×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как и защо бе обесен поп Ромил от Айтос? Мистерията се заплита!


Как и защо бе обесен поп Ромил от Айтос? Мистерията се заплита!
Криминалисти извеждат джипа от лобното място на 50-годишния свещеник, който оставя сирачета две момичета
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Август 2020, Петък, 21:49 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Кольо от Руен, който държал ключа за църквата там разказва странни неща за Самуиловден

Християните от Айтос няма да спят тази нощ и утре заради зловещата вест за кончината на най-популярната и обичана личност – 50-годишният отец Ромил Негозов.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

След като около 13:30 часа днес стана известно, че православният свещеник е открит обесен край черен път между селата Вресово и Череша, миряните от града организираха бдение, а църквата „Св.Димитър Солунски” се оказа тясна, за да побере всичките тази нощ. На поклонението бе забелязан и кметът Васил Едрев.

Хората  не могат да допуснат, че енергичният, физически и психически здрав поп Ромил, е сложил край на живота си самоубивайки се, в пълен разрез с канона – акт недопустим за всеки християнин, който иска да бъде посрещнат в рая.

Мистерията се заплита с всеки час, а утре съдебни експерти и криминалисти трябва да се произнесат за причината на смъртта, след като приключи аутопсията.

В късния следобед днес духовен съвет от Сливенската митрополия е взел решение свещеникът да бъде опят по всички норми на православието – в църквата, в която е служил 20 години, а след това да бъде положен с всички нужни почести в гроб, намиращ се на църковна земя в айтоските гробища. Духовният съвет е категоричен, че отец Ромил не би могъл да сложи край на живота си чрез самоубийство.

Поп Ромил Негозов оставя две момичета сираци – 19-годишна студентка в София и ученичка в 8-ми клас. Съпругата му е работела заедно с него в църквата. И двамата бяха изключително почтени и нямаме данни да са се занимавали с някаква незаконна дейност, категорични са от РУ Айтос.

Онзи ден бях с поп Ромил и разговаряхме по повод бъдещи проекти, свързани с християнството. Беше в добро здраве! Както винаги усмихнат и пълен с нови планове. Нямам обяснение за тази внезапна, потресаваща смърт”, каза кметът на Айтос Васил Едрев, който е полицай от кариерата, бивш директор на ОД на МВР в Бургас.

Разследващите, които са направили оглед на трупа смятат, че няма видими следи от насилие, нито проява на съпротива.

Както Флагман.бг вече съобщи чантата с личните му документи – 180 лв. и телефонът му са намерени в незаключения джип „Дачия Дъстър”, спрян на черния път между Череша и Вресово.

Най-странното е, че преди да напусне църквата, около 10:30 часа вчера, на Самуиловден,след като вече е приключил с едно кръщене, попът заявил на жена си и служителите, че поема към Руен. Там за 12:30 часа той бил записал, по думите му, кръщене.

Защо е излъгал, няма обяснение.

Всъщност отецът изобщо не е стигал до Руен. Той се е отклонил вляво към Вресово, продължил към Череша, отклонил се е по черния път, където е намерено и тялото му. Оставил е джипа си незаключен, след което се смята, че се е самоубил. Подчертаваме, че клонът на който е увиснал се е счупил под тежестта на тялото му.

Отец Ромил изобщо не е поемал към Руен, защото кръщене в църквата там, не е било предвидено

Разследването на Флагман.бг стигна до църквата на Руен, където би трябвало да бъде проведено кръщенето вчера.

Ключът за храма държал Кольо, собственик на кръчмата срещу църквата. Кольо поддържал връзка с отец Ромил, който идвал до населената предимно с турски етнос община – за венчавки, кръщенета и погребения на малкото останали християни.

Тази вечер, около 19 часа, Кольо е дал следните обяснения: „Вчера изобщо не беше предвидено кръщене тук. Не съм отключвал църквата.  Кръщенето на нашите хора от Руен трябваше да бъде в айтоската църква в 15:30 часа и изобщо не се налагаше поп Ромил да пътува. Защо е казал, че ще кръщава в Руен – не знам. При мен трябваше да бъде гощавката, която бе записана за 17 часа”

Кое е довело до решението на поп Ромил да сложи край на живота си, имал ли е среща с някого , за когото е трябвало да запази в тайна от семейството си, се питат разследващите. Това са само част от въпросите, на които може да отговори съпругата му.

Криминалистите смятат, че опитен съдебен лекар може със сигурност да каже дали в самоубийството има намеса на друг човек.


В категории: Айтос


50
Коментара по темата
50.
Отец Негомил
24.08.2020 16:14:29
0
0
Алалуя
49.
Поп Богомил
24.08.2020 14:13:38
0
3
Митрополията не вярва в самообесването и извършва опело. Тогава защо се съгласява със съдебно медицинското заключение,бърза да извърши погребение,а не изиска тройна съдебномедицинска експертиза. Сливенската митрополия нарушава канона. Значи за самоубил се мирянин няма опело а за свещеник може.
48.
До 47
24.08.2020 07:45:07
0
1
Дете на 12 годинки ли си ?
Нищо не рааааазбрах
47.
Joker
23.08.2020 18:47:09
0
0
До М.
Тая мед. сестра като не е решила да хване общинските такси, че да оправдае получените възнаграждения от съпруга й, ами от мост за два пломбирани с амалгама ще се хвърля.
Тоя други тъпотии не може да измисли- при мен се хвалеше, че съпругата му е стоматолог, завършили с отличие с нейна колежка, която опаче пациент е заразил и се споминала преди години. Обаче той отишъл и по регистъра в кабинета на колежката й- намерил пациента.
46.
Joker
23.08.2020 18:34:56
1
1
От подчертаното в статията явно е бил стъпнал на тънка вейка, докато с меката връзка се е опитвал да сваля от дивата пчела- меда. Като не е задължително кеп в автомобила да има, с какво да вземе от пчелата-меда?
А може и за дърва по църковните земи да е бил и да са го ужилили пчели и като не е употребявал отрови, които да тушират алергена, си го прибраха за служба.
45.
M.
23.08.2020 10:26:38
3
20
Отецът не се е самоубил.Какви следи търсите,кой ще остави следи ?
Белнейски,Нови Искър...пълно със следи и какво стана ????
Ще ви обесня как работи нашата полиция община Айтос,Бургас,Сунгурларе -
Случая с отец Ромил:
Намират първо колата,на 20-30 метра е трупът.2 -3 часа са били нужни да го открият???? WTF ???
Убийство в Карнобат през 2009:
Майка и дъщеря зверски заклани от 17 годишния хилав Таньо.Полицията открива "убиеца" един час след огледа на престъплението...заключен бил в банята!!!!!
2015 годинина Валя от Бургас:
Приготвя се за работа на другата сутрин (мед.сестра при зъболекар) изведнъж в 12 вечерта решава да хване такси.Отива на моста хвърля се и "самоубива".Чакат морето да изхвърли трупа след месец.
Има още много много такива случаи,които полицията просто претупва.Чака се самопризнания или насока за самоубийство и случая е приключен!!!
Познавах отлично отеца,никога няма да посегне наживота си !!!!
ЗА ПОЛИЦИЯ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ,ТЕ НЕ ПРИКРИВАТ...ПРОСТО НЕ РАБОТЯТ!!!!
Искам да благодаря на флагман,че дава гласност и следи случая!!!
44.
Пламен
22.08.2020 21:28:51
8
15
И тук и в Фейсбук стотици бълват хвалебствия за горкият човечец!Къде бяхте до онзи ден,един пост или коментар не сте публикували за човечеца докато беше жив!Не знаем какво се е случило,но знаем,че е излъгал,чеотива в Руен на кръщене!Знаем,че църквата е всичко друго,но не и Храм!Търговия,пари,лъскави одежди,цени,йерархия и т.н.!Нищо свързано с Бог!Брутално лицемерие и фалш!Пею за съжаление беше част от тази шизофрения!
43.
Поп Камикадзе
22.08.2020 19:23:24
10
13
Много бил усмихнат и щастлив, ама християнин бил, та нямало как да извърши такъв грях, ама сигурно някой турчин го е убил, а Бойко крие, за да пазел етническия мир и тн глупости.

Хората са следователи и ти казват, че по тялото няма никакви следи от насилие или наранявания. Следи от борба и насилие няма и всичките му вещи са непокътнати. Самият Поп е излъгал къде отива и е намерен на съвсем различно място... Ама някой го е убил. Щом даже сливенските попове са го погребали, то нямало как да се е самоубил разбираш ли... щото в Църквата са криминалисти. :)))

по Попето е бил в тежка депресия, която винаги е крил от останалите наместо да търси помощ и просто си е теглил въжето. Там дали си поп, кмет, полицай или сервитьорка значение няма.
42.
до 40
22.08.2020 15:43:56
32
4
Полицията си върши работата, някакъв незнаен си дебелак се самоубил. Ти сериали търсиш. Пусни си телевизора там има колкото щеш.
41.
Radew
22.08.2020 12:25:17
12
7
mutri wun
40.
М.
22.08.2020 12:12:09
4
30
За жалост в нашата България, полицията никаква работа не върши. Следователите гледат да си завършат случаите с минимални факти, наричащи ги доказателства и да се води, че са си свършили работата.
Хората, които познаваха поп Ромил и знаеха що за човек е никога не биха поругали паметта му като повярват, че той сам е сложил край на живота си.
Много ми се иска да повярвам, че ще се разкрие истината, а не че с една аутопсия ще потвърдят самоубийство...
Нека поне веднъж тъпата полиция да проведе щателно разследване в името и паметта на един толкова значим за всички нас човек.
39.
кои са най близки
22.08.2020 12:04:42
0
18
до кмета и с какви имоти и средства разполагат?
38.
Христо
22.08.2020 11:37:44
2
8
Джипа му бил на някаква фирма.
Знае ли някой нещо ?
37.
37.
22.08.2020 11:21:44
1
10
Само болни психопати биха си сложили такъв грях ,явно и в турската и българската партия са само такива индивиди.
36.
УБИИЦИ
22.08.2020 11:09:30
1
17
УБИИЦИ
35.
шоп до 43
22.08.2020 10:55:46
0
11
ела у София да ти слугуваме ,ние много ви обичаме там.
34.
До 46
22.08.2020 10:55:13
4
16
За това ли в цялата държава, а и не само най-големите бизнесмени са българи. Всичко голямо във градовете е на българи, вие се задоволявате с квартално магазинче или евтини магазини със стока от Турция. Ах, ако поне в Бургас бяхте.. щяха да ви научат и да ви покажат от къде изгрява слънцето. Нямаше да можете да си говорите на турски по кафетата, защото в Бургас такива ги режат от раз..
33.
до 46
22.08.2020 10:53:56
4
17
наври си рязаната карабина отзад.
32.
До номер 42
22.08.2020 10:45:23
4
27
Надежда за какво ? Като си толкова горд турчин и си обичаш братята турци , защо по дяволите не отидеш да си живееш в Турция ? Нали там е по-хубаво. Пътувай. Какво правиш въобще тука, като само плюеш.
31.
do 36.
22.08.2020 10:39:25
3
7
и аз ли го обичам ,ти в мислите ми ли си?
30.
Динко
22.08.2020 10:38:10
16
9
Стара българска поговорка гласи - Кмете вържи попа ,за да е мирно селото.
29.
*********
22.08.2020 09:50:23
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
На имотната мафия
22.08.2020 09:44:25
1
18
вече и Бог няма да и помогне , гледаите и се убедете сами ,че възмездие има.
27.
Затриха
22.08.2020 09:26:31
0
27
човека и хората в града от алчност ,отзад ли ще си ги навирате тези имоти?Колко семейства пострадаха от тях не е истина ,ама да посегнеш на поп това не съм го очаквал ,явно вече нищо не ги спира.Болни психопати.
26.
*********
22.08.2020 09:22:33
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
*********
22.08.2020 09:20:15
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Гешев
22.08.2020 09:04:51
0
19
няма ли да дойдеш в Айтос ,време е май.
23.
убит или самоубит
22.08.2020 08:38:55
1
41
попа е споделил ,че не може да пребори имотната мафия и че има проблеми с тях.Има ли човек в Айтос който да не е имал проблеми с тях,да разпитат прокуратурата ,те отлично знаят колко са случайте.
22.
Бълхарски конспиратор тъпак
22.08.2020 07:35:40
24
22
Най-беден и най-болен в Европа,индивид от най-бързо изчезващото стадо. Страхлив, завистлив, крадлив и долен. Но този индивидГаньовски "знае всичко" и това, което, не се е случило. Наясно е с конспирациите по целият свят и на най-тайните общества. Колкото по-калпав и неуспял е, толкова повече знае и разбира. Убийства разкрива по-бързо и от Хорейшо, дори когато полиция, прокуратура и правителство се мъчат да го заблудят и "прикрият поредното престъпление" аналГаньовеца нудушва и знае всичко. Хахахахаха! Ганьовеца е толкова всезнаещ, че се е родил преди майка си, но дори и на 50 чака на подаяние от нея, я от пенсийка, я някоя селска нивичка, та като вземе мама рентата да му даде някой левец.
Еее, на такъв "добитък", кой да му е пръцзидент, премиер, кои да са му джурналята и с какви пасквили и лъжи да го манипулират? Хахахааа!
На такъв ганьовец(г. з), такъв БУЙ!
21.
*********
22.08.2020 06:14:43
2
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
*********
22.08.2020 03:06:45
12
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
Няма значение
22.08.2020 03:03:25
0
40
Изчакайте да дадът вярна, топча и ясна информация относно случилото се. Моля не си играйте с мъката на хората. Без разни измислени сериали. Той беше добър човек. Той беше човек достоен за уважение.
18.
Няма значения
22.08.2020 02:59:55
1
21
Има хора, които страдат от депресия, но живеят с това и се борят. Стига глупости. Изчакайте да дадат информация точна и ясна относно случилото се. Не си играйте с мъката на хората. Не разигравайте криминални сериали.
17.
до 16
22.08.2020 00:14:38
28
10
Какви измислици сънуваш? Накой му пука за религия че да убива пък етнос и партии какво общо имат? Сериали по телевизията колкото щеш, какво ги търсиш в Айтос с главен герой напълно неизвестен поп? Какви сте вие, пародии на български граждани, че все тези неща ви се въртят в главата, живот нямате ли?
Логика нещо ?
16.
Нещо, а
21.08.2020 23:08:06
11
28
Някоя партия да не е инсценирала самоубийство, за да не стане етнически конфликт . И НСО или други структури да са им оказали помощ
15.
Non nobis Domine
21.08.2020 23:03:17
2
58
Светъл ти път, братко. Дано душата ти намери покой.
14.
Флагман, дано станете истинска медия някога
21.08.2020 23:03:05
5
35
Ха, Флагман ми изтрили мнението.
Сигурно за да може утре да си напишат статия върху написаното от мен
Нищо, разрешавам. Трябва да се помага на тези, които не знаят как да си свършат работата и будят съжаление у нас читателите.
13.
Годеник на Кралицата
21.08.2020 23:01:29
33
5
Ще ходят ще го убиват, пък ще го връзват на тънък клон, за да инсценират самоубийство.
Ала-бала чесане на езици.
Отчето е побърал да иде при Свети Петър.
Един поп навремето с лукави очи ми казваше: "Ако Господ бърза да ме прибере, значи му трябвам за нещо."
12.
Сьорен Киркегор
21.08.2020 22:56:42
41
19
Я депресиран, я пари и кредити. Я някое заболяване.
Така и неразбрахте, че поповете са пълни лицемерие - едно мисля, друго говорят, трето правят.
Туй че е бил усмихнат изобщо не го прави щастлив. Само той си знае какво му е било.
Иначе тук големи следователи и конспиратори се оказахте. Смешковци.
11.
*********
21.08.2020 22:56:16
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
10.
точно и ясно
21.08.2020 22:53:32
24
13
Депресия. Знам за случаи, американци, за които внезапно, изненадващо, видимо здрави и успяли хора в живота със семейство да сложат край на живота си. Това не е туко така. Това е резултат от депресия близо десетилетие поне. укривана депресия. човек който не е доволен от живота си и постъпките си. дори да има пари и за какво още да живее. той ясно и често е споменавал че е готов да се жертва в името на бог.
9.
Някоя си
21.08.2020 22:51:15
2
38
Ама дори нямате правилна информация децата му на колко години са. По-големи са от това, което сте написали. Кой знае за още колко неща сте излъгали в тази статия ! Оставете човека да почива в мир, а не гадайте !! Давайте само точна информация!
8.
Бай Нидял псува жена си
21.08.2020 22:44:58
11
21
Ми къв е мотива да се обесиш на тънък клон,който даже се счупел и не те издържал ?Ааа чакай малко ако се удариш или одраскаш е от клона...
Перфектни доказателства за нещо да върви в дадена посока.Тук става дума за мн пари,щом има такова убийство.
Бог гледа писателю с пубертетски пъпки
7.
Комбайнер
21.08.2020 22:41:58
10
22
Как и защо бе обесен поп Ромил от Айтос?

Заглавието е манипулативно и подвеждащо.
"защо бе обесен", демек някой го е обесил.
Няма никакви доказателства за насилствена смърт.
6.
Стамат
21.08.2020 22:40:16
2
32
Светла му памет на Ромил,беше добър човек.И само за уточнение да напиша до номер 3.Не се казваше Пейо а Пею
5.
Писател
21.08.2020 22:37:31
54
12
И за какво ще го убиват?
Да му вземат 180 лв? Не са пипнали парите.
Друг мотив? Какъв? Отмъщение?
Брадатия си знае греховете и си е сложил въжето. Поповете са най-големите лицемери и грешници. Ял съм им попарата на тия.
4.
Само питам
21.08.2020 22:31:56
17
26
Някой от родата на тези които са щели да кръщават да не би да е с друга вяра и да е бил против кръщенето?
3.
M.
21.08.2020 22:30:55
1
62
Дъщерите и племеникът му бяха много привързани към него.Той също много ги обичаше,няма как да се самоубие и нарани до такава степен.
Не живеем 17 век,може да се работи по случая и да се открие какво е станало.Нищо логично няма в действията,които ни се описват в статиите.Още повече хората,които познаваме него и семейството му знаем,че е НЕВЪЗМОЖНО !!!!
Изработен е....измамен.
НИКОЙ НЕ СЕ САМОУБИВА В ГОРАТА!!!Камо ли много уважаван поп.
Всички те обичаха Пейо,няма да те забравя и аз!!!
2.
Най-важното от статията
21.08.2020 22:30:39
5
64
- Щом духовен съвет от Сливенската митрополия е взел решение свещеникът да бъде опят по всички норми на православието, значи смятат че не се е самоубил. А щом не се е самоубил, значи е убийство.
- Все пак кръщене е имало и то на хора от Руен. Кръчмарят потвърждава, че е била предвидена гощавка при него. Не се хващайте за думите, че е тръгнал за Руен. Много добре е знаел къде ще е кръщенето. Най-вероятно после е щял да присъства на гощавката за кратко.
- Нещо се е случило по пътя и най-вероятно е бил обесен. Дано открият изродите! Голям грях е това
1.
1.
21.08.2020 22:17:22
12
33
Това е много лош знак за християните.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ето какво съветва нотариус Милена Илчева, за да се сключват спокойно и законосъобразно сделките за всички страни Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори