×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Блокадите на пътища породиха контрапротест, няма да допуснем гражданска война


Валери Симеонов: Блокадите на пътища породиха контрапротест, няма да допуснем гражданска война
Спряхме мигрантския поток с оградата на границата и вдигнахме доходите на хората с над 40%, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов
07 Август 2020, Петък, 09:22 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Въпросът за вдигането на палатките от кръстовищата бе обсъден на Коалиционния съвет, каза лидерът на НФСБ

Въпросът за вдигането на палатките от кръстовищата бе обсъден на Коалиционния съвет, тъй протестите ограничават правата на хората за свободно предвижване. Няма как да гледаме безучастно това нарушение. Имаше притеснителни сигнали. Това каза пред Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов. 

„Има връчена подписка в СДВР, което означава, че се организира и контрапротест, а това е много притеснително. Имаше и опити за саморазправа. Около час обсъждахме ситуацията стигнахме до решението, че полицията трябва да си изпълни задълженията. Ако палатковият лагер бе останал, можеше да се стигне до малка гражданска война. Няма как да оставим това да се случи“, добави той.

Работата на държавата и на политиците е да възстановят законовия баланс и ред, подчерта заместник-председателят на Народното събрание. 

Водещият Виктор Николаев обаче измънка, че лидерът на НФСБ разпалвал странните. 

„Вчера моята роля бе да съм вестоносец на лошите за протестиращите новини. Аз оповестих решенията на Коалиционния съвет“, отговори Симеонов. 

Той изтъкна, че думите на вицепремиера Томислав Дончев за оставка на правителството през септември са негова лична позиция, която не е била обсъждана с никого от Коалиционния съвет. 

„Той каза, че е бил притиснат от вас (б.а. водещите на „Здравей, България“). Такъв вариант за оставка на правителството не е обсъждан преди. Решението ни на Коалиционния съвет обаче бе единодушно. Дончев също подкрепи идеята правителството да си изкара мандата“, заяви лидерът на НФСБ. 

Не търсете разцепление в здравите редици на коалицията, подчерта той.

След като Николаев го пита дали не се притеснява от прогнозите на социолозите за следващия парламент, Симеонов отговори, че това не е важното. Нали разбирате, че не говорите с професионален политик, който да се храни от политика, попита депутатът. 

„Нямаме никакви притеснения дали ще бъдем преизбрани. Това ще кажат гражданите. Ако не са доволни, че спряхме мигрантския поток с оградата на границата, че вдигнахме с над 40% пенсиите и доходите на работещите, нека да изберат някой, който да им донесе „благоденствие“! Ръстът на доходите през тези години, в които сме на власт, е доста голям“, добави той.

На въпроса дали ако 60% от българите подкрепят протестите, може мандатът да се изкара легитимно, Симеонов отговори, че партиите, които са в парламента, са избрани на законни избори. „Останаха шест месеца. Няма драма. Не виждам защо трябва да се вкарва държавата в допълнителни разходи. Не съм чул искания на протестиращите. Отделни индивиди оглавяват групи. Виждам неистова борба за власт, но не по конституционния ред“, подчерта той.

Той коментира и боя на конференцията на ГЕРБ, след като водещите изтъкнаха, че никой не знае кои са тези маскирани момчета, раздавали юмруците си безнаказано.

„Когато някой е нарушил закона, трябва да си понесе последствията. Единият вече е задържан. Ще се стигне и до другите. Аз бях свидетел на това грозна гледка, когато млад мъж се приближи до трибуната и започна да крещи цинизми“, заяви съпредседателят на Обединение патриоти. 

„Аз поставих въпроса на Борисов за записите и за чекмеджетата. По всички казуси са насочени проверки. Извършват се технически експертизи. Проверява се всичко“, добави той.

Следа като Виктор Николаев цитира Елена Йончева, според която в лаборатория на ФБР било установено, че няма манипулации на първия запис с гласа на премиера Бойко Борисов, Симеонов каза, че не й вярва. 

„Тя не за първи път лъже публично. Твърдеше, че изграждане на оградата е ставало с големи комисионни за определени фирми. Това не бе доказано и затова подадох сигнал в прокуратурата“, добави той.

„Печалбата се движеше между 10 и 12%, което е малко за строителните фирми. Елена Йончева не дойде да гледа как се обръщат машини и камиони по неравните пътища. Тя не гледа как се носеше бетонът с чували, за да се спре натиска на мигранти от Турция“, заяви лидерът на НФСБ. 

„Не е важно дали ще бъда в парламента. Имам друга дейност. Със собствените си ръце и ум съм успял да направя една от най-големите кабелни телевизии (б.а. СКАТ) извън София. Телекомуникационните ни мрежи са изградени като е използвана най-съвременната технология. Ще продължа с огромно удоволствие да правя това, което досега“, сподели той.

Бизнесът на всеки, който започне да се занимава с политика, търпи срив, но съм решил да направя нещо за България и чрез политиката, каза още Валери Симеонов.




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
52
Коментара по темата
52.
последните изтрити коментари
10.08.2020 15:50:23
0
0
Затова ---- България запазва за трета поредна година непрестижното 111-то място в света по свобода на словото в класацията на „Репортери без граници“ World Press Freedom Index за 2020 г.--- p.s.И заради едни 30 сребърника...
51.
krum
07.08.2020 18:54:01
0
11
Мен ме съмнява друго, че бб и компания така се нагушиха, че сами искат да си ходят. Продават властта и се изнизват, като пр..ня от гащи. После, само, релакс, кой в Барселона, кой в Дубай. Така се процидира, в българския парламент.
Куче влачи, диря няма.
Никой не го е еня, за българското общество.
ПРОКЛЕТИ ДА СА ДО 9то КОЛЯНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
50.
до 49 ""БИЗНЕСМЕНА"""
07.08.2020 16:56:18
0
7
ХАХА ТИ ПРЕДЛАГАШ ЗАПЛАТА КАТО ЗА НЕКАДЪРНИЦИ А ИСКАШ КАДЪРНИ !!!!АМИ ИДОТО ТЕ СИ НАМИРАТ ПАЗАР ЗА КАДЪРНИЯ ТРУД НАВЪН!ЩО ДА ТИ БАЧКАТ ЗА 1500 ЛВ КОТО НАВЪН МУ ДАВАТ МИНИМУМ 4500 !!НЕ РИВИ ЬМИ ПРОТЕСТИРАЙ ЩОТО ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!МУТРИ ВЪН !!ОСТАВКА
49.
До 37
07.08.2020 15:31:11
0
12
Направи си фирма и тръгни да търсиш хора за работа!! Казвам ти го от 30- годишен опит!! Не ми говори празни приказки тук, хал- хабер нямаш за какво става дума!! Всичко до 25 години е некадърно, пак повтарям ВСИЧКО! Освен некадърно е и мързеливо, функционално неграмотно и нагло!!! Единствено ставате да плямпате по цял ден простотии тук и да се лъжете колко сте велики!! От сега нататък ще ви питам какво ще ядете! Още от тази есен!!
48.
възмутена
07.08.2020 14:41:36
1
20
Хей Флагман.Не стига че сте неграмотни, ами не публикувате критики към Валери Симеонов.Дръжте се- не остана.И СКАТ ще замине като слезе от власт.Да си махне висящите кабели от центъра, че ми пречат на гледката от терасата.
47.
!!!!!!!!!!!!!!!!
07.08.2020 14:27:41
5
7
Соломон Паси направи НАТОвски генерал румен радев ! Но сега дори той не може да го върне на власт. Толкова са мразени от българите че лицемерната му фатмакска атлантическа мутра всява погнуса за всички
46.
Dime La Verdad
07.08.2020 14:20:13
0
8
до 19 Истината.За тези ли тука ,програми става въпрос -министър Десислава Танева : "Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, защото иначе и това (финансиране, бел. ред.) ще ни спрат. В крайна сметка ние изпълнихме това, което браншът искаше. Но сега да се хвалим какви измамници сме... Утре нали ще кажат, значи не трябва да получавате тази помощ!”......Четеш ли Матросов,за ИЗМАМНИЦИ били програмите,ти като какъв получи такава ? (въпросът е риторичен).p.s..."после да дам още 10 години от живота си за висше дипломиране " -такова нещо в България (освен за лекар няма),а ти уж си земеделец и бизнесмен.Жалко тролче не си мисли ,че НИЕ ГРАЖДАНИТЕ имаме интелект ,колкото да си обелим банан !!!
45.
НРБ
07.08.2020 14:11:45
14
5
Майданът не успя ! Обикновенния народ за радост не се върза на опитите на либералните, соросоидни, американски капиталистически подлоги БСП, СДС и НДСВ за гражданска война която се опитаха да предизвикат. Основния им проблем е че не са наредени на лапаницата и спирането на Балкански поток по диктат на САШ. Да припомня само, че имено БСП спря Южен.
44.
до 32 що триели и МАНИПУЛИРАЛИ ВОТА!!!!!!!!!!!!!!!
07.08.2020 14:09:23
0
10
ОПРЕДЕЛЕНО ВЗЕМАТ СТРАНА ///истинския журналист е ДЛЪЖЕН БЕЗПРИСТРАСТНО ДА ОТРАЗЯВА ФАКТИТЕ!!!!!!!!!/////Е ФЛАГМАН УСИЛЕНО ""ПОДПОМАГАТ""ЗА ДОСТИГАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ РЕЙТИНГ ЗА ЖУРНАЛИСТИКА КЪМ НОВО ДЪНО!!!
43.
Dime La Verdad
07.08.2020 14:05:07
0
4
до 19 Истината.-----Относно последната част от коментра ти - "Ами нормално е който не учи, не работи...",не позна келеш,работя от 16 годишен и не съм прекъсвал до сега (в момента съм на 46) имам дребен бизнес,криво-ляво справях икономичски,НО три мандата с шайката на власт и обмислям ЕМИГРИРАНЕ (другия вариант е да хвана сопата и каквото сабя покаже).Четеш ли келеш за какъв просперитет ми говориш -принуждаващ гражданите към ПРОМЯНА (емиграция,протести ..революция). p.s.аре бегай си вземи 30-те сребърника от ЧЕТИРИ хилядите разбойника
42.
До 44
07.08.2020 14:02:05
12
4
Ти къде видя 120 000 човека бе наркоман СДСарски ? По 10 човека на кръстовище бяха отрепките соросоидни. В началото им се вързаха някои по наивни хорица и излязоха с тях но много бързо ги разбраха какви им са целите. Никой истински милеещ за страната си българин няма да подкрепи НАТОвец соросоид
41.
ХАХА ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ
07.08.2020 13:57:14
2
12
ПРЕВЗЕХА СТАТИЯТА И ПРЕИНАЧАВАТ ТЕМАТА ВКАРВАИКИ ЧИТАТЕЛИТЕ В ""ТЕХНИЯ ФИЛМ """НЕ ИМ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ЧЕНГЕДЖИИСКИТЕ НОМЕРА ДА ОТКЛОНЯТ ГРАЖДАНИТЕ ОТ ПРОТЕСТА!!!!!!!!!!!ТЕМАТА Е КРАТКА И ЯСНА ""МУТРИ ВЪН!!!ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ""ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!!
40.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
07.08.2020 13:56:26
3
14
Организаторът на подписката срещу протестиращите е доктор "по милиционерски науки" от Школата в Симеоново.
Необяснимо е откъде има часовника и колата, с които се фука за 125 000евро, какво конкретно работи?
Подписката е подписана от 410 чокека, които протестират срещу 12О ООО човека!
39.
Шутове за СОРОСОИДИТЕ
07.08.2020 13:51:27
4
4
Браво, Сорос и атлантиците с техните НАТОвски и БСПаро СДСарски отрепки в съда. Шутове и по затворите
38.
Dime La Verdad
07.08.2020 13:46:35
0
7
до 19 Истината.За тези ли тука ,програми става въпрос -министър Десислава Танева : "Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, защото иначе и това (финансиране, бел. ред.) ще ни спрат. В крайна сметка ние изпълнихме това, което браншът искаше. Но сега да се хвалим какви измамници сме... Утре нали ще кажат, значи не трябва да получавате тази помощ!”......Четеш ли Матросов,за ИЗМАМНИЦИ били програмите,ти като какъв получи такава ? (въпросът е риторичен).p.s..."после да дам още 10 години от живота си за висше дипломиране " -такова нещо в България (освен за лекар няма),а ти уж си земеделец и бизнесмен.Жалко тролче не си мисли ,че НИЕ ГРАЖДАНИТЕ имаме интелект ,колкото да си обелим банан !!!
37.
До истината
07.08.2020 13:37:36
1
7
Ти нормален ли си ве? Коя фирма не ползва лични автомобили да гъзареем като турбо гъзари, и са на изплащане, вс тежки бизнесмени и те са с айфони на изплащане, айде моляти са, младите биле с ръце в гъза много се лъжиш, нека големите бизнесмени ценят труда на хората дет им изкарват жалката прехрана, и работят за жълти стотинки! Ей заради такива остроумни като тебе за тва няма да се опраи нищо! И минимална заплата ще вдигат всяка година с минимум!!!!!!
36.
До 30
07.08.2020 13:30:45
1
11
Съжалявам за вашата съдба. Да пази Бог ! Но това е едно от обясненията поредният провален ( също като Борисов) от съдбата човек да иска да определя нашата съдба по един абсолютно циничен начин ! Отнасяйки се с нас от силата на Властта без капка жал ! Психопатия ! Изобщо да Властта у нас изплуват предимно и основно сбъркани люде ! Затова и си позволих да бъда краен в мтението си, защото се отнасяше точно и конкретно до самозабравилият се В.Симеонов. Мнение което естествено вече е премахнато от редакцията !
35.
!!!!!!!!!!!!!!!!
07.08.2020 13:30:11
20
6
Тук мога единствено да поздравя Валери за съдействието да ни отърве от тази сган мръсна, платена, притестърска. От името на повечето български граждани. НАТОвското лайно радев и мутреската адвокатка мая да го духат. Шепата им протестъри трябва да са в затвора
34.
Mакедонеца
07.08.2020 13:11:55
2
19
Валери ти можеш да ругаеш и дърпаш само стари баби
33.
Mакедонеца
07.08.2020 13:09:54
1
19
Народен съд за вас
32.
Македонеца
07.08.2020 13:06:28
4
16
ОСТАВКА
31.
защо
07.08.2020 13:03:51
1
18
флагман защо триете постове не съдържащи нецензурни думи и фрази.Да не би касабова да е женена за касабов от нфсб
30.
тъга
07.08.2020 12:52:07
2
7
№27и коментиращ-И аз съм родител на наркоман!НО запомнете ,тези които се подигравате с нещастието на хората,никой родител не иска детето му да е такова.......а борбата и мъката на тези родители е огромна и смазваща!Дано вие опазите децата си от лапите на такава бавна смърт!
29.
натискам положителет вот
07.08.2020 12:43:05
0
4
за коментар 22 ОТБЕЛЯЗВА И ОТРИЦАТЕТЕЛЕН !!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО БЕ МИШО ЗАЩО БЕ ИМАШ ЛИ ИЗГОДА ОТ ТОВА И КАКВА ТОЧНО!!!ОТГОВОРИ ЗА ДА ЗНАЯТ ВСИЧКИ ЗАЩО РЕДОВНО ПРАВИШ ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ?????????????????????
28.
гф
07.08.2020 12:39:37
1
3
главата на змията
27.
ЗАЩО СПИРАШ ВОТА ЗА 22
07.08.2020 12:38:22
1
14
ЗАЩО НЕ ДОПУСКАШ ПОЛОЖИТЕЛЕН ВОТ НА КОМЕНТАР 22 АБЕ ГЕПАДЖИИСКОА ПОДЛОГО????????????????????
26.
Гларус
07.08.2020 12:37:29
2
9
Прибирай се в М.Рудник, че ставаш за резил.
25.
До истината
07.08.2020 12:35:44
2
16
Айде сега да ти кажа аз каква е ИСТИНАТА, а? Че всичките от това поколение сте с ръцете в задника!! До един! Целият ви живот досега мина на КРЕДИТ, нищо не сте правили и нищо не можете да правите!! Масово фирмичките, които още кретат ВЪПРЕКИ рекета от тази крадлива управляваща сган, разчитат на хора над 45- 50 години!! Млади хора за работа НЯМА!! Даже и телефоните ви са на КРЕДИТ, така ви свикнаха и така по- лесно ви манипулират!! Наливаха едни пари банките през годините, никой нищо не работеше, а само щракаше с пръсти. Телефонче да 2 бона, няма проблем, хоп кредитче!! На ски в Банско, няма проблем, хоп друго!! Количка, хоп трето! И накрая гледаш като пръднало, 90 % сте така! Това ти са "програмите" по които си кандидатствал, затова и пискаш като настъпано котенце в момента! Защото идва време, в което ще се наложи да работиш ИСТИНСКИ за едно парче хляб, а на теб ръчичките са ти до лактите в дупето!! Затова му се кефите на ОНЯ с пачките в чекмеджето, защото се олицетворявате с него!! Само че на това закономерно му идва края. Знам какво ще гракнеш, че съм комунист!! Ще те разочаровам, върл капиталист съм, обаче не искам да бъда РЕКЕТИРАН от прясно пребоядисани такива!! Трудно се преглъща ИСТИНСКАТА ИСТИНА, А??
24.
До Истината
07.08.2020 12:32:29
2
22
Язък за 10-те пропиляни години не знаеш, че в България работещите са не повече от 2 милиона души а около 500 000 от тях са в държавни институции което означава, че 1.5 млн. хранят останалите 5.5 млн. жители в държавата ни ако приемем че сме 7 млн. население. Няма друга държава в Европа в която съотношението да е такова. Ако според теб един пенсионер с 200 лв. пенсия си живее добре според мен не е така за това са тези протести. Това че с връзки си се уредил да цоцаш от европроекти не те прави земеделец бизнесмен а готованко и част от тази мафиотска система.
23.
бмф
07.08.2020 12:04:51
2
20
Г-н Симеонов намерете снимки от 2017, на които сте блокирали магистрала марица и тогава говорете.
22.
111
07.08.2020 11:58:42
6
33
A вие сте политически труп ....
НАРОДА иска ПРОМЯНА а не ПОДМЯНА, това ще стане въпреки всичко и въпреки вас ... така че дали са десет хиляди или сто хиляди хората желаещи това е без значение, какво вие пишете и говорите ... Важно е да се знае че хората които искат тази промяна са 80% от населението, това е достатъчно, а за вас "трапезни патриоти" и "ненаядни герберчета", приказка свърши и е с неочаквано лош край ...
21.
Вуйчо
07.08.2020 11:52:55
4
26
Валекра.... СКАТ тръгна с банка Пеков..пре_е_а ги...НФСБ..обеща едно .. легна на друго..и да се натискаш ВЛАСТ нема барнеш повече!Меда свърши стигна до ла_ната!Свиквай с мисълта.
20.
ХиконJJ
07.08.2020 11:26:45
23
13
Няма по-нагло същество от комунистическия дебил, реве като мастия че му нарушавали свообните права, а той самия нарушава свободните права на милионите си сънародници като ги блокира и възпрепятства. Ето това най-много мразя в черените дебили, типични долни егоисти, мръсници, които не им пука за сънародниците им.
Като искат да протестират срещу Гешев, който е главен прокурор, да отиват пред прокуратурата, а не да спират градския транспорт и да искате да затварят магистралата , гнусни платени от Божков измекяри.
19.
Истината
07.08.2020 11:13:47
36
14
Не може 5 или 10 хил. човека да искат промяна, заради това че са некадърни и мързеливи, при условие че другите 6 милиона работят и са добре. Дефакто каквото и да се промени в управлението при тях нищо няма да се промени - който и да дойде на власт.... пари, щастие и хубав живот никой не дава, човек трябва да си ги постигне сам, независимо дали на власт ще са Герб, Бсп или Воля. Неудачниците и мързеливците ще са зле при всяко управление и знаят това, но просто искат да разбутат нещата за да може и другите да са зле. Това е злоба, завист и типичното мислене на неуспелия мързелив българин и неудачник..
Как така аз мога да уча до 12 клас усилено, после да дам още 10 години от живота си за висше дипломиране, като по време на учението работих, след дипломирането започнах и втора работа, като в същото време държавата ми даде пари по земеделска програма за да започна и бизнес., а в същото време другия да реве че няма нищо? Ами нормално е който не учи, не работи, не се обгражда с читави хора от които да трупа опит и амбиции...няма да има нищо. Хората са казали учението и труда са злато, инвестирайте в тях.....
18.
Ко
07.08.2020 10:58:13
3
32
Валерка, пусни Бочето да абдикира, че ще го налагат заради тебе
17.
зов от чужбина
07.08.2020 10:54:24
5
27
дигнали сте доходите на хората с над 40% , въййй, веднага си стягам куфарите и се връщам в България, страната на абсурдите и Бургас града на куките - мутрите с по 2 лв в джоба, 1000 лв с 40% отгоре, а то пак прави малко е 1400 лв, мне отказах се да се прибирам разтурвам панаира и си оставам в Англия
16.
До 21
07.08.2020 10:28:25
1
30
На мен ми липсва Ангелкова
15.
000
07.08.2020 10:24:41
4
53
Чудя се как да ги степенувам по простотия. Дали Дани Кирилов ми е фаворит за първото място, дали Валерката, дали новопръкналата се министърка на туризма. Скрийте се, бе хора!
14.
*********
07.08.2020 10:21:14
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
*********
07.08.2020 10:17:50
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Бургас
07.08.2020 10:15:45
4
49
Подайте оставка тогава като не искате война
11.
само
07.08.2020 10:13:32
6
23
ДА––България!!!!!!!!!!!!!!Kаузата около която да се обединим срещу МУТРИТЕ е въровенство на ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД!!!МУТРИТЕ ВИРЕЯТ САМО ПРИ ЛИПСАТА ИМ///в мътна вода риба ловят////Те и затова провалиха СЪДЕБНАТА РЕФОРМА –ЗА ДА СИ ПЪЛНЯТ БЕЗНАКАЗАНО ""ЧЕКМЕДЖЕТАТА!!
10.
k
07.08.2020 10:04:11
39
10
айде протестантчета безделни ,много се задържахте даже не занимавайте хората с безсмислениq си животец и че ве4но някой ви е крив
9.
Лидка
07.08.2020 10:01:04
4
23
Мастурбираш ли на Валерко, а, 14?
8.
До Лидка
07.08.2020 09:57:32
23
7
Забелязал съм че си умствено изостанала, овеяна от вятъра, и винаги ама абсолютно винаги говореща глупости! Моля никой да не обръща внимание на глупавите коментари на тази Стара изкуфяля баба Лидка!
7.
СТ
07.08.2020 09:52:54
6
48
Този път ви се разказа играта мутри, явно без гражданска война няма да мине. Знаете,че сте малцинство и ви е страх, но дойде времето за тояги!
6.
Лидка
07.08.2020 09:52:10
12
45
Ей го новият премиер, след като Боко наакан абдикира от медиите.
Нищо не сте вдигнали, маняци, вдигате заплатите на държавните служители. Частният сектор цъфтеше по свой си начин въпреки вас, и сега износва икономиката на гърба си.
5.
batebogo
07.08.2020 09:47:09
5
42
Така Ви врътнаха, че направо Ви закопаха и партйката и всички вас. Поклон пред кукловода!
4.
чужбина
07.08.2020 09:46:07
4
29
Господата от коалицията – за Вас е важно да имате време,
време за Вас. За да има протести , има напрежение ще го
оприлеча с вулкан , бушува долу , излиза пушек и накрая лава.
Много евтини пропагандни фрази , та кои Ви вярва.АКО ИМАТЕ
МАЛКО РАЗУМ, СЛЕД ТОЛКОВА СКАНДАЛИ С БОРИСОВ , ЩЕ
СИ ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ –КЪДЕ СТЕ И КАКВО СТАВА .Аз лично
едно не разбрах, спонтанно протест, искане за оставка , нови
избори но КАКВО СЛЕДВА . За това няма визия , или пак по старому
може би и затова БСП някои цели да разбие. Но аз считам НЯМА
ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ПОВЕДЕ НАРОДА. На избори идват
нови играчи с кошница мечти, надежда или да се седне на
държавната софра.НЯМА КАК -хвърлете поглед , колко партии
колко вечн и депутати и ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ?
ИЗХОД САМО ЕДИН – закриване на партиите, правителство на
професионалисти. ПАРЛАМЕНТ – квоти по район и на мажоритарен
принцип избор. ТАКА ЩЕ ИМА НАДЕЖДА - че може да се
ревизира всичко , Най-важното е закон за фирмите. Гражданин
само с една , предмет на дейност ако си специалист в тази
област.
3.
*********
07.08.2020 09:43:45
2
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Браво г-н Симеонов
07.08.2020 09:39:44
73
16
Много добре казано г-н Симеонов.
Вие си казвате нещата както са а не лъжете.
Браво на вас.
И отново ги поставите всички на мястото си!
1.
123
07.08.2020 09:33:41
11
77
В.С. дори не искам да напиша името ти. Ти си срам за България ако въобще си българин.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори