×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съратник на Тръмп: Нужни са военно положение и трибунали


Съратник на Тръмп: Нужни са военно положение и трибунали
Един от най-верните на Тръмп генерали – Томас Макинърни, заяви, че в Америка незабавно трябва да се въведе извънредно положение и да се създадат военни трибунали за предателите на страната
05 Декември 2020, Събота, 14:59 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Спецченгета мъртви след бой в Германия за сървърите на „Доминиън“. Какво съдържат те?

 

В интервюта за единствената телевизия, която все още отразява делата на Доналд Тръмп и републиканците – „Нюзмакс“, няколко радиостанции и за предаването на Джон Фредерикс по неговото собствено радио, генерал-лейтенант Макинърни каза, че в Америка има не някакви си измами на изборите, а течащ преврат.

Той обрисува схема за завземане на властта в САЩ, каквато досега бе описвана от други страни, за да обяснят как Америка се намесва във вътрешните им работи и се опитва да смени техните правителства – кибервойна, хибридна война и специалната система на ЦРУ за мошеничества.

В същото време нито Департаментът по правосъдието (американското правосъдно министерство), нито ФБР са се заели да разследват този опит за преврат, посочи той. Нещо повече – генералът назовава конкретни правителствени органи и хора от властта, които дори са съучастници на превратаджиите.

Генералът заявява, че военното положение, което той очаква Тръмп да въведе, няма да засегне обикновените американци, а само машите на превратаджиите – комунистическата организация „Антифа“, за която редица консервативни издания вече писаха, че е финансирана от Джордж Сорос и която в момента е окупирала половината град Портланд, и нейната посестрима „Животът на черните е важен“.

Генерал Макинърни направи изявленията си веднага след речта на Доналд Тръмп, произнесена в полунощ срещу четвъртък, 3 декември (българско време), в която той даде да се разбере, че не възнамерява да сдава властта на Джо Байдън. С изключение на „Фокс нюз“, тя не бе излъчена по нито една национална телевизия в САЩ, не бе отразена и от големите новинарски агенции.

Поради това почти я нямаше и в българските медии. Тръмп се принуди да я публикува в профилите си във Фейсбук и Туитър, където написа: Това е може би най-важната реч, която някога съм произнасял.  Той нарече гласуването по пощата „невиждано по мащабите си мошеничество“ и каза – „Ако данните за всички случаи на мошеничества са верни, Джоузеф Байдън не може да е следващият президент на страната“.

Тръмп: Това е може би най-важната реч, която съм изнасял някога

В изявленията си генералът споменава и „завземането на машините на „Доминиън“, преди те да успеят да подменят софтуера“. „Доминиън“ е фирмата, която бе наета да брои гласовете на изборите, но се оказа, че нищо около нея не е наред.

Фирмата е обявила фалит далеч преди датата на вота 3 ноември, от дълго време не е обновявала софтуера и всеки с необходимите познания би могъл да се намесва в него, за да подменя резултатите. Вече бяха изнесени доказателства как няколко пъти - за части от секундата, десетки хиляди гласове за Тръмп са били прехвърлени към Байдън. Както и че „Доминиън“ е свързана с върхушката на Демократическата партия и глобалистите.

Самите сървъри на фирмата пък се оказаха скрити във Франкфурт, Германия. От дълго време из социалните медии се твърдеше, че Тръмп и хората му са успели да се доберат до тях и в момента ги съхраняват на сигурно място. Как обаче е станало това досега не бе известно.

В изявлението си пред „Нюзмакс“ генерал Макинърни твърди, че няколко души от силите за специални операции са били пратени във Франкфурт с бойната задача да завземат сървърите. Самите машини пък са били охранявани от агенти на ЦРУ, които в случая са работели срещу Тръмп. Имало е бой – почти като на война.

В битката са загинали четирима бойци от спецчастите и един от агентите на ЦРУ. Консервативният профил „Мейджърпейтриът“ (Главен патриот) в Туитър, който се свързва с генералите около Тръмп, пусна кратък, но достатъчно красноречив туит: „Американските патриоти платиха скъпа цена - с живота си, за да предоставят доказателства за измама на изборите на президента Тръмп и Сидни Пауъл“.

Публикацията в туитър на профил, свързан с генералите около Тръмп

Сидни Пауъл е една от най-важните, след Руди Джулиани, юристки от екипа на Тръмп, която работи по делата с искане за отмяна на изборите. Тя е отбелязана в този туит, което веднага го препубликува в профила ѝ. Но тя не го опроверга, нито го изтри.

Синди Пауъл

Генерал Макинърни, който е пенсионер от ВВС на САЩ, пък се смята за много приближен на другия известен генерал – Майкъл Флин. Преди три години глобалистите успяха да го тикнат в затвора по обвинение, че е прикрил свои контакти с руския посланик във Вашингтон. На 25 ноември тази година Доналд Тръмп го помилва и освободи от решетките.

Случаят със завземането на сървърите във Франкфурт, според твърденията на консервативните издания, се е разиграл три дни след това. Съмненията са, че Флин е бил пуснат от затвора именно, за да бъде ползван от Тръмп за тази операция, която, по всяка вероятност, е организирал заедно с Макинърни.

Генерал Майкъл Флин е специалист по контратероризъм

Генерал Флин е специалист по контратероризъм и в сегашната ситуация в Америка, наподобяваща навечерието на гражданска война, би бил особено ценен кадър за Тръмп. Твърденията за акцията, която нито една от големите медии – нито в Америка, нито в Германия, не съобщи, описват машините във Франкфурт като цяла „сървърна ферма“.

За разлика от класическата представа за сървър – кутия с твърд диск, в случая базата данни на „Доминиън“ била виртуализирана и качена в облак, чиито информация се съхранявала именно в тази ферма във Франкфурт. Че е имало такава операция и че сървърите са в ръцете на Тръмп потвърди и самият той. В един от туитовете си в самия край на ноември Тръмп написа, че в сървърите на „Доминиън“, които сега се разучават, се съдържали „ужасяващи данни“.


В категории: Животът


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
9
Коментара по темата
9.
Цветан 7ап
07.12.2020 00:31:08
2
1
Дано не идва 9 ти септември,
че ще остана без ап.
8.
MAGA
06.12.2020 15:21:43
0
13
Не ви уважавам като медия, Флагман!
За тази статия обаче, респект на нейния автор !
Бъдете здрави!
7.
Pinochet
06.12.2020 11:04:22
1
12
Сорос- Една гадна и долана евреиска смрад. Анди беше прав!Тои знаеше що за помия са те!
6.
хер Флик
05.12.2020 19:09:51
24
13
Божков, ти не си реален човек, според мен. А някакъв бот-папагал, бълващ конспиративни теории (ето една такава теория).
Не мога да си представя, че си толкова тъп та продължаваш да вярваш във врели-некипели. Просто ума ми не го побира!
5.
Много гадно
05.12.2020 17:14:57
34
18
Загрижили се русите подлоги за изборите в Щатите. До вчера викахте “кравари тъпи, да правят квот искат ще ги *** в ***”. Днеска всички обяснявате неща двто не ги разбирате. Тръмп изгуби и това е.... кажете на шефа си Путин да влезе да помогне на вашия човек... та веднъж за винаги да се отървем от руси конспиратори-идеалисти лицемери.
4.
Йее
05.12.2020 17:06:13
34
6
Божков се завърна с глупостите. Флагман, честно ли му плащате на този за измислиците?!
3.
ER_Dr
05.12.2020 16:16:42
34
5
Куууукуригууу комунисти комунисти навсякъде! Дъртите смахнати брантии треперят в леглата да не ги изнасили Байдън.
2.
999
05.12.2020 15:47:17
5
45
Думи на място. Накрая военните ще отнесат цялата либерална паплач от зелени, розови, джендъри, черни расисти, леви глобалисти и т .н.
1.
Едуaрд
05.12.2020 15:35:20
3
57
Около "Cороc cмърди "- cветa не е cъщият cлед появaтa нa тaзи мрaкобеcнa оcобa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори