×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Кои са новите директори, поели 22 училища в Бургас и областта след оспорван конкурс


Само във Флагман! Кои са новите директори, поели 22 училища в Бургас и областта след оспорван конкурс
Александър Иванов поема официално ОУ "Княз Борис I", Пепа Марчева - ОУ "Любен Каравелов", славеят на Странджа Лазар Налбантов - ОУ "Найден Геров"
10 Август 2020, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Всички бяха чели много и имаше сериозни битки за някои от обявените места, каза началникът на РУО инж. Виолета Илиева

22-ма новоназначени училищни директори ще започнат учебната 2020/2021 г. в Бургаска област. На конкурс в края на юли се явиха 37 кандидати, като само двама от тях не бяха допуснати до втория етап – събеседване пред комисия. „Всички бяха чели много и имаше оспорвани битки за някои от обявените места. Впечатлена съм от резултатите“, каза пред репортер на Флагман.бг началникът на РУО-Бургас инж. Виолета Илиева. Заради условията на световна пандемия тази учебна година няма да е като предишни и със сигурност ще е огромно предизвикателство за новите директори.

9 от школата с нови ръководители са в Бургас.

Александър Иванов, директор на ОУ "Княз Борис I" (вляво)

Александър Иванов официално е новият шеф на педагогическия колектив ОУ "Княз Борис I". Иванов е с богат опит, от миналата учебна година той бе вр. и. д. в ОУ "Княз Борис I", а преди това беше директор на основното училище в созополското село Зидарово.

Пепа Марчева буквално изведе ОУ "Любен Каравелов" в челните места на желанията за първи клас

Не е изненада и назначението на Пепа Марчева за ръководител на ОУ "Любен Каравелов".  Също от миналата година е вр. и. д. директор на школото и за това време буквално направи чудеса след несменяемата Анета Димова. Пепа Марчева е филолог, учител по български език и литература и винаги много успешно извеждала децата от випуските, на които преподава. За една година Пепа Марчева преобразува ОУ „Любен Каравелов“ и най-важното – направи прием за първи клас изненадващо успешен, какъвто не е имало, откакто има електронна система в образованието.

Дияна Петкова, ОУ "Антон Страшимиров"

Дияна Петкова поема ОУ "Антон Страшимиров". Тя също от миналата година е вр. и. д. директор на школото, а преди това беше експерт в РУО-Бургас.

Женя Железова поема ОУ "Св. Климент Охридски", а преди това за 12 години изведе напред училището в кв. Долно Езерово

Женя  Железова е новият шеф на педагогическия колектив на ОУ "Св. Климент Охридски". От 12 г. тя беше директор на школото в кв. Долно Езерово, и то много успешен. Железова стабилизира училището и буквално накара родителите да повярват, че там децата им ще получат най-доброто образование и наистина семействата го предпочитаха пред бургаските основни училища.

Музикалният педагог Пепа Запрянова поема ОУ "Елин Пелин"

Музикалният педагог Пепа Запрянова е избрана за ръководител на ОУ "Елин Пелин". Запрянова е изключително успешен учител по музика, който е открил много бургаски таланти във френската гимназия. Дълги години преди това тя бе експерт по музика в РУО-Бургас, а от миналата година вр. и. д. в ОУ „Елин Пелин“

Народният певец оглавява Лазар Налбантов ОУ "Найден Геров" в ж. к. „Меден рудник“

Една от големите изненади при директорите тази година е странджанският славей Лазар Налбантов. Народният певец оглавява ОУ "Найден Геров" в ж. к. „Меден рудник“. Налбантов е историк по професия, от на няколко години той успешно ръководеше Центъра за подкрепа на личностното развитие в Средец, бившето ОДК-Средец.

Диана Ковачева поема ОбУ "Васил Левски" в кв. Горно Езерово. Тя е била  дълги години директор в село Зайчар, руенско. Пред експертната комисия Ковачева обяснила, че се мести да живее в Бургас, има голям педагогически стаж и това я е накарало да участва в конкурса за директор на школото в кв. Горно Езерово.

Новият директор на СУ „Добри Чинтулов“ е Милена Дренска, която също е била вр. и. д. директор миналата учебна година. Идва от ПСГИ "Пеньо Пенев".

Даниела Петрова поема СУ "Петко Росен" в ж.к. „Меден рудник“. Петрова е била експерт по професионално образование в РУО-Бургас.

ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ ДИРЕКТОРИ, НАЗНАЧЕНИ В БУРГАСКА ОБЛАСТ:

Айтос          Зорка Петкова     ОУ "Христо Ботев", с. Мъглен

Айтос          Ирина Лекова Вътева   СУ "Н.Й.Вапцаров"

Камено       Нели Радева Маркова   ОУ "Христо Ботев", с. Трояново

Карнобат    Слава Маринова Ганчева      ОУ "Христо Смирненски"

Несебър      Николай Атанасов Атанасов ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с. Гюльовца

Несебър      Ирина Кирилова Велкова      СУ "Любен Каравелов"

Поморие     Павлин Панов Генов    ОУ "Елин Пелин", с. Дъбник

Поморие     Гергана Красимирова Гошева         СУ "Иван Вазов"

Руен  Гюлсум Кемал Ереджеб          ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с. Добра поляна

Руен  Вярка Симеонова Сербезова  ОУ "Петър Берон", с. Разбойна

Руен  Диана Георгиева Касабова - Симеонова   ОУ "Иван Вазов", с. Ръжица

Руен  Таня Николова Петрова         СУ "Елин Пелин", с. Руен

Царево        Даниела Иванова Фелонова   СУ "Н. Й. Вапцаров"

Търсят директори на 28 училища в Бургаско, всички кандидати – с изключително високи резултати


В категории: Просвета


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
62
Коментара по темата
62.
родител 2
26.08.2020 08:45:55
2
20
От Мунчо- по-голям Мунчо! Виолета Илиева е за гонене! И то с шут със засилка! Заедно с всички некадърници, които е назначила през цялото си управление! От некадърник, по-голям некадърник! Певци, ди джеи, смешници, колкото искаш! Тотално сриване на образованието в Бургаска област! Оставка некадърници!
61.
Учудена
23.08.2020 16:12:53
1
17
Прочетох статията и коментарите. Музиканти, диджеи лошо няма. Но... ми направи впечатление, че за ни един не се каза добра дума. Кофти, че децата ще бъдат в ръцете на такива хора.
Добре, че нямам деца в училищна възраст.
60.
до 59
13.08.2020 18:21:50
0
20
така е но има и други,Павлин Генов също е пред пенсия,на всяко у-ще кандидат от години они.Най сетне му намери място.
59.
родител
13.08.2020 17:34:10
0
29
После защо цяла България протестира защото на народа му омръзна от шуробаджинащина ей затова. Да назначаваш някой само защото е пред пенсия и ще вземе тавана на пенсията 3-4 години преди да се пенсионира и да му се осигури топло местенце в елитно школо е подигравка с парите на родителите. Разбираме че Сашо Иванов е най кадърен щото жена му е пишман експерт по български език и близка на Вили Илиева а Пепи Марчева се оказа най кадърната учителка по български език в целия град а това че е пред пенсия е само савпадение. Цял клас ученици напусна миналата година заради пишман диджея Сашо Иванов но това в България те прави още по харесван. В нормална държава Сашо Иванов и Пепа Марчева щяха да бъдат диджей и селска даскалица ама в България драпат за тавана на пенсията в елитни школа. Честито да им е.
58.
Иван Двойкаджията с Яхтата
13.08.2020 01:16:36
1
11
НЕ ви трябва да ходите на училище. Това място Ви превръща в роби и Ви учи как да работите за другите, а не за ВАС САМИТЕ!
57.
*********
12.08.2020 01:56:30
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
56.
Закъснял кандидат
12.08.2020 00:21:00
0
24
А на останалите 6 училища кога ще се назначават директори, ще се провеждат ли конкурси през октомври. Тихомълком ли ще се назначат временно изпълняващи и после с фиктивен конкурс ще останат постоянно. Питам за мен и за един приятел, виждам в списъка почти няма мъже, пак женско царство.Жена началник, жени директорки е много стана.
55.
до 34
11.08.2020 23:11:57
0
25
Така е, много си права. Идентична е ситуацията в СУ"Н. Вапцаров" гр. Айтос. Отлетя от начално училище в с. Кръстина, за да покаже опит и знания в СУ. Ние си отдъхнахме, да му мислят колегите. Пожелавам Ви сили, и не позволявайте да разтури колектива Ви.
54.
Искрен
11.08.2020 22:58:06
0
38
Засрамете се, ако разбирате какво е СРАМ! Това не е конкурс, че пък и БИЛИ ЧЕЛИ МНОГО!??? Всичко ви е нагласено, измет такава! Все били директори, временно изпълняващи и подобни твари... Окопавате се във власт и пари, нали ГЕРБ? От комунистите и социалистите, взети заедно, сте по-лоши, по-арогантни, по-злобни, по-неграмотни! Но, Господ бави, но не забравя! Честните и умни хора пак ще работят упорито, но все по няма да има кой да ги зачита, ако не са предатели и доносници на просветната чалга! Срамът си е за Вас, управляващи, и нека децата ви плащат за вашите грехове!!!
53.
До 46
11.08.2020 22:07:53
0
25
Има ли новоназначени директори без стаж, защото изискванията за длъжността се определят съобразно "нашите" кандидати. На един конкурс се изискват 3г. педагогически стаж, на друг 5г., на един конкурс се изискава бакалавър на сегашния конкурс магистър. Това временна прищявка ли е, защото назначените бакалаври в предни конкурси не отговарят на изискванията за заемане на длъжността директор. И ако не са от "нашите" дали ще са вън...
52.
до 49
11.08.2020 20:02:44
0
32
Вярно е разтурват колективи.Така се случи в Морско училище.Откакто Жабова дойде в училището са си отишли над 50 човека и 6 зам директори. Това за има няма 2 години. В момента в училището НЯМА НИТО ЕДИН от стария колектив.За това пък за новата учебна година пак е обявила над 10 свободни работни места. Вие сами си отговорете кой крив
51.
До 40. Известно е
11.08.2020 18:16:28
0
26
Не сте разбрали.Госпожа Полазова се връща.На едното училище човек на кмета, на другото училище човек на Виолета.
Толкова пък да не се усетите...
50.
?
11.08.2020 18:12:44
0
31
Със сигурност всички са внесли такса сигурност на конкурса.Можете ли да познаете на кой.Нови директорки със стара началничка.Хайде стига вече- нови директори с нова началника, кога?
49.
Анализатор
11.08.2020 13:45:12
2
42
Парашутисти.Директори трябва се издигат сред колективите.Тия ново назначени от кол и въже събрани.Ще разтурят колективите и хептен калпаво ще е в образованието и мениджмънта на учебните заведения
48.
до 47
11.08.2020 12:05:45
0
30
Тя, че прави, каквото си иска го прави, но за сметка на другите- я вижте, каква юристка е взела/аршин дълга,дваж широка/ и тя ценен кадър, чак от Ямбол, като заместничката, ценен кадър от Карнобат, че и в пенсионна възраст, ама за разлика от другите , които пенсионира, тази не я пипа...
Филолог, директор на професионално училище- смятай, какво разбира и как управлява, иначе моралния ѝ и социалния фактор липсват на 100%!
47.
ффф
11.08.2020 11:55:49
0
31
Интересно е, защо се трият коментарите за директорката на професионалната гимназия по туризъм- да не би да е спонсор на сайта или някой плаща, за да триете, ама с подходяща програма коментарите се четат безпроблемно и ако забелязвате след изтриването се лайкват...
Та за тая прословута директорка, толкова, хората прочетоха, каквото трябва...
Центърът за психично здраве приема денонощно пациенти, а който има потребност търси помощ и тя е задължителна!
46.
Гост
11.08.2020 11:39:36
1
39
Не може да стане директор, човек който не е запознат отвътре със слабостите на училището за което кандидатства. А за парашутисти които нямат и ден преподавателски стаж какво остава да говорим!!!
45.
Неа
11.08.2020 11:02:29
0
3
Hn
44.
Наистина
11.08.2020 10:37:38
1
30
Нито една приятна физиономия! После мъжете не си искали, ами от кого? Само отрепалки!
43.
Мария
11.08.2020 09:50:57
0
25
Осигурена заплата за безработни.
42.
?
11.08.2020 09:40:54
0
25
А ония на Айтоския техникум няма ли вече да пътува?
41.
До 42
11.08.2020 09:36:45
0
24
Още една нагла и алчна, изкуфяла, пенсионирана баба, която заслужено е освободена за пенсия и сега бълва от злоба! Лакоми и нагли до безобразие! Подобна писа и по-долу!
Най-голямата грешка на образованието, че остави пенсионерките да работят! Дойде ли и датата и часа- ШУТ!
40.
Поморие
11.08.2020 09:02:59
1
36
защо няма директор на ул.,,Христо Ботев" в Поморие .Май някой прави на пук .Децата страдат от вас управниците.Задайте въпроса ми на РУО инж.Виолета Илиева да видим какво ще ви отговори при наличието на кандитати и то с добри резултати на конкурса.Или пак ще сложи неин човек.
39.
000
11.08.2020 08:34:27
1
36
Защо се провеждат конкурси след като изходът от тях е предизвестен? Така се бетонира власт. И на най-ниско ниво - наши хора. Ами... усхех!
38.
do 37
11.08.2020 07:54:56
1
34
Бракуван инспектор по професионалното образование, от една година е в Бургас- от Плевен е...
37.
Роси
11.08.2020 03:40:06
0
38
За ,,СУ Петко Росен,,не
Познавам директорката(новоназначената),но за там знам много стойностни хора,който би трябвало да бъдат!!!!Но все пак в нашата смешна държава всичко си е смешно!!!!И ако нямаш връзки,още повече!!!!
36.
Роси
11.08.2020 03:34:26
2
62
Аз просто съм потресена....директор на Княз Борис диджей(на много наши купони),директор на Найде Геров-народен певец....(не,че имам нещо против тях,но ги познавам и двамата),малко е смешно...:!)))))
35.
Ретро
11.08.2020 01:28:39
1
67
Защо всички директори са ретро ?
Един няма с модерна визия, слънчев като го видят децата да го заобичат.
То от предните директори тръгна така .
Като си спомня за Христинка от Грудово и нейните цветни маникюрчета с цветя и сребърни пръстенчета от ямболския и период , та гледам и пенсионера от Зидарово.
Така де како Вили, ти ги избираш смотаняци сигурно, за да не те засенчват!? Искаш само ти да блестиш с неприлично късите си рокли, междувпрочем неподходящи за годините ти
34.
Избрали ги, няма лошо. Само дето не е било конкурс
11.08.2020 00:58:48
1
58
Първо слагат връзкари за вр. и. д. директор и след 1 година ги правят за постоянно. Нищо ново няма, това си е отработена схема.
33.
Машината
11.08.2020 00:41:08
4
39
Зорка Петкова пак ще лапа парички, този път в село Мъглен. Ама нормално, все пак играе с Айтоския кмет. Разказа играта на училището в Руен когато беше директор там, сега ще довърши и това в Мъглен. За жалост това е действителността у нас - даване на постове на хора, които не са компетентни за тях и са поставени там само и единствено да правят далавери...
32.
От 31 до 30
11.08.2020 00:29:09
1
10
От 31 до 30!
31.
До 31
11.08.2020 00:28:16
7
14
Пак ли си пияна, ма! И се разписа из форумите! Джендър! От теб по-голям джендър на тази земя не се е родил! Ненормално куче такова!
30.
!!!!!!!!!!!!!!!!
11.08.2020 00:12:28
16
24
Днешното капиталистическо, соросоидно училище е вредно за вашите деца ! Учителите са платени убийци на българското образование. Това е гето създаващо джендъри, наркомани и малоумници.
29.
*********
10.08.2020 23:59:24
0
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
*********
10.08.2020 23:34:41
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
До Илиева
10.08.2020 23:29:49
1
58
Е, вече можеш да се пенсионираш!
Събра ,,елитна" директорска команда от куцо, кьораво и сакато.Можем да отдъхнем спокойно, задачата е изпълнена.Блазе му на бургаското образование. Досега само студентите бягаха в София и извън страната, а сега почнаха децата след 7 клас да бягат от най-добрия град за живеене.
И не ми се хвалете с резултатите от матурите?!Най-добри са децата отПМГ и Немската, сигурно защото техните директори са стари, не от новия елитен подбор
26.
Средец
10.08.2020 23:06:40
0
44
След Жабова,още един елитен представител на Средец.
Тя горката не си смени дънковата пола ,в Морското пари за дрехи не дават ли?
Ами с този директор, скоро и за заплати няма да имат, те занова учителите и се махат
25.
нема
10.08.2020 23:06:27
3
41
много музиканти,много нещо!И DJ!
24.
daskala до 21
10.08.2020 23:02:28
5
23
и на теб ,,кмете,, да ти го у неграмотника,да беше учил навремето ,а не да мръхтуниш,прост си и прост ще си останеш.лошото на простите ,че не могат да разберат колко са прости,гепи буквара и лягай....
23.
Селянин
10.08.2020 23:01:49
2
76
Какъв опит само имат новите директори. Единият работил в
село Зидарово, другия в Средец, третия в
село Зайчар, четвъртия в ПСГИ,, Пеньо Пенев", все елитни училища.А да добавим учителката по музика, която става директор на ОУ.Да овкусим с няколко експерти от РУО, ето това е тюрлю -гювеча на Илиева.
От лоялен по- лоялен...
22.
До 18-ти
10.08.2020 22:54:08
10
11
А вие "уважаема" Госпожо, май ви липсват годините в училище!
Жалко...за вас!
21.
Кметъ на кумлука
10.08.2020 22:53:15
6
45
Една от най скатаните държавни работи за търтеи. Закриване на държавните учелища какойто иска да се учи да си плаща. Свободния университет и той бълва на конвейрн идиоти нищо не знаещи некадърници преписвачи но висшисти без знания. Учи мама да не работиш.
20.
daskala до18
10.08.2020 22:53:02
11
22
теб кой те научи да четеш и пишеш бе неграмотник,да да ти го тура у правописа.магарето ли ти изяде буквара,само прост човек може да коментира така,само ваканциите са ти в главата.що не изкара и ти учителския и сега щеше да си ваканция,да те е............
19.
Новите
10.08.2020 22:52:33
0
59
Новите-стари директори или са били ВРИД/ т.е Виолетка ги е избрала лично/или са били експерти в РУО
/ пак тя ги е избрала лично/ И ,о чудо отлично подготвени професионалисти!
Общината налива едни пари в определени училища с послушни директори, а на непослушните им се търси цаката. Така , като гледам непослушни не останаха - всички са
,, можещи " от ГЕРБ и нито един не е работил преди това в училището в което е ,,поставен" сега.
18.
Цола Драгойчева
10.08.2020 22:43:09
18
44
Честито на спечелилите с пожелания скоро изцяло да се премахне професията учител. Тези безполезни същества са толкова много ненужно и с много високи заплати спрямо из имали години. Ваканци само кой като тях лятни зимни коледни пролетни междусрочни пък децата името не могат да си напишат. Всяка простакеса изкарва учителския сега е на мода научава два учебника и цял живот кюта да ги храним. Има повече учители в учелищата от колкото ученици. Ако се вземе необходимата бройка трябва да се съкратят 80 % и крайно време е! Напред науката е слънце!
17.
Пешо кура
10.08.2020 22:39:15
3
42
Пак калинки на ГРОП сега се почва със саниране,смяна на дограма и т.н. явно старите левчета вече не се вързват на схемите
16.
Честито
10.08.2020 22:15:44
4
37
Най-голям късмет изкараха учителите от Найден Геров.С такъв директор и живота и работата им ще бъде песен.
да не забравяме че никой не се е родил научен но с желание всичко се постига.
Училището ще стане първенец и ще изпревари много други.
15.
До 15
10.08.2020 22:11:16
2
21
В някои училища директорите искат и мотивационно писсмо, включително и за чистачки.
14.
*********
10.08.2020 22:02:06
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
!!!
10.08.2020 21:47:23
1
59
От къде му е стажа като учител на Налбантов? Той освен да пее и да изпълнява някои безлични длъжности друго не е работил.Добър е човека ,но няма нужният опит за такова училище.Затова не ми казвайте колко оспорван е конкурса.Не се търсят компитентни хора , о тези с преклонени глави верни на управляващата партия.
12.
*********
10.08.2020 21:39:23
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Йотата
10.08.2020 21:09:16
3
42
За оу "Любен Каравелов " навремето много успешен директор , както и възпитател беше Чанко Желев, познат на няколко поколения бургазлии . След неговото пенсиониране през 1995г. Избора беше между Анета Димова , и уважавания Николай Карнаков ( светла му памет) . Мнозина от учителската гилдия помнят по-какъв начин тя успя, да стане директор......и с годините реномето на училището все повече, и повече се сриваше .....
10.
Рочата
10.08.2020 21:08:45
3
84
А Илиева кога смята да отърве областта от некадърното си управление?
9.
КОМУНИСТ
10.08.2020 20:35:22
1
88
Няма оспорван конкурс, всички са гербаджийски и на партньорите им от НФСБ назначения. Не лъжете хората
8.
все същото
10.08.2020 20:11:29
1
65
едни пенсионери заменят друго пенсионери. после искат млади кадри а до уреждат техните хора които са за пенсия
7.
рейтинг нула
10.08.2020 20:11:22
1
33
триете и ограничавате харесванията. лоши хора сте. затова хората огиват и четат други сайтове.........!!!!!!1
6.
Бург
10.08.2020 19:35:00
1
36
Да, знам колко е оспорван
5.
Бург
10.08.2020 19:34:59
0
27
Да, знам колко е оспорван
4.
До 1-ви
10.08.2020 19:14:45
5
29
А ти си страшно грамотна- в едно изречение имаш "18" грешки! Неграмотен човек прави забележка за грамотността на други хора!
3.
Bratqta
10.08.2020 19:13:57
3
60
Бочко Бочев вечния директор. От 1997 е директор смятайте през колко правителства мина и е несменяем.
Вечния кмет
2.
Още миналата
10.08.2020 19:11:03
0
44
Седмица Ч. Фар ги обявиха, така че това е стара извехтяла Новина!
1.
божкеееее
10.08.2020 19:09:26
9
47
Ко ми ги 'фалите,най-функционално неграмотни както ученици,така и учители и директори.Гледат „компотите” кат объл камък.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори