×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефка на дюнери и пици плаши с яки гардове, ако си поискаш заплатата


Шефка на дюнери и пици плаши с яки гардове, ако си поискаш заплатата
Христина Попова натиска паник бутона и на мига дотърчават мускулести охранители, за да разгонят претендиращите
04 Септември 2020, Петък, 11:40 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки и видео: Катя КАСАБОВА

Вижте заснетия видеоматериал материал и си правете изводи как се постъпва на този обект с подчинените на управителката

Възможно ли е собственичката на заведението за бързо хранене „Пица Дюнер Стоп” на площад „Тройката” Христина Попова да злоупотребява перманентно с назначените от нея работници и служители? Привидно, по написаното в трудовия договор, нещата изглеждат изрядни, но за около година-две от този обект си тръгват непрекъснато хора, след като са поработили не повече от 3 месеца. Затова Флагман.бг разполага и със свидетели.

В редакцията днес дойде бившата вече касиерка на обекта Христина Гаджева, която заяви, че е работела за Попова до 31 август.

„Трудовият ми договор бе подписан на 10 май – с длъжността, която ви показвам, касиерка. Уговорката ни беше да работя по 10 часа на ден, 6 дни в седмицата – аз продавах пици и дюнери, реално, това беше работата ми. Винаги на 30-о или на 31-во число от месеца тя ми даваше заплатата, поне по-голямата част от нея – като аванс. Работех за 800 лв. На 30-и август Попова заяви, че няма да ми даде заплата, трябвало да чакам. Разбрах, че така е постъпила и с друг колега – 20-годишния Радослав З. Момчето си бе тръгнало, след като работило няколко месеца и изведнъж, какъвто е и случаят с мен, тя решила, че нищо не му дължи. Бях предупреждавана да не започвам при тази работодателка, защото е непочтена и непрекъснато има текучество на кадри, но не вярвах, че може да има толкова мерзост в тази жена. Касата ми винаги е излизала точно в края на смяната. Нямала съм пререкания с нея. Това просто е нейна практика. Призовавам всички, които са били измамени и са работели даром като мен, да подадат жалба в НАП, както днес ще направя аз, защото веднага ще лъсне двойното й счетоводство”, каза Гаджева. Тя дойде в редакцията заедно с лелята на Радослав.

Христина Гаджева дойде в редакцията на Флагман.бг,
за да разобличи, по думите й, дългогодишната практика на работодателката й

Лелята на Радослав се оплака, че майка му заминала за чужбина и момчето трябвало само да изкарва прехраната си, това било първото му работно място, сблъскал се с действителността в България.

Репортер на Флагман.бг отиде с двете жени в обекта, намиращ се на бул. „Княз Борис I” №4. Заварихме Попова в офиса й в дъното на заведението, две млади момчета приготвяха дюнери и пици за клиентелата. Вместо да проведе нормален разговор с репортера ни, Попова натисна паник бутона и извика охрана, сякаш бяхме пристигнали с цел грабеж и покушение.

В това време от зъболекарската лаборатория в съседство излезе униформена служителка и изпълнявайки гражданския си дълг заяви, че дълго време наблюдава текучеството тук, убедена, че има нередности именно от естеството, за което Флагман.бг говори. Шефката Попова каза, че щяла да издължи заплатата на бившата си касиерка в края на септември, както пишело по трудовия й договор.

„Това е лъжа, с всички преди мен е постъпвала така, не е спазвала уговорката и те сами са си тръгвали, след като са работели даром още един месец. Крайно време беше някой да я разобличи, ще видите какво ще стане след малко, тя вече е натиснала паникбутона”, каза Гаджева.

Формално погледнато, работодателката има право.

Флагман.бг призовава Инспекцията по труда, БАБХ и НАП да влязат незабавно и да извършат съответните проверки. В това време сме готови да публикуваме оплаквания и на други бивши работници на обекта, които смятат, че са били ощетени.

Със сигурност и този път Попова бе решила, че може да се разправи с поредния недоволен от нея и на 3-ата минута пред обекта изскочиха двамата униформени яки мъже, които в бързината да обслужат професионално контрагента си, зарязаха отворен и с включен двигател служебния си автомобил върху тротоара на улицата. След като разбраха, че пред себе си имат журналист, а не работник, който не знае как да отстоява правата си чрез многобройните институции, създадени с тази цел, яките мъже се оттеглиха.

Това е Христина Попова от „Инвижън 2017” ЕООД,
която се води работодател на прогонената по документи касиерка,
продаваща на практика дюнери и пици по 10 часа на ден
Охранителите от VTI пристигат за 3 минути, ако някой дръзне да си поиска обещаното,
а недадено след 3-ия месец възнаграждение.

 


В категории: Бургас


87
Коментара по темата
87.
до 67
06.09.2020 21:57:16
0
2
За "Артстрой" сте прав. Моя позната пострада от тези тарикати! Абсолютни мошеници!
86.
Млякото
06.09.2020 20:31:07
2
2
Тва Огито Паляка ли е бахти смешния таратор.
85.
Ами другите
05.09.2020 20:35:19
2
10
Ей флагман направете едно интервю и на работещите за певицата Вероника на гофретите и сега новия й ресторант на Булаир. По колко часа работят хората? На гофретите ШЕСТ ДНИ по ДВанайсет часа за 800лв.
84.
До Ваня
05.09.2020 18:52:11
0
1
Обаче, в някои държавни структури като си нает на трудов договор и в почивните дни без да имат графици за работа те притесняват и реално ни на децата си, ни на родителите си може да обърнеш необходимото внимание в почивните дни и другите почивки.
Държат по един телефон, казват му "оня" телефон и само безумни заповеди по тоя телефон- до великото им пенсиониране ще да е!
83.
До Ваня
05.09.2020 18:45:37
1
2
Що Бойко търсете? Бойко "гледа" от друга камбанария.
Нямала съм случай да не сключа трудов договор, освен като ида да помогна на домашните ми! Само за това не са се хванали- че сме помогнали в домакинството на родителите ни и не са ни сключили договори или че съм засяла три реда домати, четири реда пипер и не съм се регистрирала като земеделски стопанин.
82.
Ваня
05.09.2020 18:25:55
6
6
Това е масова практика. На някой места заведения и магазини, не ти пускат трудов договор. Знаят че си отчаян и нямаш пари и започваш където можеш. Нищо че имаш висше пак мизерстваш и се молеш да ти платят някаква заплата накрая на месеца. Къде е Бойко, който уж ще направи България Велика!!!!!!!! Не му пука нали си краде по няколко милиона всеки месец. Нек му е зле. Най простата нация в света-България.
81.
До 77
05.09.2020 18:17:57
2
0
За сроковете и работата имам впредвид следното: Когато има да се свърши някаква работа в определен срок и някой се скатава, а си получава уговорената работна заплата за пълен месец, то почасовата му ставка определена като средна стойност може да мине и тавана, за сметка на почасовите ставки на другите, които трябва да работят допълнително за спазване на сроковете и почасовите им ставки могат да минат и под пода, че и да им плащаме за да работим!
80.
До 77
05.09.2020 18:07:19
1
2
Това са задължения на Инспекцията по труда да провери. Ако си имат необходимите заповеди, графици, форми- може да не е работното време над законоустановеното, а примерно -извънреден труд.
Това не е работа на журналист да проверява. Да сезира компетентните органи.

Иначе от това колко часа дневно е работила при шестдневна седмица срещу какво възнаграждение си е една задача за ученици в шести клас. Ние в осми клас правихме програми- ведомости за работни заплати с всички начисления и удръжки. Домашна работа преди 28години, без да се впечатлявахме от сумата на заплатата.
79.
жалки сте
05.09.2020 12:37:09
3
1
тва не новина , реклама е !

Офиса на флагман и дюнерите са едно място .Евтини пъшкания , охкания , нефокусирано снимане ,едва ли не тая е бягала до там , а тя е на една крачка от офиса .
78.
Жокера
05.09.2020 12:02:28
0
13
БУРГАС по принцип е МНОГО пропаднал град и тез номера са редовни затова взимат малцинствата за работа пари има ама отиват другаде при общинарите там ходете да търсите сметка Защо в Бургас всичко свърши и Умря а някой хора са с милиарди коли яхти дворци златни бани комплекси ловни полета и още и още и още...Крадене ама яко за Пет живота нали Другари общински пръдни ????????€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
77.
Реално до 75
05.09.2020 08:17:55
1
10
цитат -" работя по 10 часа на ден, 6 дни в седмицата ...Работех за 800 лв....каза Гаджева".Изчисленията ми са на тази база.52 седмици по 60 часа= 3120 годишно.12 месеца по 800лв=9600лв годишно.----9600лв. / 3120часа =3.076 лв на час,отделно работното време е 50% над законоустановеното.---Не знам,какви срокове и работа имаш предвид???Аз боравя с конкретни данни (числа) и смятам,че според примера,който съм извел всеки може сам да си изчисли почасовата ставка.
76.
Малоумникът
05.09.2020 08:08:31
2
16
Колко да е як тоя корема му ходи 2 педи пред него дори не е дебел просто е издут най-вероятно е пълен с паразити просто е прекалено малоумен да го осъзнае

Мен ако ме запалят така,така ще ги отровя,че само ще си мечтаят да умрат бързо и безболезнено и от малоумието си даже и няма да знаят от какво вехнат олигофрените с олигофрени
75.
До 73
05.09.2020 00:31:03
0
2
Много стари данни! Тарикатите имат подписани договори по служебни правоотношения/ заварено положение при влизане в сила на ЗДСл/ и отработват до 2часа от 8часовото работно време при 5дневна седмица. Изчисли в твоите показатели до колко пада в случая средното почасово заплащане за тия дето трябва да работят повече часове за да не изостават сроковете и работата.
74.
Чук
05.09.2020 00:10:15
2
6
Ами Бургаспътстрой АД... Имаше жестоко забавяне на заплатите 2 месеца
73.
Реално до 23 Бургас
04.09.2020 23:08:02
1
9
Всъщност изчислено на го годишна база се получава 9600лв. / 3120часа =3.076 лв на час. Казано по европейски хората тук работят за Евро и половина на час -смях в залата. Разликата с МИНИМУМА в Е.С. е в ПЪТИ.
72.
Попов
04.09.2020 21:58:56
3
10
Ха! То тая я познавам. Често съм я срешал по ул. Княз Борис 1. Скоро навърши педесетте. Виждал съм я как плющи по две шкембе чорби с половин хляб и много чесън.
71.
Попов
04.09.2020 21:58:56
0
7
Ха! То тая я познавам. Често съм я срешал по ул. Княз Борис 1. Скоро навърши педесетте. Виждал съм я как плющи по две шкембе чорби с половин хляб и много чесън.
70.
Попов
04.09.2020 21:58:56
0
4
Ха! То тая я познавам. Често съм я срешал по ул. Княз Борис 1. Скоро навърши педесетте. Виждал съм я как плющи по две шкембе чорби с половин хляб и много чесън.
69.
как е ....
04.09.2020 19:46:39
3
14
по широкия свят.Заплатата се превежда по банкова сметка на работника в карта.Чисто и просто,всичко се вижда черно на бяло - дата на превод,сума и т.н.В България имаше подобно предложение,но мутрите на Тиквун излязоха със становище,че .....банковата система не била достатъчно развита в Бг (имало населени места без офиси) и не можело по този начин да се въведе задължително,а само по желание.В същото време държавата изплаща всичко (детски,болнични,пенсии,ЗАПЛАТИ) ........,ПО БАНКОВ ПЪТ -в карти.Това ако не е двоен стандарт здраве му кажи !!! ИНАЧЕ ИМАМЕ ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ СПРАВИМ СЪС СИВИЯ СЕКТОР..... на приказкиp.s за сведение в Great Britain без да посочиш банкова сметка изобщо не можеш да бъдеш назначен на работа.
68.
Apff
04.09.2020 18:00:12
3
8
Кво попче къв потеров ве олигофрен филмиран
67.
запознат
04.09.2020 17:59:20
1
20
Във фирма "Артстрой" нещата са подобни! Бавят се заплатите с няколко месеца. А може и да пиеш една студена вода...
66.
и
04.09.2020 17:29:07
1
6
като разбрали, че срещу тях имало журналист яките мъже се оттеглили.
Сами си преценете какви измислици пишете!
Като си получи в края на месеца и ред Отзоваване на терен след некоректно повикване- следващия път ще знае за какво и кога се ползва паник-бутон.

Преди години за подобен сигнал до РПУ, запечатаха търговския обект и иззеха материали за други проверки!
65.
алоо офиса на флагман
04.09.2020 17:09:09
0
11
колата е за АКТ от КАТ флегмички точно пред входа ви. Сигнал до КАТ подайте и напишете статия за това.
64.
юберашунгмахен
04.09.2020 16:56:48
4
28
В Бургадидас 99% от работодателите са такива , точните работодатели се броят на пръсти и от тях никой не напуска , служителките раждат и на другия ден са на работа по свое желание не по желание на работодателя
Всички беди идват заради политиците , тези фирми са тяхни но фиктивно се регистрират на някакви ей такива лелки и чичаци, проверете я тая леля от къде има капитал да направи дюнер , че то само да започнеш работа и да направиш ремонт ти трябват 100 хил лв , айде да видим от къде ги е изкарала тея пари
Докато герб са на власт ще е така ,мутри ни управляват и държат бизнеса, европа няма да ни помогне защото концепцията на ес е народа сам да покаже воля а нир като сме мишки така ще е
63.
Бургас, ех мой Бургас! Разказаха ти играта...
04.09.2020 16:50:17
1
40
Има и една търговска верига за хранителни стоки, която също търсят персонал ежедневно. Общо взето в Бургас чорбаджиите цакат колкото може работниците си и после се чудят що нямат хора за работа. А народа... народа се изнася с 200 от Бургас, щото тук няма переспектива за нормално съществуване
62.
Do 56 ot Glarus
04.09.2020 16:24:25
3
16
Tezi izmami na zaplati sa ot godini
Ne ot sega tun zakon nqama za Tazi
MAFIA wednaga idva Sot tova e normalna Praktika RABOTODATELA
61.
Огито
04.09.2020 16:22:11
1
17
Много е наедрял станал е като Калин Киряза
60.
Котенцето
04.09.2020 16:21:00
2
35
Класика в жанра спарена батка сотка с грозни татуси работещ автопатрул на 600леа заплата,вкиснали дюнери, селски схеми , да бате Бургас in the good old days...
Ако и някоя от лошите скъсани батки е притежател на някоя от тези неумиращи суприйм класики на bmw e34,e36,e38,e39,e46,
Ще ми текне мендзиса
59.
Читателка
04.09.2020 16:07:04
22
17
Тая Христина да каже как дойде плачейки на работа при нас.След което си легна с мъжа ми и после почна да ни изнудва за пари.Тази каква е мръсница думи нямам.
58.
Д0 55
04.09.2020 15:45:44
3
14
Явно е реабилитиран!
Тоя по високия ли е мистър "Дами-Яжте пийте"!
Поздрави,
Орхан Горан (ма не певеца)
57.
Nnhg
04.09.2020 15:41:57
0
25
РАБОТОДАТЕЛИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ЕКСПЛОАТАТОРИ,ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ И С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА РАБОТНИЦИТЕ.НЕКА ИНСТИТУЦИИТЕ ПО-ЧЕСТО ПРОВЕРЯВАТ И ЗА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ХОРАТА!
56.
Несправедливост в БГ
04.09.2020 15:40:27
3
24
До 41 Glarus
Именно, днес НАП, икономическа полиция, Гравна дирекция "надзор на пазара" и Агенция "Митници" са атакували "Хиполенд" с проверки целящи натиск върху веригата задето учавстват в протестите и ден след изказването на собственика им. А такива като тази нагла и неспазваща Трудовото право работодателка няма никакви проверки. Защо? Тя "чадър" ли има от властта, кой я покровителства. Ей такава трябва след сигнала на ощетените работнице прерманентно да я скъсат от проверки, задето се гаври с младите хора, които за пръв път започват работа. Те затова няма да останат млади хора тук в БГ. Нали взимаха миналите години украинци да им работят, а сега да вземат да ги видим, кой ще им дойде отвън с този корона вирус, пак клекнаха и търсят българи.
55.
Един там
04.09.2020 15:12:14
2
44
А да питам да си охранител не трябваше ли да си с чисто съдебно минало? Защото тоя на снимката е Огнян Огито и доколкото си спомням беше и в затвора!?
54.
Фернандо Лима
04.09.2020 14:51:03
2
36
Аз съм един обикновен работник - Но за Съжаление трябваше да се превърна в "Адвокат по Трудово Право" за да мога да работя като работник в тази Държава наречена България! Буквално съм чел с месеци по Нета закони -До там ни докараха ,Нас работниците -за да може да се защитим от Алчни Бизнесмени имащи цял Щаб Адвокати и Хитри "Човешки Ресурси" (БМФ Порт Бургас -Кирил Домусчиев)
53.
Бай Нас COT161
04.09.2020 14:15:29
4
22
Почти като мене и колегата ми,реагират младежите от VTA.
Браво младежи!
52.
Чайка
04.09.2020 14:08:26
2
52
Само гларусите ядат тая пумия! Не знам кой нормален човек би дал пари за тея гадости
51.
Шльоко
04.09.2020 14:07:47
3
31
Тая бабка,някъде ши и начупят тикв@та!
Пача гладна,хората ши пали,аман от пишман предприемачи!
50.
Шльоко
04.09.2020 14:07:32
2
22
Тая бабка,някъде ши и начупят тикв@та!
Пача гладна,хората ши пали,аман от пишман предприемачи!
49.
Шльоко
04.09.2020 14:07:22
2
19
Тая бабка,някъде ши и начупят тикв@та!
Пача гладна,хората ши пали,аман от пишман предприемачи!
48.
Огито
04.09.2020 14:04:30
5
15
Курви яжте пийте аз черпя бре
47.
КОМЕНТАР 45
04.09.2020 13:50:33
3
13
Е ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМЕНТАРИ 31 :33:35 :СЪС """СЪВЕТИ""" ПРИ ТРУДОВО ПРАВНИ СПОРОВЕ !!!!!!!!!!!!!!!НЕ ТВЪРДЯ ЧЕ ВСИЧКИ АДВОКАТИ СА НЕКОРЕКТНИ НО ЧЕ ИМА И ТАКИВА Е ФАКТ !!!!!!!!!ЗАТОВА БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!!!!!!!!!
46.
БРЕЙ БРЕЙ БРЕЙ
04.09.2020 13:40:33
5
14
//не го приемайте като реклама на БРЕЙ//ХОРАТА СА КАЗАЛИ ""не питай старило а питай патило """"!!!!!!!!В КОМЕНТАРА СИ ИМАХ ПРЕДВИД ДА СА ВНИМАТЕЛНИ С АДВОКАТИТЕ//моят случай е по друг НО УЖ ""БЕЗПЛАТЕН"" ТРУДОВО ПРАВЕН СПОР ЗА КОЙТО МЕ УЖИЛИХА 1000лв!!!!!!!!!!!!!///внимавайте с адвокатите щото и те си имат разни ИГРИ за да ви вземат парите!!!!!!!!!!!!
45.
Бургас
04.09.2020 13:39:03
2
20
Щом имате регистриран сключен договор , а съответно за последният месец не е изплатено тр.възнаграждение, няма място за притеснение. Дори и със закъснение ще ви се изплати заплатата, освен ако собственичката не е толкова глупава да откаже. Дори няма нужда от адвокати за момента. Достатъчно е да и покажете, че си знаете правата и, че сте решена да стигнете до края. Би трябвало да и е пределно ясно, че не е в изгодна позиция, ако решите да подадете оплакване. Ама повечето хора не са наясно с правата си, работят без договори и не се подписват никъде.
44.
Аркус
04.09.2020 13:34:58
4
32
Хахахааа. Огито тюфлека бейби и онзи варненски тъпак дето изрита стинката от ТИМ . Тичкат да спасяват дюнерите че ги нападнаха с камера . А кат ще вземе ли отношение за това че си спряха таралясника върху плочките на строго забранено масто за автомобили ? Или Мечкадаров си плаща от къщи да могат муцуните да се правят на 911?? Касабова провери дали ще има акт за това паркиране . Това не са коли със специален режим .
43.
Аркус
04.09.2020 13:34:47
5
31
Хахахааа. Огито тюфлека бейби и онзи варненски тъпак дето изрита стинката от ТИМ . Тичкат да спасяват дюнерите че ги нападнаха с камера . А кат ще вземе ли отношение за това че си спряха таралясника върху плочките на строго забранено масто за автомобили ? Или Мечкадаров си плаща от къщи да могат муцуните да се правят на 911?? Касабова провери дали ще има акт за това паркиране . Това не са коли със специален режим .
42.
До 19
04.09.2020 13:34:38
3
7
Много Ви моля-Не хвърляйте кал по такъв принципен професионалист и ерудит в областта на юридическите науки като Адвокат Потеров. Докажете твърдения си.
41.
Glarus
04.09.2020 13:32:06
9
12
Tova sa Mutrinskite zakoni na GERB
ZATOVA WSI4KI NA PROTEST
40.
Glarus
04.09.2020 13:32:05
9
12
Tova sa Mutrinskite zakoni na GERB
ZATOVA WSI4KI NA PROTEST
39.
Glarus
04.09.2020 13:32:05
10
11
Tova sa Mutrinskite zakoni na GERB
ZATOVA WSI4KI NA PROTEST
38.
До 22
04.09.2020 13:29:07
5
20
Съгласен с казаното от теб с изключение на това, че по-голямата част от работодателите плащали навреме.Най-модерният номер от 2-3 години насам е ще ти дам след 3-я месец голямо увеличение, но дотогава на минимална без договор че то навсякъде е така в бг, нали знаеш? И говоря за квалифициран труд без да обиждам и уважавайки всеки вид труд! И като си гладен се хващаш, няма живот тук!! ТЕРМИНАЛ 2 ТЕРМИНАЛНО!
37.
До 15 и 16
04.09.2020 13:25:39
4
15
Моля, пишете грамотно, четливо и разбираемо! Нищо не се разбира от словореда ви. Имате ли завършено основно образование?!
36.
ххххх
04.09.2020 13:21:36
3
10
До 34 Българин
Темата на статията е неизплащане на работна заплата, а не глупостите, които си писал. Аман от малоумници, които се изцвъкват под всяка статия.
35.
Не те е срам!
04.09.2020 13:17:10
2
23
До 30
Ти да не си некоректната работодателка? Не подвеждай хората! Те трябва да си търсят правата, затова имаме закони в страната. Явно на това разчиташ, хората да се заблуждават и да не си търсят правата, за да се възползваш най-безогледно от безплатен труд. Трябва да има солени глоби за такива като теб! И дори затвор!
34.
Българин
04.09.2020 13:15:56
3
19
Тия едноклетъчни мозъци през свободното си време работят като еничари в ченгеджийницата
33.
Как да осъдим работодател, който бави заплата
04.09.2020 13:10:47
2
20
"Делата за трудови възнаграждения са освободени от държавна такса и могат да се възползват от реда на бързото производство. При удовлетворяване на исковата молба всички разноски, които работникът или служителят е направил по делото, за адвокатския хонорар, и за вещо лице, следва да му бъдат възстановени от другата страна по делото – работодателя. Ако има опасност работодателят да се окаже неплатежоспособен, можете да поискате от съда да наложи обезпечение за вашите вземания върху имоти, автомобили, стоки и инвентар на работодателя."
32.
правата ми
04.09.2020 13:05:12
2
14
Използвайте интернет, за да проучите правата си!

https://pravatami.bg/858
31.
Фернандо Лима
04.09.2020 13:01:44
2
25
ДО 30--Не съм адвокат -Но когато се забъркаш с БМФ -Порт Бургас -и ги сложиш на "колене" значи може всичко! работникът трябва да си търси Правата -а не да мълчи -както ТИ препоръчваш!! Като Я осъдят ТАЯ "работодателка' няколко пъти-Направо ще дава цялата заплата авансово! Друг е въпросът дали Тя не е поставено лице -Доколкото си спомням навремето-Тези Дюнери бяха със собственици Араби (натурализирани с постоянен статут в БГ)
30.
до ЛИМА–/ти адвокат ли си????
04.09.2020 12:55:49
12
12
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДЕЛА ЩОТО ХОНОРАРА НА АДВОКАТА Е МИНИМУМ 300 ЛВ//бил съм в този филм ///НАКРАЯ 1000лв //Съдия изпълнителя и той хапна кораво!!!!!!!/
29.
Златко-Патката
04.09.2020 12:52:30
8
4
Аз съм мутра шматки равнис мирно
28.
Златко-Патката
04.09.2020 12:51:59
5
8
Аз съм мутра шматки равнис мирно
27.
Фернандо Лима
04.09.2020 12:44:21
3
28
ЗА КАКЪВ НАП ГОВОРИ ГОСПОЖАТА ПОТЪРШЕВША?/ Подава се сигнал в Инспекцията по Труда(ТАКА Е ЗАКОННИЯТ РЕД) -официална жалба с входящ номер!! Така лелките там щат не щат трябва да си размърдат задните части!! Те най вероятно имат и Историята на този "работодател" После се чака отговор от Инспекцията По Труда! През това време се наема адвокат по Трудово Право и се подава Граждански Иска в Съдът който е на 100 метра от Дюнерите)) Делото срещу Работодател винаги е БЕЗПЛАТНО за работника!! Срокът за Граждански Иск след приключване на Трудовите Отношения с работодателя е ДВА МЕСЕЦА!!! Ако работникът загуби делото -ТО ще плати само хонорара на адвоката на работодателя! Всички други разноски се поемат от Държавата!
Адвокатът ще изисква от Инспекция По труда -Отговорът на Жалбата -като доказателство в последствие! И Така Съдът е 'ИНСТРУМЕНТЪТ" СРЕЩУ ТАКИВА РАБОТОДАТЕЛИ! В НАП може да се провери дали са плащани осигуровките от работодателят
26.
хнвр ффпп
04.09.2020 12:43:45
2
38
Заплатите трябва да се плащат в края на всеси месец от 25 до 31 число, а не чак на другия месец. Да се привеждат по банков път задължително! Всеки месец работодателят е длъжен да ви представя и фиш за заплата, да пише колко сте изработили, какви са данъците! Къде са Инспекцията по труда? Търсете си правата! Когато не ги търсите, некоректните работодатели започват да превръщат тона беззаконие в тяхна практика и се възползват от безплатния ви труд.
25.
Аз
04.09.2020 12:42:07
3
36
Това е експлоатация за работна заплата от 504 лв месечно. Жената е работила по 10 часа за по 3 лв на час. Сумарно 800лв. А ако трябва да работи 21 дни по 8 часа ще вземе 504 лв)
24.
Аз
04.09.2020 12:41:08
3
43
Това е експлоатация за работна заплата от 504 лв месечно. Жената е работила по 10 часа за по 3 лв на час. Сумарно 800лв. А ако трябва да работи 21 дни по 8 часа ще вземе 504 лв)
23.
Бургас
04.09.2020 12:39:10
5
76
6 дена на 10часов работен ден - 800лв
Западащ и замиращ град!!!
22.
Правата на работниците
04.09.2020 12:32:58
2
37
Забавянето на изплащането на заплатите на работниците от такива работодатели е грозно и срамно за България пред гражданите на страната, пред Европа и света. Те уронват престижа и на работодателската общност, по-голямата част от които изплащат в установените срокове уговорените трудови възнаграждения на работниците и служителите! А чл. 6 от Конвенция № 95 на Международната организация на труда от 1949 г. забранява на работодателя да ограничава по какъвто и да било начин свободата на трудещите се да разполагат с работната си заплата, на чл. 4, ал. 2-5 от Европейската социална харта за гарантиране на трудовото възнаграждение!!!
21.
Шекспир
04.09.2020 12:32:48
22
17
Работила била до 31-ви август, а днес е 4-ти септември. Много ясно, още не е дошло време за заплата. А и като знам колко са обективни от "Флагман". Много шум за нищо!
20.
*********
04.09.2020 12:29:53
5
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Дознателя Москов
04.09.2020 12:26:35
8
7
Когато Тихомир дойде в Първо районно имаше много кръв по маратонките и пръски по краката. Ние го изпратихме в пето районно да се наспи и да му измием краката и маратонките от кръвта на Николай. На другия ден направихме снимка на краката на Тихомир и му взехме маратонките, за да докажем, че не лъжем, че е нямало кръв по него, но май трябваше да вземем маратонките на Георги и да му направим снимки, защото стана много съмнително.
Отделно от това събирахме случайни минувачи от улицата и ги карахме да лъжат, че са видели как Попчев бие Николай.
Тихомир написа с химикал, че е ритал Николай и написа къде точно е хвърлил ножа, но ние изобщо не го закарахме да покаже къде точно е хвърлил ножа. Направо го закархме в пето районно.

След това с един мой приятел служебен адвокат фалшифицираме показанията на Попчев. След като пуснаха Попчев от затвора криминалистите отидоха в затвора и подкупваха много затворници с предсрочно освобождаване, за да лъжесвидетелстват срещу Попчев в съда. След това всички следващи показания и очните ставки на Попчев и на всички свидетели бяха фалшифицирани от дознателката Ренета Пеева и адвокат Потеров.
Началникът на полицията беше изпратил разследващ полицай специално да се занимава с този случай. Но той беше отстранен и изгонен от районното управление от друг разследващ полицай, за да мога да направя фалшификацията и да измием краката на Тихомир. Разследващият полицай си призна в съда, че е бил изгонен от районното управление. Когато Николай е бил в спешното отделение на болницата Попчев е седял до болничното легло на Николай и е чакал 40 минути полицаите да дойдат да им разкаже какво се случва. Това всичко го има на запис от камерите на спешното, но ние скрихме записите. Той Попчев каза, че кръвта по краката му е от локвата, на която локва има много снимки. но аз написах друго. Свидетелите от улицата и от затвора признаха в съда, че сме ги карали да лъжат и сме ги подкупвали с предсрочно освобождаване. Казали са, че са видели само Тихомир да удря Николай.
18.
Ани
04.09.2020 12:16:47
2
16
Навсякъде е така, и на мен не ми платих в кафе горещо Иван, и на мнндр места, закона трябва да се оправи всичко по банков път и всеки месец не назад, хората намят пари..
17.
Ани
04.09.2020 12:16:41
2
24
Навсякъде е така, и на мен не ми платих в кафе горещо Иван, и на мнндр места, закона трябва да се оправи всичко по банков път и всеки месец не назад, хората намят пари..
16.
ДО 5 ТОЗИ МИ ПРИЛИЧА НА МУТРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.09.2020 12:15:18
7
10
ИМА ЛИ НЯКОЙ С ДРУГО МНЕНИЕ????????????????????????ТОЙ СИ БИЛ ВЪРШЕЛ РАБОТАТА !!!!!!!!!!!!!КАКВА МУ Е РАБОТАТА ????????????????ЗАЩО ИЗОБЩО В НАШЕТО ОБЩЕСТВО ИМА НУЖДА ОТ ТАЗИ """"РАБОТА"""И """КОЙ"""И КАК И СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТАЗИ """"РАБОТА"""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТГОВОРА Е АМИ МУТРИТЕ Е СЪЗДАДОХА ПЛАШЕЙКИ ХОРАТА А ПОСЛЕ ВЗЕХА ДА ГИ ""ОХРАНЯВАТ ОТ СЕБЕ СИ ПОД ФОРМАТА НА ТАКСА """СПОКОЙСТВИЕ"""МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
15.
ДО 5 ТОЗИ МИ ПРИЛИЧА НА МУТРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.09.2020 12:15:17
8
18
ИМА ЛИ НЯКОЙ С ДРУГО МНЕНИЕ????????????????????????ТОЙ СИ БИЛ ВЪРШЕЛ РАБОТАТА !!!!!!!!!!!!!КАКВА МУ Е РАБОТАТА ????????????????ЗАЩО ИЗОБЩО В НАШЕТО ОБЩЕСТВО ИМА НУЖДА ОТ ТАЗИ """"РАБОТА"""И """КОЙ"""И КАК И СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТАЗИ """"РАБОТА"""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТГОВОРА Е АМИ МУТРИТЕ Е СЪЗДАДОХА ПЛАШЕЙКИ ХОРАТА А ПОСЛЕ ВЗЕХА ДА ГИ ""ОХРАНЯВАТ ОТ СЕБЕ СИ ПОД ФОРМАТА НА ТАКСА """СПОКОЙСТВИЕ"""МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
14.
ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД АК-47
04.09.2020 12:12:14
5
33
Да се легализира и узакони носенето и употребата на огнестрелно оръжие ,както в Щатите.......па тогава да видим ,кой кум кой сват...кой на булката брат.....
13.
Ugjy whore
04.09.2020 12:12:01
2
27
Катя с тоя дефект в говора звучи отвратително.
12.
Сиган-траверс
04.09.2020 12:08:42
8
12
Аз заплата не искам. Искам мусколите и тутуровките на тоя батка, да ги меля наште в маалата щтото ми се подграват че сам трансферст.1
11.
Сиган-траверс
04.09.2020 12:08:40
8
17
Аз заплата не искам. Искам мусколите и тутуровките на тоя батка, да ги меля наште в маалата щтото ми се подграват че сам трансферст.1
10.
1234
04.09.2020 12:06:39
2
51
как да не и нацепиш шамарите на тая нагла лелка,няма да дава заплатите ли
9.
Копс
04.09.2020 12:04:15
5
57
Тия стават за бъдещи ченгета, имат всички данни, татуси, криминално минало и никви скрупули.
8.
12345
04.09.2020 12:03:56
5
46
Курви, яжте, пийте, Огито черпи
7.
Огито спейса
04.09.2020 12:02:53
5
17
Значи ще извадя голямото копче и ще ви видя сметката Камелия го натискаше едно време чак се захласна сега и някой журналя ще го припомпи.
6.
Хаха
04.09.2020 12:02:18
11
46
Какви яки гардове са тези двамата дебели плешивци ??? Хахахаха
5.
Бургас
04.09.2020 11:57:18
18
50
Извън казуса за заплатите, за който е много лесно да се провери дали са изплатени такива, изказването ви за охранителите / без значение, че единият е Огито/ е много непрофесионално от ваша страна. Това им е работата, да реагират светкавично при натиснат бутон. В статията не се упоменава, че са ви нападнали или заплашвали. Така че евтините ви трикове за по-голяма посещаемост на сайта ви, показват още веднъж колко сте честни и коректни към читателите си. За пореден път демонтстрирахте "професионализъм".
4.
Az
04.09.2020 11:54:31
2
35
Ogito Li e tva basi panik maniite
3.
ГЕРБ я пази тая
04.09.2020 11:54:02
17
47
За да си позволява такова поведение Гербавите са й зад гърба!
2.
111
04.09.2020 11:53:05
6
7
"Голям купон голям филм" разиграхтее къде ми е дюнераа ей викам отряда за бързо реагиране хаха
1.
111
04.09.2020 11:52:59
7
17
"Голям купон голям филм" разиграхтее къде ми е дюнераа ей викам отряда за бързо реагиране хаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков направил пълни самопризнания и завел разследващите до веществени доказателства, които имат пряко отношение към палежа Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите одобряват служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% - не
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори