×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пълнолунието в Риби носи надежда и ново начало: Какво да очаква всяка зодия


Пълнолунието в Риби носи надежда и ново начало: Какво да очаква всяка зодия
Източник: Една.бг
02 Септември 2020, Сряда, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Това е време да научим повече за себе си, за нуждите си и какво можем да направим, за да внесем онази искра на щастие в живота си

Пълнолунието в Риби на 2 септември е време за освобождаване, обмисляне и най-важното – за надежда. Този транзит ще бъде ключов за всички важни теми и въпроси през останалата част от годината. С пълнолунието тази вечер завършваме основен цикъл и се подготвяме за новите глави, които се пишат сега.  

Луната в Риби е хармонична и може да донесе вдъхновение чрез мечтани и романтични теми, а чувството да се отдадеш на енергиите на този транзит, преди Марс да стане ретрограден на 9 септември, е много приятно.

Това е време да научим повече за себе си, за нуждите си и какво можем да направим, за да внесем онази искра на щастие в живота си. В творчески план това също е чудесен период за контакт с нашата артистична страна, тъй като тя може да бъде терапевтична. Насладете се на този транзит, като прекарвате време с любими хора и намирате начин да изразите себе си.

Ето какво да очаквате от пълнолунието в Риби тази вечер според зодията си:

Овен

С този транзит ще бъдете подканени да мислите повече за себе си и онези части от живота ви, които трябва да бъдат изхвърлени, преди да настъпи пълнолунието във вашия знак следващия месец. С Марс, който все още е във вашия знак, откривате как да насочите енергията си по различни начини, така че да не загубите чувството си за контрол. Медитацията и почивката по време на този транзит може да ви направи енергични.

Телец

Виждате значението на това да имате добри приятели и колеги. Възможностите, които можете да постигнете с помощта на хората около вас, ще бъдат още повече през този транзит. Пълнолунието в Риби е период, в който размишлявате къде сте и къде планирате да отидете. Новото начало към вашето бъдеще започва сега.

Близнаци

Признанието и това, че сте в центъра на вниманието, ще бъдат преобладаващите теми за вас през този транзит. Ще намерите начини да се издигнете на ново ниво, защото се чувствате достатъчно вдъхновени, за да преследвате целите си без страх. Това пълнолуние ще ви накара да поставите под въпрос пътя си, ако не сте доволни. Очаквайте да видите как работата ви води до признание и похвали.

Рак

Този транзит ще бъде пътешествие за вас, докато обмисляте следващите си стъпки напред по отношение на кариера и обществен статус. Съзрявате, учите се и променяте мисленето си. Тази гъвкавост и готовност да излезете от зоната си на комфорт може да доведе до така необходимия растеж, тъй като се приготвяте да освободите връзките, които Сатурн в Козирог има върху вас през последните няколко години. Вълна от оптимизъм ще ви залее с луната в Риби, ще съзрете обещание и надежда в тъмнината.

Рак

Този транзит ще бъде пътешествие за вас, докато обмисляте следващите си стъпки напред по отношение на кариера и обществен статус. Съзрявате, учите се и променяте мисленето си. Тази гъвкавост и готовност да излезете от зоната си на комфорт може да доведе до така необходимия растеж, тъй като се приготвяте да освободите връзките, които Сатурн в Козирог има върху вас през последните няколко години. Вълна от оптимизъм ще ви залее с луната в Риби, ще съзрете обещание и надежда в тъмнината.

Дева

Основни промени идват с този транзит. Това може да означава разрешаване на минали взаимоотношения, нов подход към бъдещето или откриване на вашите нужди и желания да продължите напред. За да имате успех с другите, трябва да познавате себе си. Това пълнолуние напомня какви са вашите нужди и дали сте готови да се отдадете на някого или просто да се оттеглите и да продължите да работите върху себе си.

Везни

Изпълването с нова енергия е нещото, с което може да се опише това пълнолуние за вас. Ще бъде интересен период, тъй като се стимулирате да завършите започнатото, да видите светлината в тъмнината и да продължите да работите през тези предизвикателни времена стъпка по стъпка. Чувствате се безстрашни и готови да се справите с всичко по време на този транзит – не забравяйте да внимавате и да се фокусирате върху собствените си нужди.

Скорпион

Любовта, радостта и новите преживявания ще са в основата на този транзит за вас. Какво трябва да оставите зад гърба си, за да се почувствате пълноценни? Ще заклеймите това, което не ви носи усещане за пълнота, и ще се стремите да намерите това, което ви носи онази специална искра в живота ви. Затваряте цикъл и ще започнете нов, когато се примирите с миналите си разочарования и изберете да се чувствате обнадеждени, че ще намерите радостта.

Стрелец

За вас това пълнолуние е транзит, изпълнен с чудеса и спокойствие, докато се адаптирате към отшелнически начин на живот. Пълнолунието в Риби ще ви накара да се съсредоточите върху равновесието и разкрасяването на вашето непосредствено обкръжение. То може да бъде спокойно и да донесе чувство на радост във вашия дом, като същевременно балансира енергията на Марс.

Козирог

Рибите ще донесат така необходимия период на почивка за вас, тъй като нещата придобиват по-мек тон през това пълнолуние. Сега оценявате необходимостта да имате други хора в живота си и значението на общуването и връзките. С нахлуването на Марс в Овен, това пълнолуние е по-скоро възстановяване на духовността и ценностите.

Водолей

Започвате ново пътуване и това пълнолуние ще ви отвори очите, за да видите по-задълбочено кой сте всъщност или кого планирате да станете. Това е транзит с власт и самооткриване, път, който ще придобие повече смисъл, когато се приближите към транзита на Сатурн от Козирог към Водолей.

Риби

С пълнолунието във вашия знак вие сте готови за следващата глава от живота си. Научихте уроците си и евентуално ще излезете от този транзит с чувство на обновление и растеж. Със Слънцето в Дева вие научавате повече как да създавате по-значими връзки, както и да задържате във вашия свят хора, които ще ви помогнат да процъфтите.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори