Пригответе си вкусен спаначен киш с гъби
Рецептата е лесна и ще си оближите пръстите
Продукти:
1 брой кора тесто за пай
4 яйца
180 мл прясно мляко
1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан
1 чаена лъжица пресован чесън
½ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица пресен черен пипер
1/8 чаена лъжица индийско орехче
140 г пресен спанак
225 г гъби, нарязани
½ глава лук, нарязан
60 г сирене фета, натрошено
60 г сирене ементал, нарязано или настъргано
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте яйцата, млякото, магданоза, чесъна, солта, пипера и индийското орехче. Смесете спанака с гъбите, лука, сиренето фета в отделна купа. Разпръснете сместа върху единия лист тесто, постлан в тава. Покрийте с ементала. Залейте със сместа с яйцата. Поръсете с още сирене, ако е необходимо. Печете за около 45-50 минути или до златисто.
 
													 
													 
													 
													 
													 
															 
															 Бургас става национален център за обучение на архитекти
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Бургас става национален център за обучение на архитекти
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
															 "Файненшъл таймс": Срещата Тръмп-Путин е отменена
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														"Файненшъл таймс": Срещата Тръмп-Путин е отменена
													
													
																													 
															 
																									 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										