×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Aлбена Вулева остана без доходи, заряза черните магии, защото изтощават енергията й


16 Октомври 2020, Петък, 20:45 ч.

Изтощавали енергията й

Миналата година Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски хотел и планираше през 2020-а отново да работи в туристическия бранш, но пандемията от Ковид-19 съвсем обърка плановете й. Тя трябваше да замине още през март и да остане в курорта Агия Напа до края на ноември, aла за съжаление, намеренията й не се реализираха, дочу HotArena. 

Kоронавирусът преобърна трудовите планове на Вулева и тя остана без доходи в България. Устатата блондинка се издържа с парите, които е заделила по време на престоя си в Кипър, но вероятно спестяванията й скоро ще се стопят през широките й пръсти. Бизнесът й с амулети и черни магии също не върви напоследък и поради тази причина финансовото състояние на Албена не е цветущо, издават запознати.

Бившата тв водеща казва, че не се притеснява от разпространението на Ковид-19, защото живее здравословно и приема много витамини всеки ден. Освен това отдавна е ограничила до минимум социалните си контакти. Наскоро свидетели засякоха Вулева без предпазна маска в градския транспорт – очевидно авторката на култовото предаване „Сигнално жълто” наистина няма страх от вируса, но по този начин нарушава и наложените мерки за сигурност и ограничаване на заразата.
Албена неведнъж е признавала, че откакто се е върнала в България, не се чувства в добро разположение на духа. Намусените и винаги песимистично настроени нашенци я депресирали, а слънчевият остров Кипър й липсвал.

Риалити звездата от „ВИП Брадър” твърди, че по характер е оптимист, но понякога се случвало лошото настроение да застигне и нея. Често с носталгия да разглеждала миналогодишните си летни снимки, спомняйки си за пясъка и морето в Кипър. По време на гурбета блондинката заделила средстава, но лошият късмет я застигнал - парите се стопявали, а тя останала без доходи.

Междувременно Вулева е зарязала магиите и все по-рядко опирала до черните заклинания. „Мога да правя и бих правила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми! Тежко занимание е!”, категорична в щерката на Людмила Захажаева.
Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше предимно с личната си дизайнерска линия за бижута „Хаял”. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая й се наложи да си намери истинска работа,писа Уикенд.

Авторката на „Сигнално жълто” взе щедър хонорар за участието си в риалити шоуто „Биг Брадър: Most Wanted” преди две години , но и той бързо се стопил. Случило се така, че през 2019-а познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира и отлетяла за острова. Тазгодишните й плановете да замине обаче се провалиха с гръм и трясък.

Освен че Албена има финансови неволи, и личният й живот не е във възход. След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, тя не е афиширала връзка с друг. Цапнатата в устата блондинка е много разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето й имало, но не успявали да я впечатлят.  Бившият й отдавна има нова жена в живота си, ала  Вулева вярва, че си е самодостатъчна и не търси гадже на всяка цена.




5
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
5
Коментара по темата
5.
Поручик Ржевский
17.10.2020 23:16:26
0
0
На магистралата има свободни места и загорели турски резаци.
4.
Фен
17.10.2020 15:54:54
0
1
Тя има онлифенс сега и печели оттам.
10 долара на месец.
3.
цецо
17.10.2020 08:22:45
0
1
албена е с доказано биполярно разстройство ,-но понеже психиатрите не са най добрите в България не им се доверява и не си гълта лекарствата . конвулекс или релаксифитол това е вземала
2.
цецо
17.10.2020 08:22:39
0
1
албена е с доказано биполярно разстройство ,-но понеже психиатрите не са най добрите в България не им се доверява и не си гълта лекарствата . конвулекс или релаксифитол това е вземала
1.
*********
16.10.2020 23:29:25
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори