×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц. Мангъров за позицията на БЛС: Не е професионална, а политическа и проправителствена


Доц. Мангъров за позицията на БЛС: Не е професионална, а политическа и проправителствена
“Аз съм инфекционист, затова коментирам инфекциозното заболяване COVID-19. Всяка жаба да си знае гьола”, написа Атанас Мангъров
28 Септември 2020, Понеделник, 15:26 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Инфекционистът отговори на твърденията на Българския лекарски съюз, че техни колеги, изнасяли „противоречиви твърдения, неподкрепени от факти“

Доц. Атанас Мангъров отговори на позицията на Българския лекарски съюз от петък, когато от  там обявиха, че „в медийното пространство продължават да се изнасят противоречиви твърдения, неподкрепяни с научни факти, изразяващи лично мнение“. В текста, който в цялост можете да прочетете ТУК, макар и да не се споменава пряко името на инфекционистът доц. Мангъров, са използвани негови цитати, представени като „особено тревожни послания“.

От началото на пандемията у нас Мангъров е човекът, който не само не бе съгласен с приетите от НОЩ мерки за ограничаване на заразата, но и пълният антипод на ген. Мутафчийски. Той многократно призоваваше мерките да бъдат премахнати напълно, обясняваше и продължава да го прави, че маските са безсмислени; и че единственият изход от създалата се криза е да се вземе пример от Швеция, където заложиха на „стаден имунитет“.

Шведският модел - криптонит* за защитниците на карантината

Шведският модел е успешен: Вижте единствената графика, която има значение за коронавируса

Припомняме, че в последните 6 месеца споменаването на политиката относно коронавируса в тази държава бе възприемано като анатема за всичи медици – тема, от която те активно страняха, а политици даваха за пример държавата, като „Как да НЕ се справим с кризата“. В последния месец обаче се оказа, че там пандемията е повече от овладяна, което се явява в пълен разрез с основния наратив за COVID-19 и предприетите от държавите по света крути мерки.

Ето какво написа доц. Атанас Мангъров – началник на детското отделение на Инфекциозна болница в София:

„Аз съм инфекционист, имам над 30 години опит и затова си позволявам да казвам как стоят нещата. Нека всяка жаба да си знае гьола.

Българският лекарски съюз излезе с позиция в която осъжда поведението на "някои" колеги лекари. В позицията си те не споменават моето име, но цитират мои изказвания. Всичко, което съм казал, съм го казал въз основа на професионалните си знания и опит. Аз съм инфекционист, имам диплома по инфекциозни заболявания и по педиатрия, председател съм на една от комисиите, които дават специалност по инфекциозни болести, имам над 30 години опит и затова си позволявам да казвам как стоят нещата. Ако бях хирург, да, тогава, може би, някой би могъл да каже, „Tози пък какво разбира?!“. Затова, с цялото ми уважение към БЛС, нека всяка жаба да си знае гьола. Ако някой се разболее от инфекциозна болест, ще извикат инфекционист, не коремen хирург, епидемиолог или микробиолог. 

Общата смъртност в България през 2020 г. – по-ниска спрямо 2019 г., въпреки пандемията

В началото на пандемията, когато се наложиха всички мерки, това се направи, за да не се препълнят болниците. Поне така казваха. Сега, когато цяло лято хората бяха на море, по плажове, на протести и тн., какво стана? Препълниха ли се болниците? Позицията на Българския лекарски съюз се появява сега, защото с идването на есента ще се увеличат всички респираторни заболявания. Сега виждам, че се възобновяват брифингите на Националния оперативен щаб. Не разбирам защо се прави това, защо е необходимо? В интензивно отделение има 30 човека. През последните месеци отчитаме положителни приблизително между 4 и 6 процента от направените тестове, но никой не казва колко от тези тестове са контролни и потвърждават за втори или трети път вирусът при пациент. Ако отнесем данни на национално ниво, може да се каже, че приблизително толкова е процентът на заразените в страната. И какво от това? Някой брои ли по същия начин колко хора са се заразили с вируса на хепатит Б? От друга страна починалите, тези няколко човека, които ги съобщават всеки ден, те са част от общата популация и общата смъртност за страната. Никой не знае обаче, колко от обявените починали са починали заради коронавирусната инфекция и колко са починали заради другите им заболявания, но са били положителни и за нея. 

Ако вземем например мононуклеозата, до 35 годишна възраст почти няма човек, който да не е срещал Епщайн-Бар вирусът. Значи, ако изследваме всички починали в страната, над 95% ще са положителни за антитела срещу него. И какво от това? 

Има връзка между позицията на Българския лекарски съюз и възобновяването на брифингите на Националният оперативен щаб, разбира се. Аз съм специалист по инфекциозни заболявания, тази специалност не ми е дадена от БЛС, а аз съм част от БЛС, като такъв лекар. За какво изобщо говорим тогава? С цялото ми уважение към БЛС но... Инфекциозните заболявания са от моята компетенция, затова коментирам. Не за да правя напук на някой. Според мен позицията на БЛС не е професионална, а политическа и проправителствена. Прави се опит всичко да започне отначало."
 


В категории: COVID-19


39
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
39
Коментара по темата
39.
Ами
29.09.2020 18:32:22
6
4
Веднъж да е прав Мангъров. Всяка жаба е редно да си знае гьола. И е редно да се усети, че става смешен, когато в ролята си на инфекционист заявява - Какво разбират епидемиолозите от епидемии и епидемиология. Добре е тоз пресамохвален специалист да провери пак коя специалност с какво се занимава. Тази излагация би трябвало да говори достатъчно.
38.
Пенчо
29.09.2020 11:40:20
2
4
Пак нищо не си разбрал, 37. Никой няма интерес от разбита икономика. А Мангъров е компетентен, доколкото да ви ръси това, което искате да чуете. Никой няма как да предвиди късните усложнения, каквито вирусите имат навика да причиняват. И какво ви пречат мерките, които на практика в момента липсват? Дискотеки ли няма, границата с Гърция и Западна Европа ли е затворена? Детето ти вкъщи на лаптоп ли учи? Не знаете срещу какво се оплаквате.
37.
фтнрпфф
29.09.2020 04:43:14
3
8
До 36
Кого координира, чии действия? На нукоординираното управление, което постави населението в безумни ограничения ли? Да разхожда кучета в парка, а другите хора да не могат, да пазарят на определени масове различни възрастни групи? Мангъпов е компетентет, а оня хирург го бяха изтипосали да всява паника с воентата си униформа, сякаш бяхме във военто положение. Добре, че се усетиха накрая и го накараха да я свали. Всичко е преднамерено, да действат психологически на населението, да създават ограничения, които няват разумно обясниние, а разболя и стресира много хората.
36.
До 24 и компания
28.09.2020 22:43:28
8
7
Как не разбрахте до сега, че Мутафчийски не беше поставен да лекува, а да организира и координира действията в извънредна ситуация. Човекът има опит в това. А с Мангъров си имат някаква стара вражда и не е ясно дали сега се карат заради принципни разногласия или на лична основа.
Много ми се иска Мангъров да е прав, но едно е да искам, а друго - реалността.
35.
До Гошо
28.09.2020 22:37:28
2
6
Все някой трябва да каже истината и след това да бъде оплют от мнозинството. Но не се надявай да те разберат. Дано поне 1-2 се замислят!
34.
До 13
28.09.2020 22:34:39
2
2
Аз познавам. И отделно знам за няколко от личния ми лекар.
33.
Дедовия
28.09.2020 22:32:12
0
6
Нямам идея какво(кой) е Дънинг-Крюгер...и не ми и трябва. Тъп "среднист"съм. В дискусията на високо интелектуално ниво нямам никакво намерение да участвувам. Имам само малко питане към Гошо,Пешо,Пенчо или който и да е с публикациите:
Бил ли е някога в гетото (махалата)видял ли е как се спазват трите Д-та,колко заразени и умрели има там. Не трябваше ли вече да няма жива душа в тези затворени общности ,където всички спят,ядат и се е@ат един през друг? И ако този вирус беше наистина толкова опасен , колкото тръбят, трябваше да изпонатръшка (поне )всичко живо над 50-60-70 години там.
Такова нещо обаче не се случва. Защо ли???
32.
Пенчо
28.09.2020 22:00:24
4
1
Недей завижда, гнидо!
31.
До Пенчо
28.09.2020 21:33:49
4
3
Тез интелигентски мурафети в хоремага ги прави ! Все пак си Пенчо. Рабтата е ясна, че си и Гошо па и Лидка. Сбърканяк !
30.
Пенчо
28.09.2020 21:27:04
5
6
Значи само като видя първия коментар на Гошо, където споменава Дънинг-Крюгер: човече, простаците ще смъкнат нивото на дискусията, ти си мислиш, че с Дънинг-Крюгер ще ги трогнеш, дето не са го чували! Коментарите ти не са за тук, нивото е ниско. Бургазлии не говорят на този език. Най-много разбират от нафта на черно и откъде да сменят канала на тИлИвизора.
29.
До 15-тия гошко
28.09.2020 21:16:34
4
5
Ей лайномет, туй че си живял в испания, с какво те прави велик бе пешлигар?! Да не се мислиш за велик и незаменик а? С такива са пълни гробищата моето наакано недоразумение. За твое сведение моргаджийски скалпел имам две висши, а сина ми завърши престиже колеж и университет в Англия. И не е тъп посерко като теб.
28.
До ГОШО
28.09.2020 20:56:43
6
9
Като те е страх, слагай маска ръкавици, каска, шлем и лягай да спиш. Не желая такива плоскочелни като теб (пък били те и лекари) да ми налагат правила как да живея. Ако искам да съм без маска, ще съм без маска.
27.
мислещ
28.09.2020 20:29:15
9
16
Браво на Мангъров,все още има хора които не са се продали на системата !
26.
Пенчо
28.09.2020 19:46:27
10
7
Няма по-голяма излагация за Мангъров от настоящата му аудитория. На няколко пъти го хващам в публични предавания как зрителите му задават въпроси през водещия. Виждаш, че ти си доверяват хората; виждаш, че същите тези хора са явно заблудени и говорят за 5G и рептили, ПИТАТ те дали са верни глупостите, които четат в интернет. И той се направи на ударен!!! Поне да беше използвал авторитета си да разсее най-жалките заблуди. Като не е на едно мнение с научната общност относно патогена, поне да беше обяснил на тия хора - Абе, не е толкова висока смъртността, неизбежно е да дадем жертви, ама и това с 5G, чиповете и ваксините е простотия! Но не - той избра да си замълчи. Толкова за Мангъров и авторитета му на лекар и преподавател.
А и в това, че участва в комисиите, които дават специалност на специализантите: нормално, специалистите по инфекции, в частност педиатрични, са кът.
25.
КороноТъпак
28.09.2020 19:33:21
6
8
Медиите, политиците и техните господари, банкерите да ни манипулират ... Ко ? НЕЕЕЕ ! Един китаец изял един прилеп и така ... Крийте се за да уморим вируса от глад ! НОЩ да ни почва, че лятото се отпуснахме с щастливи мисли на плажа !
24.
гф мх
28.09.2020 19:26:22
7
16
Доц. Атанас Мангъров има голям опит с инфекциозните болест, а оня генерал Мутафчийски е хирург и няма нищо общо с вирусологията, а все го тикат напред. Не се научиха в България всеки за кавото е учил за това да се изказва.
23.
Гошо е
28.09.2020 19:07:37
11
16
Много Тъпо Парче. Бил в ковид отделение в Испания хахах Аз пък бях на Луната. 100% си е сложил снимка на НОЩ под възглавницата си и всяка вечер се подмокря от Кеф. По-добре да вярваме на Мангъров, отколкото на онези Тъпаци - мунчен, ментарджиев и на онзи Яко ще се мре. Много КОМИЧНИ са тези идиоти.
22.
Оставете го Гошо
28.09.2020 18:55:15
7
8
Не знам какви книги е чел,ама като му чета глупостите,освен сутрешни блокове и изявите на НОЩ друго едва ли е гледал/чел:)
21.
хаха
28.09.2020 18:42:42
5
11
Гоше.. та нали не можем да се скрием от вируса така или иначе? Нали мерките са само и единствено за да забавим неговото разпространение, за да може болничната система да има капацитет да поеме всички нуждаещи се? Е цяло лято хората се бутат един в друг.. то мачове ли не бяха, партийни конференции, митинги, протести, заводи, заведения и цяло лято има по 30-40 човека в интензивни отделения в цялата страна. Тряа ли да си мозъчен неврохирург с 427 научни публикации за да ти светне лампичката относно ефективността и нуждата от тея мерки?
20.
я
28.09.2020 18:35:45
9
6
в Швеция са тествани само тези които са били в болници в тежко състояние до юни месец така че при тях точна статистика за заболели и починали няма четох че доста са си прочистили старческите домове което според мен е геноцид пролетта гледах случайно едно предаване където едно турско момиче беше писало до ердоган да помогне на баща й тъй като в щвеция не го приели в болница а той бил много зле майката починала те били три дечица за които се грижел бащата бил с ковид но в швеция го държали три дни в болница и го изписали така че мангъров да вземе да попрочете нещо лично го чух един път в негово интервю че не е работил в ковид отделение въпреки огромното му желание
19.
Пациенти оод
28.09.2020 18:16:00
10
7
Да му вземат правата, щом лекува по собствени правила.
18.
Тъп нагъл пелтек
28.09.2020 17:58:37
23
15
Не спря да ръси мозък, пелтек малоумен! Цял свят специалистите твърдят нещо, а тъпия платен пелтек, най-голям разбирач в света! Абе цървул шибан, кой те е чувал тебе по света бее, детски вирусолог. Че само ти ли си вирусолог в България бе педал-пелтек тикосан?
17.
kurti
28.09.2020 17:21:04
12
5
мама ти да еба ов4а главааа
16.
Гошо
28.09.2020 17:12:09
11
15
Ама колко компетентни хора се извъдиха покрай този ковид направо нямам думи. То не бяха простоти, не бяха идиотщини. "Всеки си има глава на раменете", "Всеки има право на мнение", "Отворете си очите, овце" и прочее. Тези неща не са верни.

Хора - вие сте малоумни. Няма такава арогантност да си мислиш, че с механотехникум, "вишу" от УНСС или право от БСУ може да разбираш как работи науката. Прекарай 15-20 години да пишеш научни статии, да правиш изследвания и тогава мооже и да стигнем едно ниво, че да спорим. В момента ни разделят няколко вагона книги.
Затова казам, че на Мангъра и на добричката мома мненията нямат същата тежест като на истинските учени. Те истински учени не са.
Друг е въпросът, колко простотии се направиха от НОЩ, но поне не тъврдяха като Мангъров, че направо трябва да зачеркнем един сериозен процент от населението.
15.
Гошо
28.09.2020 17:05:36
21
18
Айде да не ми обясняваш на мен дали не съм виждал. Живея в Испания, бях доброволец в Ковид отделение. Много добре знам какво е. На живо видях постоянна фиброза на двата бели дроба след прекаран ковид. 15% на единия 25-30% на другия. Това на активен спортист, който бяга ултра маратони.
Кажи му на него, че няма ковид.
Това, че не си си подавал носа от смардливата дупка, в която живееш е повече от видно от тъпотиите, дето ги ръсиш.
14.
Гошо
28.09.2020 17:02:48
14
18
Явно имаш интелектуални затруднения - факт и мнение не е едно и също. И Мангъров, и набедената лекарка Първанов изказват само мнения - един факт не са показали.

Научен факт се подкрепя с двойно сляпо проучване, с плацебо, и контролни групи, с достатъчно голям обхват. Мангъровеца и добричката кокона едно такова изследване не са показали - само си упражняват логореята. Не случайно по-долу казах, че набеденият доцент има само 11 научни публикации. Истинските учени публикуват постоянно, понеже това е мерилото за свършена работа. 30 години опит в неговия случай не означават абсолютно нищо, понеже няма с какво да ги подкрепи.
13.
До 1 Гошко
28.09.2020 16:56:58
19
18
Гошко, никой не е виждал заболял от Ковид, нито познава жив такъв. Включително и ти , и аз, и Мангъров... така че пии си хапчетата и си легай
12.
Смях
28.09.2020 16:22:26
4
7
А тия от ГРОБ няма ли да покажеш или според теб няма и кьорав комунист?
11.
Капи
28.09.2020 16:19:48
18
31
Гоше,той само с факти се подкрепя,ама дебелите глави като тебе не разбират от факти. Само от опорки. Прочети и д- р Първанова какво написа тия дни и сам си давай въпросите.
10.
Гошо
28.09.2020 16:14:17
14
11
Ето го интервюто с Ризова. Къде точно потвърждава, че е влизал в Ковид отделение?

https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/doc-d-r-atanas-mangarov-koronavirusite-ne-sa-prigodeni-da-zhivejat-sred-choveshkata-populacija.html
9.
Гошо,
28.09.2020 16:13:33
6
20
Я кажи от коя партия не са”бивши комунистически хиени”.Да не би любимият ти Бибитко да не е бил член на БКП и да не правил “биберонки” на онази власт,а?
8.
Мутри сбогоооом
28.09.2020 16:13:07
13
23
Президента да го награди с орден стара планина, онуй от банкя на момента ще получи инфаркт и инсулт.
7.
Гошо
28.09.2020 16:12:10
37
20
А, да - като учен пък изобщо не се държи. Досега нито едно от малоумните си твърдения не е подкрепил с някакви конкретни факти - само празни приказки бназирани на "30-годишния му опит", дето всеки млад учен, който говори английски може да обори за 15 минути.
6.
До5
28.09.2020 16:11:14
8
22
Ризова го пита и каза,че е влизал и това работи!
5.
Гошо
28.09.2020 16:09:28
34
27
Досега Мангъров не е потвърдил да е влизал в Ковид отделение независимо колко пъти са го питали. Ако някой твърди друго да покаже доказателства.
А като лекар много отдавна не се държи - демагог и циркаджия, дето гони политическа карирера с бившите комунистически хиени.
Казва това, което малоумниците искат да чуят, а не истината, подкрепена с факти. Идеален е за хора с интелектуален дефицит като Ковид-дебил-а отдолу, дето идея си няма как точно работи науката, ама скача да защитава самозвания си гуру.
4.
До Флагман
28.09.2020 15:57:28
7
22
Не знаех,че Гошо е част от екипа ви хахаха
3.
Ковид-дебил
28.09.2020 15:55:28
30
43
За разлика от Кунчев и разни други канцеларни мишки Мангъров е влизал в ковид отделение.Ама на вас-тъпунгерите ви харесва да ви четат разни циркаджии по ТВ!
2.
*********
28.09.2020 15:53:35
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Гошо
28.09.2020 15:50:26
48
34
Ей, не се спря този. Деменцията не прощава никому. Да отговори най-накрая: виждал ли е някога на живо болен от Covid 19? Лабораторни изследвания на такива правил ли е някога? И като е толкова отворен до отиде да помага в някое от интензивните отделения.

Не го знам какъв доцент е с 11 публикации - аз още не съм си защитил дисертацията и имам повече от него. Хора, написали десетки пъти повече научни трудове от него не смеят да дават такива категорични мнения, ама той, видиш ли бил с 30 годишен опит. Дънинг-Крюгер за всички...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори