Направете си авокадо с пълнеж, много нестандартна, но вкусна храна
С риба тон и царевица
Продукти:
2 бр авокадо
200 г сладка царевица от консерва
8 чери домата, нарязани на четвъртини
Листа от маруля
1 консерва риба тон, отцедена
2 супени лъжици зехтин
Сокът от 1 лимон
1 щипка пресен кориандър или магданоз
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарежете авокадото на половини по дължина. Издълбайте сърцевината и я нарежете на ситно. В купа смесете сърцевината на авокадото с царевицата (отцедена) и накъсаните листа от маруля. Добавете доматчетата. Прибавете и отцедената риба тон. В друга купа смесете зехтина, лимоновия сок и подправките. Разбъркайте. Овкусете пълнежа с винегрета и разбъркайте добре. Напълнете авокадото с пълнежа. Охладете за 30 минути в хладилник преди сервиране, пише az-jenata.bg
Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара
Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли
ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия
Празниците насаме: как да превърнем самотата в грижа за себе си
2026: Годината, в която Близнаци, Везни и Водолей спират да отлагат съдбата си
Предсрочните избори (не)избежни – 22 март или 5 април са най-вероятните дати
2025: Рекордна година за златото - поскъпване, търсене и интерес от българските инвеститори
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Игнажден чука на вратата: Вярвания, ритуали и как да посрещнем късмета
