×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Другата страна на медала: Как и защо санитарката Йорданка от Равнец изкара цяло село чудовища


Другата страна на медала: Как и защо санитарката Йорданка от Равнец изкара цяло село чудовища
Йорданка, която нямаше и седмица дежурства в Ковид-19 отделението, още днес се нанесе в нов дом, за какъвто нуждаещи се чакат с години
16 Ноември 2020, Понеделник, 20:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

И тази вечер Йорданка плаче от телевизионните екрани – внучките й ще изключат от училище, другите – от детска градина. Лъжа

Скалъпи ли санитарката Йорданка Желязкова историята, че е прокудена от цяло село, защото работи в Ковид-19 отделението на бургаска болница /ВИЖ ТУК/, за да постигне лична облага? Този отговор потърси репортер на Флагман.бг и достигна до доста смущаващи факти от личния живот на Йорданка и обкръжението ѝ, които по друг повод не бихме извадили на бял свят.

Жената, която цяла България видя по телевизията и която със сълзи на очи и треперещ глас обвини своите съселяни, че са я прокудили от собствения й дом, действително е отрудена и работи като дългогодишен санитар в едно от хирургичните отделения на бургаската болница. Там е и спала в нощта, която твърди, че прекарала под Моста на плажа в Бургас, а преди това (защото съселяните й не я пуснали в дома й) вървяла пеша 20 км от Равнец до Бургас и настинала от студа.  Само, че нека Йорданка знае, че цялата Морска градина, включително и Моста, са опасани с видеокамери, които се наблюдават денонощно. И ако не е спала там, както ние установихме, лъжата става опашата.

Жената, която цяла България видя по телевизията и която със сълзи на очи и треперещ глас изкара своите съселяни истински изроди, по-нисши от животните, истински чудовища, прокудили я от собствения й дом, действително е отрудена и работи като дългогодишен санитар

Само преди броени дни Йорданка, която е санитарка с 15 години стаж, е командирована в Ковид-19 отделението, където е имала едва няколко дежурства. Жител на Равнец, пожелал да запази анонимност, за да не си навлече нечий гняв, се свърза с редакцията ни и разказа цялата история на Йорданка и нейната многолюдна рода. Той твърди, че санитарката от години работела в болницата, а местните дори не знаели, че е командирована в друго отделение, но накрая излезли най-големите изроди, които не я допускали в дома й.

Медалът обаче винаги има две страни и сега ще се опитаме да покажем на аудиторията и другата.

Йорданка Желязкова и нейното семейство – бившият ѝ съпруг, синът, дъщеря ѝ, снаха ѝ и внуците ѝ имали са апартамент в бургаския ж. к. „Меден рудник“, продали го за 10 хиляди евро, тъй като бил в окаяно състояние след мистериозен пожар и веднага разпределили парите помежду си. Никой не знае за какво са ги дали, но със сигурност не е за по-просторен дом за многолюдната фамилия. След сделката с имота те се върнали в наследствена къща в село Равнец от родителите на Йорданка. Там обаче живели само година и отново  се решили на продажба – на къщата и на всички земеделски земи, които имала санитарката. През това време Йорданка и съпругът ѝ се развеждат и местните вече не са го виждали. Синът пък заминал за Германия, за да припечели за нов дом за семейството.

Какъв е изводът според местните ли – най-вероятно само един човек в Равнец не е искал Йорданка в дома й и това е собствената й дъщеря Пенка (на снимката)

„Замениха си къщата с много по-малка с едни роми в селото, а ромите им доплатиха някаква сума. Продадоха си нивите и сега търсят къде да живеят. Изядоха и изпиха парите и на това всички сме свидетели. А къщата, която замениха с ромите, през април или май тази година и нея я продадоха. Взеха парите и в един момент се оказа, че този, който я купи от тях, я е препродал. Купувачът ги остави в имота до края на зимата от съжаление, защото имат малки деца“, каза пред Флагман.бг жител на Равнец, който познава семейството. 

И така Йорданка, която нямаше и седмица дежурства в Ковид-19 отделението, още днес се нанесе в общинско жилище – нов дом, за какъвто нуждаещи се чакат с години и изпълняват огормен списък с условия от администрацията.

„Йорданка ни дължи извинение, сред хората в Равнец има заразени и карантинирани, да не сме ги прокудили случайно? Жителите на Равнец бяхме изкарани пред цяла България чудовища, които не искат покрай себе си клетата жена. Сега хората говорят как, ако някой от Равнец се разболее, нямало да му обърнат внимание в боницата, защото е изрод, нечовек. Елате и потърсете истината, Йорданка и семейството й отдавна живеят ден за ден, изяждат и изпиват всичко, което имат. В една стая живеят по 10 души, всичко е в натурии, мръсно. Децата им ходят като Мауглита – некъпани, несресани, миришат. Сега едното е с доказана респираторна инфекция – как да го допуснат в училището. Поредната лъжа на Йорданка“, каза още местният жител, пожелал анонимност.

И тази вечер Йорданка плаче от телевизионните екрани – внучките й ще изключат от училище, другите – от детска градина. Лъжа.

Началникът на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева каза пред Флагман.бг, че при едното от момиченцата са установени грипоподобни симптоми – силна кашлица, температура, и е изпратено да се лекува у дома заедно с братовчедка си.

„Разговарях със заместник-директорката и тя каза, че децата са върнати – едното е с респираторно заболяване и са й казали, че трябва да си стоят вкъщи двете момичета, които са братовчедки“, каза пред Флагман.бг кметът на Равнец Костадин Георгиев.

Той е категоричен, че настроения в селото срещу Йорданка няма. „Омаскариха селото ни, изкараха ни изроди. Един човек не е дошъл при мен, за да се оплаче, че Йорданка – санитарка от Ковид-19 отделение живее в Равнец. Това са пълни глупости. Търсете винаги истината, защото тя не е такава, каквато я представиха в репортажа от вчера. Няма напрежение, жената не е гонена от никого и не ѝ е забранявано да се прибира в дома си“, каза с огорчение кметът.

Какъв е изводът според местните ли – най-вероятно само един човек в Равнец не е искал Йорданка в дома ѝ и това е собствената ѝ дъщеря Пенка.  

Ситуацията с „прокудената санитарка“ обаче трогна бургаския кмет /ВИЖ ТУК/, който нареди и тя веднага получи общинско жилище. Кой е прав и кой е крив, не можем да кажем, но е факт – няма нито един жител на Равнец, настроен срещу санитарката Йорданка, а тя най-вероятно постигна целта си – чисто нов дом, в който многолюдната ѝ челяд вече се настанява.

НОВИЯТ ДОМ НА ЙОРДАНКА, А РЕАЛНОСТТА Й ДО ВЧЕРА СЕ ВИЖДА НА СНИМКАТА ГОРЕ:

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
77
Коментара по темата
77.
South
17.11.2020 20:28:08
2
2
До 75, я кажи ти как се казваш. Или сте поредният анонимник.
Поздрави
76.
до 47
17.11.2020 19:46:58
1
5
все повече ти вярвам, има нещо много противно и нагло в дъщерята, с манталитет на долна, мръсна ромска ромка е... май им се случи далаверата
75.
От Равнец
17.11.2020 13:21:57
2
5
Абе какви Емилии и Лиляни пишат тук, че са от Равнец и са наясно със случая. Аз живея в Равнец и мога да кажа, че там няма Емилия и Лиляна българки. Освен да са от махалата от тези с по две имена - едно циганско и едно българско. Или някой ви плаща, за да пишете, или лъжете!
74.
Лиляна
17.11.2020 12:12:58
4
11
Аз живея в селото и познавам Йорданка. И искам да ви кажа, че репортажът изобщо не беше верен. На майките журналистката каза, че децата били болни и били ли съгласни да ги пусне в училището. Жените са възмутени как са изопачили думите им. Ние в селото подкрепяме болните, имаме болни, имаме карантинирани и никого не сме гонили. Дъщерята не я иска, това е семеен скандал и нека да не намесват хората в селото! И мен да дойдат да ме питат дали съм съгласна болни деца да ходят на училище - не съм съгласна. Така е било казано на майките. А не дали са съгласни по принцип децата да ходят. Не лъжете и бъдете честни!
73.
jhoh
17.11.2020 10:29:55
12
7
Маи коментирастите не са гледали репортайа по тв, хората не искаха йената.
72.
Бургас
17.11.2020 09:46:13
9
15
защо се занимавате с горката женица?
няма ли по-големи бандити в страната, че се захванахте с нея?
Да е жива и здрава и да помага още много
71.
Бтв
17.11.2020 09:09:24
8
25
Г-жо Стаматис, къде да се видим да порева пред камерата, че не ме искат в блока, та да ми дадат такова същото жилище като на снимките?
Преди това ще мина за 2 дни през Ковид отделението.
После ще си купя жилището за жълти стинки от общината и ще го продам за 100 000 евро.
Ако може и в центъра да ми е жилищено, може и в Славейков, ама без Меден рудник.
Благодаря.
70.
Истина
17.11.2020 08:50:19
6
19
Всичко написано в статията е вярно! Тези хора наистина са сган, живеят ден за ден, Цял Равнец ги познава и знае за какви човекоподобни първобитни маймуни става въпрос!
69.
До 66.
17.11.2020 08:09:55
5
11
Няма да имаме право да съдим кой какво яде и пие ако те вече не бяха опропастили едно жилище от жилищния фонд на кметството. Ами дай тогава всички да си продадем жилищата, да го ударим на живот и да търсим повод да получим общинско жилище ПАК. А тези, които наистина има жилищни нужди и кротко чакат на опашката за жилище с години, кучета ги яли:-(
68.
Гочето
17.11.2020 08:01:26
3
21
Значи Йорданската ви била "прокудена" от селото. Ами внучетата й като са въшливи да ги пускат в училището ли? И кметът се върза на сиганските им нонера. Колко жилища и нови са продали и изпапали. А като й свърши командировката в Covid отделението ще напусне ли жилището, което кметът набързо й предостави? Ще напусне, ама друг път. Като й мине командировката и все пак кметството я принуди да напусне жилището я то вече ще е необитаемо или ще изкарат управата нечовечна.
Не е ли по-добре работещите е това отделение за времето на командировката им да са в хотел близо до болницата? Така и семействата им ще са в безопасност и градския транспорт. В други страни медицинския състав се настанява в каравани разположени до болниците.
67.
Flor
17.11.2020 07:53:15
2
15
https://www.flagman.bg/article/177158

Наистина нямам думи! И хората колко сме първосигнални! Тези жени са адски наглите роми! Без думи съм!
66.
666
17.11.2020 07:46:05
11
22
Чакай малко: видяхме ли селяните как заявиха, че няма да си пускат децата на училище, ако тази жена работи в болницата? Видяхме и чухме! Селяните от репортажа прости ли са? Прости като галоши са прости! И сега завист и още злоба :) Надяваха се вероятно цялата страна да я заклейми, но не им се получи, та извадиха историята с имотите, яденето и пиенето. Всеки си има имоти и имане! Никой няма право да обсъжда кой какво продава, яде и пие!
65.
Дъното на журналистиката
17.11.2020 07:09:52
6
18
Радостинче, ако искаш да се правиш на истинска журналистка, можеш да направиш разследване каква част от персонала на ковид отделенията в страната пътува с градският транспорт. Зелени коридори за възрастните, коридори за входящ и изходящ поток от хора... тинтири минтири... същото като разделното събиране на отпадъците, накрая пак всичко се събира на едно. Не напразно ви писах да изгледате филма в youtube как Китай се справя с пандемията, не ви ли се струва странно че страна 1,3 млрд души ликвидира пандемията, а страна като нашата с 6 млн население агонизираме?
64.
РАДОЙ РАЛИН
17.11.2020 06:42:38
6
20
Срещнали се на полянка,
прабългарин и славянка.
Цуни гуни,вади тури-
народили чукундури.
Хем ебливи,хем крадливи-
най-вече,ЗАВИСТЛИВИ!
63.
???
17.11.2020 05:07:43
1
15
Добре аз не разбрах само едно..
Тази е казала че е спала под моста ,пък всъщност е била спала в болницата,така ли??
Спала ли е под моста или НЕ???!
62.
Рънърса
17.11.2020 02:02:31
7
14
Оня ден минах на бегом през Ковид отделението на Умбал. 2 пъти! Може ли и на мене едно мезонетче на комуникативно място в ж.к Лазур? Ако го запаля, няма да ми давате нищо повече!! Мерсаж!
61.
До Кмета
17.11.2020 01:40:36
6
9
Кмете, дръж едно общинско жилище в резерв! Че семейство Адамс пристига и пали наред!! Или ще изпепелят всички общински жилища или ще свърши пандемията, трети вариант няма!
60.
До 20 - не разбралият.
17.11.2020 01:33:59
0
6
Чуй аудиото, може и да разбереш.
https://stream.bnr.bg/storage/RadioBurgas/16.11%20%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%202.mp3
59.
Село
17.11.2020 01:21:27
3
15
Хора спрете се! Ще се изядете от злоба.
58.
До 64
17.11.2020 01:15:30
1
8
Ей тия хора за съседи ти желая врата до врата!!! успех!!!
57.
Срамежлив
17.11.2020 01:06:25
7
13
Ей, заради едно общинско жилище, временно дадено на жената, която върши тежка работа по време на пандемия, я разкостихте Завист за нещо, което заслужава така а сега до 41: не ми давай съвети да не чета, мисля си защо си толкова озлобен срещу тази жена И може да се сетя
56.
Пенка и Йорданка
17.11.2020 01:02:44
0
6
Дежа вю имам и пак общинско жилище ура

https://www.flagman.bg/article/177158
55.
Пенка и Йорданка
17.11.2020 01:00:52
0
4
Имам деца вю и пак общинско жилище жиктак https://www.flagman.bg/article/177158
54.
До 49
17.11.2020 00:14:54
1
13
Че няма да се падне това общинско жилище до вас, ама да сте врата до врата! Да ти се тумне целият този катун за съседи, тогава да те питам магаре в джамия пърди ли?!! Иначе сте големи философи с телефончетата на фотьойла.
53.
Жокера
17.11.2020 00:05:56
14
5
Ма вий сте дъно бе дъно кухо нестига че сте грозотии отврат ма и лъжливи ей тез гени Жената лъжела ма ревала нарочно Ма дано и вий да ревете простакези злобни арогатни корумпирани изчадия недоклатени утрепки пу ма урод
52.
47
17.11.2020 00:02:17
5
10
Казвам се Емилия. Всеки ме знае в село. Не се крия к не живея като тая паплач идете след месец в новото жилище гарантирам че и то ще е сметище а може и да го запалят иде зима а те тока няма да си го платят
51.
47
17.11.2020 00:02:14
4
13
Казвам се Емилия. Всеки ме знае в село. Не се крия к не живея като тая паплач идете след месец в новото жилище гарантирам че и то ще е сметище а може и да го запалят иде зима а те тока няма да си го платят
50.
До авторката
17.11.2020 00:00:13
11
5
Няма да ви призовавам да се засрамите, защото няма смисъл. Някой ден, когато и с вас постъпят така, както вие с тази жена, спомнете си, че всичко се връща.
49.
До 47
16.11.2020 23:52:41
12
9
Личи си, че имаш личен интерес да пишеш така. Какво е виновна жената, че мъжът е бил в психото или че са бедни? Значи щом са бедни и болни имаш право да ги наричаш "измет" и "въшльовци", скрита удобно зад анонимността си?
Като си такава честна радетелка за истината, защо не си написа името и да застанеш открито с него за правдата - нали няма защо да се срамуваш от това, което си написала? Името на Данка го знаем, а твоето - не. Подло е да плюеш анонимно по бедни и ощетени от живота хора. Ако са такива , каквито ги описваш, защо се срамуваш да си напишеш името, а?
48.
майка
16.11.2020 23:45:18
4
24
От 2016 година чакам за общинско жилище! Ще станат 5 години! 5!!!!! Кажете пред коя камера да ревна и аз, за да ни дадат, ако изобщо има останало някое, защото ги раздадоха на ман...ромите.
47.
Лорчо стаматков
16.11.2020 23:22:11
7
21
Браво един човек показа истината аз живея в съседна къща с тази измет елате да ги видите какви са клошари без ток и 10 души в една стая имаха апартамент и го запалиха децата защото умирали от студ имаха общинско жилище и го наводниха и пак от бургаското кметство ги иЗгониха като въшльовци. Имаха къща и земи продадоха ги. Пълна измет и въобще и на думичка не вярвам на Данка отишла е само за келепира и сега се жалва. Лапетатя ги пращат болни въшливи и кирлясали на училище Мъжът й го търсете в психото това ще ви го каже всеки жител на Равнец. А тая Стаматис първо записа 1 час различни хора накрая не пусна дори кмета на Равнец щото не к се връзваше на поръчката аз съм свидетел и ще подкрепя флагман който не харесвам но тук уцелиха
46.
South
16.11.2020 23:18:39
5
8
До 40:
Пак питам. От какъв зор намесвате кмета? Предполагам че преди да бъде излъчен репортажа и идея си е нямал за какво става дума... Единствената причина, за която се сещам е че с назначаването на новият кмет са Ви секнали далаверите.... Много ми е интересно кои хора къде е назначил.... Предоставяйте доказателства, имена, родословно дърво, на всички ни е интересно... Поздрави
45.
До 40
16.11.2020 23:16:43
4
6
Какви "постове" урежда в това залюхано село ве, умник!
44.
До Равнец
16.11.2020 23:12:19
6
12
Явно от близко следиш развитието на селото. Ще ми кажеш ли поименно трима жители на Равнец? Не питам случайно, слушам те!
43.
Лорчо стаматков
16.11.2020 23:11:47
6
13
Само ще ви кажа че живея в съседство с тях в момента и всичко написано е вярно. Бащата им е в психото а Тея хора живеят като измет елате в Равнец и ще разберете. Освен тв още първия пъта Стаматис записа 1 час с различни хора записа кмета на Равнец а после не го излъчи и според вас защо щото не й изнасяше за поръчката тя говори с кмета а не излъчи позицията му като останалото сами го преценете всичко в тази статия е вярно поздравления за авторката някой трябваше да покаже че са измет преди години децата им запалиха сами апартамента в мр защото умирали от студ дадоха им общинско жилище и те го наводниха и това е само капка в морето това е измет убийте ме с камъни но съм права
42.
Кую
16.11.2020 23:08:57
11
11
Осирате всичко, което може да се осере. Изкарахте жената по голям играч от Тиквун.
41.
До 39
16.11.2020 23:07:08
3
7
Ами наври си главата още по- дълбоко в гъза и няма да можеш да четеш повече!! СРАМЕЖЛИВКО.....
40.
Равнец
16.11.2020 23:05:54
10
14
В това село от край време са на почит нагаждачеството, злобата, завистта и други такива долни качества. А от както го избраха този кмет всичко се върна в едни отминали времена, както и партията от която е той - БСП. Още с избирането му тръгна да урежда близки и приятели с постове и услуги. Около него има една клика селяни, които много обичат да са важни и най-после си намериха трибуна и изява. И тези майки, които викаха с/у Йорданка са от неговите поддръжници, но са прости и сега се чудят как да се извъртят, за да не му навредят. А Йорданка е една простовата жена, която живее труден и беден живот, като много други, дори е глуповата и наивна. Най-вероятно и за това се е уплашила от заплахите на селските тарикати, които навсякъде се хвалят, че кмета им е длъжен защото с тяхните гласове е избран.
39.
Do 38
16.11.2020 23:01:14
11
8
Селянино, млъкни, Касабова, махни тази помия Сеам ме е да чета
38.
Няма дим без огън!!!
16.11.2020 22:57:47
10
17
Значи цялото село криво, само Йорданка права?!! Да бе, да!!!
37.
Бургас
16.11.2020 22:34:03
14
20
А това, че едни 5-6 селянки пред училището говориха как няма да си пуснат децата на училище, заради нейните, защото тя работила в КОВИД отделението, що не го коментира този жител на Равнец, дето познава семейството? Аман от селски пръчки дето не знаят какво говорят. Не е работа на никого кой и как си харчи парите, както не е и тяхна работа да казват кой ще си се прибере в дома и кой не. Стига сте ни занимавали с тези 5-6 равнешки селяндурки, че се излагате вече. Ще вземат да си помислят, че да звезди. Като искат - има достатъчно училища, да си местят децата или да ги спрат да ходят, щом им е проблем за внуците на жената. Айде със здраве, дано тия от репортажа пред училището се засрамят малко, че се оплетоха в мрежа от лъжи за причините поради, която не пускат жената в селото
36.
На флагман
16.11.2020 22:26:49
4
7
Тъпотията
35.
Ую
16.11.2020 22:18:25
14
16
Флегми( и изродите от Равнец),молете се утре, ако се тръшнете ,само да не търсите Данчиту да ви носи храна или екстри в болницата.
34.
Бай Дечо
16.11.2020 22:16:16
9
27
Цялата история е абсолютен ФАРС!! Непроверена и набързо скалъпена сензация от БТВ и филма е готов! Отдавна готова публика, за която всеки който сложи престилка и ръкавици е безстрашен герой и ангел спасител!! И фактите са налице! А след изтичането на въпросните 45 дни командировка в Ковид отделението, въпросната госпожа ще освободи ли жилището?!! Ще го освободи, грънци!!
33.
South
16.11.2020 22:14:00
2
10
До 32:
Това е работа на община Бургас, а не на кмета на село Равнец, който работи с бюджет отпуснат от същата община, всичко, което се прави в селата на община Бургас минава през община Бургас, никой селски кмет не взима решения от днес за утре..... Сигурен съм че в Бургас много хотели стоят празно, общината отдавна трябваше да осигури настаняване, както и други привилегии.... Поздрави
32.
Truman
16.11.2020 22:12:45
12
16
Radostina,Вие и завиждате на жилището или просто търсите материал за статия,.Всички видяхме че многозина от селото се бяха настроили срещу тази жена.Останалото не ни интерисува жена,мъж,много деца мърляви и т,н Разровете се тогава от както се е родила какво е правила жената.
31.
До 27
16.11.2020 22:04:42
7
24
На всички които работят там трябваше да им осигурят жилища или хотели за да се отделят и да не застрашават близките си. Фактът, че го обсъждаме едва сега е смущаващ. Става дума за ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ И НИ СПАСЯВАТ КОЖИТЕ
30.
Една
16.11.2020 22:01:31
7
19
Жалко за новото жилище...
А главната героиня ни е позната от преди много години, от една друга институция.
Много жалко, че има хора , които да се връзват на такива манипулатори, като нея!
29.
До 13
16.11.2020 21:51:33
8
12
Абсолютно си прав! Кметът и компанията му от Равнец имат пари за такава сделка, санитарката - няма. А Флагман са на разположение за този, който плаща.
28.
Хм
16.11.2020 21:48:55
11
21
Сега селяндурите ще лъжат, ще мажат и ще изкарат себе си ангели, а жената - лъжкиня. За да не се "излагат по телевизията", не защото ги е срам от гадното си отношение към нея и към внуците й.
Подлеците са и страхливци.
27.
South
16.11.2020 21:46:37
4
14
До 23 и как по точно да реагира , като всичко е измислица. Много ми е интересно според теб, какво е трябвало да се направи. Защо досега община Бургас не е осигурила настаняване на всички, които работят в това или в което и да е отделение? Щракате върху клавиатурата без да мислите. Поздрави
26.
До 25
16.11.2020 21:37:21
10
22
И кмета /но бургаския, не на Равнец/ ще ти даде, и Мариана Николова ще осигури хотел, ти само иди. Ама друг път, нали? Не виждате ли, че няма лекари и учители, само ги плюете, че и кмета на Равнец, защото съм сигурна че той е анонимният жител, разказал житието на битието на жената. Ми това си е нейна работа. Хора, защо с толкова злоба?
25.
до 21
16.11.2020 21:32:47
12
19
отивам в болницата доброволец кметът на Бургас да ми организира жилището за какво да се гърча с кредита
24.
Адвокат
16.11.2020 21:31:06
12
24
Хей Флегмани, и най-вече ти Радостинче, за няколко посещения повече в сайта ви, сте се оляли с измислиците. А специално за това: "Жената, която цяла България видя по телевизията и която със сълзи на очи и треперещ глас изкара своите съселяни истински изроди, по-нисши от животните, истински чудовища," ще се срещнеш с Йорданка на живо в съда, ако не изкараш доказателства, че е казала тези думи!
23.
До кмета на Равнец
16.11.2020 21:30:09
6
14
А кмета на Равнец досега трябваше да реагира, вместо да дрънка
22.
млагман
16.11.2020 21:29:32
4
14
Големи сте ,Признавам ви от Благман...по големи Идиоти не съм чел..затуй с те мишки ( забавлявам се със вас :" Джурнлистите " от БлГАМН.
21.
Браво
16.11.2020 21:28:27
13
30
Стига! Самият факт, че тази жена работи в Ковид отделението, значи, че тя заслужава общинско жилище. както и всички останали. Да им се осигурят хотели, ако не общински жилища. Въобще не ме интересува какво дрънкал кмета или каква била. Работи ли в Инфекциозното- Да!!! Това е достатъчен аргумент да я уважаваме.
20.
Оффф
16.11.2020 21:19:46
8
22
Сега аз не разбрах нещо?!? Дъщеря й не я искала, ама Йорданка спретнала целия цирк и сега всички се нанасят в общинското жилище? Логиката ви е желязна. А великия материал разкритие сте съчинили от неграмотните приказки на една циганка от МР, която цял ден пише във Фейсбук
19.
Браво
16.11.2020 21:19:46
7
18
Да е жива и здрава, тарикат жена евала
18.
Браво
16.11.2020 21:19:45
5
8
Да е жива и здрава, тарикат жена евала
17.
Коко
16.11.2020 21:11:48
4
15
То половината лекари са социално слаби и живеят на общински наем, че за една санитарка ли няма да дадат.
16.
Stamat
16.11.2020 21:08:03
12
22
Има някакво внушение, че едва ли не жената е получила апартамента като собственост, а то е за временно ползване. Цялата информация е от "жител на Равнец, който познава семейството" дали е истина или не авторката Радостина не я интересува, грозна кална и жълта журналистика!!!!
15.
Жител на Равнец
16.11.2020 21:07:40
9
27
Един свестен репортаж за историята с Йорданка. Лора Стаматис подведе майките, изманипулира и представи невярно фактите. Никой в селото не я гони, не и желае лошото на Данчето, но Това по БТВ, което мина беше пълен фарс!
14.
I am shocked!
16.11.2020 21:01:49
9
26
Чуеш ли го вече, че е Равнец...бой и ебън! Всички ги видяхме какви измекяри са пред училището. Каквото и да мажат сега, вече се осраха яко!
13.
До 12
16.11.2020 21:00:56
13
10
Абе ти що не помислиш че флагман може да са взели някой лев да оплюят жената!
12.
До 4
16.11.2020 20:55:14
4
23
Стаматис не откачай. Издъни се. Хората които излъчи днес са отричали пред всички. За 20 лева сте готови такива измислици да пускате в ефир че ставате смешни.
11.
Шарли ебдо
16.11.2020 20:54:17
3
25
После защо имало пребити журналисти.... Дори се учудвам, че са толкова малко.
10.
Халал да е на жената!
16.11.2020 20:54:05
12
19
Който има сърце и душа да помага на болни, не апартамент, Господ здраве и щастие да му дава! Браво на жената! А сега ганьовци цървули, дето все апартаменти и аванта са ви в главите, ама, ако може наготово и без работа, лапайте бахура и злобейте!
9.
Георги
16.11.2020 20:51:26
3
16
А вие.... как ви пуснаха да гледате камерите ... там всички ли могат да си ходят и да си гледат
8.
Георги
16.11.2020 20:51:24
2
12
А вие.... как ви пуснаха да гледате камерите ... там всички ли могат да си ходят и да си гледат
7.
Аве флагман
16.11.2020 20:51:11
3
18
я,разровете нема ли странджанска жилка Данчето,че те са уреждат така с общински жилища ,с циркове за родата,,със сълзи,

Абе,треа ги знаете странджанските чалъми сигурно,не сте вчерашни,я
И сетне се имат за чорбаджии,цървулите,пък то само квартиранти били там

Ще е весело да разберем
6.
E
16.11.2020 20:49:51
7
31
1во тази новина тръгна от Вас, не се оправдавайте, ако не бяхте бързали за 2лв от реклама нямаше да се стигне до тук! Монетата има 2 лица научи се да пишеш заглавия!!!
5.
Флагман
16.11.2020 20:49:19
4
25
Заради такава интригантска журналистика хората ви плюят и се отвръщават. Явно Очите, Кела, Бенчо, Жоро Манев, нямат нужда от ваще близЗадник статии и са спрели "помоща" и ви трябват финикийски знаци.
4.
Зрител
16.11.2020 20:49:05
17
45
Нали всички видяхме по БТВ как майките говореха че ако внучките на жената са в училище те няма да пуснат децата си! Айде стига са оплювали жената съселяните и които явно завиждат че кмета я настани в общински апяртамент. А всичко друго дето я оплюват са Шменти Капели и не е вярно! Абе Флагман кокво правим на Бялото Черно ли викаме? Всички видяхме по телевизията!
3.
Кико
16.11.2020 20:48:57
2
52
А вие защо не си проверявате информацията преди да пишете???
Напълнихте новините с историята, без да попитате и другата страна. Както винаги, впрочем.
2.
До 1
16.11.2020 20:46:47
9
31
Де да имаше жилища за всички от Ковид отделението. Може да са бедни, но не е честно с рев и сополи да си осигуряват жилище. Има доста семейства студенти с деца по квартири.
1.
TNT
16.11.2020 20:36:12
20
42
МИ БАЧКАЙТЕ ВИЕ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори