×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето как децата на Бургас изненадаха полицаите за професионалния им празник


Ето как децата на Бургас изненадаха полицаите за професионалния им празник
Малчуганите от своя страна получиха подаръци от фондация „Евгений Мосинов”, като всяко дете се сдоби с детска раничка с рисувателни пособия, блокче за рисуване и тетрадки за краснопис
08 Ноември 2020, Неделя, 09:17 ч.
Автор: Флагман.БГ

Основните теми на картините са свързани с пътната безопасност, но не липсват рисунки, изобразяващи задържането на опасни престъпници

Нетрадиционно, без обичайната тържествена церемония, ще бъде отбелязан професионалния празник на българската полиция и Ден на свети Архангел Михаил – 8 ноември. 

С детски рисунки по темата „Полицаят и аз”, малчуганите на възраст от 4 до 6 години от различни детски градини изненадаха служителите от ОДМВР – Бургас. Полицаите преди КОВИД-кризата бяха чести гости в детските градини в Бургаски регион, като освен служители от „Пътна полиция”, с голяма радост се посрещаха служителите от Специализираните полицейски сили и Базовата научно-техническа лаборатория. 

Спомените на децата от срещите им с униформените полицаи бяха пресъздадени на бялото платно. Основните теми, застъпени в рисунките на малчуганите са свързани с пътната безопасност и пресичането по пешеходните пътеки. Не липсват обаче и рисунки с полицейски действия по задържането на опасни престъпници, както и неутрализирането на извършители на грабеж от банка.

Малчуганите от своя страна получиха подаръци от фондация „Евгений Мосинов”, като всяко дете се сдоби с детска раничка с рисувателни пособия, блокче за рисуване и тетрадки за краснопис, в които да се упражняват за предстоящия първи клас.    

Припомняме, че за първи път празникът на българската полиция се чества по стар стил на 21 ноември 1924 г., като тази традиция се спазва до 1943 г. След 55 годишно прекъсване, с Решение на Министерски съвет по предложение на Националния полицейски синдикат, църковният празник Архангеловден е обявен за празник на Националната полиция.

На осми ноември празнуват всички български полицаи, изпълняващи безрезервно и всеотдайно високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство. Това са хората, упражняващи нелеката полицейска професия, грижеща се за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.


 


В категории: Бургас


13
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
13
Коментара по темата
13.
Хахахс
09.11.2020 08:21:05
0
0
Само заптиетата могат да протестират на празника си.
12.
...
08.11.2020 17:34:16
0
0
Ихо, ихо, че д-р Михо лекува папагали с кинти и тинтири- минтери.
11.
МВР Бс-кс
08.11.2020 16:30:25
0
5
Тихо ве, шматки ние сме чок тарикатите и сме дупе и гащи с мафията у Бургашко.Ама май след случката във 4you - то, се оказа че сме дупе и гъ. з.Гащите ги няма да прикрият срамотиите,които се видяха тогава за положението в Бс.
Но пък ние продължаваме все така смело и безотговорно и си пускане за парички. Все пак ние за това сме се сабрали тука.кинти кйинти
10.
...
08.11.2020 15:58:51
0
0
Честит професионален празник и на специалистите извън платената структура и на всички униформени милиционери!
9.
Очите с торбите
08.11.2020 14:27:51
2
6
Благодаря на бургъЗката полиция че ме остави да почерня толкова майки, да насиля и гавря толкова момичета, и да продавам отрова на хората!
Благодаря им че са такива провинциялни мишки че работят за мен или от страх или за дребни почерпки, или за да ги взема в моят СОТ след пенсиониране!
Бог да накаже софиянци и спецпрокуратурата. А бургъЗките полицаи-търгаши да живеят 100г. и колегите им от несебърския мвр базар!
На близките на жертвите ми пожелавам да са все така страхливи и покорни роби, забравили и прежалили жертвите.
8.
KRW5438862
08.11.2020 13:31:17
2
6
Тия картинки навярно са проекция на мечтите на родителите на децата. Досега не съм видял български полицай да преведе дете или възрастен през пешеходна пътека. Те дебнат с патрулките си (никога не ходят пеша), но винаги СЛЕД пешеходната пътека, само да глобят някой който направи нарушение, не види дете, възрастен, знак или светофар и да го одерат, но НИКОГА не застават ПРЕД пешеходната пътека ( в посоката на движение) -да предупреждават и да пазят живота и здравето на пешеходците.
7.
Станко
08.11.2020 12:55:28
2
12
Каква пародия.... децата рисуват благодарствен рисунки на Фуражките. Докато не пораснат и не им вземат жилището тези същите с имотната мафия заедно.
6.
До утайките
08.11.2020 12:43:58
2
20
Честит празник нищожества
5.
пенсионер
08.11.2020 11:24:43
4
18
Кви празници кви пет лева че по колко пъти в годината .
Преди няколко месеца на 5юли имаха ПОСЛЕ ПОЖАРНИКАРИ .бЕ ТО ВСЕКИ МЕСЕЦ ПРАЗНИК НА мвр ПОВОД ЗА РАЗПИВКА .че кога ще им остане време да служат .
4.
Да го духат
08.11.2020 10:40:02
19
34
Всички мръсни прасета
Полицай ставаш само ако за нищо друго не ставаш, даваш 5 палки или 30 калкана и ставаш легална мутра
Всички полицай са траверси
3.
Запознат
08.11.2020 10:01:15
3
3
Браво на Илияна !
2.
Джинджифила
08.11.2020 09:50:33
2
5
Чакаме благодарствените рисунки от пангото !!!
1.
Трол
08.11.2020 09:29:36
3
16
Рисунка с колата и сградата не е на дете в този възрастов диапазон.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те 
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори