×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Кауфланд не пусна възрастен мъж с патерици в магазина си


14 Ноември 2020, Събота, 16:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Достъпът му е бил отказан в стриктно изпълнение на заповедта, издадена от Министерството на здравеопазването на 12.11.2020 г, подчертават от магазина

 

Хипермаркет "Кауфланд" изпрати до Флагман.бг позицията си относно вчерашния случай с възрастен мъж от Кюстендил, който не бе допуснат до магазина. (ВИЖТЕ ТУК)

 Във връзка със създалата се на 13.11.2020 г. ситуация на паркинга на хипермаркет Kaufland в гр. Кюстендил, бул. „Македония“ 10, търговската верига предприе незабавна вътрешна проверка и внимателен преглед на записа от охранителните камери на обекта.

 В резултат бихме искали да направим следното разяснение: 

 Към 15:55 часа възрастен мъж е пожелал да влезе в обекта, за да пазарува.

Достъпът му е бил отказан в стриктно изпълнение на заповедта, издадена от Министерството на здравеопазването на 12.11.2020 г., която  към конкретния момент от деня гласи, че възрастни хора на и над 65-годишна възраст могат да пазаруват само във времевия диапазон между 8:00 и 10:00 часа сутринта.

 Вследствие от отказа на достъп с оглед неговата безопасност, клиентът демонстрира недоволство, като ляга на земята. Екипът на хипермаркета реагира мигновено, като осигурява стол и е в готовност да извика линейка, в случай, че клиентът заяви, че има нужда от медицинска помощ. Полиция пристига на място вследствие на обаждане на страничен наблюдател, който не е част от екипа на Kaufland. Екипът на търговската верига е бил на разположение през цялото време, за да съдейства на възрастния господин.

 Бихме искали да подчертаем, че Kaufland България винаги сътрудничи на институциите и изпълнява стриктно техните заповеди и предписания с цел ограничаването на вируса. Компанията подхожда с необходимото уважение и отговорност към всеки, а действията й са продиктувани на първо място от мисълта за здравето и безопасността на всеки клиент и служител.

 


В категории: Бизнес


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Кари
15.11.2020 09:13:21
1
2
Това са пълни глупости пускат възрастните хора през цели ден в магазините елате в София да видите за какво става на въпрос
7.
Тодорова
15.11.2020 07:28:11
0
2
Явно, че някой не е прочел правилно заповедтта. Часовете определени за възрастни или така наречените зелени коридори не могат да се посещават от хора под 65 години. Но пояснението на министъра е че хора над 65 години могат да посещават магазини и аптеки по всяко друго време. Нека тази заповед да Не стане причина за гаври с възрастни хора. Та това са нашите родители
6.
До 5
15.11.2020 00:11:09
0
7
През лятото децата не стояха с часове по много в затворени помещения и не пренасяха заразата. Ситуацията започна да се влошава две седмици след началото на учебната година.
5.
Нема смисъл
14.11.2020 20:43:29
8
4
Стига с тази измислена ситоация къде беше тоя вирус лятото когато всички ходехме навсякъде. Да си кажем истината държавата фалирала започва просия та от ЕС педалите за милярдите евра за да се окрадат. Това вече е чисто политика понеже. Една друга страна отвът океана е фалирала демокрацията е мъртва. Демократичния така наречен свят не е това което изглежда. Има нов строй комунизъм и капитализъм Китай. Всичко е за пари власт ние нямаме значение. Света се управлява от хора който мразят хората но обичат властта и парите. Оставете ни на мира изроди.
4.
Петър
14.11.2020 20:36:16
2
13
Кауфланд и спазване на мерки ? Има ли кой да следи как се спазват мерките? по всяко време има хора без маски и деца с обувки в количките! Охраната се е скрила персонала се прави, че не вижда!
3.
Хаха
14.11.2020 19:07:14
15
11
Дедото е театрал, комунистическа отрепка, да позная-синесурец или военен, от най-тъпите...да е жив и здрав, но заради такива комунистически куковци побъркват младите с тез коридори
2.
Кауфланд Смешници
14.11.2020 18:24:36
1
7
В Бургас за това ги биха. В София за това се гавриха с тях. Очаквайте скоро включване и от Кюстендил.
1.
фффххх
14.11.2020 18:00:23
5
22
Що за безумие? Оставете хората на мира. Върнете им свободата да пазаруват когато са си свободни. Как може такова нечовишко отношение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори