×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ремонтът на бул. „Демокрация“: Защо ще има локална буслента и къде са новите паркоместа


Ремонтът на бул. „Демокрация“: Защо ще има локална буслента и къде са новите паркоместа
Обособяват локални буслинии и обновяват и спирките, за да бъде Бургас с европейски градски транспорт,
11 Ноември 2020, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Жалбите за премахнати паркоместа са неоснователни, напротив - обособяват се още 164 нови, вижте какво обяснява Община Бургас

За редица проблеми, свързани с течащия ремонт на възловия бургаски бул. „Демокрация“ сигнализират читатели на Флагман.БГ, повечето са живеещи в района или с бизнес, свързан с магазини и институции покрай бл."Народен юмрук". Основният проблем се оформя около загрижеността къде и как ще се паркира.

Реконструкцията на важната за града пътна артерия, която започна в края на лятото, скоро няма да е завършена напълно, работата е огромна,  крайният срок е 4 август 2022 г. Основното притеснение е, че цялата крайна дясна лента от булеварда - между хотел „Космос“ и ул. „Ген. Гурко“ ще бъде превърната в буслента, така ще се премахнат стотици паркоместа, които досега бяха използвани от живущите по цялото протежене на бул. „Демокрация“ и безнеса. Под сериозен въпрос се поставя и локалният характер на тези специализирани участъци само за автобуси, които са оградени от основния трафик с висок бордюр, а новите спирки вече няма да са встрани от пътя, а върху самия него.

Във връзка с множеството сигнали, Флагман.БГ отправи запитване до Община Бургас относно няколко важни въпроси, получихме обосновани и конкретни отговори, които днес ще опитаме да разясним на читателите си.

Както Флагман.БГ писа, идеята за този основен ремонт не е нова – започва през 2015 г., когато сериозно се заговори за новата транспортна схема на Бургас. Всъщност идейният проект за бул. „Демокрация“, бул. „Сан Стефано“ и ул. „Булаир“ бе изготвен година по-късно – в периода между 2016 и 2017 г. и бе представен пред широката общественост преди 3 години. Официално тогава неговата стойност беше около 12 млн.лв. и в него бяха предвидени два компонента – ремонт на улиците и надграждане на системата от Бързи автобусни линии (БАЛ) с въвеждане на нова организация на движението и оптимизация на паркирането.  

По същество – премахнати ли са наистина стотици паркоместа по протежението на бул. „Демокрация“? Отговорът е интересен. Не само, че официални места за паркиране не са премахвани, защото никога не са били регламентирани,  но такива са добавени и към момента те трябва да са както следва: 
В участъка от хотел „Космос“ до ул. „Дунав“ – от 0 регламентирани паркоместа до общо 24, от които 20 с общ статут 1 индивидуално и 3 броя за таксита.

В участъка от ул. „Дунав“ до бул. „Сан Стефано“ – от 0 регламентирани до общо 78 нови паркоместа, включително 8 броя таксиметрови стоянки, 2 броя инвалидни места.

В участъка от бул. „Сан Стефано“ до ул. „Гурко“ ще бъдат реализирани общо 62 броя места с общ статут. 

Освен нова пътна настилка, нова организация на движението с осигуряване на бърз автобусен коридор и увеличен брой паркоместа, при реализацията на проекта се осигурява по-голяма ширина на тротоарите, разделяне на пешеходния трафик от този на велосипедистите в участъците, където това е възможно; оптимизира се броят на пешеходните пътеки, изграждат се пешеходни светофари; както и се подобрява достъпността на средата за осигуряване безопасност и комфорт на преминаването на пешеходци и хора в неравностойно положение. Ще бъдат изградени и 2 броя пътнически асансьори за осигуряване преминаването през подлеза на кръстовището на ул. “Демокрация“ и ул. “Копривщица“. 

Относно локалната буслента - от Община Бургас са категорични, че това е правилно решение: Така се подобрява скоростта на градския транспорт. „Изграждането на напълно сегрегиран автобусен коридор на бул. „Демокрация“ е комплексно решение, с което се осигурява оптимизирано паркиране. Такива примери има в редица европейски градове и практиката показва, че тяхното съществуване помага за бързината на градския транспорт.

Очаквайте по-късно и отговорите на други важни въпроси, свързани с ремонта на бул. „Демокрация“. Ще стане ясен маршрутът на новата бърза линия, както и причината за това в проекта да не е включено изграждането на първия буферен паркинг в района зад Строителния техникум "Кольо Фичето", който щеше значително да облекчи натоварването на ЦГЧ. Припомняме, че Община Бургас искаше да построи двуетажен паркинг в този район, но поради острата реакция на живущи наоколо, които организираха и подписка, това не се осъществи. Хората твърдяха, че щяло да им бъде шумно и мръсно край прозорците. В крайна сметка големият ремонт на булеварда е свързан с желанието на кмета Димитър Николов градът постепенно да придобива европейски вид - с надежден, бърз и екологичен транспорт,  като хората постепенно слязат от колите си, осъзнавайки, че така се живее по-лесно и евтино.
 


В категории: Бургас


48
Коментара
48
Коментара по темата
48.
жител на района
19.11.2020 12:19:01
0
3
Това на снимката не е велоялея...това е "разделителна алея " с ширина 1.8 м !!! между ненужната буслента и оставащите 2 платна...А бяха 4....Там минава един автобус на 15 мин и движението беше безпроблемно.Сега паркоместа няма , излъгаха ни че ще има паркинги и не можеш дори да спреш пред банка или магазин...И това с парите на данъкоплатците ...Нека някой да каже в полза на гражданите ли е този проект...Отделно светофарните уредби окончателно ще задръстят движението.
47.
gradski
14.11.2020 12:50:10
0
3
Да усвоим едни кинти.... И да съсипем нещо работещо и доказано във времето. Калинките толкова могат... Само некъдърници в общината.
46.
Николай
13.11.2020 15:41:22
1
4
Направиха булеварда за велосипеди а не за МПС това са едни некадърни инженери....
45.
Николай
13.11.2020 15:41:16
0
4
Направиха булеварда за велосипеди а не за МПС това са едни некадърни инженери....
44.
Беше си точно по темата ама е неудобна
13.11.2020 14:20:32
1
8
+Ремонтът " на бул Демокрация е напълно ненужен и вреден за обществото на гр Бургас.Той не служи за улеснение на гражданите а за обогатяване на власт имащите и кръговете около тях .
Сега по темата ли е ?
43.
*********
13.11.2020 13:12:07
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
Странджански зурли
12.11.2020 18:38:32
2
4
Важно е Карабаирските зурли да идват транзит до бул. Демокрация и от там на плаж да си измият насраните задници и после обратно в Карабаир. Какво стана с предизборното обещание на Кмета за дупката на Тройката
41.
Селянин
12.11.2020 17:19:48
0
8
Смотан град! Не само ни карат да паркираме в квадратчетата на синята зона, но не могат да ни осигурят дори и международни полети до Могадишу! Затова съм решил да се връщам в Русокастро, тук не се живее.
40.
Гражданин
12.11.2020 15:13:36
4
10
до 38, Вярно си изкуфяла пенсия. Какво международно летище те гони дървена тикво? Аз пътувам често и за последните 5 години не съм използвал нашето летище. София, Варна, Истанбул. Защо ли, защото от и до Бургас полети няма почти до никъде. Международно, дедовия...
39.
Бургазлия
12.11.2020 11:21:47
1
18
Парко места по Демокрация не били предвидени досега а защо беше разчертана за Зелена озна?
Кмете -европейски град ,но маладите ги нямаq няма и индустрия , съсипа го този град ей.
38.
Пенсия
12.11.2020 11:01:14
8
11
Към вечно оплакващите се набори пенсионери: Да живееш цлогодишно на 5 минути пеша от плажа, 15 минути от международно летище, при климат, който позволява да се отопляваш с големи разходи само 3 месеца и да се движиш до морето всеки ден, е мечта на почти всички "богати" пенсионери от северна Европа.

Но освен посоченото по-горе, искаме този град да ни осигури и безплатно паркиране (на общинска земя) на улицата пред дома. И веднага се оправдаваме за нахалството - сравнете пенсиите ни с тези на европейските пенсионери.
37.
do 33
12.11.2020 10:15:21
0
16
Абсолютни уникуми! Не били регламентирани... ами много хубаво, ама щом нямат волята да глобят хората и да раздигат колите там, а ги толерират и ги оставят паркирани - и без да са регламентирани, това са си паркоместа!
36.
Абориген
12.11.2020 09:09:48
1
24
А зала Младост кога ще я събаряте?Ясно е като бял ден,че стане ли готова новата ,старата ще "освободи" място за ново строителство на кооперации.Колко ли строителни предприемачи точат лиги по апетитното петно , което ще се освободи?Колко ли комисионни ще се раздават за правото на строеж?В чии джобове ще потънат?
35.
Митко
12.11.2020 08:57:03
2
32
Чичо кмет goodbye!!!
Само се чудите с крадливата си администрация как да усвоите едни средства и с тиквуна да откраднете поне 1/3! Всички млади избягаха в София и чужбина, не привлякохте никакви големи инвеститори в града! Кръгла нула като управление! Дори в един Ямбол има повече новооткрити производства, логистичен център на Лидъл (заплати над 1000лв. нетно), много малки производства с над 200 човека персонал, в Бургас колко е средната заплата 700лв. вече се доближава до минималната!
Тази спортна зала колко пари отнесе (над предвидените), кой ще спортува в нея пенсионерите ли, кой ще връща заемите? Превръщате града в град на призраците....
34.
Коментатор
12.11.2020 08:34:38
1
34
Какво става с вендинг машините за зареждане на карти за градския транспорт, които разположихте по автобусните спирки? Стоят си така от 4 години. Колко пари похарчихте за тях?
33.
Интересно смятат. Уникуми са
11.11.2020 23:47:08
2
48
Уникални математици има в общината!
Официално места за паркиране не били премахвани, защото никога не били регламентирани... и си броя 0 места досега, а след ремонта - 168 нови места... Петилетката е преизпълнена! Браво другарю кмет!
32.
Qwo
11.11.2020 22:59:53
1
22
Далеч сме от Малайзия, Филипините, Индонезия...там за 1 година строят 100 етажа небостъргач,да не говорим за Китай...пък ниййй в бургазъ ремонтираме 1булевард за 1 година!!!??
31.
Бангладеш
11.11.2020 22:54:08
2
28
Преди 20-25 годинизапочнахме яко да презастрояваме, къщичките с дворове, напр. по Патриарх Евтимий и Шейново, се превърнаха в грозна 6-етажна китайска стена, между блоковете в "Толбухин" поникнаха големи сгради, по презастрояване и пренаселеност Бургас заприлича на ориенталски град.

И се радвахме, че градът "расте" и "хубавее".

Е, това с трафика и броят на паркираните автомобили на кв. метър е следствие от това ориенталско развитие на града (и не само на Бургас).

При тези тесни улици и пренаселеност е рано или късно ще бъдат въведени ограниченията и таксите, които отдавна се прилагат в старите и задръстени зони на европейските градове. Там обаче тази демодирана инфраструктура е средновековна и затова е тясно, а в Бургас тяснотията беше създадена от нас, бургазлии, през последните десетилетия.

Едно бетониране на цялата морска градина и превръщането й в паркинг ще реши проблема поне за 5-10 години. След това -потоп, ако доживеем.
30.
Бург
11.11.2020 22:14:00
2
45
Еми да им честито на всички . Транспортът и съпътващата инфранструктура трябва да е удобна на всички , а не само на Бургасбус . В цял свят се чудят как да разширяват уличната мрежа и облекчават трафика , при нас екстремент след екстремент / нали сме европейци , да говорим културно / . Ако са останали още пари за усвояване да ви дам безплатен съвет : от Булаир по Демокрация има още пет пешеходни пътеки , сложете и там светофари , да може шофьорите да се наслаждават пълноценно на природата около Морската градина .
29.
Аналлизаторъ
11.11.2020 21:52:56
5
38
Тва са идиоти направиха дармадан улиците само и само да прават проекти да могат да крадът. Нищо за удобство не се прави а само напротив. На всяка крачка светофар пешеходна пътека, пресича на пътеката без да се огледа като говеда са върви върви рязък завой към пътеката и айде предимство предимство ама.... Погледни малко подскажи че искаш да минеш. Возих от плевен едни хора изумени бяха как се пресича тук. Все пак съм от двете страни. Стесняват пътя на всякъде един сняг и като е тясно стават много по лесно катастрофите. Бургас е толкова малък даже не е за бус лента то за тва става задръстване. Изгониха ни ей мръсни хора намалява бургас дбре дошли ямбол сливен странджански говеда!
28.
ВЪХ и ВЪЙ
11.11.2020 21:48:17
2
29
Ако може да ми разясните за какъв чеп са тези светофари на химическия техникум, на окръжна болница. Как ще работят, кога, ще работят и защо ги поставиха преди близо 5 години и нарисуваха зиг- заг маркировка/не че някой е спазва/ Понеже не сме много Ентелигентни/ от Странджата сме/ питам за един приятел, като дойдем в Бургас при гражданите от Ямбул и Слиен да сме в крак с нововъведениятя и модата на шофиране само в най вътрешната лента
27.
Ватман
11.11.2020 21:34:32
1
8
Бургас има нужда от няколко трамвайни линии до комплексите, включително до Карабаир, както е в европейските градове с подобен размер.

В сравнение с трамваите/влакчетата, автобусите и тролеите са доста тромави и обемни за сравнително тесните улици на града.
26.
fil23
11.11.2020 20:07:08
1
43
СПРЕТЕ СЕ НЕКЪРНИЦИ.
25.
fil23
11.11.2020 19:59:58
4
53
Не се ли светнахте, че каквото пипнате го осирате и то яко. За 2-а автобуса на 15мин. цяло платно и без десетки паркоместа.Вижте си и лаиното на кръстовището на Чадъра да не можеш да завиеш в ляво по посока морската градина.
24.
Тома Неверни
11.11.2020 19:57:22
2
58
Още ли има заблудени които вярват на всичко това? Поредната кражба от джобовете на данъкоплатеца. Ще преасфалтирали 1км булевард за 2 години.
23.
?
11.11.2020 19:51:49
3
22
А, метро кога?
22.
*********
11.11.2020 19:51:40
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
?
11.11.2020 19:51:38
3
16
А, метро кога?
20.
Driver
11.11.2020 19:51:29
1
33
А бе още ли не можахте да разберете ?. Важно е бордюри и плочи да се хар чат,там където вече са сменени и автобус да се скрии в дупките,(майната му)...
19.
эээ
11.11.2020 19:50:14
0
51
Ало специалистите от Общината как ще обясните стесняването на лентите на пътя, като на пешеходната на Народен юмрук е платно и половина. Как от тях ще направите две платна? За изпълнението да не говорим, като се погледне по дължина новите бордюри се вижда една прекрасна зигзагообразна линия, коя ще приеме обекта е много любопитно!
18.
!
11.11.2020 19:46:31
11
9
Боли ма чура! Купих си гараж.Спасявайте се!
17.
Лост
11.11.2020 19:46:02
0
47
А някой тролей или автобус, ако аварира какво става с бързата лента?
16.
бобо
11.11.2020 19:41:59
0
7
ваиииииии
15.
мнение
11.11.2020 19:34:49
1
46
не знам каквъв е смисълът да се разваля асфалта на бул. Демокрация, която между впрочем беше добра както за пешеходциа, така и за автобуси и автобили, вместо да се хвърлят средства да се оправи анпример ул. П. Евтимии или Шейново.
14.
Абе
11.11.2020 19:20:39
0
61
Само да не станат ленти за лодки при първия голям дъжд. Но иначе е вярно, че в Европа правят широки улици, а ние ги стесняваме. А за това дали маркировките и ширината е по стандарт и дума да не става.
13.
Бойко
11.11.2020 19:10:43
2
53
Уж кмета иска да ни качи на автобуси, но самият той не ползва такива. Всъщност някой виждал ли го е да се разхожда пеша в града или с колело, или в морската и по бански на плажа?!? Общественият транспорт може би е логичен в градове като Лондон, но в Бургас с дължина 10 км си е безумие. Ако човек има ограничено време за посещение на обществена институция в центъра и гони задачи в рамките на час, не е удобно. Ако имаш стационарна длъжност в центъра е добре, но в крайна сметка, няма да се постигне по голям комфорт и бързо придвижване за всички граждани, даже някои ще бъдат ощетени.
12.
Ватман
11.11.2020 19:09:18
3
22
Ще се пенсионирам и още няма трамвай! Хайде помисли малко, Кмете!!!
11.
Аматьор
11.11.2020 18:52:38
2
50
Паркоместа ли...?!? За какво ви са? Европейски град ще прави чичо Митко. До 2030г.ще ви забрани бензинки и дизелки из града. Само тротинетки,велосипеди и електробуси. Всички останали на буферни паркинги м/у Метро и Ветрен...
Бургас е градът за експерименти вече повече от 10 години. Първо се изпробва тук и ако става се въвежда и в София а след това и в други градове.
10.
Българина
11.11.2020 18:35:02
3
88
'желанието на кмета Димитър Николов градът постепенно да придобива европейски вид - с надежден, бърз и екологичен транспорт, като хората постепенно слязат от колите си, осъзнавайки, че така се живее по-лесно и евтино'

Кмете, като те видя на колело или в автобуса да ходиш на работа(вместо с кола), както това прявят в Дания, Холандия, Германия, ще ти повярвам. Дотогава - ...
9.
Фернандо Лима
11.11.2020 18:30:16
3
77
желанието на кмета Димитър Николов градът постепенно да придобива европейски вид - с надежден, бърз и екологичен транспорт, като хората постепенно слязат от колите си, осъзнавайки, че така се живее по-лесно и евтино
ЯВНО никоя Бургаска медия не иска да каже ИСТИНАТА- а ТЯ е че билетът за градски транспорт е 1.5 лв ,,което е скъпо за бургазлии на фона на най бедняшкият град за живеене (по заплати) Кмета да се позаинтересува какви заплати взимат масово бургазлии- Изключвам хората на държавна служба които са доста!! не всеки може да работи в Лукойл (връзкари) или в Държавни Службички под път и над път-ИАРА БАБХ .Община Бургас -Общински Спортни имоти Бургас Бус .Съд Бургас и стотици общински и държавни служби- Обикновените бургазлии са с мизерни заплати или без работа! НАПРАВЕТЕ 0.50ЛВ БИЛЕТА И ЩЕ ИМА ХОРА ПО АВТОБУСИТЕ-ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОБЩИНАТА ПЛАЩА С НАШИ ПАРИ НА ФАЛИРАЛАТА ЧАСТНА КОМПАНИЯ БУРГАСБУС
8.
Кондйо
11.11.2020 18:27:51
3
64
Още еднин епизод от транспортни недомислици в града ни преди се задоволяваха с линии които после изтриваха сега кой ще кърти това поредно недоразумение
7.
въпрос
11.11.2020 18:27:49
5
45
А за участъка от Гурко до Кирил и Методий от страната на автото също махнаха местата за паркиране, сега там и за 2 Мин няма да има къде да спреш. Там къде са им местата?
6.
Кога
11.11.2020 18:26:25
3
69
А нови дървета кога? По новите улици само плочките са нови. Едно дърво не сте сложили - срамота!!
5.
Селянина с колелото
11.11.2020 18:21:07
2
89
Хората разширяват булевардите си, нашите „специалисти” ги стесняеат!
4.
До кмета
11.11.2020 18:21:05
1
44
Ул. Индустриална кога???
3.
Няма такава глупост
11.11.2020 18:20:03
2
75
Отрязаха и забордюриха 50 сантиметров асфалт. И в средата му творят тротоар. СРАМ! А в ляво от този тротоар нещо не ми се виждат две ленти за движение?
2.
с какви конкурси си ги събират тия работници
11.11.2020 18:11:51
0
59
Днес минавам по бул.Тракия
Един бус спрял до последният блок отдясно към Янко Комитов. Отстрани в другата лента някакъв немислещ индивид реже асфалта с машина, вдига пушек и почти не се вижда, а отгоре идват засилени автомобили. Ако днес не го блъсне никой, може да се нарече късметлия, но съм сигурен че ще продължава в същият дух и все някой път няма да има щастлив ден. Ако на работника не му се отдава мисленето, началниците му и те ли са на същото интелектуално ниво? Без да обезопасиш района, да превземеш цялото платно в едната посока и да си режеш преспокойно асфалта все едно си Чък Норис, това не го разбирам
1.
кйъгфд
11.11.2020 18:11:23
3
103
То хубаво правите бус ленти, проекти за пешеходци и граждани, ама то не останаха хора в града. Бургас се превърна в едно село, пълно с пенсионери и чиновници. Кой ще ги ползва тези неща, кметът и обкръжението му от общината ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори