×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесдамата Анелия Златкова: Бях принудена да напусна "Нефтохимик", не ми дадоха време, за да реализирам плановете си


Бизнесдамата Анелия Златкова: Бях принудена да напусна "Нефтохимик", не ми дадоха време, за да реализирам плановете си
Благодаря на феновете, че ме подкрепха и се извинявам на треньора и футболистите, че ги подведох, каза Анелия Златкова
26 Август 2020, Сряда, 14:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Част от членовете на УС искали отборът да играе във "В" група

 

Облаците над ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД все повече се сгъстяват. Както Флагман.бг писа, на извънредно заседание на Управителния съвет снощи бе взето решение за подаване на колективна оставка заради сериозни финансови проблеми.

Единственият спонсор към този момент е бизнесдамата Анелия Златкова, която пое оперативното управление на клуба в началото на този сезон. За спортен директор тя назначи Койчо Желев, а за старши-треньор бе привлечен Викторио Павлов, но сега целият спортно-технически щаб може да напусне.

Извънредно заседание на ПФК „Нефтохимик Бургас“, бордът хвърля оставки, клубът е пред фалит

„Тръгнах с огромен ентусиазъм. Вярвах, че нещата могат да бъдат променени. Това се видя и на мача с „Локомотив“ (София), защото подобна публика не сме имали от години. Продадени бяха 500 билета, пускахме пенсионери и деца без вход. Сами може да си направите сметка колко привърженици дойдоха на ст.“Ефбет Арена“. Имаше настроение, отборът се опита да играе футбол и виждах светлина в тунела. Трябваше ни само време, което за съжаление не ми беше осигурено“, каза пред Флагман.бг Анелия Златкова.

Тя не е присъствала на вчерашното заседание на Борда на директорите и смята, че решението за колективната оставка, се прави с цел да бъде отстранена от клуба.

„Явно не им харесва начина, по който аз работя. Ако това наистина е решението им и нямат желание да продължа, ще се оттегля. Благодаря на феновете за подкрепата, на отбора, че се раздаде на последния си домакински мач. Благодаря на старши-треньора и на спортния директор и се извинявам, че ги подведох. Вярвам, че всичко ще бъде наред, имах желание да превърнем „Нефтохимик“ в успешен маркетингов продукт, но пак казвам – не ми беше дадено време. Сега се чувствам страшно неудобно, защото Викторио Павлов ми повярвам и ми каза: „Идвам да работя, не ме интересува нищо друго“. За съжаление не срещнах достатъчно съмишленици, а се сблъсках с разединение, което не води до нищо добро. Исках да започнем да изчистваме задълженията, да развиваме ДЮШ, да се провеждат турнири и да положим основите на нещо солидно. Не успяхме! Много пъти бях изслушвана, но не и чута, което най-силно ме разочарова“, допълни бизнесдамата.

Анелия Златкова разкрива, че получила много удари под кръста. Един от тях бил бойкотът, по думите й, на треньорите от ДЮШ, които два дни не отишли да си получат заплатите, въпреки че имало човек, който ги очаква, а след това раздухали проблемите публично. Златкова понесла обвинения, че едва ли не накарала феновете да издигнат транспарант срещу бившия шеф в клуба Николай Тодоров на домакинския мач с „Локо“ София, а общоизвестен факт е, че част от привържениците ненавиждат Тодоров и омразата им не е отсега, а от доста време.

„Бях обвинявана в какво ли не. Не знам защо решиха, че в мое лице имат враг“, споделя Златкова. Тя разкрива, че преди началото на сезона част от членовете на УС на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД застъпвали тезата, че отборът трябва да играе във „В“ група, но така клубът рискувал да загуби договора с „Ефбет“ за ст.“Лазур“.

Освен това в момента бюджетът бил с 40 % по-нисък от този във „В“ група. Анелия Златкова съкратила сериозно разходната част. С 8 хил.лева са били намалени само средствата за администрацията, оптимизирани са и парите за лагери, квартири и текущи разходи.

Средствата за издръжка на клуба идвали основно от нейни фирми. От началото на сезона дала 40 хил.лева, а сега предстояло плащане на нови заплати.

„Бизнесът ми е на територията на Бургас, познавам много хора, говорила съм с много бизнесмени, получих адмирации от страна на феновете за това, което тръгна да се прави. Родителите на деца от школата също потърсиха среща с мен. Вдъхната ми кураж. Споделих им моите идеи за развитието на ДЮШ, които те одобриха. Приемах мисията си много сериозно и исках да направя нещо за бургаския футбол. Бях си наела  лично на мен футболни консултанти, които да ме съветват, за да може това да стане печеливш продукт и отборът да излезе от тази криза, в която се намира. Можеше да го направим, изискваше се време!“, споделя Златкова.


В категории: Спорт


85
Коментара по темата
85.
до 82
29.08.2020 16:03:26
8
4
Алоу, черноморски копърки, Нафтата има повече успехи от вас. Стига сте злобели! Ако Портоса ви беше направил вас втори, щяхте да го носите на ръце и нямаше да ви интересува стилът на игра. Още повече, че 90-те години още го нямаше Лудогорец в сегашният му вариант и стил. По-скоро стилът на Лудогорец е Нефтохимишки!
84.
до 83
29.08.2020 15:10:31
3
4
Бъркаш, публиката не беше на Черноморец, беше на Бургас. Бургазлии винаги сме обичали всичко бургаско. Нямало е в съзнанието ни "малки братчета" и "малки сестричета". Бяхме и зад хандбалния Порт Бургас и пълнихме зала Младост, след това и на волейболния Нефтохимик, а Матей Казийски беше още юноша бледен, не пропускахме и баскетболният Черноморец...важно беше да се подкрепя Бургас. Тези, дето се мразите и се делите на цаци и мазути, явно не сте от Бургас.

А по това колко сме ви безразлични си личи от коментарите ви под тази статия - очевидно сме ви доста интересни, и история цитирате, и случки от миналото, и цифри и факти.
83.
До 79
29.08.2020 14:30:27
2
5
Публиката избухваше в аплодисменти защото е публиката на Черноморец,която ходеше да подкрепя и "малкото братче" . Но някой "фенки" опорочиха всичко да се правят на велики,жалки копировачи
И на нас сте ни безразлични,но вие пиленца розови постоянно се занимавате с Черноморец,като че ли си нямате клубче.
82.
До 76
29.08.2020 14:23:17
1
4
"Феновете" от старото поколение,казваш,тези " фенове" преди са били от Черноморец,тези,които ви се водят от старото поколение идват от Черноморец,щом се имаш от старото поколение ги знае кои са,даже и ти можеби си от тях. Първите фенове на мазута са от Черноморец. Агитката на мазута е създават феновете на Черноморец,факт,тези фенове идват все още на мачове на Черноморец. Та феновете на Черноморец полагат основата на агитката на мазута,песни,знамена,организират гостувания. А сега ми пишете глупости за агитки,публика,фенове,ала бала се противопоставяте.
Ако Портоса нямаше финансов интерес и Не се беше захванал с ведомствения отбор,този отбор щеше да да се закрие още тогава. Черноморец тогава се съсипваме и на мода беше ведомственото отборче в стил Лудогорец,мощно реклама,безплатен вход,награди,томболи,безплатни артикули,ядене пиене,транспорт...Ако тези неща не се бяха случили ,мазута не фенове щеше да има ,а въобще нямаше да съществува. Та вашето фенство е на гърба на Черноморец, класическият бургаски клуб беше в немилост по онези времена за сметка на мазута в стил Лудогорец. Ех от там ви е "фенската" маса
Пишеш за вашите фенове на заплата и дрогите,ами съберете се и ги изгонете бре човек,що ги търпите. Страх ли ви е от тях?
81.
до 79
29.08.2020 14:18:43
1
4
Не мразим Черноморец. Заради такива лаладжии, като вас тримата, Черноморец са ни безразлични, иначе по-скоро бихме стискали палци и за тях, както преди ходихме на всичките им мачове, а при всеки гол, когато гостуваха, диктора обявяваше на ст. Нефтохимик и публиката избухваше в аплодисменти. Порт Бургас, Черноморец, Морска фауна, някакви имена от миналото, за които някога ни е пукало и сме стискали палци, а сега сме позабравили.
80.
възмутен теляк
29.08.2020 13:48:37
0
3
Ей, не дадохте време на женичката, бре!
79.
До 76
29.08.2020 12:34:26
3
2
Там е проблема ви! Нямате хора отдадени на идеята както е в Черноморец. Вие не си обичате отбора, а мразите Черноморец. При вас всичко е за далаверата. Сори!
78.
До76
29.08.2020 12:30:36
2
2
Не говори за минали времена. Там нямате шанс с публиката. Имахте инерциа за кратко когато Черноморец се изгуби и Порточана харчеше държавни пари за купува мачове и после тихо. Сега и 700 нямате. Имате си вашите подводници, ние също, но вие сте супер нагли и затова не ви обичат бургазлии. Черноморец винаги е бил по- обичания отбор! Това е ясно! Затова винаги ще го има, вече 101 год.
77.
БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА
29.08.2020 12:24:07
0
1
А ПРЕДИ ИМАХТЕ ГОЛЯМА ФЕНСКА МАСА.....
76.
!!! До 74
29.08.2020 09:42:57
2
5
7000 публика през 2010 на Нефтохимик - Ботев на ниво В група. Почти целия сектор Б беше изпълнен с фенове на Нафтата.Нямаше нито един седнал и всички пеехме и скандирахме.Тези хора не са умрели, още са фенове на Нафтата и е въпрос на време да се върнем на стадиона. Преживяхме много... откраднаха ни школата при Събев и Балъков... Неканени гости наричащи се сини фенове се настаниха на боядисания в синьо стадион Лазур и продадоха душите си срещу безплатна бира и няколко кебапчета.Всичко това, а и много други фактори обезвериха зелените фенове. Опитахме се да се противопоставим, но парите на Събев и медийната пропаганда смазаха порива ни. Мекерета като Тодоров и Джамбазов също направиха поредица от зулуми. В агитката има и други вредни елелементи петнящи репутацията, която създадоха и градиха години наред феновете от старото поколение към които се числя и аз. Дрогите и феновете на заплата подкрепящи Тодоров създават лоша репутация на всички останали, които истински обичат Нафтата. Трябва малка промяна и Нефтохимик ще бъде спасен. Ако Тодоров и Джамбазов спрат с кражбите и далаверите и намерим отдадени на клуба ръководители феновете ще се върнат масово на стадиона.
75.
До 74
29.08.2020 09:32:29
2
3
Тя една агитка, съставена от всички тревомани 9 и 10 кл. на Строителния. Ходят за по едно масе на полувремето и това им е фенството. Пак са една шепа хора при все, че Общината ги толерира от 10 год., ама няма да са все гербаджии фактор и ще спихнат съвсем. Сега Бошнака ще лапне някоя поръчка и ще дава, всичко е познато.
74.
До 71
29.08.2020 01:44:30
1
3
Хахахахахахахаххах на кви наркотици си е младежка пъпко. Стоянке миличка,тва за фенскта маса сериозно ли ма, тази? Стига ма,че ставате смешни вече. Например от раз се сещам за още няколко отбора с много по голяма фенска маса от вас,които са, Миньор( Перник), Спартак Вн( където като играхте с тях не отидохте на мача от страх), така продължаваме с Черноморе Вн,и не можеби Берое,а Берое са впъти повече от вас. И къде ви е ма Стоянке фенската маса? Фенове сте само на маса. В трудните ви моменти нещо тая фенска маса се стопява рязко и така си проличава кои и колко са феновете,а при вас явно няма много такива. Абе Стоянке,като сте много велики фенки милиони,що не отидохте до Перник? Нямаше кой да ви плати пътя ли?
Като говориш за дербита,вие що на нашия стадион,не можахте да напълните клетката? Добре,че ви дойде измислената школа и няколко цигинана от страни за цвят да ви подкрепят,много добре се сливахте с тях,приличате си.
Стоянке няма значение,масата ,тя не е критерии,кой отбор е класическият градски,а историята и произхода. Да не се обесняваме пак,кой от кого и къде и кога е създаден,щот там сте кръгла нула(0)по добре на такива теми замълчете и главата засрамено наведете.
Като агитка може и да сте повече,но общо,като фенска маса ,едва ли сте повече от Черноморец,става въпрос за публика. На вас нещо ви липсва публиката. Ти си държиш да сте повече,бъдете си повече,знаем,че сте милиони фенки,които са минимум по 10 000 на стадиона,хахахахах. И как няма, градът ни се напълни със селендури,геги,цървули,чиждестранджанлииски образи,ямболски сякъкви и те разпознават ,като свой клуб,клубът на селяците и новобургазлиите нефтохимик. Тва е факт не оспорим.
Тоя мургавия тъпанджУя,да не е бил Тениса или Нейков,или ти си била,а ?
"Незнам" кой ви надъхват и ви пълни малките главици с глупости и мантри за фалшиво величие,но не ви се отразява добре,давате на късо нещо. Те си опъват китните, а вие ала бала,опотребяват ви,използвани и захвърлени.
73.
Само Черноморец
29.08.2020 01:22:24
3
9
В Бургас вие винаги сте гости,, не само тогава. Да си знаеш.
72.
До Стоян
29.08.2020 01:18:17
0
8
Тяна, лягай си нежен! Видяхме ви фенската маса, стига се излага! От 3 год. цяля България ви се смее на празния стадион. Когато се върнахме в нашия дом, вие бяхте един файтон хора, заедно с школата.
71.
Стоян
29.08.2020 00:45:33
9
3
След като вие се считате за отбора на Бургас защо винаги сте в пъти по-малко от нас на всяко т. нар. Бургаско дерби??? Когато вие бихме на Лазур с 2-3, а треньор ви беше Херо,защо бяхте само 158 фенчета, заедно с циганите, децата от школата и един дебел и мургав тъпанджуя???.На въпросния мач на който ние бяхме символичен гост нашата агитка беше между 2500 и 3000човека.Нафтата е един от отборите с най - големи френски маси в България. След Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд и може би Берое, (но незадълго) сме ние-зелените от Бургас.
70.
До 68
28.08.2020 23:31:36
0
2
Еее ми да се връща,то това клубче си е неговото Мастер,за ко му смени името на нефтохимик? Явно за далаверата... така ли да го остави да го фалират некъдърниците лапачи.
69.
До 68
28.08.2020 23:25:29
0
3
Точно това е, Бошнака се връща с него и Тодоров,тва е цЕлата схема в която Златкова е нЕма. А пък тука някой се правят на ни лук яли ни лук мирисали,че са против едва ли не, а те са си знаели феновете ,които са и те за далаверата. А реваха че им съсипвали клуба
68.
До 67
28.08.2020 22:56:06
0
2
Бошнака се връща и всичко по старата схема. Кой дава по толкова пари на месец без далавера?
67.
До 63
28.08.2020 22:28:23
1
2
Аре пак,осигурите. Пак на готово се чака за пореден път. Вие къде сте? защо вие като фенове не осигурите? Каква битка какви 5 лева? Срещу кого? Какво се правите на луди,като почти всички са за Тодоров и обкръжението му. Стига с тия евтини схеми,като Тодоров и неговите хора ще се върнат. В агитката повечето са негови хора
66.
До 64
28.08.2020 21:59:14
4
3
Да знаят и това е Черноморец, отбора на Бургас и бургазлии от 101 години насам. Създаден в Бургас от бургазлии, а не на някъква си строителна площадка извън града,от другарите комунисти, които не са и от Бургас, а командировани по бригадирска линия от БКП.
Та СтУенчо в онези безродни времена е създадено заводското отборче по директива от СССР , мда,от интернационалистите вашите създатели, които не са и бургазлии, та тези същите интернационслисти сбирщина от кол и въже, от всички краища на държавата,трудови партиици ударници, арменци, цигани, турци, българи,каракачани,евреи и др.са съзсателите на Строител-бъдещият нефтохимик. Да същите тези хора, който са дошли от всички крайща и са от различни етноси са създатели на отбора, млади партиици, който са дошли в този край за да изградят завода. Та по партийна линия по примера на СССР, създават ведомствените клубове, като Строител, който след 2-3-4 годиние е командирован в Бургас. А ти СтУенчо мамин сладък такъв, пишеш за циганите да не били пишели за нефтохимик, срамота, никакъв нефтохимски не си. Та стУенчо, маняк не си прав, за отбора на Бургас. Но откъде да знаеш, като не си запознат,кой знае от къде сте се довлякли...запознай се малко и тогава пиши, а пък ти се имай за бургазлия,колкото си искаш , но знай бургазлиите поколения наред са Черноморци и си мат отбор от 101 Черноморец.
65.
Запознат
28.08.2020 21:00:30
2
3
Какво става с отбора на Тодоров нефтохимик 2020,опааа нищо не става. Тва ми мирише на някъква постановка, само да изгонят Златкова. И какво става, Златкова се маха и отново идва " фена" Тодоров, Бошнаков и другите платените ...толкова ли не разбтахте. Просто искат да я изгонят жената, защото им прече на далаверите, за това са всичките тези цигански номера и драми.
Ииии какво ще стане бе "фенове" пак ще е Тодоров, който уж е "ненавиждан" нали искахте да го махате? Искате ама не исксте, всички действате в негова полза, говоря за феновете, които реваха против него, а всъщност се явявате троянски кон...има и изключения, но тежса безгласни букви и страхливи...за това очаквайте продължение на турския сериал, Брада ага, манол ефенди и десетте малки ибрикчии...
64.
Стоян
28.08.2020 17:21:07
4
5
Всички знаят кой е отбора на Бургас.Десетки пъти го доказахме, когато играхме срещу Черноморец. Бяхме в пъти повече от тях. В миналото цаците са имали своите фенове, но 90% от тях са на преклонна възраст. Голяма част от сегашните им 150 привърженици живеят в Комлука. Призовавам циганите да спрат да коментират нашия отбор и да си гледат техния. Само НАФТА и пълна подкрепа за отбора... Няма да се предадем. Всички на стадиона за мача с Добруджа. Само с масово присъствие ще привлечем интереса на спонсорите.
63.
!!!
28.08.2020 17:08:51
1
5
Осигурете финансиране и феновете ще застанат зад вас. Ще ви подкрепим и в битката ви срещу вредните за клуба Джамбазов и Тодоров. Убеден съм, че ако въпросните индивиди се махнат от клуба феновете ще се върнат на стадиона. При правилна организация и спиране на кражбите Нефтохимик ще бъде спасен. Сметките са прости-събирате приходите от общината, продажба на билети и спонсорите, разделяте ги на 12 месеца и с тези приходи определяте нивото на заплатите и всички останали разходи
62.
G.F
28.08.2020 13:28:18
1
8
Трябва да се махнат Николай Тодоров и Костадин Джамбазов от футбола в Бургас,за да може децата които обичат Нефтохимик,да имат шанс за развитие.Тези хора и подобни на Недялко Москов капацитета,направиха футбола да е мразен и нежелан в Бургас.Време е да оставят цар Футбол,и да се пренасочат по предназначение.
61.
Мазньо
28.08.2020 12:38:29
1
1
С такива измислени бизнесмени...назначени от Гроб няма да стане. Не Нафтата, не Левски или ЦСКА- България е Фалирала. На 02.09 гледайте Ботев Враца срещу ЦеЦКА 2020 и чакайте още 30 години да дойдат извънземните да ни демократизират и да живне футбола...в Бурас- градът на развихрилия се бизнес, младите емгранти и ямболските баварки
60.
Нафта
27.08.2020 23:10:35
0
11
Николай Тодоров и Коце Джамбазов да си обират крушите от школата.Освен да учите децата на черно тото,за друго не ставате.
59.
До 14
27.08.2020 20:32:18
0
8
Аве зелен цървул. Вие безгръбначните колко гъз давахте и колко ръце целувахте за да съществувате пък макар и в летално състояние. Изкуствените неща изчезват. Природата не ги търпи. Разлага ги и после ги превръща в кал. Вие се опънахте във времето, точно като ония трудноразлагашите се боклуци, но въпреки съпротивлението ви и напъните ви на паразити, колелото се завъртя и ви изхвърли надалеко. Дерзайте пак с наглостта си и селската си агресия. Пак ще се окопаете на дъното.
58.
*********
27.08.2020 11:44:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
57.
Мефаил
27.08.2020 11:15:13
2
8
Ако Порточана беше купил и един мач, щеше да ги направи шампиони.Защото такова мачкане, каквото Нафтата правеше през 90-те, малко отбори в България са го правили. Всъщност - Само "Черноморец" ! Само "Нефтохимик" ? Болно ми е и за двата.
56.
Мефаил до 34
27.08.2020 11:08:24
7
2
Кои "златни години" на "Черноморец" помниш, колега? Вечната борба за влизане или за оставане ? Имат две пети места и един загубен финал за купата.Тъжно беше...
55.
Мефаил
27.08.2020 10:59:39
1
3
Ето затова хората са фенове на Реал, Барса, Ливърпул и т.н.Познавам даже един на Барнзли ?!!!
54.
Коко
27.08.2020 08:33:28
1
7
Тая с Венци са измамници.марш от Бургас
53.
Бури мечката
27.08.2020 08:01:24
5
12
От площада тройката до хотел България
синьо знаме ще се вее черноморец ще се пее а мазута прост във Бургас ще бъде гост
52.
Бай миле
26.08.2020 21:17:26
0
15
Абе нищо не пишете за ония нещастник Венци Цолов където дължи пари на цял град нещастника му.
Питайте Кишиша колко пари му дължи....
51.
Зрител
26.08.2020 19:06:03
3
11
За краткото си съществуване мазута може да се похвали с няколко изхвърляния заради уредени мачове,както и с обединенията си с почти всички отбори в Бургас включително и Черноморец.
50.
Само Черноморец
26.08.2020 18:58:17
2
8
Супер! Догодина ще приемете Вихър Айтос в дербито.
49.
Охранител на стадиона
26.08.2020 18:55:32
6
4
Нефтохимик играе домакинските си срещи на стадион „Лазур“ в квартал Лазур в Бургас. Съоръжението е с електрическо осветление и капацитет от 18 037 места.

Стадионът е построен през 1967 г., а през 1997 г. е основно реконструиран. Официалното му откриване след реконструкцията е на 13 април 1997 г. Северната и южната трибуни са покрити с козирки, под които са разположени 10 000 седалки. Размерите на игрището са 116 х 78 метра.

До 2002 г. стадионът се казва „Нефтохимик“, а след това – „Нафтекс“. През 2006 г. е преименуван на „Лазур“. През 2019 г. е преименуван на ,,Ефбет Арена", във връзка с договор с Ефбет, компанията ще плаща наемът на стадиона за 5 години и ще подпомага финансово отбора чрез реклама, а в замяна съоръжението е прекръстено на нейно име. Съоръжението е Категория 3 звезди на УЕФА и на него могат да се играят мачове от Европейските клубни турнири.
48.
до 48
26.08.2020 18:15:39
0
8
Нова кака със стари кОври около нея, как да стане? Рязане през кръста му е майката, иначе само ще си чешем пръстите по форумите на локалните медии.
47.
До 46
26.08.2020 17:59:29
0
13
Тази кака нова ми се струва, поредната излъгана след Филипов и Бошнаков.
46.
Do 44
26.08.2020 17:57:21
4
10
Трофеите извоювани с пистолет и мутренски приоми си ги дръжте. Събираха ли футболистите пари в съблекалните да си платят победите, а? Пее Бургас Нафта, голяма гордост да се казваш Нафта. И се радвайте на късмета си тогава, че отбора на града беше в криза, че някой да чуе за вас. Заради една година и някакви купени резултати, отбора на града няма да станете. Пейте си сега Само Газ, да не ви е срам в областните
45.
до 45
26.08.2020 17:56:29
0
5
ЗА съжаление не се смениха много, въртят се едни и същи.
44.
До 45
26.08.2020 17:51:56
4
11
Колко се смениха? Освен него ви трябват и едни 600 хил. лева.
На ст. Черноморец кипи дейност, всеки ден нещо се гради с пари на клуба, не на Общината, а на Лазур се трупа само кал по седалките и ръжда. Решим ли да влезем в Бгр. го правим, но не по схемата тази година в Б гр. догодина фалит
43.
до 41
26.08.2020 17:47:57
12
6
За "дълголетието" ви нямате ни един трофей спечелен.

Ние, за кратката си история, имаме и доста успехи, за това и БУРГАС ПЕЕ САМО НАФТА!

Дори и винаги почитания от вас Кишишев стана играч в Нефтохимик и има повече мачове за Нафтата, от колкото за Ч-ц, какво да говорим повече?
42.
до 45
26.08.2020 17:43:45
10
3
Хубаво е, че си вярвате на опорките. Дано доживеете да видите отбора в Б група, а стадиона ремонтиран и готов за професионален футбол. А в Нафтата не се оглеждайте, трябва ни само един читав ръководител и всичко ще е наред.
41.
Do 43
26.08.2020 17:37:22
5
12
Кишишев е и винаги ще бъде на почит в клуба. Сега го управлява. Спонсора който се отказа е заради кризата в България и след като видя че не може да финансира отбора се оттегли. За разлика от вас ние задължения нямаме, спонсорите се увеличават. Сами поддържаме база с 4 затревени терена, плащаме си наема и не ревем. Вие един стадион имате под наем, даже не смеете да го почистите. Срам!
40.
До 42
26.08.2020 17:33:25
2
11
Милия, сам се закопа. Виж годината на създаване на бургаския отбор. Вашата е с дата 1962, на строителна площадка в КАМЕНО, дори за краткия ви живот имате 10 пъти повече сливания от който и да е отбор в България. Тръгнал да пише за периода в който се е зараждал футбола в България, що не напишеш розовелки къде са били тогава?
39.
ДО 41
26.08.2020 17:33:05
10
5
А при вас какво е, 5 човека фенове 10 пъти се изпокарахте, клехте се в Кишишев, после го изгонихте, един "голям управленец", след като не успяхте да му докарате гласове на изборите, рязко спря да ви е спонсор и президент и това е само една малка част от "успехите" на страхотната ви организация.

Няма да прокопсате, докато живеете на принципа "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". И добре, че са статиите за Нефтохимик, че да видят все пак някакви хора, че имало и Черноморец. Иначе 99% от града няма да знае, че ви има.
38.
до 42
26.08.2020 17:24:52
10
3
А вие можете ли да изборите вашите:

1919 г. СК „Стрела” се преименува на Черноморец
През 1921 г. към „Черноморец” се присъединява „Олимпиец” (основан 1920 г.). През 1929 г. „Черноморец” се обединява с „Чеган” (създаден 1927 г., след обединението на „Ботев” – основан 1921 г. и „Нова стрела” – основан 1921 г.), под името „ЧЧ – 29”. През 1930 г. „ЧЧ – 29” сменя името си на „Черноморец”.
През 1945 г. клубът е закрит от БКП

През 1968 г., за да се възродят историята и традициите на „Черноморец”, по идея на спортния журналист и деятел Стефан Вълчев, който е бивш футболист на „Черноморец”, „Ботев” (създаден 1958 г., след обединението на „Левски” и „Черноморски спортист” – създадени 1957 г.) сменя името си на „Черноморец”.

През 2005 г. „Черноморец” е в криза и изпада в аматьорските футболни групи, а ръководството отказва да преговаря за продажбата на клуба. Тогава, за да се продължат историята и традициите на клуба, е създаден общински футболен клуб „Черноморец 919”. По това време съществува Черноморец 1919 (собственост на Ивайло Дражев), който изпада от „Б“ група и двата отбора се засичат във „В“ футболна група.

След приключването на съдебната регистрация на ОФК Черноморец 919 е предприет опит за сливане с Вихър 2000 (Айтос), но той не е успешен и двата отбора продължават да се развиват самостоятелно. Не се стига дори до продажба на лиценза от страна на Вихър, но въпреки това „акулите“ заемат мястото им в югоизточната „В“ футболна група, докато айтозлии остават в „А“ областна.

През август 2006 година, след решение на бургаския общински съвет за обединение на съществуващите спортни бази в община Бургас, ОФК Черноморец 919 се преструктурира в АД и преименува на ПСФК Черноморец Бургас, започва да играе на стадион „Лазур“

Понеже е от сайта ви, липсва Конелиано и Черноморец Бургас - София.

СМЕШНО Е ВИЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА СЛИВАНИЯ И НОВИ ДРУЖЕСТВА!
37.
До 32 и 33
26.08.2020 17:23:22
2
10
смЕх сте вие розови платени фенки. смЕх сте вие,че взимате пари да бъдете фенки,смЕх сте ,че си изоставихте отборчето в "Б" окръжна и отидохте да викате за друг клуб. СмЕх сте,че ваши хора"фенове" ви правят на две стотинки,смЕх сте че неможе и 20 човека да идете на стадиона,смЕх сте,че си саботирате "протеста" ,щото така са ви наредили,смЕх сте,че се скриете зад този "протест" от страх да не си отидете на мача със Спартак да не ви нададуят кривите глави. СмЕх сте вие,че постоянно ревете за пари и все някой да ви помагал,а нищо не направихте да си спасите фалшивото отборче,даже напротив разделихте се на лагери и си регистрирате нови клубчета заради пари. СмЕх сте,че се самозакривате,а стоите и гледате и мигате,хахахахахахаха.
Кой къде е създаден и от кого.
Нефтихимик къде и кога и от кого е създаден и ще си отговриш на въпроса кой е бургаски клуб и кой не. Това ви е комплекса произхода хахахаха. А ти розовите мантри си ги пиши колкото си искаш,селтак черен
Те се самозакриват,а пак за отбора на Бургас Черноморец пишат,
36.
Толупи
26.08.2020 17:23:17
6
12
Ей толупи, вие докато се карате кой е по по най. Бургаския футбол умира. Децата бягат в други градове, защото не виждат бъдеще нито в черноморец, нито в нефтохимик. Сега 50те фена и на двата отбора, ако мислихте малко с 2те си мозъчни гънки щяхте да се обедините и да направите нещо. Толупи такива!
35.
До 34
26.08.2020 17:18:49
1
11
Я разгледай вашата история. Вие изобщо можете ли да изброите фалитите и сливанията си.
Сега и Нефтохимик 2020 имате, поредното. Сега в Б гр. играе Мастер Бургас.Вие къде сте.
А сетих се, пътник към А обл. , новото ви сливане със Звезденбург ще е правилния ход.
Гонят треньорите и футболистите ви от квартирите, клошари. Отивайте да ревете пред Общината, безполезни розови ревли.
34.
Съсипаха ни футбола
26.08.2020 17:17:44
0
12
Тръгнала с огромен ентусиазъм, щото е модно да си шеф във футбола, а и е чула че има пара. Само че няма как да си велик спонсор с по 10 хил.лв за няколко месеца. Тия пари не стигат и за месената заплата на 1-2 футболиста за такъв отбор. Не знам какви ги е мислила и какви ги е мислил някой друг, но е факт че Бургас няма отбор като хората. А всички помним златните години на Черноморец и Нефохимик, помним и футболистите, които се раздаваха на терена. Николов да поеме вината, защото до голяма степен е негова за разбиване на футбола в града ни
33.
Баси тъпия 39
26.08.2020 17:17:39
0
8
Абе вас няма ви има ти гледаш къде сме, колко прост тря си
32.
до 34
26.08.2020 17:14:16
9
3
Колега, не си прав, не са 4-ти във В група, 5-ти са, след великите отбори на:
1. Гигант Съединение
2. Марица
3. Атлетик Куклен
4. Борислав 2009
Бахахахахахахах
31.
До 33
26.08.2020 17:10:55
0
7
Поне да се беше напънал да напишеш нещо смислено, не да приписваш от долните коментари.
Ти виждаш ли под каква статия пишеш? Поредния фалит- толкова за магаретата и сламата. Никога не сте били бургаски отбор, фактите са в историята ви.
30.
до трите цаци
26.08.2020 17:10:22
10
5
Таранки, вие сте по мантрите - Мастер, съдиите, тотото. Вижте си как ви почва "Историята" във вашият официален сайт:

ФК Черноморец 1919 е футболен клуб от град Бургас. Заради неуредиците около ПСФК Черноморец АД, ФК Черноморец 1919 е създаден като продължител и носител на историята и традициите на славния бургаски клуб. Учредителното събрание на клуба е проведено на 4 август 2015 година.

Ето още малко от сайта ви, да си се смеете сами на позора:

През 2005 г. „Черноморец” е в криза и изпада в аматьорските футболни групи, а ръководството отказва да преговаря за продажбата на клуба. Тогава, за да се продължат историята и традициите на клуба, е създаден общински футболен клуб „Черноморец 919”. По това време съществува Черноморец 1919 (собственост на Ивайло Дражев), който изпада от „Б“ група и двата отбора се засичат във „В“ футболна група.

Така сте вие - истинския път, вечните 4-ти във В група, примера за младите....Не си гледате кочината, седнали Нафтата да коментират и акъл да леят, пази Боже!
29.
смЕх
26.08.2020 17:04:57
11
4
Хахахаха, цаците били от Бургас. Ей комлушки ряпи, какъв Бургас сте вие бре хахахах. Щели да си наредят нещата и тогава да влязат в Б група. Какво ще наредите, вие на 2 магарета сламата не може да разделите, тръгнали съвети да дават. Тръгнали и за адресни регистрации да пишат, та на вас половината ви фенове са регистрирани на един адрес в Комлука, а другите и адрес нямат, малцинствено отборче сте си и това е.
28.
смЕх
26.08.2020 17:04:56
10
4
Хахахаха, цаците били от Бургас. Ей комлушки ряпи, какъв Бургас сте вие бре хахахах. Щели да си наредят нещата и тогава да влязат в Б група. Какво ще наредите, вие на 2 магарета сламата не може да разделите, тръгнали съвети да дават. Тръгнали и за адресни регистрации да пишат, та на вас половината ви фенове са регистрирани на един адрес в Комлука, а другите и адрес нямат, малцинствено отборче сте си и това е.
27.
До 18
26.08.2020 16:55:58
2
11
Бургас ли,какъв Бургас!? Вие нямате нищо общо с Бургас,нито като отбор нито като произход,бургазлии сте само по лична карта,и не всички,някои са със старите си адреси още.
Ако искате поне малко да сте бургазлии да се бяхте ориентирали на време,кой бургаски,кой заводски натрапен.
Ти с Бургас не се занимавай,Бургас и бургазлии си имат отбор от 101 години насам.
26.
Журналист
26.08.2020 16:55:08
0
8
Абе вярно че тоя Тодоров само за Николов говори.
25.
*********
26.08.2020 16:33:45
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
До 18
26.08.2020 16:33:29
0
10
Хахахахахаха да добре розовитИ мантри. Да а вие сте алтернатива за фенове,наредени за заплата от клуба,пример манолчо и компания,това ако е фен...
А вие отричате Нафтекс,Атлетик,а сега отричате Мастер за ваши клубове. Ако не беше Мастер да си сменят името на нефтохимик и вие до сега нямаше да сте видели проби футбол.
Вие за Бургас не мислете,Бургас и бургазлии си имат клуб,вие си гледайте вас си ,че сте изпята песен.
Те се самозакриват,правят си паралелни клубчета, а те пак за Черноморец се опитват да пишат на развален български. Статията не е за отбора на Бургас Черноморец, а за фирменото клубче ,което го закриват.
23.
До 18
26.08.2020 16:28:49
3
11
Ти не се притеснявай за бургас.той си има отбор и скоро ще сме в професионалния футбол.ще влезем когато си наредим финансите за са не фалираме като вас .с три лева от каката искате да сте в Бгр ,където е необходимо 10лв.еми кат сте прости ай чао.ние ще си влезем като си оправим стадиона и като имаме достатъчно средства да си издържаме отбора в Б.
22.
GF
26.08.2020 16:27:58
0
17
Тодоров тръгна против феновете само и само да е шеф ще си прави отбор,на всички е ясно защо Тодоров и Джамбазов са заедно....търсят да крадът и да играят черно тото.Вместо в затвора тези съсипници на спорта правят мизерий в школата и куп проблеми,ама ние сме виновни,че не ги изгоним..
21.
Само Черноморец!
26.08.2020 16:26:15
7
12
Бургас е без отбор във профи футбола! Вие не сте и никога няма за сте бургаски отбор! По-добре не се мъчете, последвайте Поморие, те са точно толкова бургаски отбор, колкото вие!
20.
професионален футбол
26.08.2020 16:24:45
1
8
За да участва един отбор в "Б" група са необходими 2-3 млн.лева.Мъжки отбор,школа.Такива 30-40 хиляди са дребни суми.Сметнете- 22 футболисти,треньорски щаб,лекари,масажисти др.Екипировка,такси,разходи за хотели,квартири,лагери.Средно на месец са необходими около 150-200 хил.лева.Всичко друго е от пусто в празно.
19.
До 18
26.08.2020 16:21:45
0
6
Нали си наясно, че ако я караме по тази логика, вие сте изчезнали още след Портана? Или вашите сливания и припознавани са ок? Ние не искаме да влезем във втора лига като вас, да трупаме милиони задължения, за да поритат каре французи на трева. Не само се напъвате, а и станахте смешни в опита да станете градси отбор. Останахте си гости за ваше съжаление и всеки вика мземи ги ти! Аматьори по замисъл сте и такива си умряхте!
18.
До 18
26.08.2020 16:21:42
1
10
Нали си наясно, че ако я караме по тази логика, вие сте изчезнали още след Портана? Или вашите сливания и припознавани са ок? Ние не искаме да влезем във втора лига като вас, да трупаме милиони задължения, за да поритат каре французи на трева. Не само се напъвате, а и станахте смешни в опита да станете градси отбор. Останахте си гости за ваше съжаление и всеки вика мземи ги ти! Аматьори по замисъл сте и такива си умряхте!
17.
До 15
26.08.2020 16:11:29
10
3
При вас няма “догодина в Б”. Едно поколение порастна без да ви е виждало в профи футбола (ако не броим схемите на ПСФК-то и Събев, което вие сега отричате да е било ваш клуб...) А тези, които си ви спомнят там, ви свързват с Дражев и Черноморец Бургас - София...Ние не се напъваме някой да ни припознавам, напъваме се Бургас, до не отдавна един от най-футболните градове в България, да не остане без отбор в професионалният футбол, както остана без стадион. Комплекси нямаме, още повече пък от вас. Вие не сте нито модел за подражение, нито алтернатива за феновете.
16.
До 10
26.08.2020 15:53:25
1
5
Абеее унтерменш розов, локото на джамбаза се обединява с Мастер,а не прекратява съществуване,шматка и му взимахте субсидията.провери в нета кой колко е взел от общината
15.
Родител
26.08.2020 15:53:13
0
8
С кой родители сте се срещали. Треньорите постоянно са със забавени заплати не от един или два месеца. Парите за таксите ни отиват в мъжкия отбор. Съсипахте го сега ще съсипите и школата.
14.
До 9
26.08.2020 15:39:00
3
12
И какво като сте били една година в Б гр.? Всеки може да е във втора лига като вас. Харчим едни пари които ги нямаме. Купуваме отбори и съдии наред и ей ни в профи футбола. И защо да го правим? Това са комплексите ви малоценост, заради напъни да ви припознае някой за бургаски отбор. Вземете сега още един фалит и бъдете щастливи. За стадионите не пиши, и ние, и вие нямаме такива, а на Лазур човек може да повърне от мизерия. Един тов к на седалките, в талетните умрели живони, ток няма. Това ако е стадион, остави!
13.
До 10
26.08.2020 15:31:46
3
9
Ей чалма нифелна,копеле ще викаш на баща ти,убитак розов,ако го знаеш кой е де. Като джамбаза се обедени нали му взимате исубсидята бе пикиоман. Провери,виж,кой колко субсидия взима има статии за това в нета.
Ей заради такива като вас си заслужава да ви закриятюгадно ли вие? Голям кеф. Гърчете се безпомощно хахаха платени "фенове"
12.
До 9
26.08.2020 15:17:18
5
9
Има ги да. Важното е че ги има,днес в аматьорския утре в професионалния футбол,но ги има. А вие къде сте? Вас ви няма и професионален футбол няма и да помиришите...
А дали са десет фена се вижда на стадиона, щото аз на ваши мачове и десет немога да видя. Живейте си в розовата заблуда...
Феновете на Черноморец и Черноморец показаха ка се прави
11.
Тодоров ще бъде чу*ан
26.08.2020 15:07:24
1
12
Пухльо нали знаеш. Тик так.
10.
Барба Яни
26.08.2020 15:05:55
0
20
Тука няма място за теб,но има за Брадатият крадец Тодоров,за любителите на черно тото Джамбазов и Весислав Илчев Цацата и тем подобни измекяри съсипали всеки проект и всичко до което са се докоснали.Трябва истинските фенове да направят Нефтохимик,а не този крадец тотаджия престъпник и предател нагушен Тодоров.
9.
До 8
26.08.2020 15:05:41
8
1
Ей убит от живота наркоман. Тоя ти коментар показва колко си далеч и зле. Друсай си хероин и не пиши глупости. Тоя локомотив го няма от 4 години копеле. Какви субсидии
8.
До 8
26.08.2020 15:04:42
7
9
Има ги в аматьорския футбол, с никаквите пари, които дават всичките им десет фена. Играят на разрушен стадион, срещу селски отбори, като топ 3 във В група е мираж за тях.....Евала на отбора! Ако това е нивото, което искате за бургаския футбол, фенове на Черноморец, то браво - постигнали сте го!
7.
До 5
26.08.2020 14:50:31
3
9
Ей нас*ан,незнам дали е еднаква ,но взиматели и субсидията на Локото на джамбаза. Взимате двойна субсидия. Няма ли нещо такова,а?
Много добре се оправят и ги има за разлика от вас, вечните ревлички
6.
Бургазъ
26.08.2020 14:47:23
2
9
Много добре си изигра картите душа. Браво!
5.
Тодоров
26.08.2020 14:44:22
1
15
Аз те махнах. Искам да цоцам още лев. Имам нужда от още общински сладоледи. Имам нужда от ново снц нефтохимик 2020
4.
До 3
26.08.2020 14:42:59
8
12
Коооо? Хсхах. Ей надрусан те получават еднаква субсидия от общината. Кво се оправят къде са?
3.
Общински съвет
26.08.2020 14:18:30
5
28
Нали сте много фенове,аре изкарайте по някой лев и ще си спасите отбора.вижте Черноморец как се оправят вече пет години.няма реване,не са през ден в общината и се справят сами с малка помощ от общината.с тъпи ръководители и фенски мисли толкова.
2.
Нафта
26.08.2020 14:10:07
6
16
Тая Ко са прай.дала пет лева за три месеца и вече голямата работа.такива като нея,Бошнаков и Тодоров нямат място в нафтата.всички вън.и проблема не е от мача с Локо,а преди това.сега само да не изкопи онзи брадат крадец с неговото си СНЦ.прибира левовете от кмета.догодина пак ще изкопи с нов отбор в селската група или във в група.ние сме във фалит за съжаление.тия ни докараха до това приложение.сумати пари ни даде община Бургас.накрая няма лев.
1.
:)
26.08.2020 14:09:41
3
38
какъв футбол какъв спорт каква светлина в тунела. Всичко се прави за далаверата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори