×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дебатът в ЕП: Очакванията за погром над България не се състояха


Дебатът в ЕП: Очакванията за погром над България не се състояха
Дебатът продължи около час, в четвъртък ще бъде гласувана резолюцията за България
06 Октомври 2020, Вторник, 08:16 ч.
Автор: Флагман.бг

Дебатът премина в грозни препирни между българските евродепутати. Защитавайки партийните си пристрастия, те се скраха, изваждайки на показ моменти от междупартийните си боричкания

 

Ще запазим механизма за сътрудничество и проверка за България. Това заяви еврокомисар Вера Йоурова в заключителното си изказване в дебата за върховенството на закона в България в Европейския парламент. Ще го запазим, защото българският народ иска този механизъм да продължи и много българи нямат доверие в съдебната си система, обяви Йоурова, цитирана от Епицентър.

Като заяви, че Еврокомисията напълно подкрепя правото на мирни протести, еврокомисарят за прозрачността и ценностите Вера Йоурова подчерта: „Комисията напълно подкрепя правото на мирни протести – те са фундаментално право. Конституционните промени трябва да са обект на широк дебат. Трябва време да се постигне консенсус и да се спазва принципът на проверка и баланс между институциите".

"Комисията смята, че Механизмът за сътрудничество и проверка е доказал, че е добър инструмент в процеса на реформи и е довел до законови и институционални мерки, за да бъдат постигнати препоръките в него", подчерта тя.

Заседанието бе съпътствано с много технически проблеми, поради които немалка част от изказванията не можеха да се чуят извън залата.

Дебатът премина в грозни препирни между българските евродепутати. Защитавайки партийните си пристрастия, те се скраха, изваждайки на показ моменти от междупартийните си боричкания. Дебатът мина на ниско ниво. Кято аргументи се използваха и неверни факти за събитията в страната.

Нито един представител на изпълнителната власт не защити България.

Още в началото думата взе Михаел Рот - министър по европейските въпроси на Германия, която сега председателства ЕС. Той заяви, че "Правовата държава не е само водещ принцип, с който са обвързани всички органи на ЕС. Тя важи за всички държави членки без изключение. Разполагаме с доклада на комисията. През октомври ще организираме разискване в Европейския съвет – за целия ЕС и освен това ще предложим да бъдат разгледани 5 държави членки, като започнем по азбучен ред: Белгия, Дания, Естония, България, Чехия."

Председателят на групата на Европейската народна партия Манфред Вебер каза, че България е страна в преход и има дълъг път, който да извърви до Европа: „Разбирам, че има млади хора по улиците, които искат бързо да станат нещата, но те следват своя ход. Българите имат какво да вършат, но трябва да се гордеят от постигнатото. Има правителство на ЕНП, но пък президентът е ляв - тоест има баланс на властите. 

Има свобода на медиите и господин Борисов закриля това. Трябва да уважаваме резултата от изборите. Борисов ръководи проевропейско правителство, както и страната към еврозоната. България е на прав път, промените трябва да стават не чрез протести, а чрез избори“.

В подкрепа на резолюцията за България се изказа румънската евродепутатка от групата на либералите Рамона Стругариу. Тя акцентира, че по време на протестите е видяла жени, влачени от полицията. „Трябва да направим разлика между една страна заложница и един свободен народ. Хората на България днес са тези, които са най-важните”, подчерта тя.

Даниел Фройнд, Зелените/Европейски свободен алианс: "Бях миналата седмица на софийските протести, имах възможност да говоря на място с много хора, чух, че им е писнало от корупцията в България. Европейското финансово подпомагане се присвоява. Какво правим ние като ЕС? Когато попитах какво очакват, казаха единодушно: спрете европейското финансиране. Това ще отнеме черния хайвер от лакоми олигарси", заяви той.

Срещу резолюцията се обяви Ангел Джамбазки, ВМРО/Европейски консерватори и реформисти:Тази резолюция е крайно лява и политически, и идеологически. Когато се говори за корупция, в България това винаги се свързва с ДПС. А ДПС е част от либералите в ЕП, каза той.

Последва много остро изказване на евродепутата Клер Дейли от Европейската обединена левица – Северна зелена левица.

Катарина Барли, зам.-председател на ЕП, от Групата на социалистите и демократите подчерта: "Ние сме на страната на гражданското общество в България и подкрепяме справедливите искания за демокрация. Загрижени сме за това кой притежава българските медии, има политическа намеса в медиите в България, това е широко разпространено. (...) Ние от 10 години наблюдаваме Унгария и не виждаме напредък. Не допускайте тези грешки и в България."

На обвиненията на Джамбазки остро реагира евродепутатът от ДПС/ Обнови Европа Илхан Кючюк: „В България няма възможност да се води предизборна кампания на друг език, освен на български. Ако вие, г-н Вебер, искате да се кандидатирате в България, ГЕРБ ви припознае, няма как да водите кампания в България. Ако говорите на английски или немски, ще ви глобят, трябва да мълчите. Г-н Джамбазки забрави да каже за касичката на ВМРО - за златните паспорти. И тук има комисия, която ще се занимава с този въпрос, завърши Илхан Кючюк.

Джамбазки веднага реагира и поиска ЕП да накаже Кючюк заради лична нападка и невярна информация.

Гуендолин Делбос-Корфийлд от Зелените заявява, че гледайки събитията у нас, има чувство за дежавю. „Аз мисля, че отговорът на всичко това идва твърде късно и е твърде слаб“, обръща се тя към Вера Йоурова. „Не можем да се борим с пожар с традиционните средства“, заявява Корфийлд. Според нея не трябва на България да продължават да се отпускат средства и поне мониторинговият механизъм трябва да остане като средство за борба с корупцията.

Елена Йончева (БСП/Социалисти и демократи) заяви, че "днес болката на България е болка на целия Европейски съюз".

"Кой спира хората да протестират в България? Всеки ден в последните три месеца имаме доказателство за обратното," каза Андрей Новаков от ЕНП. Той нарече прекалени твърденията, отправени в залата, че в България се обгазяват деца, и поиска да няма партизация в дебатите в парламента. "Ще се оправим, когато спрем да изнасяме проблемите навън и започнем да ги решаваме сами. Да живее България," каза още Новаков.

През цялото микрофоните ту се включваха, ту изключваха и това пречеше да се проследи мисълта на говорещите. Това накара Вера Йоурова, зам.-председател на ЕК да заяви: "Точно когато говорим за свобода на словото, имаше технически проблем, микрофоните не работиха. Има нещо символично в това. Ще продължим да работим за механизма за верификация и мониторинг. Искаме устойчив резултат в съдебната система, борбата с корупцията и престъпността. Ще запазим механизма, тъй като много българи нямат доверие в съдебната система."

След нея Дидие Рендерс, еврокомисар по правосъдието, заяви, че : ЕК има възможността да предприемем действия. „В самото начало на следващата година ще имаме възможност да провеждаме европейско разследване, което е добър инструмент да се разкрият престъпления по европейски въпроси. Пред ноемрви ще се обсъждат 5 държави членки, между които и България. И ще разгледаме ситуацията и ще решим какво можемд а сторим с всички налични средства и в България, и във всяка друга държава членка. Уверявам Ви, че ние ще използваме всички налични инструменти и в България." Дидие Рейндерс заяви, че България трябва да изпълни последните препоръки на Венецианската комисия, по-точно за отчетността на главния прокурор. 

Накрая Михаел Рот, министър по европейските въпроси на Германия завърши"Аргументът на един от евродепутатите, че този дебат ще опетни него лично и неговата страна, не е верен. Казвам това, като гражданин на страна, в която вчера имаше нападение на човек от юдейската религия - в една либерална и открита държава. Не смятам, че това е петно върху Германия, ако поставим този болезнен въпрос на дискусия. Когато има проблеми, когато има дискриминация, това са въпроси, които трябва да се засягат открито. Без това да се схваща като намеса във вътрешните работи на дадена страна."

Мониторингът за България остава, защото българите нямат доверие в съдебната система, обяви на финала на дебата зам.-председателят на Еврокомисията Вера Йоурова.Припомняме, че на 30 септември Европейската комисия представи пред депутатите от Европейския парламент доклад за състоянието на върховенството на закона в държавите-членки на Евросъюза.

В него бе уточнено, че понятието „върховенство на закона” предполага прозрачен, отчетен, демократичен и плуралистичен процес за приемане на закони; правна сигурност; забрана на произволното им прилагане от страна на изпълнителната власт, ефективна съдебна защита от независими и безпристрастни съдилища, ефективен съдебен контрол, включително зачитане на основните права; разделение на властите; и равенство пред закона.

Подчертава още се, че тези принципи са признати от Европейския съд и Европейския съд по правата на човека и спазването на върховенството на закона е от съществено значение за доверието на гражданите и бизнеса към обществените институции, а ключовите му принципи се ползват с подкрепата на гражданите в държавите-членки на ЕС.

България бе спомената на няколко места в доклада, като се посочва, че там има проблеми - в частта за правосъдната система, борбата с корупцията и медийната свобода.

На 1 октомври с 35 гласа „за“ 30 „против“ и 1 „въздържал се“ Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европарламента прие резолюция за България, в която се настоява Европейската комисия да продължи мониторинга над съдебната реформа и борбата с корупцията в България в рамките на механизма за сътрудничество и проверка. Именно тази резолюция се обсъжда в момента.

Финалният текст на резолюцията ще бъде гласуван в четвъртък.


В категории: Политика


20
Коментара по темата
20.
Кучият син си е техен кучи син
06.10.2020 16:19:07
0
1
КУЧИЯТ СИН си е техен на ЕНП кучи син !!!
Решението ни го подсказаха англичаните !
19.
ДО 17 ПОтресен
06.10.2020 14:57:28
28
1
"Прост народ СЛАБА ДЪРЖАВА!!!"""ДОКАТО ИМА ГОВЕДА ЩЕ ИМА И КАСАПИ!!!""
18.
Отсрочка
06.10.2020 13:22:00
4
2
Явно през ноември ще се разглежда дали трябва да се спрат средствата за България поради липса на върховенство на закона. Решението ще е политическо защото технически отговорът е ясен: По индекс на върховенство на закона към момента България е след Сенегал.
17.
ПОтресен
06.10.2020 12:30:49
3
2
Прочетох цялата статия много внимателно, и всички коментари до момента! ИЗВОД:
- Европейският парламент не може да влезе в България и да изчисти мафията, корупцията, съд.с-ма, политиците, крадците и т.н. ЕП обещава да поддържа проверката над България(А не както каза тъпия тиквоч, че механизма за проверка “пада”. Преведено на прост език:”Ние(ЕП) Ви вярваме, обаче знаем че не сте чисти(БГ)” и заради това продължаваме да се проверяваме и да пишем препоръки- тъй като ВИЕ българите трябва сами да изчистите “кочината си”.
И това е много правилно, В НИТО ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЕП на нито една ЕП партия,НЕ ПРОЧЕТОХ ПОДКРЕПА ЗА ГЕРБ И ТИКВОЧКО ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА ПОЛИТОЧЕСКА СИЛА!
- Коментарите на колегите! Ае хора ВИЕ изкривявате истината! Вие дори не сте разбрали какво е написано в статията 97% от коментарите са цитирали ГРЕШНО това, което ЕП партии и техните представители са казали като аргументи и факти! Къв’ ГЕРБ? Къв’ Боко? К’ва Йончева? К’ви европейски средства?
Евро-депутатите(от другите националности) ясно заявяват “със мек тон”, НИЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ! Продължава се с проверките над БГ и това е! Нашите ЕП депутати колкото и да лобират за лични интереси НАД БГ, пак не минават номерата им! И заради това нямат глад е ЕП.
П.С.: не е виновен Европейският Съюз за упадъка на България, не е само виновен ГЕРБ, Боко и “останалата“помия”(депутати) в БГ парламент!
Виновни са гражданите на тази държава, обществото е силата!
16.
U
06.10.2020 10:51:30
2
10
Е, дипломатите говорят дипломатично. Ама на нашите урунгели, за да им влезе нещо в дебелите глави и да не излезе от другото ухо, им трябва съвсем друг начин на говорене - предимно с дебела неокастрена дряновица. По български и от българи. ЕС дава, ама в кошара не вкарва.
15.
TWICER
06.10.2020 10:24:48
5
7
Господа и дами ,не над БЪЛГАРИЯ ,а над управлението на ресурсите и,стига демагогия ,на всички е ясно че страната се управлява като финансова пирамида
14.
ХАХА ФЛАГМАН ВИ ЛЪЖАТ
06.10.2020 10:20:14
14
7
СЕГА НА № 12 ИЗБУХАХТЕ 11 ОТРИЦАТЕЛНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ГАВРИТЕ СЕ С ЧИТАТЕЛИТЕ СИ КАЗВАЙКИ ИМ В ОЧИТЕ ––––––––––––––––––––––ВИЕ СТЕ ГЛУПАЦИ!!!!!!!!!!!
13.
ХАХА ФЛАГМАН ВИ ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06.10.2020 10:15:48
21
4
ПОСТАВЯЙКИ ЗО ОТРИЦАТЕЛНИ ВОТА НА КОМЕНТАР№ 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩО БЕ !!!!!!!!!!!!!!!!НЕ СТЕ ЛИ СЪГЛАСНИ С ТОЗИ ОБЩОИЗВЕСТЕН ФАКТ ааааааааааааааа???????????????ХАЙДЕ И ТУК С 30 В СЕКУНДА ХАХА!!!!!!
12.
гражданин
06.10.2020 10:08:03
25
6
за съжаление се случи това което очаквахме, а именно ЕС защитава ГЕРБ и общо взето не им пука какво става в България. Нормално, нали им купуваме боклуците (стоки) от Лидл и от всички други подобни магазини. Нали бате Бойко е в ЕНП, общо взето, СИЛНА България на кому е нужна? - На никой!
11.
до 8 Ми тя """СХЕМАТА""
06.10.2020 09:44:15
41
6
Със откраднатите 700 милиона //НАШИ ПАРИ //е ясна и не е възмажна без ВРЪТКАТА В ЗАКОНА !!!!!!!!!!!!!!!Само че Горанов не """ВИДЯЛ""ХАХА!!!!!!!!ТИКВУН НЕ """РАЗБРАЛ"""ХАХА А КАСКЕТА ""НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ"""ХАХА –МАФИЯ
10.
Либерастите
06.10.2020 09:19:20
8
15
и левичарите,заедно с либерастите се вдигнаха на бой последен за легализиране на гей бракове и македонско малцинство.МилиЙончева кога ще бъде екстрадирана и съдена за пране на парите на КТБ?
9.
Какво ни
06.10.2020 09:14:05
10
17
интересуват евро л.йнарите от ЕНП! При тях крадеца вика дръжте крадеца!Не сме очаквали нищо, вече отчаянието на нормалните хора в БГ е толкова голямо, че не очакват нищо от никъде! Спасението е в терминала!
8.
Marinero
06.10.2020 09:05:17
6
24
Не ме вълнува какво са си говорили еврогейовете в ЕП. Интересува ме кой позволи на Божков да не плати 700 милиона данъци, кога Домусчиев ще си плати 58 милиона глоби и ще даде обяснения за съпорта, кога Ще вкарат някой в затвора заради КТБ аферата? В Олигархичната държава на герп това няма да се случи никога.
7.
Фигуранти на мафията
06.10.2020 09:02:27
11
21
Само Радев липсваше за да е пълна картинката на петата колона на РФ и мафията!Провалени същества,поставили се на служба на мутрите,изливаха помия върху България,за да се спасят от съдебна отговорност!
Долна,мръсна пасмина от комплексирани престъпници с мания за величие.
Няма ненаказано престъпление за предателите на България,всеки от тези ще си го получи по един или друг начин!
6.
камен
06.10.2020 08:50:51
7
17
е изкарахме си мръсното бельо на показ кое вярно кое не важно е да се оклеветим ега си логиката на мислене оная руска мошеничка що не си остана в България да каже нещо за парите от ктб грозно грозно и пак грозно пинокио пък вчера с това микрофонче пред ЕП направо се погнусих и какво смятат че ще постигнат като поврякат малко искат върховенство на закона ами ето олигарсите къде са ама тези които най много се изявиха в кавички изглежда на тях и техни приближени най много им пари под краката и се разпищяха като знаят какво ги очаква
5.
Bingo
06.10.2020 08:50:25
35
20
Разбрахте ли накрая, че освобождението трябва да дойде от вътре, тези евротарикати от ЕНП са същите боклуци като Борисов и със сигурност са корумпирани като него.
4.
Marinero
06.10.2020 08:43:28
30
17
Правилното заглавие е :
Дебатът в ЕП: Очакванията за погром над Олигархичната държава на герп в България не се състояха.
3.
Децата на ЦК на БКП!
06.10.2020 08:36:41
17
43
И подобни уроди хвърляха кал и плюнки върху България,защото не им е Родина!Руските им корени и престъпното им минало не могат да се заличат чрез поредното активно мероприятие!Една рускиня,перачка на Цецо КТБ-то омърси моята Родина!
2.
КороноТъпак
06.10.2020 08:33:58
43
15
Набутаха ни в този ЕС (Еврейски Съюз на Европа) без да ни питат. Без референдум. Без дебат. Ей, така овчарите с гегите ни вкараха в кошарата му. И Резултатите са видими ! Скоро и последното късче от някогашната държава на българите ще бъде овладяна и изтрита от лицето на земята, БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ. От онзи ден ЕЦБ пое вместо БНБ контрола над 5-те големи банки у нас. И пътя ни е ясно очертан ОБЕЗЛИЧАВАНЕ, ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ и ДЖЕНДЕРОСВАНЕ ! А за местен пазач на оФцете е най-добре да бъде някой бабаит, грубиян, илитерат. Ще му дават пари а Той от Жипката ще ги раздава по свое усмотрение за послушание. Важното е да слушкаме и да се страхуваме. Я от африканска чума я от короновируса. Или пък от турците, руснаците или марсианците. И НИКАКВА МИСЪЛ ЗАЩО СМЕ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ И КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА. Гледаме, че сме затънали в тресавище и пак на площадите веем европейски знамена и мислим, че Брюксел ще ни освободи. ЖАЛКИ НАИВНИЦИ ! Това е !
1.
Marinero
06.10.2020 08:30:11
39
18
Не България а Герп получиха отсрочка под условие. Герп не е България.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори