневни гаври по основните глобалистки телевизии в САЩ. Почти всички вечерни шоу програми разиграха скечове, в които тя бе представена като дрогирана пияница и глупава блондинка.

Пред сената тя разказа на какво са я подложили глобалистите, след като е решила да стане свидетелка под клетва. „Те съсипаха живота ми. Заплашваха ме, заплашваха децата ми. Бях тормозена в социалните мрежи и трябваше да изтрия профилите си. Смених си телефона. Наложи се да се преместя. Вече не мога да си намеря никъде работа“, казва тя.

Междувременно вестник „Епок таймс“ разкри схема как Китайската комунистическа партия също е участвала на страната на глобалистите в обръщането на вота в Америка. Китайската прогресивна асоциация, във взаимодействие с китайското консулство в Сан Франциско, е създала цяла мрежа в ключовите щати, включително Тексас, Флорида, Мичиган, Уисконсин, Аризона, Невада, Пенсилвания и Северна Каролина, твърдят от „Епок таймс“. Там асоциацията е работила основно сред малцинствата, за да ги накара да гласуват в полза на Байдън. Други организации, директно свързани с Китайската комунистическа партия, като например почти незабележимата Американска комунистическа партия и организацията „Път към свободата“1 са се занимавали с регистриране на избиратели.

Според „Епок таймс“ те са успели да регистрират стотици хиляди. Тези организации, ползвайки пари, пристигнали директно от Китай, са наели на работа около 7000 човека, които са успели да извършат около 8 милиона телефонни обаждания и са посетили над 1 милиона домове само в Аризона с цел да агитират да се гласува за Байдън. „Епок таймс“ твърди, че китайски ай ти специалисти са направлявали софтуера на „Доминиън“, за да прехвърля гласове от Тръмп към Байдън. На 1 декември пък американският адвокат от китайски произход Лин Уд написа в Туитър, че след като фирмата „Доминиън“ е обявила фалит месеци преди изборите, на 8 октомври китайските власти са купили за $400 милиона.

Думите му се потвърждават от Комисията за ценните книжа и борсите в САЩ, която регистрира, че компанията – майка на „Доминиън“ - „Степълс стрийт кепитъл“, е получила 400 милиона долара от фирмата „Ю Би Ес секюритис“, която е поделение на по-голямата компания „Ю Би Ес“. Но тя притежава в „секюритис“ едва 25% от собствеността. Останалите 75% принадлежат директно на Китайската комунистическа партия, твърди „Епок таймс“. „В самия Китай няма нормални избори. Там не се конкурират партии, а кандидатите винаги са по един в избирателен регион, спуснати от комунистите, и избирани със сигурност. Защо ѝ е тогава на Китай подобна фирма?“, питат от вестника.

„Епок таймс“ е многоезично издание със седалище в САЩ, свързвано със забраненото квазирелигиозно движение „Фалун гон“. То бе, и вероятно все още е, много масово в Китай, но бе разтурено от властите, а членовете му - репресирани, веднага след касапницата на площад „Тянанмън“ през 1989 година. Комунистическата партия подозира „Фалун гон“, че е прерастнало в нелегална опозиционна организация, която би искала да я свали от власт.

Публикацията на „Епок таймс“ се потвърждава и от изтекъл в интернет на 27 ноември запис от разговор, за който се твърди, че се е водил между САЩ и провинция Гуандун в Китай. В него мъж, който говори на китайски, поръчва отпечатването на огромно количество фалшиви бюлетини, договаря цена и начин на транспортирането им извън Китай.

Точно по времето, когато изтече този запис, вестник „Ю Ес Ей тудей“ пък публикува в интернет страницата си видео репортаж за американските избори, в който се разказва за броенето на гласовете, пристигнали по пощата. Мнозина китайци, които са го гледали, останаха силно впечатлени, че една от кутиите, която се мярва в кадър, от която се вадят бюлетини, е с характерното оформление на китайската куриерска компания SF Express. Но още същия ден всеки път, когато някой се опита да сподели това разкритие във Фейсбук, публикацията му бе била ограничавана с указанието, че е фалшива.

Интернет обаче продължава да се пълни с нови и нови видеа от самия момент на изборните измами. Последният герой бе кръстен от потребителите Дамата в синьо. Тя бе забелязана най-напред в репортажите на Си Ен Ен, където пламенно се обясняваше защо от залата за броене на гласовете били изгонени всички наблюдатели републиканци. „Защото имаше спукана тръба, появи се теч и се наложи да излязат всички, за да дойдат техници, които да отстранят аварията“, съобщаваха репортерите на Си Ен Ен, а като фон на това течаха кадри с Дамата в синьо, която активно обикаляша наляво-надясно по екрана и вършеше нещо, без да е ясно всъщност какво точно прави.

На масичката пред нея има кутия, а до нея - табелка с надпис „La Ruby's unique treasures“ (Уникалните съкровища на Рубито). Това веднага привлече вниманието на впечатлителните потребители в интернет и те не след дълго разкриха що за личност е тази Руби. Името, заедно с характерните ѝ фланелка и прическа, бяха достатъчни, за да бъде установена самоличността ѝ. От нейния профил в Линкдин се разбира, че дамата в синьо е Руби Фриймън от Джорджия. Собственичка е на бутик с име La Ruby's unique treasures. Самата Джорджия пък е един от характерните щати, където Тръмп водеше убедително, преди да пристигнат стотиците хиляди пощенски бюлетини на мъртъвци на по 100-170 години, гласували до един за Байдън, които обърнаха вота.

А защо е било нужно да се издирва коя точно е тя? Защото Рубито се оказва главен герой в друго видео, където дъщеря ѝ доставя някакви бюлетини. Които се оказват толкова ценни, че Руби активно се труди над тях, които ги пуска по няколко пъти в машината на „Доминиън“. Очевидно бюлетините съдържат глас за най-правилния кандидат, поради което заслужават да бъдат преброени много пъти.


В категории: Животът


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 0
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 0
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 2
16
Коментара по темата
16.
Общото е че
08.12.2020 20:55:13
0
1
И 2 те са машини които работят с хартия. При броячните машини проблема е когато захване 2 бюлетини и се опита да ги набута в скенера. Успява, но не може да се разчете суха сигурност коя от 2те какъв вот е дала и какъв е другия, защото той може да е закрит от листата. Така,че машината в този случай отчита <грешка> и за оператора е по лесно да пусне цялата пачка за повторно преброяване вместо да търси 2те объркани и да ги отделя от пачката.
15.
Много си далече от истината
08.12.2020 20:38:17
2
1
Нищо общо нямат банкнотоброячните машини с машините за електронно гласуване.
14.
Машините за броене „забиват“!
08.12.2020 15:02:16
2
3
Виждали сте варианти на такива в банките, където се борят пари. Когато „забият“ касиера трябва да извади пачката и да ги сложи за повторно преброяване, защото не е ясно колко точно е преброила до момента. Затова се налага броенето да започне отначало, като се нулира резултата до момента. Подобно е и при тези машини за броене на гласовете, но няма как една пачка с бюлетини да се отчете 10 пъти, защото просто ще лъсне разлика в броя на подадените по пощата бюлетини и броя на отчетените гласове. Такава разлика няма в нито една секция. Ако се появи се прави повторно преброяване докато излезе бройката. Това е ясно на всички служители, които броят в тези секции и никой не би си позволил да прави машинации, още повече те са на ясно че камерите над главите им работят. Така че свидетелските показания на Мелиса Краун издишат! За съжаление записа на изслушването от съдиите свършва преди да я поразпитат по-подробно… Ако тази госпожа е „една от най-важните свидетелки на адвокатите от екипа на президента“, както се твърди в тази статия, тогава му е „спукана работата“ на Тръмп. Не изключвам да има някъде и злоупотреби (то къде ли няма), но не вярвам те да са толкова съществени, че да могат да променят нещо.
13.
Златко Кънев -ПАТКАТА
08.12.2020 12:43:37
0
1
Шматки правите едно дарение в една болница и от мошенници , измамници ви правят ангел ...
12.
Малко остава!
08.12.2020 08:42:16
5
8
Още малко остана да търпим глупостите на Тръмп и „журналисти“ като Божков. Колко щата си бориха повторно бюлетините? Джорджия дори ги брои 3 пъти. На всякъде бяха потвърдени резултатите, дори се увеличи разликата между двамата в полза на Байдън. В 6 щата бяха отхвърлени всички претенции на щаба на Тръмп за изборни измами и отказаха образуване на дела, така че няма какво да стигне и до Върховният съд, който Тръмп подготви за лична употреба. Как така поене в 1 щат не се обърна резултата след повторното броене? И на него ли е имало измами? И съдилищата ли са корумпирани, че никой не обръща внимание на измислените свидетели на Тръмп?
11.
До флагман
08.12.2020 08:01:42
3
8
Флагман,забелязвам че триете коментари,забелязвам и как се променят "лайковете" в полза на Божков,и това си намирисва на "свободно слово"!
10.
добре че е флагмон
07.12.2020 22:46:55
9
14
Божков е патологичен случай. Добре, че флегмите му дават поле за изява
9.
А
07.12.2020 21:47:45
11
13
Видях заглавието, после автора и се отказах да чета глупости.
8.
До демократ
07.12.2020 19:43:32
8
8
Ами щот четеш Божков,затва след изборите разбра за "съществуването" на няколко ваксини.Аман от ваще болни конспирации.
7.
*********
07.12.2020 19:43:07
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
*********
07.12.2020 19:40:46
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
демократ
07.12.2020 19:15:36
7
28
Ако не съществуваше Ковида Те щяха да го измислят ! Без него Байдън нямаше никакъв шанс ! Май не само са го измислили ами и ни го пуснаха. Няколко дни след изборите обявиха за съществуването и то на някоко ваксини. Уин-уин. Всички доволни и нагушени с печалби. Само бедните за пореден път да го д_хаме !
4.
Хахаха
07.12.2020 18:44:24
28
15
До некадърния драскач “журналист”, май никога не си виждал броячна машина и как понякога дава грешка, това мн ясно си личи на 11:11:47, така че стига с тези внушения за конспирация! Истината е, че хората не искат самовлюбеният Тръмпи, който пък за съжаление живее в свой илюзорен свят с представа за обичан от всички хора ръководител, подобно на българския бог слънце Борисов
3.
*********
07.12.2020 18:29:02
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Божката
07.12.2020 18:21:12
19
14
Флагман,на тоз и заплата ли му плащате?!Да дойда и аз да си "изливам" душата.
1.
дддддд
07.12.2020 18:18:47
13
32
Ей така и Бойко печели всеки път,ама вие сте тъп народ и ще ва дънят още много и вас и децатави
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори