×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жената на Криско не иска да работи


30 Август 2020, Неделя, 12:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Бившата танцьорка заряза кълченето в оскъдно облекло

Жената до рапъра Криско – Цветелина Петрова, се е отдала на майчинството и няма намерение скоро да започва работа. Преди чаровната брюнетка се изявяваше като танцьорка и стюардеса, но твърди, че това вече е затворена страница за нея. И допълва, че към полетите може и да се върне някой ден, но кълченето в оскъдно облекло със сигурност остава в миналото.

Криско нееднократно е разказвал, че с Цвети са се запознали на снимките на негов видеоклип. Тогава тя била част от популярен балет, но семейният живот с хитовия изпълнител много я променил и танците вече не са сред приоритетите й. „Беше хубав период, но сега съм различен човек и ме вълнуват други неща!”, категорична е младата майка. Тя напълно е загърбила нощния живот и се е посветила на дъщеря си Амая, която след месец ще навърши една годинка.
„Приятелките ми се шегуват с мен, че съм станала скучна, но това е положението. Детето е още малко и с мъжа ми си го гледаме сами!”, обяснява Петрова. И пояснява, че не иска да ползва услугите на бавачки, защото няма доверие на чужди хора.

Цветелина е споделяла, че следродилната депресия не я подминала, но благодарение на Криско успяла да преодолее кризата. Тя трудно свикнала с постоянното безсъние и коренната промяна на ежедневието след появата на бебето, а това довело до раздразнение и безпокойство.
Известно е, че следродилната депресия има различни измерения и при някои майки протича по-леко, докато при други се задържа с месеци. За щастие, любимата на рапъра имала неговата подкрепа и така по-бързо излязла от неприятното състояние. Първите седмици след раждането на Амая се оказали най-трудни, но постепенно неопитните родители свикнала с новия си начин на живот и добили повече увереност.

Покрай тревогите за бебето Петрова развила и друг страх – от уроки и лоши очи. Тя била суеверна и в началото не искала да показва снимки на дъщеря си, ала Криско я убедил, че „това са глупости”. Той бил в другата крайност и изобщо не вярвал в подобни „бабини деветини”. Така се появиха и първите снимки на детето в социалната мрежа и по всичко личи, че много прилича на баща си.

Макар че следродилният период се оказал труден, бременността на Петрова протекла като по учебник. Още в четвъртия месец обаче тя спряла работата си на стюардеса и излязла в дълъг отпуск. Чаровната брюнетка се опасявала, че полетите на дълги разстояния могат да навредят на плода и предпочела да си почива. Оттогава Криско изцяло поел финансовата издръжка на семейството. Въпреки че му се носи славата на стиснат габровец, за дъщеря си не пестял средства. Платил и пластичната операция на жена си, която си сложи силикон в бюста и вече е горда притежателка на близо 800 кубика.

Запознати издават, че тя обмисляла да се тунингова още по време на бременността и едва изчакала да роди, за да легне под ножа. Цвети отдавна искала да издуе пазвата, но все не решавала на интервенцията. След появата на бебето баче преценила, че няма закъде да отлага повече и си записала час за консултация при известен пластичен хирург. Специалистът преценил, че около 375 кубика ще й паснат идеално и Петрова му се доверила.
Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, но с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на различни скъпи процедури за изглаждане на кожата, писа Уикенд.

Суетната брюнетка прекарва и доста време в тренировки. Тя се бореше с 4-5 излишни килограма, останали от бременността, но със спорт и хранителен режим успя да ги стопи. Покрай нея Криско също се е запали по здравословния начин на живот и отслабна драстично. Допреди година-две той тежеше над 80 килограма, а сега е малко над 60.
Талев и Петрова са заедно от 4 години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че възнамеряват да сключат брак, те не искат сватба. Семейството се е посветило на дъщеря си, която в края на септември ще навърши 1 година. Родителите още отсега планират голямо парти по този повод с много гости и изненади за рожденичката. 


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
6
Коментара по темата
6.
Цацо
30.08.2020 23:25:47
0
0
Такива като тая не трябва наистина да работят! Тази трябва само да си отваря устата и да се дупи ,за да и бъдат пълнени всички дупки ежедневно,и по вероятно ежечасово!! Естествено ще дойде ден в който ще започне да "хлопа" ,и тогава трябвабда се надява че е спестила достатъчно..
5.
A мъжът на Криско
30.08.2020 19:48:34
0
3
Ги опъва и двамата във всички телесни кухини
4.
кви са тея имена!?
30.08.2020 17:52:50
0
4
педалс.о-ку.венски имена- тео,теа,матео,тея..
Наум и теа - Амая !?
крискои цветелина -Амая!?
Алоооо!!
3.
Palamuda
30.08.2020 15:47:09
1
2
Flakman Pischeta Za TITA ZA ZUZANITA
ZA PRISLAVA MNOGO E INTIRESNO
OT DAVNA NE STE PISALI
2.
Фарбреджина
30.08.2020 15:31:43
0
6
Пълни простотии се пишат, както винаги! Тя нали е още в майчинство ?Майчинството е две години платено и една година само стаж, който се заплаща. Защо да бърза, като взема пари. Малката няма година ,може да й се порадва още доста време.
1.
хитра подга
30.08.2020 14:21:24
2
11
Ей много хитра тая. Я да се беже оженила за някой цървул с 1000 лв заплата да му каже на него че няма да работи и той да я гледа хахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори