×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да си направим пандемия – в 10 прости стъпки


Как да си направим пандемия – в 10 прости стъпки
Представете си, че имате ресурсите и влиянието да създадете изкуствено глобална пандемия. Какво ще ви е необходимо?
19 Септември 2020, Събота, 21:46 ч.
Автор: Флагман.БГ

Първо намерете неясни критерии за това какви точно са симптомите от новото заболяване, които хората да търсят в себе си

Представете си, че имате ресурсите и влиянието да създадете изкуствено глобална пандемия. Какво ще ви е необходимо? Как трябва да започнете? И най-важното – как създалата се ситуация да работи за вас, за да ви доведе огромен приход?

Нилс Нилсен от Off-Guardian.org дава отговорите в лесен за изпълнение 10-стъпков план. Вижте го:

1. Намерете неясни критерии за това какви точно са симптомите от новото заболяване, които хората да търсят в себе си. Всичко субективно, което много хора могат да „идентифицират“ в себе си, е идеално за целта. Да вземем проблемите с паметта или объркването и някои от по-обичайните симптоми на коронавируса – температура, суха кашлица, умора. Колкото по-субективно – толкова по-добре. Добра идея е да вземем нещо, което е много често срещано при възрастни хора, за да можем да използваме смъртта от старост като доказателство за смъртността на новия вирус.

2. После ви трябва нещо биологично, което да тествате. Всяка последователност от РНК може да послужи, но трябва да не присъства в цялата популация от хора. Ако последното не се спази, някой много бързо ще започне да твърди, че е достигнат стадния имунитет. Всъщност най-правилното, което може да направите, е да използвате РНК последователност, която изобщо не се среща в човешкото тяло, но е често срещана като замърсител в лабораториите, където ще се извършват тестовете – например прах или вода.

Това е напълно достатъчно PCR тестът да отчете фалшив позитивен резултат. Повечето такива тестове имат 3 до 5% фалшиви позитивни, което ще е достатъчно да се стигне до страх в населението. (Според редица проучвания в последните месеци, този процент всъщност надвишава 50%, а според някои експерти, хулени като почитатели на „теориите на конспирации“ – той достига дори до 80%). А когато става въпрос за коронавируса, този процент е напълно неясен, тъй като няма сзлатен стандарт, към който да сверяваме данните. 

3. И вече сме почти готови. Сега трябва само да обявим, че сме открили нов клъстер от симптоми, които са свързани с въпросната последователност на РНК. Започва със загуба на памет, объркване. Или иначе казано – става въпрос за неврален токсин – вирус, който води до смърт по всики възможни начини, по които възрастните хора умират – сърдечни удари, инсулти, пневмония, бъбречна недостатъчност, сепсис, отказване на органи, дехидратация. 

Без значение е дали пациентът е бил близко до смъртта още преди диагнозата. Винаги можете да твърдите, че без новия вирус той е нямало да умре. И кой може да контрира такъв аргумент?

4. По някакво „чудо“ вие вече сте открили точния вирус, отговорен за новото заболяване, въпреки че във всеки кубичен сантиметър въздух циркулират милиони други. „Чудо“ е, че вече имате и готови PCR тестове, с които да... тествате популацията. Това ви прави, в очите на масите, много компентенти. Разбира се, преди всичко да започне, сте купили акции в най-големите лаборатории за тестване. 

Купили сте такива и в най-големите производители на ваксини, тъй като това ще е най-големият ви източник на приходи в близкото бъдеще. Поне няколко години напред, тъй като ще е много трудно да се натрупат антитела в организма на хората срещу нещо, което на практика не съществува. 

5. Сега остава само да разпространте новината, че нова смъртоносна пандемия се разпростира по целия свят и всяка страна има отговорности – трябва да тества, тества и тества. На този етап разчитате на доказаните 5% хипохондрици в населението, които още при първа възможност ще направят крачка напред и ще се тестват.

6. Следва хората да започнат да пращат възрастните си и объркани близки за тестване. С 5% (или 50%) фалшиви позитивни много бързо голяма част от леглата в болниците се запълват. 

И можете да разчитаме на това докторите да лекуват заболяването много агресивно. Повечето от настанените в болницата ще са и преди настаняването им на коктейл от лекарства, добавянето на още няколко пък със сигурност ще побудне от ръба между живота и смъртта голяма част от тях. 

Много от тях ще имат пневмонии от сезонния грип, затова ги слагате на вентилатори – за продължително лечение. И когато починат – казвате, че не е от сезонния грип, защото той е трябвало да е отминал отдавна.

7. Числата на новозаразените се очаква да растат прогресивно в началото на пандемията. Графиката обаче ще се изравни с течение на времето, тъй като тестващите лаборанти и лаборатории ще достигнат до лимита си. След продължително тестване, повечето специалисти се умарят, започват да се разсейват и т.н. С това – лабораториите ще става все по-мръсни и по-мръсни (Виж точка 2). А с това – броят на фалшивите позитивни също ще се увеличи. 

В един момент хипохондриците, които се тестват по собствено желание, ще свършат. А много от останалите ще разберат, че ако се тестват и излязат позитивни, ще бъдат настанени с други, този път наистина болни хора. И кривата на новозаболелите ще започне постепенно да пада.

8. Сега ако сте достатъчно умен, а вие сте, ще направите така, че още в началото на пандемията ще наемете първия срещнат програмист да ви направи една изключително лоша прогноза с математически модел – че милиони ще умрат (всъщност около 70 млн. души умират всяка година така или иначе, тъй че това  няма да е кой знае колко трудно), ако не затворим страните и не въведем мерки.

Това трябва да се случи точно преди да се изравни кривата, за да могат всички да видят резултатите от мерките – кривата се изглажда.

9. Само за забавление, да видим колко странно ще се държат наивните хора, можем да измислим различни стратегии за предпазване. Социалната дистанция изглежда изключително интересно в хипермаркетите, а „оригиналните“ методи за поздрав – с лакът, с коляно, с обувка – са незабравима гледка. В същото време пари можем да правим от маски, ръкавици и дезинфектанти.

10. Хубаво е, че винаги можете да разчитате на „няколко вълни“ от вируса, тъй като обикновената настинка и сезонните грипове така или иначе убиват стотици хиляди на годишна база. Между 3 и 10% (или 50%) от тях пък са фалшиво позитивни на тестовете ви. Имате фантастична възможност за трупане на капитал – скъпи тестове, скъпи лекарства, скъпи ваксини – за 7 млрд. човека всяка година. 

Но за да е пълна картината и за да проработи планът – трябва да подсигурим, че няма евтино и лесно за набавяне лекарство против новата болест. Ако все пак такова има, винаги можем да платим на няколко доктори да си измислят няколко числа и да публикуват материал, че, например, хидроксихлорокинът не само не работи, но е и опасен.

Всички прилики с реални събития, лица и институции е напълно случайна. Незадължително Флагман.БГ се обвързва с написаното в този текст. Автор на чисто хипотетичния списък е Нилс Нилсен.

Превод: Флагман.БГ
 


В категории: COVID-19


38
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
Abraham lincoln
19.09.2020 22:19:18
1
6
Ех племе овче закъсняло не разбрахте ли че пунта мара цял свят омая и не ми излизайте с трвърдението че в западните държави незнам си какво , там в университетите си учат математика за 5ти клас така че правете си изводите , който разбира от глупости не се панира ...
37.
До 36
19.09.2020 13:15:58
3
6
А ти колко аутопсии си правила, Лили?!!
36.
Лили
19.09.2020 10:31:16
12
8
Мантрата за аутопсиите ,че са забранени е пълна тъпотия не се препоръчват защото няма условия в които те да се извършват безопасно ако някой е влизал някога в морга в България ще разбере за какво става въпрос с това ниво на оборудване ще си отидат и малкото патоанатоми в България . Вероятността от зараза при аутопсия е голяма и трудно може да се контролира . Но мангъровците са безсмъртни тях нищо не ги лови . Господ да пази България от глупаците .
35.
onrksk
19.09.2020 09:15:58
1
3
“ Незадължително Флагман.БГ се обвързва с написаното в този текст. “

ъм, ко?
34.
Трол
19.09.2020 08:22:25
3
6
Научна фантастика за добро утро. Нямаме новини,а?
33.
Сменете хапчетата, депресирани мишленца
19.09.2020 07:58:28
1
5
Ако приемем, че тази статия е теория на конспирациите то пасти да яде пред следното : нидялка от пиГ дава интервю пред..... тв скот в което казва, как задкулисието начело с президента, осъдили плюнката марешки на 4 години затвор... :-)))))))))))))))
32.
До 31
19.09.2020 01:33:59
0
5
Просто съкратих малко статията, съжалявам, но беше доста дълга. Патоложката обобщава че в България са извършени 10 аутопсии, а четирите аутопсии са направени в Пирогов, където работи тя - това се споменава в началото на статията. От там идва разминаването.
31.
До "до обективния"
19.09.2020 01:15:26
4
7
Досега правените у нас аутопсии на пациенти с COVID-19 са общо около 10. Независимо от пол, възраст и държавата, измененията в белите дробове при починалите с коронавирус са еднакви, казва патологът. „И при четиримата е имало дифузни увреждания на белите дробове. ТОВА СЕРИОЗНО ЛИ Е, ЦЕЛИ 10 ОТКОЙТО 4....... Но комент!!!
30.
До 28
19.09.2020 01:11:55
5
12
"Основният извод на патолозите от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания е, че коронавирусът не е смъртоносен. Няма починал от коронавирус! За да кажем, че човек е починал от коронавирус трябва да установим възпалителна реакция довела до смъртта без да има други несъвместими с живота заболявания. Такива случаи няма.

Няма специфични патоморфологични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавуирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. Нямаме моноклонално антитяло, с което да маркираме и да различим картината от тази на други вирусни инфекции. За разлика от грипа кронавирусът не води до смърт. През януари починаха млади хора от грип.
Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото такава няма. У нас са направени само три аутопсии, защото СЗО даде инструкция да не се правят. В това няма логика. Когато имаме нова картина, причинена от нов вирус логиката е да се правят аутопсии на всички за да се събере максимална информация за новата болест. Това поведение на СЗО може да се определи като престъпно.
Кризата насочи целия ресурс на здравната система в посока коронавируса и от това страдат болните с всички други заболявания, особено тези с онкологични заболявания. Работата ни върху биопсични материали, цитонамазки и др. е намаляла 10 пъти. Пациентите са уплашени и не търсят медицинска помощ, много случаи остават недиагнстицирани. Това означава, че ако е имало карцином in situ (в начален стадий) след два месеца той вече може да е станал инвазивен и да премине в следващ стадий. Това ще създаде повече проблеми на здравната система отколкото коронавируса." Д-р Стоян Алексов-Председател на Българската асоциация по патология.
29.
Паранорман
19.09.2020 01:03:41
4
8
То и потъването на "Титаник" е описано в книга години преди трагедията с потресаващи съвпадения в събитията.
Даже корабът в книгата се е казвал "Титан".
И това ли е било конспирация?
28.
До Обективния
19.09.2020 00:57:55
6
5
Прочети това:
"Аутопсии на починали с коронавирус в световен мащаб не се правят често. Причините са различни – от опасността за самите лекари до отказ на роднините на починалите.
„Изследваните починали са много малко и в световен мащаб, с оглед да се запази персоналът. Защото не знаехме колко време след смъртта този вирус може да се задържи. Освен това, изискванията да се работят аутопсии са много високи”, разказа Каменова.Kогато се стига до аутопсия на пациент с коронавирус, лекарите я извършват силно защитени. „Обикновено се работи с шлемове, двойни ръкавици, очилa", разказва патологът.
Мерките за безопасност за задължителни, защото вирусът продължава да живее дори в тялото на починал човек.„От изследване на германци става ясно, че до 8 дни след смъртта вирусът продължава да съществува в тънките черва", каза Каменова.
Досега правените у нас аутопсии на пациенти с COVID-19 са общо около 10. Независимо от пол, възраст и държавата, измененията в белите дробове при починалите с коронавирус са еднакви, казва патологът. „И при четиримата е имало дифузни увреждания на белите дробове. Това значи, че страните на всички алвеоли са увредени. Там се е загнездил вирусът и това е довело до тежка патология. В алвеолите, вместо да има само въздух, има много клетки и оток”, поясни патологът.
Всъщност алвеолите в белите дробове са изключително важни за дишането. Те участват и при вдишване, и при издишане. При някой пациенти вирусът минава много по-леко. Не е задължително щетите по белите дробове да са толкова много, казва патологът.
„Има значение и количеството на вируса. Затова един от основните съвети е да сме на разстояние, да носим маски. При говорене, ако съм носител, ще отделя от 5 до 1000 вируса, а ако се смея, кашлям, кихам, те стават хиляди”, поясни Каменова.
Стигне ли се до усложнения, лечението може да се окаже трудно, а последствията - трайни. „Част от оздравелите болни, които са преживели тежък респираторен дистрес синдром, ще останат с изменения в белите дробове”, заключва специалистът."
27.
ОБЕКТИВЕН
19.09.2020 00:37:08
26
7
П.С И ЗАЩО Е ЗАБРАНЕНА АУТОПСИЯ, НАЛИ САМО ТЯ ПОКАЗВА ОТ КАКВО Е ПОЧИНАЛО ДАДЕНО ЛИЦЕ. В НЯКОЙ ОТ КАБИНЕТИТЕ ПО ПАТОАНАТОМИЯ ИМА НАДПИС "ТУК МЪРТВИТЕ УЧАТ ЖИВИТЕ" !!!
26.
Бай Дечо до 23
19.09.2020 00:30:44
23
9
Колега, не хвърляй камък в селска тоалетна, ще те изпръска!!! Обясняваш нещо за нормален човек на комплексирано полуидиотче, няма как да те разбере! Жив и здрав!!
25.
ОБЕКТИВЕН
19.09.2020 00:20:26
26
12
СЦЕНАРИЯ ЗА ТОЗИ ЦЕЛИЯ ЦИРК, Е НАПИСАН ОЩЕ ПРЕЗ 20011 г,, ФИЛМА "ЗАРАЗЯВАНЕ", ГЛЕДАЙТЕ ГО, ОВЦЕ!!! ЩЕШЕ ДА СЕ МРЕ ЯКО, ЧУВАЛИ ЗА ТРУПОВЕ ЛИПСВАХА, ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ МОРГИ, ЗАЛА АРМЕЕЦ ПОЛЕВА БОЛНИЦА , И Т.Н И Т.Н ПФУ.ДЕБИЛИ. ЕДНО Е ДА ВИЖДАШ ДРУГО ДА ГЛЕДАШ, СЛАГАЙТЕ СИ ПРОТИВОГАЗИТЕ И ТРЕПЕРЕТЕ СТАДО!!!
24.
До Бай Дечо (джендъра)
19.09.2020 00:09:04
7
14
Как е Дечка?
Смазаха ли ти гарнитурата?
Нещо ми се струваш нервен днес. От утре да кажеш на циганетата от солниците, да те плющят по два пъти. На отиване за Сарафово и на връщане за Бургас. Тва червено барабанче трябва да се думка по често. Айде лека че утре ще изпуснеш СЕАНСА
23.
До 22
19.09.2020 00:01:52
9
10
Ей как се разправи с диванната ни армия. Разпиля ни с акъл, интелект и прозрения. Естественно никакви факти. Човекът, който пише 6 мнение ме съветва да пиша само едно ! Много справедливо ! Всеки който не е на твоето ( масово) мнение веднага го нападаш лично. Определяш напълно непознати за теб хора, като хомосексуалисти, социални маргинали и неспособни да завъдят семейство и деца. Това ти отношение единствено и само говори за теб самият. Бъди здрав ! И дано Бог те дари с разум !
22.
глупак
18.09.2020 23:49:15
8
5
За кои деца не си се страхувал? Вижда се още веднъж,че нямаш деца! За чужди деца не коментирай!
Да ти доверя само ,че на ВСЕКИ му пука за детето му-било за корона било за каквото и да е лошо нещо!
...Доколкото съветите ти-ти така ли правиш?? Сипваш си една(навярно повече) ракии и си търсиш момиченце,но няма кое да ти върже,щото си прост,гладен и беден и в крайна сметка се случва с момченце-циганче. Ами -не ,благодаря! Предлагам ти да се въздържаш от съвети, може да си напишеш мнението като нормален човек веднъж! Не се потретвай,не се напъвай да обясняваш и налагаш по сто пъти ТВОЕТО виждане и то от разл имена! Явно наистина не панимаеш...
21.
до 1
18.09.2020 23:36:10
4
14
Защо ли ? Само един пример : Благодарение на тази пандемия ЕС за пръв път в своята история ЩЕ ТЕГЛИ ЗАЕМ ! И ТО ЗА 1 ТРИЛИОН ЕВРО ! Ако си банкер как ли ще се чувстваш от това, че всякакви Правителствата те чакат на вратата с изути гащи ? А за населението да не говорим. Направиха ни оФсе ! Беее, страаАах мееЕе !
20.
Бай Дечо 18
18.09.2020 23:32:43
14
7
Намери си едно момиченце, мойто момче!!! И момченце става, ако си по-нежен!! Иначе тотално ще издухаш гарнитура.
19.
До 16
18.09.2020 23:29:57
4
12
АВЕ Умнико, ний обречените на смърт бай ти Ганьовци те поздравяваме ! Сипи си една ракийка бре ! И НЕ, няма да се страхуваме за децата си, които цяло лято си играеха и на никой не му пукаше имат или нямат положителен тест. Сега нещо извънредно важно за всички новинарски тв блокове. И ДА, ИМА ваксина. И Мексико и Бразилия я поръчаха. На останалият т. нар. "Свободен Свят" не ни разрешават. И много добре панимаю що за дебил си ! Черно бял дебил. В какъвто свят са те спуснали да живееш.
18.
Казвам се дечо
18.09.2020 23:23:10
3
21
Много съм прост и упорит! Нищо нямам-нито работа,нито пари,нито пенсия(щото цял живот спах и лежах) ...даже и жена нямам,камо ли деца! Спа в един коптор.
Но си имам любимо занимание(освен да ми го слагат циганите край Солниците,по пътя за Сарафово) и то е да ползвам безпл интернет(който много мразя !?) и да пиша простотии във Флагман ...ама съм хитър-пиша от 10разл имена - така си качвам нивото...друго си е някой да ти потвърди мнението,било то и аз самия!
Имам си и болка-много ме е яд на вс млади,потретвам се понякога,но немога да им обясня истината...Но най-важното е,че съм упорит..освен прост де
Да го помните бай ви дечо глупака ееей ! Рядко се намира червена,проста пе.алска мастия като мен!
17.
юберашунгмахен
18.09.2020 23:09:52
4
11
Приятели , топчето на което хвърчим в космоса започва да става тясно, така че тренда на новия век ще е намаляване на населението във всички държави , мислете за тази преспектива а всичко друго са механизми които да доведат до намаляване , еднополова любов, чайлдфри, еманципация, заплаха за родителите да им отнемат детето.
Простете за откровенноста но сами вижте фактите , замърсяването на планетата е факт, кой замърсява най много - хората , следователно тези които имат парите и възможностите ще освободят място за себе си и своите поколения , а те искат планетата да е чиста за тях за вбъдеще.
Представете си ако се намирате в една стая с още някой който диша вашия въздух и замърсява тази стая с което трови и вас , но вие имате възможностите ,финансови или други да направите така че този някой да изчезне и за вас да има повече въздух и чистота, няма ли да се възползвате..
16.
глупава червена рая
18.09.2020 23:09:41
7
7
Все много ви лъжат, мамят и постоянно има коспирация-и затова сте бедни,гладни и голи като църковни мишки,нали?
До глупака 7/8 -стотиците хиляди не са годишно! Още не е минала година ! И според теб,малоумнико трябва да са повече жертвите от 70млн годишно,за да ти уври простата глава ли? хахаа
Следващия глупак-9 : Това,че е написано някъде в интернет,не означава,че е факт! Панимаеш? Аре дай линк да ги видим и ние "фактите"! Уж имало ваксина и ЕС купил един млрд пък мълчали и не я подлагали на проверка!? Сега последно има ли ваксина или има "ваксина" ,която не проверена за качества?
15.
Бай Дечо
18.09.2020 23:06:47
22
6
Има си хас неграмотното дебилче да не дойде да се изака и тук!!!
14.
Обява
18.09.2020 23:05:04
3
4
Махам чипове на тънко хапвам всякакви модели .И до дамите това дългото кожено дето ви го пъхат по дупките не е чип а просто един Кур .
13.
???
18.09.2020 23:04:38
5
8
Флагман, вие сериозно ли, толкова низко, ееее , копате дъното.
12.
До Чипираните
18.09.2020 23:03:28
1
6
Най-доброто предстои ще има ред сълзи ред суполи ред тр............
11.
От тайното общество
18.09.2020 23:00:54
15
11
Дано ви сложат чипове на всичко глупаци и като пуснат 5G мрежата да се изпарите от тая планета ,че аман от Ганьовци, поне да останат разумните и всичко да се нареди . Това го е писал най-големия мозък на тая планета . И въпросче към мангъровците защо не влезите доброволно в отделение с болни и да снимате лайф да видим колко е безопасен да се прегръщате и целувате пред камера или много сме отворени и тайно се надяваме , че на нас няма да ни се случи чичо ковид да ни дойде на гости . И докато чакате да ви сложат чипове вземете се гръмнете да ускорим процеса , че съм си купил акции в компания която произвежда патрони .
10.
боклука дечо
18.09.2020 22:54:05
14
29
И от това ли разбираш,червена,некадърна мастийо!? Във всяка държава имало...а умрелите в цял свят достигащи почти милион ? В Италия лъжеха ли,когато умряха няколко хиляди за няколко дни,Испания? За извън Европа да не говорим..
Айде кажи по едно име поне в 2 държави-на сериозните специалисти? Не се напъвай да повтаряш да не се оакаш накрая!
Ебаси и гнусния трол!Под всяка статия малоумното мнение на един и същи глупак! Да не говорим,че повечето постове са твои-под разл имена! Крайно време е да вземеш бан!
Интернет (срещу който ти плю )за съжаление даде трибуна и възможност на всякакви отрепки,пиянки,психично болни да си изливат простотията свободно...
9.
КороноТъпак
18.09.2020 22:45:48
11
16
И колко удобно се забравя, ЧЕ ВАКСИНА ИМА !!! Наречена е "Спутник 5" и е на цена 10 $. Удобно се мълчи за нея вместо да бъде подложена на проверка за качествата и да се пусне на пазара. Но НЕ ! Ние чакам "Астра Зенека". И дори ЕС вече е поръчал 1 млрд. ваксини от несъществуващата такава !?! И после, българите вярвали в конспиративни теории. Просто ФАКТИ !
8.
Flagman
18.09.2020 22:44:48
7
11
Браво флагман!
Не е за вярване че си отваряте очите!
Остава да го направите и спрямо тиквата и ще гарантирате удвояване на читателите си, а в последствие и рекламите!
До коментар 4.:
Очевидно за тапета, писал глупости, стотици хиляди са много повече от 70 млн, които умират така или иначе годишно... Ама нека си вярва гайдата и да не сваля маската!!! :)))))
7.
Flagman
18.09.2020 22:44:42
10
12
Браво флагман!
Не е за вярване че си отваряте очите!
Остава да го направите и спрямо тиквата и ще гарантирате удвояване на читателите си, а в последствие и рекламите!
До коментар 4.:
Очевидно за тапета, писал глупости, стотици хиляди са много повече от 70 млн, които умират така или иначе годишно... Ама нека си вярва гайдата и да не сваля маската!!! :)))))
6.
Бай Дечо
18.09.2020 22:34:58
33
24
До всички философи под мен!!! Във всяка държава, ПОВТАРЯМ всяка, има поне по 5-6 сериозни специалисти в областа( вирусолози, имунолози, микробиолози), които от месеци повтарят едно и също!!! А именно, че "новият страшен" вирус е всъщност не толкова страшен и не толкова нов!!! И открито се противопоставят на ИДИОТСКИТЕ, в повечето случаи, мерки!! За трети пък ще ПОВТОРЯ, поне 5-6 сериозни имена в медицината във всяка държава!! Защо бе, аджеба?? Защо тези хора си залагат имената и професионалната компетентност??? Защо досега не чухме един да оспори мерките срещу грип А и Б??? Не знам и не мога да твърдя, че цялата тази психоза е на 100% режисирана, но мога със сигурност да кажа, че работата НЕ Е НАПЪЛНО ЧИСТА и рано или късно това ще блесне като гол задник на месечина!!!
5.
12 steps
18.09.2020 22:27:04
0
6
пропуснали сте 2 стъпки , дали умишлено ..
4.
...
18.09.2020 22:13:14
8
12
Хората винаги са вярвали в невъзможни истории.За периода от преди примерно 200г назад та до каменната ера хората са вярвали в богове-животни,че някой държал небето,слънцето ходело по земята и въобще цялата палитра от митологии,приказки и тем подобни.
В днешно време да вярваш,че тайно правителство в сянка манипулира цял свят с история за измислен вирус при положение,че измряха стотици хиляди е признак на всеобща простотия и знак,че хората са още векове назад в мисленето си.
А доколкото мита ,че хората са най-висшото животно - може и да е било истина някога,но в днешно време човека е най-простия бацил в природата!
3.
по-голяма тъпотия
18.09.2020 21:59:38
26
19
Не бях чел скоро! Статия пълна с лъжи,манипулации и внушения! Трябва ви "само " това,трябва ви" само" онова..и за капак осмиване на държанието на хората ползващи предпазни мерки.
Що такива статии не ги публикуват в най-засегнатите държави,където хората умираха като мухи няколко месеца?
Сега Ганьовците и Ганките ще наберат сила и увереност...Обикновено най-простите хора вярват не във факти,а в някакви теории.Все тях ги лъжат,мамят и манипулират.
2.
До 1
18.09.2020 21:56:48
14
20
Тази ихра не се играе от една държава или правителство. Все пак е от правителство, но световно и в сянка! И икономиката на тея в сянката се оправя, а не се срива. До сега държаха 80% от световния капитал. Сега процента ще стане 99. Какво като обикновенния човек ще умре от глад. И без това земята е пренаселена. А последния пирон, ще е микрочипа вкаран в хората с новата неизмислена ваксина!
1.
!
18.09.2020 21:49:11
9
16
Ето това е опасното на думите. Че с тях може да кажеш и много истини и много добре измислени лъжи. И хората да се чудят, кой крив, кой прав!
Все пак липсват някои обяснения - като например, защо ти е да сринеш собствената си икономика или как ще успееш да убедиш стотици държави да участват в твоята игра.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори