×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на бургаския клон на "Напоителни системи" бил подложен на корупционен натиск


Шефът на бургаския клон на "Напоителни системи" бил подложен на корупционен натиск
Георги Харизанов разкри, че високопоставен полицай е настоявал управителят на „Напоителни системи“ от Бургас да плати на частна фирма за несъществуващи задължения
28 Септември 2020, Понеделник, 09:22 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Той ми се оплака и с мен по-късно се свърза уреждач, който бе високопоставена личност от системата на МВР, каза Георги Харизанов

Шефът на бургаския клон на "Напоителни системи" е бил подложен на корупционен натиск. Това разкри бившият член на Съвета на директорите на дружеството Георги Харизанов.

Малко след като влязъл в ръководството на „Напоителни системи“ с харизанов се свързал  управителят на бургаския клон, за да му сподели, че е бил подложен на силен натиск за заплащане на несъществуващи задължения на дружеството към частна фирма.

„Натискът бе от компания, която претендираше, че е доставила някакви резервни части. Диян ми се оплака от този натиск. Обявих на представители от фирмата, че няма да им бъдат платени тези средства. Малко след това с мен се свърза уреждач, който бе високопоставена личност от системата на МВР тогава. Той ми каза „Като се видим на четири очи, ще се разберем“. Две минути след това подадох сигнал до Инспекторатът на Министерството на земеделието“, разказва Харизанов. 

„Половин час по-късно заедно с Александър Михайлов от Инспекторатът на Министерството на земеделието бяхме в ГДБОП, където в Дирекцията за борба с антикорупцията подадох сигнал, че срещу мен се упражнява корупционен натиск. След това по искане на прокурор и с мое съгласие дадох разрешение моят телефон да бъде подслушван“, добави той.

„Инициирахме среща с този уреждач. Бях оборудван със специални разузнавателни средства. Бяха приготвени да го арестуват, но може би изтече информация и той не се появи на срещата“, уточни бившият шеф на „Напоителни системи“. 

„Това време съвпада с онези шест пъти „не“, които бившият вътрешен министър Цветан Цветанов написа върху едно нареждане на съда за използване на СРС и за което получи присъда на две инстанции, а в последствие беше оправдан, защото не се доказа умисъл и изгода при това негово действие. Аз исках телефонът ми да бъде подслушван, защото имаше намек за корупционен натиск. Така че не знам за какви злоупотреби той говори“, добави той.

Така Харизанов отговори на твърдението, че докато бил шеф на „Напоителни системи“ са ставали най-големите злоупотреби.

„Борисов искаше Харизанов да е част от групата на ГЕРБ в парламента. През 2017 г. аз бях човекът, който настояваше този човек да не намери място в листите, защото не може да представлява партията и да се смята, че ще развива имиджа й“, каза в петък Цветанов. 

„Действително хидромилиорационни системи не съществуват. Има хидромелиоративни, но очевидно във ВИФ това не е основна тема на обучение“, коментира Харизанов. 
 


В категории: Бургас


15
Коментара по темата
15.
Соросоид•
28.09.2020 16:52:00
0
1
Явно този Харизанов и той "имам баялды Имаааа" уеехехехеее да не диша!!! хехехе
14.
Соросид
28.09.2020 14:57:39
0
8
ХАРИЗАНОВ наряза километри тръби за напояване продаде ги за СКРАП а с парите изшмърка килограми БЕЛО с верни приятели
13.
Измет
28.09.2020 13:38:47
2
8
Гледах целия репортаж! Този човек е мн добър манипулатор, умее да завърта ситуацията така, че да е в негова полза! Има изкривени психопатични виждания и мирогледи за ситуациите, трансформира ги в оръжие за очерняване на противниците си,свръх уверен е в това което казва, и когато лъже не показва признаци за тези негови деяния.Не случайно е слуга на ГЕРБ и платена проститутка на Бойко!
Добър лъжец си Харизанов, обаче кръговрата и тебе ще застигне!
12.
Атанас Кьосев
28.09.2020 12:47:19
0
11
При положение, че никъде около Бургас и да не казвам в цялата област... Не се вижда нищо да се полива... Си имаме Началник напоителни системи... Съответно с цял антураж ибрикчии!))) Без коментар!
11.
Сенко
28.09.2020 11:48:51
0
15
Точно тоя крадец ли трябва да го слушаме?
10.
ALT
28.09.2020 11:45:36
0
21
Как от незавършил Датския колеж, се става директор на Напоителни системи, до водещ всезнаещ политолог на ГЕРБ ?
9.
PTO
28.09.2020 11:35:43
0
15
Защо не им каже имената, макар да са всеизвестни ?
Да проверят офисите във Водната палата. Почти всички са свързани с определени кръгове.
По стълбите наркомани си боцкат вените.
8.
мислещ
28.09.2020 10:26:01
2
19
Вярното псе на Борисов,впрегнат да очерня Цветанов. Не че Цв.Цв е стока,ама тоя Харизанов е такава препълнена подлога,че няма на къде повече !
7.
На Боко клакьора
28.09.2020 10:19:15
2
23
Няма такъв лизач като този Харизанов! Голям наколенладжия!
6.
Лост
28.09.2020 09:46:56
2
17
Голям майсторлък е да излъжеш и себе си. Остава и да си вярва.
5.
Риъл стар бой Джони
28.09.2020 09:46:23
3
5
говорите само глупости маняяяЯкс
4.
Хисаря
28.09.2020 09:44:08
1
12
Този е в Бедрум хостеса
3.
Това нищожество е
28.09.2020 09:38:20
7
35
Една от най-верните мъжки проститутки на борисофф.
2.
Джони се чуди кво става в тая къща
28.09.2020 09:28:48
0
6
-
1.
Крадеца вика дръжте крадеца!
28.09.2020 09:21:08
67
47
Согом мутри!Оставка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори