×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как глобалистите направиха избори в Америка


Как глобалистите направиха избори в Америка
В света има много държави, където изборите се фалшифицират, но само една, където това се прави от опозицията
11 Ноември 2020, Сряда, 08:52 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Дядките, които стоят зад Демократическата партия, впрегнаха стотици хиляди мъртъвци, за да гласуват за глобализма

В света има много държави, където изборите се фалшифицират. Но само една, в която това се прави не от управляващите, а от опозицията – Америка. Превърната от глашатаите ѝ в център на Вселената, по който трябва да се равняват всички останали на земята, тази страна вече може да служи и за пример как опозицията да подправи и спечели гласуване под носа на властта. Ето как.
Най-напред обществото трябва да бъде превърнато в мързелива лойна маса. Всяка мисъл за излизане от удобния дом, където можеш да си се освинваш на воля, трябва да всява неприятни усещания. Тук задачата се възлага на всички вериги за бързо хранене, предлагащи апетитни сандвичи, които никога не се развалят, понеже са натъпкани с всякакви зарибяващи ракови съставки. Купуваш - ядеш. Струва ти се малко – пак купуваш, пак ядеш. Пристрастяваш се. Правиш това постоянно, и ето – вече си освинена лойна топка. Не ти се излиза, не ти се прави нищо. Само ти се плюска. Както е казал класикът: Не пей ми се, не смей ми се, от днес вече ще да блея. Постигнал това състояние, вече си в най-удобната и подходяща форма за глобалистка пропаганда. Защо трябва да се ходи до избирателни секции в деня за гласуване, като можем предварително да ти пратим плик с бюлетина, която да попълниш и пуснеш по пощата. Мързи те да отидеш до самата поща? Ама, няма проблем – пощенският служител ще дойде на крака да я вземе. Ти си стой у вас, тъпчи се с раковите сандвичи, лоясвай на воля.

Тези, които някак си са останали встрани от хранително-онкологичния процес по освинване и все още искат да отидат да гласуват на място, ще се обработят по друго направление – има страшен вирус, излезеш ли – пипнал те е и може да умреш. Стой си вкъщи. Така и тази категория хора се обхваща от пощенското гласуване.

Оттук-нататък фалшифицирането на изборите се превръща във фасулска работа. В големите градове и щати, където управляват твои хора, вадиш от съответните регистри всички мъртъвци от последните 40-50 години. Непременно в големите градове обаче, защото там хората живеят анонимно, не се познават, никой нищо няма да заподозре. Вписваш ги в избирателните списъци. Подготвяш им едни хубави пликове с бюлетини за домашно гласуване. Попълваш в тях правилния глобалистки кандидат и притаено зачакваш.

На сутринта след изборния ден, когато вече са се появили първите резултати, показващи стабилно мнозинство за управляващите, изчисляваш по предварително подготвен алгоритъм колко точно десетки хиляди писма от зомби избиратели ще ти трябват, за да обърнеш резултата. Пускаш ги с експресна поща, те пристигат след няколко часа, уж като малко закъснели, и резултатът се обръща в твоя полза. Останалото го вършат глобалистките медии – обявяват те за победител, преди още всякакви изборни комисии и съдилища да са се изказали. Ти приемаш поздравления. Целият глобалистки миш-маш по света е щастлив.
От общото към конкретното.

Когато в деня след изборите Доналд Тръмп заяви, че е жертва на големи измами, повечето либерални телевизии в Америка спряха директното излъчване и побързаха да го обвинят, че лъже. В последвалите дописки навсякъде либералните издания не пропускаха да отбележат - той не изложи доказателства. Това бе преписано едно към едно и от почти всички медии в България. В същото време независимите издания в Америка, които не се ползват с толкова голяма трибуна, започнаха да публикуват смущаващи доказателства. Сред тях е и журналистът Джеймс О`Кийф. В неговия канал в „Ютюб“ той публикува редица разследвания и разговори с пощенски служители от най-различни градове, в най-различни щати, основно управлявани от демократи. Картината е все една и съща. В деня, след затварянето на урните, когато започват да се появяват първоначалните резултати, и те показват убедителна преднина за Тръмп, пощенските босове вадят едни писма с предварително надиплени и попълнени, бюлетини, поставят им вчерашна дата и ги пускат като ескпресна поща. Все едно са закъснели. 

Това вливане на бюлетини от мъртъвци се е извършвало все в малките часове на сутринта след изборния ден и се вижда съвсем ясно в диаграмите от съответните щати, където Тръмп е водел до този момент убедително. То фатално обръща гласовете. В Уисконсин бюлетините от мъртъвци са били изсипани около 4 часа сутринта на 4 ноември. Синята линия на Байдън веднага се издига нагоре и задминава Тръмп.

В Мичиган е станало малко след 6:00 сутринта на 4.11. Видели са с колко губят, та с толкова, и малко повечко, са наваксали чрез изсипване пощенски зомби гласове. Диаграмата е красноречива – Тръмп изведнъж изостава, а глобализмът повежда и тук.

Днес вече е ясно приблизително колко десетки хиляди мъртви са били впрегнати в Мичиган, за да се фалшифицират изборите. Ето целия списък, който постоянно се допълва с нови имена, на всички умрели от щата, които са гласували: https://gofile.io/d/tjqS0e. Дълъг е, но само с длъжки мъртвешки списъци глобализмът може да спечели избори. Единствено наивниците си вярват, че глобализмът е в състояние да впрегне такъв интерес към себе си на честна основа.

Взимаме кое да е име от този списък (с датите на раждане, пощенския код и точното изписване на името), въвеждаме го в мичиганската търсачка с данни за всички гласували в щата и виждаме в кой ден мъртвецът е поискал и получил бюлетината и в кой ден - вече попълнена с глас за глобализма - е пратена по пощата: https://mvic.sos.state.mi.us/Voter/Index

Харесваме си примерно някой си Чарлз Джеймс. Родил се е през октомври 1928 година. Починал на 6 януари 1981. Той трябва да е умрял с такава любов към Америка в сърцето, че дори от оня свят не спира да прави каквото може за нея (и глобализацията) - пратил си е писмото с бюлетината още на 16 октомври. По това време „е бил“ на 92 години.

Голяма част от тези зомби гласоподаватели са умрели на 50-60-70 години. Но днес повечето са надхвърлили 90-100. И това е само Мичиган. Ситуацията е същата в много други щати. Трябва да си невменяем, ако не поискаш от съда да анулира подобен мъртвешки разгул.

И точно това се случва в момента. Докато този текст бе редакционно подготвян, съдът в Мичиган нареди временно всички подобни писма да бъдат извадени настрани. А с тях от базата данни да се премахнат датите, на които мъртвецът е получил и упражнил „правото“ си на глас. Затова в момента, ако се въведат имената на мъртвите в търсачката, ще се появи само фактът, че са законно регистрирани да гласуват. Без подробностите кога са го направили. Тепърва предстои съдебно дело, на което ще се решава изходът от изборите. Така ще е във всеки щат с толкова активен зомби „електорат“.

По стара глобалистка традиция, която подканя навсякъде и във всичко да се подражава на Америка, не би следвало да има проблем и в България да се внедри този челен изборен опит. Тук с малката подробност обаче, че от него едва ли ще се облажи опозицията. Но управляващите – като нищо. Наместо да се плащат сума ти пари на цигани, за да гласуват, въвежда се вот с писма по пощата, след това се отива в гробищата, взимат се дебелите книги с имена на покойници, плюнчат се пръстите и се подкарва по ред на номерата: баба Парашкева, дядо Стоил, баба Гицка, дядо Вазов, баба Цоцолана - нека гласуват хората, да има.
 


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
22
Коментара по темата
22.
Димо
12.11.2020 09:51:48
2
8
БРАВО НА АВТОРА!!!!!!!!!!!!!!!
21.
Тоя пасквил е нещо като ода на смъртта
12.11.2020 00:20:04
10
3
Цитат от друга медия:
"В САЩ мнозина, включително и членове на Републиканската партия на Тръмп, смятат демократа Байдън за избран президент. Лидерите на повечето водещи държави по света вече отправиха поздравления към него за победата."
20.
до "до 10"
11.11.2020 18:23:31
2
3
И като са 300 млн да не би десет човека да броят бюлетините ? Егати логиката ! Значи в Китай и Индия всяка от които е по 1,3 милиарда не могат до края на века да преброят бюлетините !
19.
Чичо Манчо
11.11.2020 15:23:31
8
15
Браво на Божидар Божков за точния анализ! Браво на Флагман,че са намерили куража в този мръсен либерален свят да застанат на страната на истината. Байдън е един педофил,страдащ от начална форма на деменция, ще бъде кукла на конци в ръцете на дълбоката държава,начело със сатаниста Сорос.
18.
Статията е лобистка.
11.11.2020 14:00:52
25
9
Много неприятно впечатление прави първо това, че определя хората които гласуват по пощата като „освинени от ракови сандвичи“ и „лоясали на воля“. Т.е. той не смята, че в условията на Ковид-криза е по-логично да не се пазиш от контакти, а трябва да се наредиш на опашка и да си дадеш гласа с натискане на копче (там е с машини), което вероятно е натискано от не е ясно колко хора… После се опитва да ни убеди, че само с „мъртви души“ и фалшиви пощенски гласувания се е натрупала голямата разлика (над 5 милиона) между двамата кандидати. Не изключвам възможността да има и такива гласове, но те едва ли са толкова че да повлияят на резултата. Вади графики от които се вижда, че в началото Тръмп води, но в последствие губи, като е ясно, че тези които гласуват по пощата едва ли са фенове на сегашният президент, който смята Ковид-19 за елементарна болест, която се лекува с 2-3 глътки белина.
Не съм фен на Байдън, но и на Тръмп не съм. Не ми харесва и тяхната избирателна система, но не вярвам, че в щатите могат да си позволят такива крупни измами. Там системата работи и ако има нещо нередно ще се намери начин това да се докаже. Проблема е, че до сега няма изкаран нито един аргумент който да може да обърне резултата.
17.
Републиканец за България
11.11.2020 13:48:26
3
18
ЦВ.ЦВь нали ходи всяка година по три пъти на Молитвени закуски във Вашингтон Д.Ц да не мислите че си говорят за сладко от боровинки френски хлебчета ,английски чай и напитки от канадски кленов сироп НЕ
Обучават го и му споделят ОПИТ как да ФАЛЩИФИЦИРАТ избори
16.
до10
11.11.2020 12:09:15
4
7
Не е абсурд, защото САЩ са с население 328,2 милиона население, смятай каква част оттях имат право да гласуват. И както се вижда там резултатите не се знаят предварително както e при нас
15.
до10
11.11.2020 12:09:14
3
5
Не е абсурд, защото САЩ са с население 328,2 милиона население, смятай каква част оттях имат право да гласуват. И както се вижда там резултатите не се знаят предварително както e при нас
14.
до10
11.11.2020 12:08:49
3
4
Не е абсурд, защото САЩ са с население 328,2 милиона население, смятай каква част оттях имат право да гласуват. И както се вижда там резултатите не се знаят предварително както e при нас
13.
до 10
11.11.2020 12:07:58
3
4
Не е абсурд, защото САЩ са с население 328,2 милиона население, смятай каква част оттях имат право да гласуват. И както се вижда там резултатите не се знаят предварително както и при нас
12.
бай Сорос
11.11.2020 12:06:54
14
4
Божо Божков (виден бг конспиратор и вулгарен грубиян) и Флагман (ака. Бесове) разкриха истината за изборите на USA.
11.
зурла
11.11.2020 11:53:51
4
31
От много време не бях виждал истинска статия тук. Чак не повярвах че това е флагман , та проверих още веднъж.
Браво, това е начина да оцелеете в променящия се свят
10.
До 3
11.11.2020 11:43:13
4
19
Смяташ че звучи абсурдно защото това е Америка ли ? Същата страна в която измислиха компютрите и изпратиха хора на Луната броят ли броят едни бюлетини осми ден ! Осми ден ! Е това е абсурд !
9.
И кои са източниците, че май ги няма в 1000-та
11.11.2020 11:15:05
23
10
Лично за мен Божков е поръчков
Не е важно с какво се стреми да блесне в очите на невежите, а какво наистина се случва. Ще видите, че крайният резултат няма да е в полза на Дръмпф и тогава въпросният Божков ми е интерсено каква статия ще изсмуче от пръстите си
8.
Scrooge McDuck
11.11.2020 11:03:58
9
28
Божидар Божков е от малкото журналисти, които си правят труда да четат и събират информация а не да превеждат статии. В Мичиган например е имало изхвърлени наблюдатели, двойно сканирани бюлетини, унищожени такива на Тръмп и куп други доста елементарни неща които са лесно проверими. Entitlement е точната дума на английски. Така се чувстват голяма част от"либералите", които са си чисти социалисти и няма нищо дясно в тях. За информация, най гръмогласните чернилки са едва 13,5%. Латиносите са много повече. А Холивуд и Силициевата долина са един голям балон. В Америка и света предстои рецесия, Тръмп като бизнесмен можеше по лесно да я менажира. Байдън е олицетворение на нашите некадърници, кредити (в неговия случай ще печата), закърпване на дупки, корупция, шуробаджанащина, некадърност.
7.
Този път Флагман
11.11.2020 09:59:36
9
36
Написа наистина добра статия
Всичко изнесено е вярно. Знам го от хора работещи в Щатите. Браво на журналиста! Евала!
6.
Този път Флагман
11.11.2020 09:59:32
8
26
Написа наистина добра статия
Всичко изнесено е вярно. Знам го от хора работещи в Щатите. Браво на журналиста! Евала!
5.
Това са глупости
11.11.2020 09:57:05
7
25
Това с "мъртвите души" е патент на българските избори ! При 7 милиона население имаме 6 700 000 избиратели, демек деца до 18 години на практика нямаме...Почнали сме да гледаме в канчето на американците !
4.
демократ
11.11.2020 09:47:31
5
24
Току що сайта за отразяване на броенето премахна 20 елект. гласа от Байдън !!! Мача( панаира) продължава. Ето връзката : https://www.realclearpolitics.com/elections/live_results/2020/president/
3.
фейк нюз?
11.11.2020 09:34:56
36
15
Това най-вероятно е фейк новина. Абсурдно е да се говори за мъртви души в страната на Биг Брадър където всичко се знае дори и само от инфото за кредитната карта на човека, без да говорим за здравни осигуровки, ипотека и т.н.
Бихте ли цитирали сайта от който се преписали
2.
как ви дадоха
11.11.2020 09:14:33
4
29
да качите тази статия в тази про-ковид, "демократична", обвързана с управляващите, усвояващи пари за вируса, медия
1.
демократ
11.11.2020 09:05:38
13
35
Уточнения : В тези Щати където се направиха изборите по Цветановски, всъщност се управляват от Демократите ! Т.е. не опозицията а управляващите в съответият щат си нагодиха резултатите. Апропо цялата резентура на ЦРУ по програмното манипулиране на изборите бе арестувана преди няколко дни във Франкфурт, Германия ! Човекът провел операцията бе назначен за нов шеф на Пентагона ! Взимайте пуканки ! Следва "Тръмп отвръща на удара"(ако филма е публичен и не го скрият за масовта публика) ! п.п. много лошо бъдеще за тези 20-тина държавни глави, които побързаха да поздравят Байдън при условие, че официално никой не е обявил резултатите. Борисов, Толуп и ти си вътре !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори