×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красива алея в Бургас, където харесват жените пребити и мъртви


Красива алея в Бургас, където харесват жените пребити и мъртви
Зловещи надписи и послания са се ширнали по почти цялото протежение на отсечката Бургас-Сарафово и ѝ придават особена и неповторима орнаментика
27 Септември 2020, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Сексистки и мрачни лозунги и закани посрещат и изпращат пешеходци, колоездачи и туристи по отсечката Бургас-Сарафово

Една от най-красивите алеи в и около Бургас, която отвежда всекидневно стотици пешеходци, колоездачи и туристи до някогашното село, а сега квартал, Сарафово, и обратно, се сдоби и с цяла галерия от мнения и послания, посветени на нежния пол. Те са се ширнали по почти цялото протежение на отсечката и ѝ придават особена и неповторима орнаментика. Най-наситени обаче стават в частта около Сарафово, което подсказва, че техните, пожелали да останат анонимни, автори вероятно са мъже, живеещи именно там.

Надписите са на разстояние около 100-200 метра един от друг и запознават преминаващите с различни традиционни местни, национални, балкански и ориенталски указания и схващания как най-правилно да бъде обгрижена всяка жена. От достигнали до наши дни стари подмятания, родени може би още в годините на Турското робство, а вероятно и преди това, до най-съвременни директни съвети, те придават битова премяна на иначе романтичната алея край морския бряг.

Минувачите най-напред се запознават с българската концепция за нежния пол – „Жените са свине“.

Пешеходните туристи имат няколко минути за философски анализ на прочетеното, преди да стигнат до следващото послание, което вече излиза далеч извън рамките на отделно взета страна. То представлява глобално предписание за създаването на една мирна и красива планета. Затова е и на английски: „Убийте жените, за да стане света едно по-добро място“.

От международното отново се връщаме в рамките на регионалното с „Гъската е единствената добра жена“. Понеже авторът го е изписал на земята и доста подметки са минали отгоре му, това съобщение вече се е почти изтрило. Но все още е налично и може да бъде прочетено.

„Гъската е единствената добра жена“

Не са оставени встрани и библейските сюжети. Тяхна вариация, пак на английски, може би заради търсеното универсално внушение, е заклинанието: „Ако убиеш жена, ще отидеш в Рая“.

"If you kill a woman you goto heavAn" или "Ако убиеш жена, отиваш в Рая", гласи неграмотно надписът на стената

Неизвестна ръка се е опитала да концентрира вниманието към последната дума, като го е повторила с черна боя. Отсъствията от часовете по английски обаче са си казали своето, затова грешката в надписа в черно само е загрозила оригинала. Но пък на някои места, където се говори английски, „heavan“ е сленг за „красавица с тяло, дарено от боговете“, затова грешката дори може да мине за ефект.

Точно, когато вече си покорил цялата алея, и плавно навлизаш в Сарафово, те посреща и изконната българска рецепта „Бита жена – мирна къща“. Това, че е само на български, лишава чужденците, които не владеят нашия език, от поантата на тази приятна крайморска разходка.

 


В категории: Бургас


82
Коментара по темата
82.
Стрина Пена
29.12.2020 21:28:04
0
7
До 81 антифеминист

Този пасквил, който си изходил не е твой патент. Направил си сбирщайн от чужди коментари. 80% от глупостите, които си писал, вече сък ги виждала в други медии. Поне цитирай Ганьо, стига плагиатства. Моят речник поне е автентичен. Не крада чужди думи, които преписвам като свои. Речникът ми за разлика от твоя, се състои от толкова думи, колкото ти няма да научиш през целият си живот. Нито пък ще ги чуеш някъде. Аз не минавам за интелигента, аз съм. Където трябва съм се доказала. Никъде не се самоизтъквам, а си казвам мнението по въпроса. Никой от тези "мъже" по-долу няма нито акъл, нито пукнат лев в джоба. Всичко това е породило диви комплекси у тях и затова плюят по жените. Жената е равна и винаги е била равна на мъжа, така и ще бъде. Със или без теб. И не никой няма да яде бой. А ако посегнеш ще получиш тиган в главата, ако не и по-лошо. Ти си същото мизогинистично говедо като 61 и подгласниците му. Мъжът никога не е струвал повече от жената - РАВНИ СА! Пълни отрепки сте ганьовските "мъже". Искате да ликвидирате със сила, защото нямате мозък, но имате ако комплекси. Никой не може да принуди жените на сила, да правят каквото на някого му се иска. Можеш да принудиш 2-3 кухи парчета, но не и всички жени. Нито ганьовската култура, нито каквато и да е друга ще ни накара да замълчим. Свърши се тази с жената в кухнята и машина за разплод, а ти да си вееш коня. Съвременната жена може много, но няма смисъл да се хаби за някое говедо, дето няма да го оцени. Феминистките и Истанбулската конвенция не ме интерсуват, аз отговарям за себе си. Феминизъм ще има, докато има мизогинисти. Природните закони не вървят в модерните времена, сори. А и няма как да ги приложите със сила, защото ще изгорите. Отвсякъде сте с вързани ръце ганьовците-комплексари. Имало е матриархат, прочети повече и ще видиш. Там, където го е имало хората са просперирали. Където е имало патриархат са деградирали. Факт! Твоят любим патриархат никога няма да се завърне. Въпрос на време е да бъде напълно заличен в целия свят, не се безпокой. Та толкова с изкопираните ти опорки. Не струват като теб самия. За щастие не всички мъже са безполезни комплексари като масовия български мъж. Има и много кадърни български мъже, на които казвам БРАВО! Те са възпитани, интелигенти и можещи. Тях винаги ще ги уважавам. Както и ще уважавам силните и успели българки. А ганьовците и ганките, като теб не ме интерсувате. С вас или без вас, животът продължава. Не се мъчи да ми отговаряш, няма смисъл. Ти не си фактор. Благодаря ти за "негинга", който ми приложи. Знам, че знаеш какво значи това алфа-мъжкарю ;)

Не е проработил, не се радвай, просто ти паднах на нивото, че иначе няма как да ме разбереш. Нали си неандерталец.

Между другото кефи ме, че си имам фенове, след повече от 2 месеца от последния ми коментар по темата. Благодаря ви че ме следите мили мои. Да сте ми живи и здрави. Кака ви целува - ЦУН! ;)
81.
антифеминист
27.12.2020 23:36:04
7
0
Хей Стрина Пено, и ти нямаш повече от 5 думи в речника си, а искаш да минеш за интелигентна. Няма нужда да се самоизтъкваш и да даваш акъл на мъжете, след като ти самата нямаш такъв. Прав е коментар 61, и ти го е казал директно. Днешните жени не струват, и получават от мъжете това, което заслужават. Няма такова положение, жената равна на мъжа, нищо че по конституция е равна!!! След като е равна, ще яде бой, докато и се изясни, че не струва колкото мъжа, слаба е, и никога не е струвала колкото него. Феминизмът няма да трае вечно, и жените ще платят пре-скъпо за наглостта си и гаврата с мъжкия облик, чрез злоупотреба с юридически по-големите им права. Ако мъжете не се консолидират и не ликвидират тази заразна болест с физическа сила, то тогава ще го направят други мъже, които не разбират от еманципация, женски права и политкоректност. Когато човешкиаят фактор на даден етнос клони към изчезване, тогава друг етнос заема мястото му и налага други закони. Знам, че се сещаш за какво говоря, а в ислямския свят добре знаеш колко струва жената, колкото две кози или в най-добрия случай крава, ако е от знатен род. В природната йерархия при вида хомосапиенс мъжът стои много по-високо от жената и това е природен алгоритъм благодарение на което се дължи продължението на човешкия род. Матриархат никога не е имало, и никога няма да има, а патриархата още не си е отишъл и едва ли ще си отиде. При днешните женски безобразия и произвол по скоро ще се завърне, от колкото да си отиде. Феминистките газ пикаят, че не се ратифицира истанбулската конвенция у нас. Стремежът им за налагане на гиноцентризъм не пожъна успех и ще остане само в мечтите им. Граждански закони и конституции се сменят постоянно, но природните закони са вечни!
80.
Стрина Пена
03.10.2020 01:47:16
8
14
До 79

Не ставаш, онзи поне пишеше на кирилица. Ти си и неграмотен женомразец. Да хвана ме, ама за КОТЕТО.
Хахахаха
79.
do Стрина Пена
02.10.2020 22:46:49
14
10
ot pro4etenite vi komentari po dolu nadu6vam 4e to4no tas e k urva ta mujomrazka koqto e nadraskala nadpisite po aleqta, za6toto mrazi mujete. na6arila e aleqta s cel i drugite jeni da namrazqt mujete. hvanahme te ku r vo
78.
Стрина Пена
02.10.2020 21:59:12
12
15
До 77

Дебнеш ли душко, дебнеш ли кака си? Хахах, нямаш речник, моето момче. Сега ми копираш думите. Виж колко бързо издишаш пред кака си. Всичко има кака ти, защото е умна. На хороскопи не вярвам, гледам ти ги знаеш. Винаги съм била силна и ще продължавам да бъда. Айде, искам следващия ти коментар да е още по-кратък и с още повече многоточия.

Кака те превъзхожда. А ти винаги ще си останеш комплексираното въздухарче, в нейната сянка.

Айде, напъни се още веднъж, муаххахах!
77.
до стрина пена
02.10.2020 21:16:01
14
12
Ти си пълен въздух кака....И това дето ми се хвалиш,че имаш го имаш,ама.......в хороскопа.....
Пиши си и се хвали колкото си искаш....
Все ми е тая.........Приключих.....
Съжалявам ,че пак се повтарям ,дано този път го осъзнаеш,но ти винаги си била и ще си останеш ПСП.....или ТПП....което е почти същото......Продължавай с романите....хахахаха
76.
Стрина Пена
02.10.2020 19:35:24
11
16
Долният пост (номер 75), е за моето "фенче" под номер 74.
75.
Стрина Пена
02.10.2020 19:32:23
12
16
Душицо, "мъжка". За голямо его се говори от жени към мъже. Мъж да говори на жена за его, някак не върви. Този изтъркан лаф с егото, височината и интелекта не върви. Там, където трябва интелекта ми е оценен. И покритие си имам и всичко. Да, то за теб всеки, който се аргументира пише романи. Имам дар слово. Писанията са ми в десетката, самия факт, че още се занимаваш да ми отговаряш, говори достатъчно. Инат при мен няма, инатът е при теб, защото ми отговаряш. Просто не можа да преглътнеш, че те разкрих и не ти направих евала на простотията. И сега газ пикаеш. Гордостта ми си е съвсем на ниво, защото е подплатена. От всичко дотук се разбра, че си:
- Женомразец
- Злобар
- Имаш две думи в речника
- Инатлив
- Страхливец
- Комплексиран
Изводът е, че единственият, който се крие за нещо си ти. Криеш се зад своите десет казармени изтъркани лафа, и си мислиш, че ми казваш нещо. А и мъж да използва толкова многоточия, не е така да кажем, за твой ужас - МЪЖКО.
Въздухарче си, но пред мен издишаш. Пробвай пак!
74.
до стрина пена
02.10.2020 13:55:24
17
18
Голямо его имаш кака и ако паднеш до нивото на интелекта си ще се пребиеш.....Гаранция.....
Написа цял роман, а всъщност каза едно голямо НИЩО......Писаниците ти са въздух под налягане......Никой не понася такива като теб,отворковци с голямо его....
Хубаво е да имаш его ,стига егото ти да не всичко което имаш,а при теб точно това се е получило.....Голямо его без покритие,по-горе съм ти го казал......
От инат и гордост полза няма.....
С ината се опитваш да докажеш нещо на някой ,който никога няма да те разбере ....или така му отърва,да не те ,,разбира,,
А гордостта просто е бариерата ,която ти пречи да направиш това,което искаш ,когато всичко в теб крещи ,,ДА,,
И колкото и да се пънеш тук ,ще си останеш завинаги ПСП......!!!!!
73.
DO 72
02.10.2020 13:27:35
5
13
Прав си брато......Когато си възпитан,точен и внимателен ти се качват на главата,затова е този лаф...,,Бий за да те уважават,,Като шамариш ти имат уважението....
През последните 10-а..15-ет години,дори и повече ,струва ми се,народа тотално се опростачи,(разбирай и мъже и жени) така,че няма какво да се сърдим.....
Ганьо си заслужава съдбата,щото сам се е докарал до там......

Бих те помолил,да си качиш клавиатура на български,щото на латиница трудно се чете.... в нета има.....изтегли си....Лесно е....
72.
do 61
02.10.2020 11:43:45
5
11
i az si biq jenata, zatova ve4e 20 godini sme zaedno, a teq koito ne go pravqt sa putiovci i 4ehali, te ne sa muje, a mur6a
71.
Стрина Пена
01.10.2020 20:21:34
22
18
Хахахах, мишките са излезли от дупките си да ми скачат в мое отсъствие, кеф. И скачат групово, ама не им мина номера.

До 67
Мачоко, тупаници не съм яла и няма да ям. А е нормално кухавел, като теб да търси кухи стралетки, защото няма да ти кажат дума от страх и ще може да си разиграваш коня с тях, както искаш. Да, ама не всички са кухарки и просто не вървиш, и ще хвърчиш при други мацки.

До 68
Аз надушвам твоята неграмотност. Но ти си кухо, наркоманизирано парче и няма как да има големи очаквания към теб. Най-смешното е, че както си писал на лaйняницa, така и неграмотно. Гледам, че не знаеш и азбуката, конкретно буквите "ч" и "ш". Себе си ли опита да опишеш, не разбрах. Тоест жиголо си и ходиш при баби, за да имаш пари за пико. Или си най-обикновен швестер?

До 69
Душицо, добър опит, но самата аз по-долу писах, че няма място за сръдня и от двете страни - мъже-жени. Ясно е, че ти стъпих по мозъла с това, че писах какви кухи парчета търсиш за да си разиграваш коня и сега газ пикаеш. Ами фактите са си такива, нищо не се е променило.

Първо в коментарите, никакви хора нищо не са казали против мен. Дори напротив, подкрепихме, защото бях обективна. Ти си този, който се комплексира от това, което казвам и скачаш като опарен. Но скачаш с аргументи, а с обиди. Пише се "ще", не "ща".
Аз не се правя, винаги съм била отворена и печена. Който не му изнася - прав му път. Ти, ако си спечен и комплексиран и те яд, че не можеш да се наложиш, аз няма вина. Такива, като мен ги търпят всички готини и интелигентни. Не ме търпят само простаци, като теб, но аз и не държа да ме търпят простаците, дори напротив. И сега се дръж здраво - има кой да ме търпи, разбираме се чудесно и винаги съм на негова страна, и го подкрепям. На никого не съм траяла никога, няма и да се се случи. Нито съм яла шамари, няма и да ям. А ти си продължавай да си вярваш, че си някой. Животи не тровя аз, помагам на хората - тровя простащината.
И сега общ коментар към вас тримата женомразци, както и към тези, които ви пригласят.

Освободете, този красив град Бургас от дивия си странджански, сливенски, малкотърновски селски произход. Вървете си по дивите селски паланки и търсете кухи мацки, които ще ви слушат, ще пърхат с мигли и ще ги дъните в земята. Оставете намира, момичетата в Бургас, да се съберат с добри момчета. Те поне ще ги уважават за разлика от вас.

А до медноруднишките мъжкари - Меден рудник сте изметта на Бургас. И затова никой не иска да стъпва в Бургас. На никой не му се занимава с олигофрени като вас.

Айде със здраве...
70.
Хохоо
01.10.2020 14:33:48
11
6
Да ва и умрелите пендели малко ва ебат по чорапогащи Жена плазмодии е =Бог=Началото аз ...ся идете да ви го ръгнат анално ние можем и без Вас меки гумени фалически отрепки
69.
до стрина пена
01.10.2020 12:11:14
16
15
Нема място за сръдня,душко....И хората в коментарите ти го казват....
Такива като теб,дето се правят на много отворени,никой не ги търпи и теб няма кой да те понася,затова ша ядеш шамарите през ден....ти си знаеш за кво......
И вместо да се пънеш тук,вижте ме санким колко съм печена,по-добре си трай и си живей животеца САМА,за да не тровиш живота на някой наистина добър мъж и ЧОВЕК......Това е най-добрия вариант за теб....
Остани си със здраве....
68.
do strina pena
01.10.2020 11:57:39
16
14
nadu6vam 4e pena e mujomrazka, koqto e minala prez krivatite na mnogo muje i kato sa q razbrali kakva e vseki im e bil 6uta i da sega da si izbie kompleksite tuka :DDDDD
67.
МАЦЕ
01.10.2020 07:56:56
17
18
до 66
Така кат та гледам,бая тупаници ша изядеш от мъжа ти......Щото....двама мъже у къщата немоат да се търпят дълго....хахахаха......
66.
Стрина Пена
01.10.2020 01:38:12
16
17
До 63 КАКА
Каке, достатъчно съм спокойна, ако не ти отърват думите ми, е друг въпрос. Просто каквото повикало, такова се обадило. Коментарът ми е точен отвсякъде. Първо, защото както виждаш съм писала 90% от българските мъже. Така че почти всички, не значи всички. Мисля че ти е ясно това. Второ за жените с подобно поведение съм писала в предния ми коментар по-долу. Така че и тях не съм подминала, не се коси. На практика няма за какво да се сърдя. Не съм казала,че няма стойностни мъже и жени в България, констатирам каква е масата. Ами то по същата логика, по която си тръгнал/ла и мъжете не знаят какво искат. А, да. Сетих се!
- Девствена максимум 25-годишна, със сексуален опит на пpoститутка, но да не е такава, нали
- Да е перфектната домакиня-супермодел (Victoria's secret?)
- Като е 25-годишна да има житейския опит на 50-годишна.
- Да е интелигентна, но не много, че да не засенчва мъЖО
- По възможност да си трае и много-много да не се обажда, че да не тормози мъЖО, да не го заболи глава, милият
... и много други...
Виждаш ли сега, как коментарът ти олекна, опитвайки се да ме апострофираш и да се направиш на важен/важна? Не ти се получи, защото не четеш хубаво коментарите ми и се опитваш да ги преиначаваш. Опитваш се да ми вмъкнеш думи, които не съм казала, при положение, че ясно си личи, че както съм написала за мъжете, съм казала същото и за жените, само че в предния коментар.

Добър опит!
65.
Жоро
30.09.2020 19:52:10
1
8
Бля.. Бля.. Бля...
Но кой/кое доказва, че надписите са дело на мъж.
64.
63
30.09.2020 19:15:59
14
9
коментара ми е до стрина пена
63.
КАКА
30.09.2020 19:13:55
16
15
Успокой малко топката и го дай по-кротко.......Права си в коментара си но.....донякъде.....
Вярно е,че повечето български мъже са боклуци,ама такива са и жените бе душа.......Що се сърдиш..????
И между другото,дай да не слагаме под общ знаменател всички....както мъжете,така и жените....Все още има мъже- джентълмени и стойностни жени,колкото и малко да са,но ги има,на фона на цялата мутренско-чалгаджийска сволоч която е около тях.....
Прави ми впечатление,че когато мъжа е кавалер,внимателен,добър,верен и добронамерен,грижи се за децата и семейството,той е ,,чехльо,, става обект на подигравки и бъзици и му се качват на главата....
Когато е простак.побойник,пиянде и женкар,тогава е изрод,идиот и ...прочее ...и накрая,пак няма угода......????
Да ви се чуди човек ,какво искате...????
62.
Стрина Пена
30.09.2020 18:41:36
22
18
Ето, Иво (#61) е от тези 90% от БГ "мъжете", които са комплексари до мозъка на костите си. И за които съм писала в коментара ми по-долу. Абсолютни боклуци са 90% от българските мъже, този дивак под мен го потвърждава, за съжаление. Ще се съобразявам с твоите потребности в някой друг живот. Нещо си сънувал, дали имаш и жена, нещо си се объркал май. По скоро не, щом и с любовница се изхвърли чак. Ще посегне, ама ще го лупна с тигана говедото и няма и да стане повече. После ще му мисля. Я го виж ти, значи ще го гледа някоя жена, ще му готви и върши всякаква домакинска работа, че не малка част са и в жилищата на жените си, но иначе ще й бие шамари и ще кypварства. Няма да стане. Тигана в главата и това е. Ако оцелее - куфарчето, вратата и кой откъде е. Пред никого, никога не съм, не бих и няма да склоня глава - мъж, жена, марсианец. Който не може да се държи като човек с човека до себе си и с хората около него, да хваща гората. А тези дето сте му цъкнали плюсове на този примат не ви прави чест, но вие сте същите говеда като него. Това ориенталско диво мислене е най-застъпено в Иран, Саудитска Арабия, Афганистан. Там куче да си по-добре, отколкото да си жена. Жалко, че ние тук си имаме европейски шиити и сунити.
61.
Иво
30.09.2020 16:20:50
15
25
Жената е боклук и единстженото и право е да се саобразява с потребностите на мъжа, затова аз си бия и жената и лубовницата когато имам свободно време за да си знаят, съветвам всички мъже да го правят редовно, ефекта е положителен, стават мили послушни и кротки като агнета и не мрункат, пробваите няма да съжалявате !!!
60.
Фурма
30.09.2020 12:50:54
1
2
Целия Лазур е с надписи ЦСКА1948,ама това се приема за нормално,нали...Там пак няма камери,записи
59.
БРАВО
30.09.2020 08:32:46
1
4
до 58
Точно,кратко и ясно.....
Евала за коментара пич...!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
58.
Малоумникът до възмутената 37
29.09.2020 21:59:43
0
14
Никой не е реагирал,защото този човек най-вероятно е поредния див селяндур,хванал най-обикновен миндил дето му кръшка защото от наркотици и химия не му става

Никой нормален няма да тръгне да спасява попфолк точилка и после да се занимава с wannabe гангстери дето имат буквално мозък за 1 стотинка и биха наръгали човек или убили както стана наскоро,заради една малоумна патка дето е избрала да ходи с господин голямата работа

Истината е че огромната част от хора в България са едни изтървани боклуци,стойностните хора са малко и стават все по-малко с всеки изминал ден,но и има защо
57.
Цеко Сифоня
29.09.2020 21:41:10
1
5
Трябва да се открие и да бъде приведен в инвалидизирано състояние до степен да няма никаква опасност някога да навреди на жена, дете или животно- този който пише тези надписи е психопат и е въпрос на време да има жертви на психопатията му. Затова превантивно трябва да бъде потрошен и набутан в кашон с рамери 40 х 40 см. А гебивете които драскат грозните надписи грийн файтърс нафта и черноморец акули, вземете се самоубийте недъгави драскачи лумпени идиоти!!!
56.
Стрина Пена
29.09.2020 19:53:04
2
16
Надписите показват дивото балкано-ганьовско поведение на 90% от българските мъже. Че голяма част и от Ганките са същите диви селяндурки, и това е така. Но нормално, Ганка ще търси Ганьо и обратно - няма да търси следващият Нютон, я! Нали за да се разберат трябва да са един овчи акъл. Това, което не разбирам е защо под подобен род статии или някакви житейски ситуации от този род, "мъжкарите" се оправдават с гейовете. Аз геьове, да унижават жени публично, на маса, сред хора, познати и не толкова им познати, не съм видяла. Напротив, когато съм ставала свидетел на подобни случки, все уж типични хетерота и алфи, и прочее мистични същества, унижават, обиждат и посягат на жени. Къде от комплекси, къде от липса на акъл и кой знае още от какви други липси. Че и гейовете си имат своите трески за дялане, това е така и не ги оправдавам по никакъв начин, че кой няма трески за дялане. Всички сме хора преди всичко. Но грозното е, когато използвате почти всеобщо мразена група от хора, за да прикривате мизогинията си, нараненото си его и комплксите си за малоценност. Това е всичко друго но не и "мъжкарско поведение". Че не е правилното поведение е ясно за всеки здравомислещ човек, но поне си го признайте, а не да се чудите зад кого да се прикриете. Нито ще ни заблудите в някаква солидарност, нито нищо. Само се излагате и изглеждате още по-жалко. Ако искате да сте солидарни с нас жените старайте се да го показвате, чрез отношение. А не да си мислеите, че като се назобите като добиче и изкарате някой лев, жените ще са ви в краката. А, ако някоя не ви върже да я плюете, унижавате, да я преследвате като някое психо и накрая ако сте и по-лудички да й видите сметката. Само с пари и мускули не става. Разберете го, а и те са преходни. Акъла, уменията, знанията, възпитанието, отношението са до живот.
55.
Ами
29.09.2020 18:44:15
0
6
Толкова камери там. Очевидно всичките надписи са дело на един сбърканяк, надали са много такива. Ами има си закон за езика на омразата, вижте го този кой е и по каналния ред. Пък ако му типосате и муцуната някъде на видно още по-добре.
54.
До вандала
29.09.2020 17:37:34
3
7
Какво очакваш жената да те гледа и да те хрантути, а ти да и биеш шамари? Това ли са твоите виждания за връзка? Еми като на твое място има 10 по - добри момчета които да я изслушват, разбират и да се грижат за нея няма да те погледне!! С такова отношение на пропаднал наркоман вандал обвиняващ жените че не го харесвали!? Никой не е длъжен да те харесва!!!! Попринцип човек привлича това което излъчва - жалко подобие на човек!!! Много по - лесно е да хленчиш и злобееш отколкото да си стегнеш гъза и да работиш!!!
53.
До вандала
29.09.2020 17:27:17
2
5
Абе вие какво очаквате, че жените са длъжни да ви харесват!? Като сте някакъв селяндур който неможе да плати кафето
52.
Хитър Петър
29.09.2020 12:13:38
1
1
ДО КОМЕНТАР 37....СПИРАЙ НАРКОТИЦИТЕ МОМЕНТАЛНО И БЕГОМ В ПСИХОТО ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ПИЧ.
51.
Do 15
29.09.2020 10:03:34
3
8
Tova sa dumi na matrialnata jena, tq kazva 4e otno6enieto q vpe4atlqva, no istinata e 4e imotite i parite q vpe4atlqvt samo, edinstveno sqmo nqkoi zabludeno mamino sin4e s mnogo pari moje da se vurje na tezi sladkodumni prilazki na jenite, ostanie bez pari i imoti da te vidim dali 6te q vpe4atli6 s otno6enie... glupako
50.
Мръсни траверси
29.09.2020 09:14:27
1
14
ТОВА Е МЕЧТАТА НА БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ПЕЕРАСТИ ОТ САРАФОВО- СВЯТ БЕЗ ЖЕНИ, ЧЕ НАКРАЯ ДА ИМ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И НА ТЯХ. МАМА ВИ УВРЕДЕНА БОЛНИ ОЛИГОФРЕНИ- МЯТАЙТЕ СЕ ОТ ВИСОКО И НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ СВЕТА С ФЕКАЛНОТО И БЕЗСМИСЛЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ
49.
lol
29.09.2020 09:10:30
0
14
Тва или е някой озлобен гей, или на някой са му сложили рога... :D
48.
Йорито
29.09.2020 09:10:25
2
11
И тук идва въпросът за какво се минтират видеокамерите, след като никой не гледа нито в реално време, нито на запис когато се извършват вандализъм и други по-тежки престъпления. Колко милиони се заделиха за видеокамери през 100 метра- кога ще почнат и да служат за нещо? А Общината да купи една пясъкоструйка- с нея идиотски надписи със спрей се отстраняват много ефективно.
47.
istinata
29.09.2020 09:03:07
13
7
za jalot vsi4ki jeni rodeni sled 65 godina sa k u r v i, trqbva da se vzemat nqkavi merki i da se iztrebqt ot zemqta, kude sa opravlqva6tite kude spat da izkorenqt otva zlo ot 4ove4estvoto
46.
;)
29.09.2020 08:59:16
16
8
nqma ni6to lo6o v napisanoto, vsi4ko tova si e samata istina, jenata e prosto edin parazit i otpaduk koito se polzva ednokratno, su6to kato toaletnata hartiq
45.
сталин
29.09.2020 07:54:23
7
18
из цяло сарафово има такива надписи,има някво злобно човече с малко чурче силно засеганто от жените,да му дам съвет щом така и така не харесва жени да си пуска гъзягата на пазара да му я продухат педалите
44.
И АЗ СЪМ ВЪЗМУТЕН
28.09.2020 23:42:17
1
18
ДО 37
Права сте госпожо......Ако това се случеше в чужбина (не само в Германия)тоя синкове щеше да отнесе яка глоба+затвор,но у нас с тия ориенталски нрави,това няма как да се случи.....Пък и дори да се намери достоен мъж,който да озапти разбеснелия се боклук и комплексар,то в крайна сметка,този който е помогнал на жената,ще го изкарат виновен за това,че се меси къде не му е работа,че може и да го осъдят за това.....
И хората които наблюдават безучастно какво става,донякъде са прави и не се намесват,защото никой не иска да се забърква в неприятности,от една страна....а от друга,на никой просто не му пука,което е много,много жалко,за нас като нация....
43.
До 37
28.09.2020 21:40:01
7
17
Ти хубаво си възмутена.
Ама не е ли възмутено това, че 90% от вас жените си хващате именно такива като въпросния “бияч” за мъже.
Като ви заговаря някой нормален мъж, или го отрязвате, правейки се на недостъпни или “го харесвате само като приятел”
42.
490303
28.09.2020 20:09:38
2
18
На бас че някой комплексиран педал ги е писал тия простотии
41.
кйий
28.09.2020 19:53:13
4
8
до 21юберашунгмахен
Ето ти си още един женомразец и комплексар. Ти ли си писал тези графити?
40.
ko
28.09.2020 19:48:56
4
17
до 29 Геврек
Шамарът е насилие. Не може да си психически добре и да посягаш на жени!
39.
гтбъб
28.09.2020 19:44:40
3
15
Тук е пълно с вългарни и арогантни мъже, за които на псуват е повод за гордост, а би трябвало да се срамуват от ниската си култура.
38.
Аман от пе.али
28.09.2020 19:43:13
7
10
Жената е живот. Това трябва да пишат постените
37.
възмутена
28.09.2020 19:42:26
6
19
През лятото посред бял ден по крайбрежната алея веднъж видях един едър мъж, който държеше млада жена за врата и натискаше главата ѝ надолу и ѝ крещеше посред бял ден, никой от подминаващите ги не реагира, а имаше много хора. Такова нещо ако се случи в Германия, мъжът щеше да бъде арестуван. Възмутена съм от отношението на българските мъже към жените.
36.
Психолог
28.09.2020 19:33:31
4
12
Това е писано или от педал (може и неосъзнат) или от прост чалмар .Аз залагам че е педал.
35.
Жена
28.09.2020 19:29:23
4
15
Този, който е са написал посланията щъркелите ли са го донесли? Жалко,че майка му не е абортирала!
34.
хетеросексуален
28.09.2020 13:29:04
6
15
Уважаеми мъже , нека запомним че човека не се дели на жени и мъже..вида е хомо сапиенс...Сега колко е сапиенс е друга тема...
Жената и при комунизма и в каменната ера е ценяла сигурността давана от мъжа...вярно е че през последните 30 години тази склонност доста се опорочи но....имаме едни от най красивите жени в света..не знам с какво сме го заслужили като гледам какво ходи по улиците...Жените са по умни , по търпеливи , по старателни , по дисциплинирани и работливи и най вече по малко имат мания за величие от нас мъжете...така че ценете ги и се радвайте че са около вас....Изключенията само потвърждават правилото...
33.
ЕбуБаб
28.09.2020 13:24:38
1
5
На 35, без мозък, без кола, без жена....
https://youtu.be/HhEKcN7MIfI
32.
*********
28.09.2020 12:20:40
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
жигули
28.09.2020 10:57:02
13
8
Жените,ако не са всички к---и са манипулатори 99%
30.
*********
28.09.2020 10:55:40
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Геврек
28.09.2020 10:08:14
26
19
Жените са нагли и прекаляват с държанието си. По-голямата част от тях са неблагодарни боклуци, но същото може да се каже и за мъжете. Удрял съм жени само когато те първи са ми посягали. СЪщо така шамара не е бой. Мислят си че понеже са жени е нормално да псуват и удрят без да има последствия за тях ? Аз ако отида и кажа на някой " ей олигофрен " и му ударя един шамар какво ли ще се случи после а ? Едва ли ще стои и ще ме гледа. К*р за двойните стандарти. Нали и без това искат да са равни.
28.
КАЖИ ГО ВКРАТЦЕ
28.09.2020 10:06:15
2
9
ДО 21

Каквото и да ти / ви/ говорят да знаеш/ете/,че става думи за пари....!!!!
27.
МЕСТЕН
28.09.2020 10:00:55
1
25
Това може да се заличи с графити,стенописи и доброволци художници които да изрисуват цялата стена по протежението и.....
Ще стане готино.....!!!!
26.
оффф...
28.09.2020 09:36:26
3
26
Хора, НАЙ-ГЛУПОВОТО в случая е заради идиотското чувство за хумор на ЕДИН ХЛАПАК да седнем да правим обобщаващи изводи за българите, за манталитет, за хора от Сарафово или от градската част.

ГЛУПАВО Е!

Това е ЕДНО ЛАПЕ, вероятно повлияно от някакъв груб хумор в интернет.

Мен ме ПРИТЕСНЯВА друго - никой не пише със спрей стихове, пожелания, съвети, Ботев, Вапцаров, Фотев, Дебелянов, Дубарова....

Предлагам на ВСИЧКИ ВЪЗМУТЕНИ да съберем по някой лев, да купим заедно няколко кофи боя и два валяка и да ЗАЛИЧИМ агресията!
25.
ALF
28.09.2020 09:05:47
0
20
Чужденец в България:
- Това българите били голяма математическа нация. Навсякъде по стените пише
"Х , У и някаква тяхна буква".
24.
графолог
28.09.2020 08:50:13
2
18
Всички тези "лозУнги" са написани с един и същи почерк. Прилича по стил на флагмански журналист. Крив и неграмотен.

Айде всички по един бял лист и т.н.
23.
Flor
28.09.2020 08:26:18
0
21
моля да сложите кошчета за боклуци, поне до всяка пейка (мисля, че са 3 на брой).
22.
Flor
28.09.2020 08:26:14
0
20
моля да сложите кошчета за боклуци, поне до всяка пейка (мисля, че са 3 на брой).
21.
юберашунгмахен
28.09.2020 08:23:42
20
24
Това което го нямаше толкова масово в годините на социализма е че жените не оценяваха толкова материално половия си орган, сега още от малки разбират ценноста на този орган и го оценяват спрямо пазарни закони като срещу някакви контакти с този орган те искат нещо материално в замяна, жените в днешно време разсъждават в концепцията на търговско изгодни отношения и продават всичко що може да се продаде, те са търговски представителки на онази си работа
На мъжете ще им кажа, идват трудни времена за вас, защото жените са валута,продукт, като те сами са избрали тази парадигма, трудно достъпни и трябва да се бориш за тях а те никога не са твои, до последно всички ще ви убеждават че сте неудачник и затова не можете да имате красива,умна или секси жена, това е лъжа която ще се опитат да ви втълпяват, не и се поддавайте , за всеки мъж си има желаещи жени, обаче няма да ви пуснат защото не сте конкурентен на пазара, нямате статус, класа, присъствие в обществото, слава или материални блага.
Живейте си сами за свое удоволствие, повярвайте ми нито семейството в днешно време нито децата ще ви дадат щастие, за мъжа в днешно време това е само бреме,повярвайте на човек който мина през това 2 пъти, но ако се решите защото сте екстремален човек то никога , ама никога не вземайте българка за жена ,предупредих ви и съвестта ми е чиста
А тези надписи са си ги направили самите жени за да мразят мъжете още повече, когатп имат общ враг жените са много обединени, а това са си политически цели, ето посланичката на америка идва в бургас и имаше среща само с жени, това не ви ли говори нещо, образува се феминистко ядро, но за да бъде образувано трябва да се създаде враг
20.
Фройд
28.09.2020 07:11:59
5
35
Тези надписи са на някой заклет гей, защото жените са му конкуренти за мъжкото внимание.
19.
Трол
28.09.2020 06:36:27
2
29
Някой комплерсар - есхибиционист. Там ги има. Лъскат в храстите най-редовно.
18.
дебили бургас
28.09.2020 05:59:08
7
15
А руските знамена и надписите че тук е Рассия! Че българия е рускоговоряща!
17.
ПАК СЪМ АЗ
28.09.2020 01:35:23
1
31
ДО 13
ХАХАХАХА.....Добре го каза.....малопишковци....
Ми то....някои хора се мислят за мъже,само защото не са жени......
16.
ОНЯ СЪЩИЯ
28.09.2020 01:27:48
2
29
ДО 1
Твърдо съм убеден ( като прочетох коментара ти) ,че си заченат с анален секс...
Просто няма начин,да си такъв ЗАДНИК,ако е било по стандартния начин....
15.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
28.09.2020 01:15:41
5
39
Отношението впечатлява жените пичове...ОТНОШЕНИЕТО......
Не мускулите.......
14.
*********
28.09.2020 00:32:31
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Ти да видиш
27.09.2020 23:42:07
6
40
Жените не са курви,просто някои мъже са с 10см.пишки в ерекция!;)Такъв размер не може да ощастливи нито една жена!
12.
Hristo
27.09.2020 23:10:10
7
4
Az bqh az gi napisah zashtoto sym se pribiral dosta pyti pesha do Sarafovo
11.
Меката на фолка в Бургас отваря врати, зимните куп
27.09.2020 22:59:00
2
6
Хахахахаха
10.
До 1
27.09.2020 22:39:42
3
21
Пич голям комплексар си!!!!
9.
?
27.09.2020 22:38:20
1
33
И защо не им повдигнат обвинения? Доколкото съм чувал има много камери по алеята.
А защо не снимате пясъка чо алеята, за да ве види че общината не полага никаква грижа, за да поддържа алеята. Попитайте кмета защо алеята започва вляво и след това минава вдясно, за да пада пясък върху нея. А и колите които преминават как трябва да се движат в участъка, в който алеята сече целият път, за да премине вдясно?
8.
До 2
27.09.2020 22:36:24
0
16
Много си прав...уви...никой няма да отговори или даде обяснение
7.
До 1
27.09.2020 22:03:23
4
31
Това говори зле само за теб и средата , в която се движиш. Щом имаш опит само с к....и, значи си какъв?
6.
Боби
27.09.2020 21:58:32
1
31
Някой много е озлобял от ножки.
5.
Rincewind
27.09.2020 21:55:30
6
30
Това е пряк резултат от политиката на лъжепатритоарните националисти, които убеждават малоумния си електорат, калко неоценени и незаменими екземпляри са. А всъщност са потни, вмирисани селяндури.
4.
До 1
27.09.2020 21:52:03
13
16
то и ти си курва ама никой не те пита ЖИНА
3.
Бай Дечо е автора на надписите.
27.09.2020 21:51:44
4
8
Тези надписи ако не са писани от Бай Дечо пък на!
Отдавна разправя че редовно ходи до Сарафово пеш и пътьом се отбива с приятел в скрита барака на солниците, на чукче.
2.
Община Бургас
27.09.2020 21:29:25
1
94
Това ли е видеонаблюдението за 50 бона на алеята? Или камерите са бутафорни или никой не ги следи
1.
има още
27.09.2020 21:16:38
56
37
ако се продължи напред по велоалеята ще прочетете нещо от сорта" всички жени лъжат по рождение , неин вярвай"
да кажа от моя опит чисто и просто жените са курви и тва е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници"
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори