×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бащата на пострадалата при катастрофа Николета с потресаващи данни за шофьора Мартин


Бащата на пострадалата при катастрофа Николета с потресаващи данни за шофьора Мартин
Той трябва да остане без книжка завинаги, категоричен е Цоньо Тодоров, който пристигнал от Гърция, за да види ранената си дъщеря
18 Август 2020, Вторник, 20:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД

26-годишният младеж возил малки деца с бясна скорост, твърди Цоньо Тодоров

Бащата на 18-годишната Николета от каменското село Трояново, която пострада при катастрофа в бургаския кв. Крайморие, се свърза с редакцията на Флагман.бг, за да разкаже какво точно се е случило и как двете му деца живеят втори живот заради безобразно шофиране. Цоньо Тодоров заедно със семейството си живее в гръцката столица Атина, пристигнал е в България заради инцидента, за да бъде до дъщеря си. 

Припомняме, че катастрофата стана в събота вечерта в кв. Крайморие. Шофьорът – 26-годишният Мартин Василев, не успял да вземе левия завой на крайбрежната алея в района на к-с „Амая бийч“ и е забил Аудито си в дърво. Вследствие на удара е пострадала 18-годишното момиче, което е с травми на главата и счупена китка. 

Само във Флагман.бг: 18-годишната Николета е пострадала при зверската катастрофа в кв. Крайморие

В колата освен шофьора и Николета са пътували още двама младежи. Цяло чудо е, че при тежкия удар няма повече ранени. 

Те били на семейна почивка в къмпинг в района, обясни бащата на пострадалата.

„Преди седмица докарах децата ми в България за ваканцията, за да се видят с роднинините и отново заминах за Гърция заради служебните ми ангажименти. Сестра ми и зет ми са наели бунгала за няколко нощувки за семейна почивка. Взеха и моите деца. С тях са били и роднини на зет ми с децата си. Мартин също. Събраха се няколко семейства, пътуваха същия ден – в събота сутринта. На отиване към Крайморие от Камено Мартин качил няколко деца на по 13-14 години в колата, сред тях е бил и синът ми. Още тогава Мартин е шофирал колата си безумно. 14-годишното ми дете му е направил забележка да не кара толкова бързо, но без ефект. Много се е уплашил от неговото шофиране. За щастие са пристигнали живи и здрави, без инцидент. Но не и вечерта. Едно момиче от компанията е казало, че ще ходи до магазина, а Николета е решила да я придружи. Тръгнали пеш. Мартин обаче им е предложил да ги закара. Отишли са, купили са каквото им трябва и се качили в колата. Той отново натиснал газта по крайбрежната алея. Този път инцидентът не му се е разминал. При сблъсъка дъщеря ми си е ударила главата в стъклото. Тя е била на задната седалка. Имало и момче отпред. Добре, че е бил с предпазен колан, иначе е щяло да изхвърчи от превозното средство и може би катастрофата щеше да вземе жертва“, обясни бащата. 
След инцидента Николета два пъти е загубила съзнание, вероятно от шока. А след прегледа е освободена за домашно лечение по нейно желание. 

Ауди А4 се размаза в дърво до Амая бийч в кв. Крайморие
 

Цоньо Тодоров недоумява защо лекарите са изписали момичето с толкова много травми. Според него дъщеря му е била в шок и затова е поискала да си ходи. 

„Ние живеем в Гърция и не познаваме законите, нито здравната система тук. Не е морално обаче пострадало дете да бъде пуснато за домашно лечение. Вчера отново получи болки и бе доведена с линейка в Спешния център. Там мен ме допуснаха, чаках 3 часа навън, докато правят изследвания и прегледи на дъщеря ми. Не е ли е редно обаче да ме уведомят какво точно се случва? Направиха го едва когато разбраха, че имам медицински познания, тъй като съм рехабилитатор“, казва още бащата на пострадалото момиче. 

Според него виновният шофьор трябва да понесе отговорност за случилото се. 

„Най-справедливото наказание ще бъде да остане без книжка цял живот. Знаем ги тези като него, които ходят да берат ягоди в Англия и купуват със спечелените пари бързи коли, за да покажат колко са велики. Нямат никаква практика,

но шофират безотговорно. А трябва да си особено внимателен, когато возиш други хора“, смята Цоньо Тодоров.
 


В категории: Бургас


14
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
14
Коментара по темата
14.
Haha
08.09.2020 11:38:56
0
3
Цоньоу ,да вземеш да завършиш осми клас поне , Българският доста ти куца
13.
Taina
07.09.2020 16:37:18
2
10
Ne zabravqi ot kade si trugnal i ti (tzonio todorov) dali e bral qgodi ili e rabotil dryga rabota na teb neti dava pravoto da obijdash.... Ako na mqstoto na dashterq ti e bilo edno ot drygute 4 decha shteshe li da reagirash taka?? Nikoi ne e iskal da se slychi... Radvai se che deteto ti e jivo i zdravo blagodari na gospod che se e razminala s malki kontyzii... I s chqloto si yvajenie ne sudi zada ne budesh suden i ti sushto.. Nesi bil chql jivot rexabilitator a edin prost zavarchik.... I izvinqvam se za izdraza no vie (majyrite si go imate v kravta tova tova visokomerie) vse pak ste roda i nqkoi den pak shte sednete na edna masa...
12.
йоан
07.09.2020 06:27:33
0
0
неразбрах защо обиждате човека,първо не е мангал а е ВЛАХ,ВТОРО БУРГАС Е ЗАСЕЛЕН С ТАТАРИ ЧЕРКЕЗИ--------------------БАШИБОЗУК.единствените истинки българи са имеено този човек неговия произход ВЛАСИТЕ.ВИЕ СЕ РАДВАТЕ И ГОРДЕЕТЕ С ТЯХНАТА ИСТОРИЯ ЗАЩОТО ВИЕ НЯМАТЕ ТАКАВА ТУК НА БАЛКАНИТЕ ОСВЕН ЧЕ СТЕ БИЛИ БАШИБОЗУК.
11.
Тодоров
07.09.2020 00:31:25
1
0
Ще отговоря на господата с уважение и с респект , защото мисля че вашето мнение е важно ,и за тези които писаха с. думи които обиждат те самите са за съжаление и това им е културата !!
За това достигнахме на това ниво в България !! Но ще пиша то темата която ви интересува с вашите коментари .
Отговарям на господин ЕЙ
1. Прав сте че Николета на задната седалка не си е поставила колана , магазина е бил на 500 метра от мястото и мисля че много от нас за такова малко радтояние не ще си сложи колана .тя си взе поука от станалото . Благодаря ви за коментара .
2.Отговор на Лидка
Във Гърция живеем повече от 26 години името ми е Цоньо вашето обръщане към мен много ме зарадва защото имате нужда от черни перони за да ви промени системата в медецината в европейска държава като България !!
Вие сигорно сте някои медицински служител които чака плика с парите за да прегледа болните !!
Защото много е очевидно колко е болна системата в България !!
В Гърция отидох когато Вие си нямахте напристава от отношение и култура но от вашият коментар се вижда кой е мангото и черен петон!!
Когато и ти живееш 26 години в чужбина и имаш тази болка която аз имам за родината си можеш да имаш мнение но за да коментираш по този начин от село не си излязал/ла може би!!
2.Отговор на Пайда Лайжин
Не мисля че има значение кой съм аз и какви медицински познания имам вие май си нямате изобщо напристава от европейски закони и медицина ..
Когато прочетох вашият коментар разбрах едно че :
Медецината в България е бизнес и са много назад от Европейски страни !!
Когато има катастрофа детето ми имаше предложител и си има европейска частна застраховка която си плаща всичко ( имаше случай на скоро Българин пострадал на остров Тасос и си даде интервюто как точно са процедирали Гърците , ако вие бяхте слет катастрофа с шевове на главата и със счупена ръка във шоково състояние бихте ли се разписали ? В такъв случай излиза лекуващият лекар и обяснява на предложителя който е роднина, така че не кара пострадалият да се разпише когато не е във състояние ,но вашият коментар е толкова ефтин и жалък при което обиждате едно младо момиче която премина на ръба на най лошото .
Но все пак ви благодаря че намерихте време и писахте защото такива като вас се занимават със слушане на чалги и кючеци !!
3.Отговор на Таз
Намерихте време да обсъдите моят профил ,моите уважения към вас ,
Не знам вие от кои сте но сигорно не съм от вашите по начина на писане те разбрах не само че си неграмотен а и прост !!
4.отговор на Сапун Ром
Не разбирам толкова ли е сляп този господин Сапун че не вижда че съм във офиса на Флагман и нося маска заради COVID -19 , но разбирасе излизат с някаква цел всички тези подражатели на подигравки и пресмивания!!
Къде ви е отговорността ,къде ви е дисциплината господа !!
Всеки един от вас нека си зададе въпроса : ако бяхте на моето място как щяхте да риагирате когато четеш обиди и подигравки , ръзбирасе че има хора който го правят за друг интерес и други просто това им е културата !!
5.отговор на Иван
Вие със сигурност познавате Мартин и семейството му !!
Ще коментирам вашето мнение .
Няма лошо да се работи каквато и да е работа в чужбина когато е със честен труд и амбиция !! Всеки сам се знае !!
Има стаж 1 година зад волана има и други наказателни нарушения от КАТ за висока скорост лично от КАТ ми дадоха информация , сутринта е предупреден да не кара силно от момчетата в колата му , Когато един мъж е отговорен той си поема и последиците също така не влиза в населено место със скорост над 140км и дори да изкорени дърво от удар !!
Вие как мислете - има пострадал човек разбират неговите родители че сме в болницата с наранявания нито един телефон не са званнили за да разберат в какво състояние е пистрадалия .
Поканени бяха със баща му на разговор но не дойдоха със оправданието че нямат превоз !!
А колкото до заплахи това е от страната на хубавият му баща .. той заплаши нещо не са ти информирали правилно Иване !!
Но ръзбирасе че един баща има отговорности за детето му .ние ги поканихме на разговор пред 10 души които бяха заедно на почивка за да уточним подробности за случилото си . но ако имаше отговорност той и баща му трябваше сами да ми се обадят ..
Не му копува или позволява баща му кола със стаж 1 година да кара 265 КС.
Колкото да е голям трябва да се внимават тези неща .. сега да се газариш е много по ефективно да имаш бърза кола и да караш бавно !!
Но когато бащата не си е на място винаги страдат други .
Всички млади шофьори сме преминали по този път но разликата е че никога не трябва да се гъзаряме с пълна кола .
Репортажа има за цел поучителна и предпазна цел ,нищо повече .
Другите коментари не мога да ги коментирам ,живеем в трудни времена и нека да дадем значение на важни неща .
С уважение Т.Тодоров
10.
Claudette Morel
19.08.2020 20:10:33
2
1
До Пъпеш номер 4
Много е отговорен Мартин, да качи 13-14 годишни хлапета и да кара като пишман състезател. Не ми се мисли, ако не беше отговорен...
9.
ЕЙ
19.08.2020 17:11:49
0
6
А, ЗАЩО НИКОЛЕТА Е БИЛА БЕЗ ПРЕДПАЗЕН КОЛАН. НАЛИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВСИЧКИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СИ НА ПРЕДНАТ ИЛИ ЗАДНА СЕДАЛКА?
8.
Лидка
19.08.2020 14:57:53
1
5
И естествено тоя черен питон обърна разговора на медицински грижи! Кога отиде в Гърция, кога стана грък, бе м@нг00.
7.
Пайда Ладжин
19.08.2020 08:26:03
2
9
Тоя какви медицински познания има не знам, но в България никой не може да бъде задържан насила в лечебно заведение, с единствено изключение психодиспансерите и то след тежки процедури на лекарски комисии. След като патката се е разписала, че иска да напусне болницата, да я вържат ли?
6.
Таз
18.08.2020 23:59:44
2
10
Чернилка,аджеба не е от наще,на сач ми мяза

Ма той мангал, ма
5.
Sapun Rom
18.08.2020 23:29:30
2
4
Handsfree za bradata li tva moderna tehnika Tui chengene ay
4.
Иван
18.08.2020 21:13:36
12
5
Съгласен съм но Мартин не е брал ягоди досега със пот е вадил парите във Германия. Далеч си от истината че е без отговорен непознавам по човечен и мъж от него нищо че изглежда като дете. Съжалява за случилото се но даго заплашва бащата със мутри нещо несе връзва нали уж за децата мисли а заплашва със......... Нещо ми убягва пари, пари, само за пари говорят всички човещина няма, в тоя народ вече.
3.
Бай стамат
18.08.2020 20:53:26
2
21
Този е рехабилитатор колкото аз съм баджанак на Илън Мъск.....
2.
ALT
18.08.2020 20:31:01
3
27
Наистина южното Черноморие тази година се е напълнило с мангали. Завърнали се с малко EUR от чужбина. Наемали чрез "пакетни услуги" квартири и целият "катун" на купон.
1.
висок
18.08.2020 20:22:13
5
25
Мангали без здравни осигуровки се оплакват...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори