×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Затваряне на училища и триседмична карантина незабавно – здравеопазването рухва


Валери Симеонов: Затваряне на училища и триседмична карантина незабавно – здравеопазването рухва
Мерките трябва да се наложат незабавно, защото, за разлика от пролетта, вече сме закъснели, категоричен е зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ
22 Ноември 2020, Неделя, 13:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Той определи решението на Столична община за отваряне на Коледните базари като престъпление

„По примера на редица европейски държави и у нас  трябва да се втвърдят  противоепидемичните мерки и да се наложи поне триседмична карантина. Мерките трябва да се наложат незабавно, защото, за разлика от пролетта, вече сме закъснели – разпространението на заразата става опасно, здравеопазването рухва“.

Това заяви зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов. Той обаче подчерта, че това е позиция на НФСБ, а не на коалицията ГЕРБ – Обединени патриоти.

Няма нужда да откриваме топлата вода – нека вземем добрите примери от Европа и дори съседните ни държави, подчерта Симеонов и посочи Белгия. Европейската държава затвори на 2 ноември училища, МОЛ-ове, кина, театри, спортни мероприятия и за изминалата седмица отчита два пъти по-малко заболели в сравнение с предходната. В Полша вече обмислят да отворят МОЛ-овете и магазините, които бяха затворени още през октомври, но те затвориха училищата си до края на годината, каза Симеонов. Той подчерта, че мярката за училищата е важна, тъй като децата не боледуват, но са най-сериозния преносител на заразата към своите родители, баби и дядовци.

Решението на Столична община за отваряне на Коледните базари той определи като престъпление.

Валери Симеонов гневно реагира срещу нарушението, извършено от заведение – да заключи 200 души клиенти вътре след 23.30 ч., за да не дойдел някой и наложи санкция за неспазване на мерките. „Полицаите стоят като статисти отвън, вместо да приложат закона с цялата му строгост – да вземат прокурорско разрешение и разбият вратата. Това заведение трябва да бъде затворено“, категоричен бе лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов заяви, че е изразил неколкократно позицията си  пред партньорите от ГЕРБ и ще го направи отново - на Политически съвет следващата седмица. Лидерът на НФСБ е за налагането на временни ограничения, но съобразени с това икономиката да продължи да работи. Държавата трябва да компенсира поне на 80 % затворените бизнеси, подчерта Симеонов.

След гласуването на Държавния бюджет за догодина заместник-председателят на НС Валери Симеонов ще предложи и разпускане на парламента и възможност за дистанционна работа на депутатите. Сега Парламентът работи, взимат се важни решения с дистанционно гласуване на карантинираните депутати, посочи той и определи като дребнав партиен егоизъм това, че БСП и ДПС саботират важни решения като това за бюджета, данъчните закони, промени в Закона за здравето.

Лидерът на НФСБ определи позицията на България за Северна Македония като правилна – за първи път всички сме обединени. „Македония продължава да бъде част от Социалистическа Федеративна Република Югославия. Те могат да се наричат както си искат, ако искат и марсианци – но нямат право да подменят историята, да изпращат в затвори хора с българско самосъзнание в миналото, а днес да отказват да ги реабилитират“, заяви Валери Симеонов.




Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
96
Коментара по темата
96.
Емигрант
23.11.2020 23:56:41
0
0
Ейй вече ще те наричам - Валери Пророк!
“Вчера каза и днеска стана.”

П.С.: Валери Пророк вече може да пускаш ТОТО и Еврофутбол, явно много ги познаваш.
95.
.
23.11.2020 16:20:20
1
4
ГРОБ И ПАТРЕОТИТЕ СА ПО ВРЕДНИ И ОПАСНИ ОТ ВИРУСА
94.
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И патрЕотите!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.11.2020 15:44:19
2
4
ПРЕВЪРНАХА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА В ""ДАЛАВЕРАДЖИИНИЦА""И ТОВА Е РЕЗУЛТАТА
93.
До 80
23.11.2020 12:30:07
0
0
Та, ако според вас държавния разход до навършване на 18г е 0,5млн за един нормален, то за тия болните е поне 5 пъти повече. Резултатите от "създадените им блага" след навършването им на 18г възраст са факти.
И на учителите им не им е "пукало" за тях, и на никой, с изключение на майките им и лекарите, които безрезервно са прилагали лечения от платените ни здравни осигуровки.
92.
До 80
23.11.2020 12:09:20
0
0
Не ми се пише задълбочено по тая ваша разработена тема в някой от началните курсове по сигурност.

Но това неприродно и антихуманно явление, което се наблюдава от няколко години е резултат от напредналата медицина и приложението й върху болните деца на още по-болните им майки. Децата им пораснали- още си живеят в измислен свят, че всичко, което харесат им е позволено. Иначе отново ще се разболеят.
За съжаление обаче колкото й напреднала да е медицината, има заболявания, които за разлика от заразните, са трайни и лечими до определено време.
За още по-голямо съжаление тези заболявания си оставят своите отпечатъци и са видими и с неовъоръжено око за подготвените специалисти. Подготовката само на един специалист продължава няколко поколения.
Тия които водят тъй наречената от вас "война" са болните им пораснали деца, които никога са нямали и никога няма да имат шанса да влязат в редовните структури- поради което си отмъщават на всеки нормален.
Но всеки нормален си има своите ангажименти -служебни и домашни към низходящи и възходящи, които в старческа възраст си имат също своите старчески болести.
И ако войната срещу заразните заболявания е спечелена, то войната с тия постоянните, диагностицирани в ранна детска възраст и лекувани 20-30години продължава с всякакви средства, че даже и с опити да лекуват нормалните хора като лекувани пациенти, а не като специалисти в областта.
91.
наблюдателен
23.11.2020 09:19:30
0
13
След четери години управление, не реформирахте здравната система. От май до септември какво правихте, защо не подготвихте здравните заведения за предстоящия пик на заразата. Сега системата била претоварена. Как мотивирате медицинския персонал да работят с тези мизерни заплати за които все няма пари, а има милярди за самолети и военни кораби. Защо няма медицински хеликоптер и има недостатъчно линейки, защо лекарствата са с високо ДДС и са много по скъпи сравнение с други държави. Да сте видели умрял от Covid политик, няма и да видите. Не малко бяха хоспитализирани, примери много. За тях всичко е осигурено и излекувани, но не и за обикновенния човек. Хората умират от неработещата здравна система, вече умират и на стълбите пред болниците. С тези пополустки изказвания и отчаени опити да си вдигнем рейтинга и видите ли колко сме загрижени за народа, показват нищо повече от липса на управленски и организационен капацитет и липса на воля за решавене на важните проблеми на обществото вече четери години. Вижте как решават икономическите и социални проблеми в другите държави г-н Симеонов, не само да черпите опит за борба с Корона вируса, като на-лесно е да въведеш карантина и затвориш държавата.
90.
Ивайло
23.11.2020 09:00:01
0
9
Добра идея!Да вземат и вас депутатите за 3 седмици да ви пуснат в неплатена отпуска...и при вас има случаи на заразяване с вируса.
И един въпрос:Как да не спира икономиката като 1во-нямаме такава и 2ро-затворим всичко за 3 седмици?
Или големите вериги магазини,собственост на чужди компании са икономиката ни?Те при тях няма затваряне,защото има съд и компенсации,огромни...и нито 1(един) случай на заразен служител.Да вземем да пратим учителите и децата там да се учат!
89.
*********
23.11.2020 01:25:01
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
88.
*********
22.11.2020 23:47:56
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
87.
Извънредно
22.11.2020 23:24:05
0
4
МОН пускат всички ученици във вканция до нова година.
86.
До 84
22.11.2020 23:09:44
6
11
И в коя точно държава полицията бие и прибира хората?? И друго- КОЙ ТОЧНО ВИ СПИРА ДА СЕ ЗАТВОРИТЕ ВКЪЩИ?? Какво сте замрънкали по цял ден тук, купуваш торба картофи и лук и се затваряш!! Ако щеш и половин година не излизай, кой те е спрял?? А???
85.
Емигрант
22.11.2020 23:03:02
0
9
“Късно е Валери! Мандалото лопна.”
Но си прав, че болниците баталясаха!
84.
До 1234
22.11.2020 22:39:46
0
4
То с тоя коронавирус всеки срещнат може да те лекува! Те и децата ще започнат да ни изписват рецепти.

То затова е карантината.
Не скитай- да не те срещне доктор!
83.
1234
22.11.2020 22:11:57
0
6
Да поискаме лекари от китай да ни лекуват.
82.
ww
22.11.2020 22:11:06
6
14
Амо то голямото претрисане! Другите държави затварят, полицията бие и прибира неспоазващите. А тук едва ли не се извиняват, че трябва да съхранят човешки животи! Няма управление! Има предизборна агитация!
81.
До 80
22.11.2020 21:47:27
0
1
Дали са окрадени или са некоректно отчетени?
80.
юберашунгмахен
22.11.2020 21:42:56
1
5
Увод:
Колкото и да не ви се вярва и да не можете да го проумете и представите то това което се случва в момента е чиста война, но тя не е онази старомодната където се произвеждат 1 млн бойни единици, милиарди патрони , милиарди снаряди ,където трябва да се дислоцират стотици хиляди войници на фронтове и да се похарчат стотици милиони литри горива и много други ресурси , тази война е много по евтина и много по ефикасна тя се води чрез екраните на телевизорите, компютрите и телефоните, в тази война се използва организма на врага срещу самия него, страха срещу самия организъм, твоят страг е оръжието на врага ти срещу самия теб
Тези които в момента "стрелят"по нас ние не ги знаем кои са но тези които позволяват тези "изтрели" да стигат до вас са медиите , значи донякъде можем вече да различим врага.
Същинска част/действието:
И сега стигам до същноста на статията , в нея виждаме не до толкова някакво действие а МАРКИРАНЕ на цвят , тоест заемане на позиция/страна/лагер , същото се е случвало през 2рата световна война, българия е заела чрез своята "интелигенция" определена страна от което после тази интелигенция е понесла последици.
Имайте предвид тази война която сега започна най вероятно няма да свърши скоро , първо вие не знаете врага, по принцип врага седи далеч но колаборациониста му е тук, той предава "изтрелите" по вас, всяка статия която всява страх това е "изтрел" попаднал в целта си, вие четете и вас ви поразяват.
Както казват руснаците "капля камень точит" или буквално капка по капка пробива скалата .
Ако четете това и се запитвате - ама кой ни напада и ви струва невероятно че сте част от тпзи сценарий ще трябва да прочетет доста книги по икономика. Но накратко всеки човек е капитал , човека в този момент ако е на 18г въраст е струвал на държавата 500 хил лева за да достигне тази възраст и още поне 500 хил за да се появи идеята у родителите му да го създадът, всички тези блага държавата е дала възможност да се спечелят за да се появи човек и да достигне пълнолетие, но този човек ще възвърне тези блага поне двойно чрез труда си в следващите 40-45г
80% от хората създават блага чрез труда си в заводи, фабрики, цехове и т.н. тези икономически единици са собственост на корпорации(не говорим толкова за българия защото сме много мижава на фона на гигантите)
Или унищожаването на живи единици ще оскъпи труда и ще нанесе икономически загуби на врага
Ето ви вече оформяне на врага
Борбата в световен мащаб е между клана на производителите/индустриалците и между банкерите/спекулантите, резултатите от тази борба са 1ва и 2ра световна войни.
На спекулантите не им трябват пари те си ги печатат но те пречат на индустриалците тъй като имат механизмите да оценяват или обезценяват определен продукт , тук не говорим за просто продукт а говорим за цели макроикономически процеси как чрез девалвация или инфлация могат да се унищпжават или узурпират цели отрасли.
Целта на спекулантите е влияние , целта на индустриалците са пазарите, спекулантите създадода китай такъв какъвто го виждате днес , те крадяха 30г патенти и произвеждаха реплики и ти продаваха за стотинки , така започна тази лека икономическа война която в днешно време е в своя пик.
79.
Аз
22.11.2020 21:35:47
2
21
Смятам това за относително разумно, но при някои основни приложения...
.... Раздаване на пари , от държавата "на калпак".... Примерно с личната карта всеки месец по 300 лв. на непълнолетните и по 500 лв. на пълнолетните + допълнителни за малолетните ( 0-14 години)...
.... Останалите бели държави постъпиха по подобен начин....
.... За 30 години са окрадени от България поне 120 милиарда лева....
.... Стига с изтърканият израз : "Няма пари!"... Имаше.... Има.... И ще има.... Ако не крадяха така от нас: олигархията, правителства ( наши и чуждестранни)!!!!!!!....
.... За Народен съд е положението!!!
78.
До Васето 64
22.11.2020 21:27:09
2
3
Васе, васе, защо вземаш Пример от Беларус , направо вземи пии вода от извора- северна Корея. Там няма нито един починал от коронавирус.
77.
Ников
22.11.2020 21:16:19
10
12
Май само Валери може да бъде премиер на България в седмиците които ни чакат. Страхливецът от Банкя си стои на топло и освен вайкания друго не се чува от него. Пролетта при десетина положителни теста свикваше среднощни пресконференции. Сега при стотици умрели и препълнени болници. никаква реакция.
76.
...
22.11.2020 21:06:04
1
1
Добре де заградиха ли е, че предлагат да я затварят?
Аз предлагам да е заобиколим с водни канали и да си е направим островна на полуострова. И съседите ще имат част от остров със суша при притоците.
75.
*********
22.11.2020 20:51:05
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
74.
Идея
22.11.2020 19:48:43
1
9
Да опростят данъците на физическите лица и да затворят. Те че пари няма да дадат е ясно, ама поне и да не взимат от малките риби.
73.
Коронотъпак БСП-бунак:
22.11.2020 19:47:50
31
6
Спокойно, това е леко грипче, както каза МангърПедала, чайче и аспиринче! Хахаха. РадкоФърчилото с грипа Шипка и МангърПедала са наще идоли. Нищо че Импексова и тя омаловажаваше Ковид, но щом се разболя бързо дотичка при Мутафчийски във ВМА.
72.
!
22.11.2020 19:40:12
16
22
Най-после някой да каже истината. Не съм му фен, но е прав.
71.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.11.2020 19:32:56
18
20
ПРАВ Е СИМЕОНОВ ! ТАЗИ ЗАРАЗА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ, ИЗМИРАТ И ЩЕ ИЗМРАТ МНОГО ХОРА. ВЕЧЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО, ИЛИ ЩЕ СТАНЕ
70.
ЧЕСТИТО
22.11.2020 19:13:59
6
9
Токущо МОН обяви, от се затваря всички Училища.
69.
До 69
22.11.2020 19:10:57
1
7
Ах, какъв изказ!
То по-добре да сме отразени в статистиката като починали, пред това да бъдем "облъчени" от затлъстелите ви изкази!
По-умни ли се чувствате?
68.
Трол до 60
22.11.2020 18:37:40
0
15
Трият, защото са платени, за това. Какво не им отърва изчезва. Свобода на словото няма, има манипулации. Те толкоз си могат. Като се смени властта ще започнат да махат с опашка на следващите.
67.
До 65 и 67 Васето Тъпака!
22.11.2020 18:26:00
18
15
Васе Тъпак с Тъпак!

Ти Беларус знаеш ли колко им е честна и актуална статистиката за Covid 19 за Болните и заразените и починалите ??!!!

Колкото на Северна Корея!!!

Само това ще ти кажа и спри да се самоизлагаш Глупако!
66.
Бойко страхливеца
22.11.2020 18:17:47
2
22
Бойко се крие, мишките се обаждат, борят се кой ще каже по голяма тъпня. Другата година с марешки ще гледате парламента и ще цъкате, наиграхте се
65.
Васето
22.11.2020 18:15:49
10
13
Нали искате да ви спасяват ве!! Пак питам- ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ЗА МОДЕЛ БЕЛАРУС?? Ето фактите са налице- имаме над 2 пъти повече починали от тях, а сме с 2 пъти по- малко население! Защо мълчите ве, ПРОФЕСОРИ?
64.
До 62
22.11.2020 18:00:52
9
9
Заявката ти е приета, РОДИТЕЛ! То и без това детето ти няма как да израстне умно с такъв тапир за родител!
63.
Васето
22.11.2020 17:57:11
14
21
ФАКТИ!!!- Белгия, затворени като в Гуантанамо, даже са си пъхнали всички по един кочан в гъза- 3222 нови случая днес с 170 починали; БЕЛАРУС, без ден карантина от началото на пандемията- 1560 НОВИ СЛУЧАЯ ДНЕС С 7 ПОЧИНАЛИ!!! Населението на двете държави е еднакво! Искам да питам всички глупендери под мен и воеводата Валери- от какъв зор трябва да вземаме пример от Белгия?! Слушам ви, глупендери!
62.
до 60 администратора
22.11.2020 17:54:59
0
1
Бъзикай се ЦЕРБЕРА Е ТУКА –няма лабаво ши дращиш ОБЕСНЕНИЯ ПРИ ПРОКУРОРА ХАХА !!!!!!!ТИ СИ ОТ Е.........ВАНАТА СТРАНА НЕ АЗ !
61.
Родител
22.11.2020 17:54:14
7
24
Родител на първокласник: „Заявявам, че детето ми утре няма да посещава учебни занятия. Пропуските в образованието могат да бъдат наваксани, но един човешки живот не може да бъде върнат”.
60.
Да затворят СКАТ първо?
22.11.2020 17:52:27
1
16
????????
59.
AK 47
22.11.2020 17:47:16
0
17
Защо поръчково-платените драскачи от Флагман,трият коментарите,които не им харесват..??? Това ли е свобода на словото ???
58.
До 56
22.11.2020 17:41:50
17
17
Напълно подкрепям! Желязна ръка трябва! Нищо друго няма да проработи при нас. Дано управляващите се освестят преди да е станало много късно.Иначе все повече хора ще мрат пред болниците...
57.
ДА, ДА, Да.....да
22.11.2020 17:38:22
14
18
Да, небходимо е пълно затвряне за 3-4 седмици на всичко!!! След това постепенно разхлабване на меерките.
56.
До Валери
22.11.2020 17:37:37
17
16
Браво,Валери,най сетне здрав разум в хаоса.
55.
Гражданин
22.11.2020 17:31:21
16
17
Най сетне здрав разум ама ще го чуе ли някой.В момента искат да живеем нормално в ненормална обстановка.Няма как да стане и крайно време е всеки да го разбере.Да се обединим със Валери в създадения хаос.Иска се здрава ръка да въведе безкомпромисни мерки.Никой няма да умре от глад за един месец ама явно обществото е много разглезено,всеки гледа сам за себе си и не иска да се лиши от нищо.
54.
Ако се прави пълен локдаун
22.11.2020 17:01:24
11
16
после мерките трябва да се отпускат бавно, постепенно, защото хората нямат възпитанието да спазват каквито да е мерки! Говорим за СЛОБОДИЯ, НЕ ЗА СВОБОДА!
И санкциите да започват от 1000 (хиляда) лева за неспазване на Заповедите на Правителството!
На българина докато не му бръкнеш в джоба, няма да спазва правилата!
53.
възмутен теляк
22.11.2020 16:54:38
12
9
Мачкай, ВаРеЛка!
52.
Аудан
22.11.2020 16:54:25
2
13
Съмишлиници да не си чешим езиците тук с флегманските модератори а да посетим тринитито и да ги изгорим ЖИВИ!!
51.
Пеевски
22.11.2020 16:40:15
4
9
Аз решавам мърши
50.
:) :) :)
22.11.2020 16:36:46
2
19
А някой знае ли, защо въпреки пълните и супер строги локдауни в някои държави, продължава да нараства броят на заразените и починалите?
Примерно в Гърция ?
49.
*********
22.11.2020 16:17:18
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
До Голямото Нулиране 2021
22.11.2020 16:14:02
1
5
Как се разбрахме? Колко ли триизмерни нулички е изчистил тоя готвач в кулинарния си стаж в каузата срещу световния глад und retticht unsere Umwelt?
47.
ДО 46 АДМИНИСТРАТОРА
22.11.2020 16:07:51
21
6
ТА КЪДЕ ГО ВИЖДАШ ТОВА ""НОВО СЪЗНАНИЕ ""БЕ СМЕШНИК !!!ХАХА КОЛКО СА СТАДИИТЕ ОТ ""МУТРЕНСКО""ДО ТУЙ ""НОВО СЪЗНАНИЕ""СПОРЕД ТЕБ!!!!!!!!!! КВИ СА ТЕЗИ БЪЛНУВАНИЯ А НАЙ ВЕРОЯТНО Е НАЧИН ДА ОТКЛОНИШ ВНИМАНИЕТО //по изпитан ченгеджииски похват//АААААААААА????????
46.
Не, не, не
22.11.2020 15:44:17
15
23
Изобщо не чета какво казва този човек, но само на заглавието на статията, коментарът ми е НЕ и НЕ.
45.
Голямото Нулиране 2021
22.11.2020 15:43:18
3
8
Пандемията от коронавируса доведе до пагубни последици, сравними с резултатите от Първата световна война, заяви Клаус Шваб, основател и постоянен президент на Световния икономически форум. Но въпреки това, той вижда в тази ситуация „голям шанс“ за човечеството. Голямото зануляване ще създаде по-добър свят с повече интеграция, равенство и уважение към природата, съобщава Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Предложената от Шваб програма „Велико презареждане“ всъщност ще постави основата на нов икономически ред: „Трябва да преосмислим всичко, да мислим не в краткосрочен, а в дългосрочен план и да преминем от акционерен капитал към отговорно партньорство“. В момента аргументите за полза на глобализацията вече не звучат убедително, каза икономистът. Първо, това се дължи на факта, че се появи ново социално съзнание.
44.
КОМЕНТАРИТЕ И ВОТА !!!!!!!!!!!!!!!
22.11.2020 15:43:12
21
13
В ПОЛЗА НА СТАНОВИЩЕТО НА СИМЕОНОВ СА ОТ АДМИНИСТРАТОРА !!!!!!!ТОВА Е ПРАКТИКА ВЪВ ФЛАГМАН!!!!!!!
43.
Чорба"Чакам те на 30-тия километър"
22.11.2020 15:40:15
1
5
За агнешка става въпрос- 32метра са.
Карантинирайте се, че готвят мор по шараните.
Шаран за нас и молба чичо да е на власт.

Това са бисери от журналистическия кулинарен рецептурник на един покоен журналист. Място в "рухналото" здравеопазване няма. Това статистическите наблюдения от стажа на един готвач на агнешки чорби. Колко комплекта е приготвил на чорби през дългия си кулинарен стаж тоя готвач?
42.
ЩО ТРИЕШ БЕ ??????????????????????????????????????
22.11.2020 15:39:50
24
10
Къв си ти за да отнемаш конституционното право на гражданите по чл.39/1/!!!!!!!Не си надлежно //ЧРЕЗ ЗАКОН/упълномощен ОРГАНда ЦЕНЗУРИРА !!!!!!!!Това деяние е престъпен ПРОИЗВОЛ и е повод за СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА!!!!!!!!!!!!НЕЙНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА ПРАВООХРАНЯВА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ
41.
*********
22.11.2020 15:37:10
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
Ха!
22.11.2020 15:25:26
16
33
Никога не съм очаквала, че ще съм съгласна с Валери!
Да, прав е, че не е нужно да откриваме топлата вода! Белгия се спаси за 2 седмици локдаун, защо за нас да е късно?!
39.
Валерко
22.11.2020 15:24:56
6
26
Като затвори държавата да пусне ската без пари за всички абонати за месеца,тиквата да даде по 500 лв на пълнолетен гражданин и да останат отворени само аптеките и магазини за храна и транспорта при строго спазване на мерките,маска дезинфекция и т.н.
Щом инкубационният период е две седмици,за месец всички като си стоят вкъщи по пътя на логиката от новата година трябва да няма болен и всички да се върнат към стария начин на живот.
Елементарно е !!!
Ама нали трябва да правят пари от пср тестове и вируса като цяло да си спасят последните месеци от управлението да се на крадат за последно, объркват и стресират,жертват хората да печелят време така им Отърва !!!
38.
Валерко
22.11.2020 15:24:44
7
20
Като затвори държавата да пусне ската без пари за всички абонати за месеца,тиквата да даде по 500 лв на пълнолетен гражданин и да останат отворени само аптеките и магазини за храна и транспорта при строго спазване на мерките,маска дезинфекция и т.н.
Щом инкубационният период е две седмици,за месец всички като си стоят вкъщи по пътя на логиката от новата година трябва да няма болен и всички да се върнат към стария начин на живот.
Елементарно е !!!
Ама нали трябва да правят пари от пср тестове и вируса като цяло да си спасят последните месеци от управлението да се на крадат за последно, объркват и стресират,жертват хората да печелят време така им Отърва !!!
37.
Гарантирано от ГЕРБ
22.11.2020 15:20:37
28
28
Егати флЕгмана, Свободната медия!!!
От 36 коментара, ПОЛОВИНАТА са ИЗТРИТИ!
Заради такива "свободни" медии,
през 2021 ще бъдем не на 111, а на
120 място, дори след Северна Корея!
36.
Балевски
22.11.2020 15:20:25
1
18
при некадърна работа и готовото рухва,требе си акъл за управление,не Голема уста,тя е за хранене,дет се вика
35.
Тишо
22.11.2020 15:02:26
3
20
Виде Валеро чу ти остава малко.Ако научат Гербаджи че въртиш подмолно разговори с БСП за изборите ще ти набият шута
34.
*********
22.11.2020 15:01:20
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Де е Киро на Кирия
22.11.2020 14:52:15
1
29
ВАЛЕРИ да пробва да го извади ГОЛЕМ и ''затвори'' ски курортите на Цеко на БАНСКО и на ЦЕЦА на ПАМПОРОВО
32.
Donald J. Duck Presizent
22.11.2020 14:51:03
9
13
Close everything !
6 months !
31.
До 20
22.11.2020 14:50:05
4
25
Ти сериозно ли си на скат ??? :-)))))))
30.
Малчуган с Адидас
22.11.2020 14:49:29
11
28
Щял да затваря коледи базари
Валери чемодан возкал под ръка с Марианка и БЕГОМ за УКРАЙНА
29.
Хайде махайте този образ
22.11.2020 14:49:20
5
31
Срамота е, че се трият коментари в които се изразява недоволство от позицията на този субект.
Но, добре е, че му са дава трибуна в близкия до манталитета му местен сайт. Така е още по сигурно, че няма да гледаме този "патриот" в следващия парламент! Като казах патриот се сетих за поемата на Ботев- "патриот" - "патриот е, душа дава за наука, за свобода, но не своята душа, а душата на народа"
28.
Нико
22.11.2020 14:48:03
26
31
Едно много правилно мнение Наистина мерките са закъснели
27.
Нико
22.11.2020 14:48:01
22
24
Едно много правилно мнение Наистина мерките са закъснели
26.
*********
22.11.2020 14:47:59
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
25.
Нико
22.11.2020 14:47:58
22
26
Едно много правилно мнение Наистина мерките са закъснели
24.
Smith
22.11.2020 14:38:44
26
27
Валерката изглежда да е единствения що годе нормален в правителството! Тиквата винаги си е бил прост, но след ковида мозъкът му буквално се срина, Пеевски си гледа неговите интереси, Каракачанката е зает в последния момент да осребри де що може далавера, да продаде, да купи... А 36 годиншни измират, лутайки се между болниците!
23.
qa
22.11.2020 14:30:25
2
25
18, като е прав Валери нека каже и за зимния туризъм нещо. Нали е негова министърката. Да каже Валери ще затваря ли зимните курорти или всичко там ще си работи а само градовете ще са под карантина.
Ако някой му се ходи на ресторант, да пали колата за Банско.
22.
*********
22.11.2020 14:28:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Плагиат
22.11.2020 14:23:10
5
17
Прав, но не щото е негова идея, а защото го е чул и сега си приписва идеята за негова. Човек като не може да измисли нещо смислено, слухти за да чуе нещо от тези които могат да измислят нещо добро
20.
IT
22.11.2020 14:22:30
9
32
Като иска пълно затваряне, защо преди 1 час беше в Морската?

Все едно да искам да се забрани алкохола докато пия едно голямо...
19.
555
22.11.2020 14:22:14
3
44
Онзи ден викахме техници на СКАТ вкъщи. И единият влиза без маска. А сега шефът му го раздава много притеснен. Ако е така, защо не задължи подчинените си да спазват мерките за безопасност.
18.
Некадърници
22.11.2020 14:18:58
7
26
Оставка Съд Затвор!
17.
Прав е Валери
22.11.2020 14:16:14
34
43
Правене сако че не 3 седмици ами ами 2 месеца всичко да затвори. Ресторанти, барове, хотели, кина, театри, фитнеси. Всеки може да живее без тях. Да останат отворени само, хранителни магазини, аптеки, болници, лаборатории, банки, бензиностанции. Всичко друго да затваря за 2 месеца. Училищата да се затворят за цялата учебна година от 1 ви до 12ти клас и всичко да е онлайн. Трябва се спасяват човешки животи и това е начинът!
16.
как може да рухне
22.11.2020 14:14:29
4
33
нещо,което го няма?Не карантина,а реформи в здравеопазването са нужни,карантината пак ще спаси управниците,а не хората.Най-хубавото ще е ,ако никога повече не видим и не чуем този т.н.политик.
15.
WWW
22.11.2020 14:12:50
3
25
Валерка, Бойко ще дава ли поне 5 места в листите за хора от НФСБ?
14.
.....
22.11.2020 14:12:16
30
26
Най-сетне някой да каже нещо смислено.
13.
Крис
22.11.2020 14:05:37
24
26
Това затваряне трябваше много по-рано да се случи...Прекалено късно е вече ми се струва и положението те първа ще става зле в България специално...кой както може да се спасява ще стане общо взето и никаква помощ от държавата за съжаление .....
12.
Крис
22.11.2020 14:05:23
24
23
Това затваряне трябваше много по-рано да се случи...Прекалено късно е вече ми се струва и положението те първа ще става зле в България специално...кой както може да се спасява ще стане общо взето и никаква помощ от държавата за съжаление .....
11.
Валерката
22.11.2020 13:57:47
17
53
Слушайте Валерката, затворете си бизнесите, останете без работа, без пари, нулеви компенсации, останете без жилище на улицата, за да ви ПАЗИ ОТ ВИРУСА!
10.
Прокуратурата?
22.11.2020 13:57:15
4
50
Прокуратурта няма ли да се самосезира за умбал бургас както в пловдив и да вкара няколко убийци в затвора?
9.
*********
22.11.2020 13:49:43
2
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
АЛО ПАТРеОТА ДУША ДАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.11.2020 13:47:29
44
36
НЕЩО ДА КАЖЕШ ПО ВЪПРОСА СЪС СЛУЧАИТЕ В ПЛОВДИВ И БУРГАС АААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!ЩОТО В СТАТИЯТА """Психиятър:Аууу една леко изтръпнала женичка с колежански закопчано блузе ръси мозък""И в Пловдив и в Бургас не са просто логистични проблеми а убииства.Убииства от некадърност алчност корупция и некадърност """Е ТОЧНИЯ ТЕКСТ КОЙТО ТВЪРДИ ТОВА
7.
Факт
22.11.2020 13:44:19
48
37
Прав е за карантината! Само ние стоим и не правим нищо докато хората умират, ако продължава така ковид ще убие и малкото останали лекари
6.
*********
22.11.2020 13:44:03
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Ttttt
22.11.2020 13:43:30
4
46
Dobre zatvorete vsichko no daide po 800 lv na chovek vie ne davate nishto a zatvarqte
4.
*********
22.11.2020 13:43:17
3
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
22.11.2020 13:38:36
5
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Един
22.11.2020 13:37:54
60
38
Валери е единствения от цялата пасмина който вижда апокалипсиса и предлага мерките които могат да облекчат ( ако вече не са безвъзвратно закъснели) положението на здравната система.
1.
*********
22.11.2020 13:34:26
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори