×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Морските хотелиери: Българските медии съсипаха Слънчев бряг като дестинация


30 Юли 2020, Четвъртък, 17:43 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Журналистите съсипали бизнеса и с тревожни новини около COVID-19

Докато медиите в Турция и Гърция подкрепяли родния си туризъм, българските, и особено две големи национални телевизии, бълвали негативни публикации за условията в най-големия ни туристически комплекс Слънчев бряг. Това било тенденциозно, последователно през годините и така бил сринат трудът да се произведе качествен туристически продукт у нас. Да се вземат незабавни мерки срещу поведението на българските журналисти бе едно от исканията на хотелиерите, дошли да се запознаят и слушат новия министър на туризма – вицепремиера Марияна Николова, в сградата на „Слънчев бряг АД“. Тя им отговори, че за нея Слънчев бряг е курорт от световна величина и иска да привлече високо платени туристи, като се надява именно от присъстващите в залата браншови организации да й представят писмено идеите си как да превърнат България в 4-сезонна дестинация като цяло.

Екшън планът включва основно спасяването на сезони 2021 и 2022 г. Николова бе искрена и каза, че това, което се случва в световен мащаб в настоящето, няма как да не засегне цялостно летния сезон.

В контекста на това тя обеща да осигури скоростно пристигане не само за украинските курортисти, които чакат до час освобождаването PCR тестове и транзитни коридори по сухопътните линии, но и да успее до дни да облекчи безпрепятственото пребиваване на беларуски и руски туристи. За Молдова тя не бе голям оптимист, тъй като за тази държава ситуацията била по-усложнена.

Най-солидната фигура, представляваща бизнеса на хотелиерите по Южното Черноморие – Венелин Ташев от Съюза на собствениците, както и колегата му Веселин Налбантов повдигнаха старата болезнена тема с неизяснените отношения между Община Несебър и държавното „Слънчев бряг АД“. Те настояха в Министерството на туризма да се разгледа състоянието на инфраструктурата в курорта и да се пристъпи към промени, свързани с хигиенизирането, благоустрояването и най-вече с намаляването на сергиите и неосветените райони от хилядния курортен град.

„Плащаме данъците си в Община Несебър и е крайно време местна и държавна власт да седнат на една маса и да се разберат, за да не загине изцяло комплексът“, казаха те. Ташев подчерта пред журналисти малко преди срещата, че двата му най-големи хотела – „Котва“ на Слънчев бряг и „Парадайс бийч“ на Свети Влас, са на 20% пълни и бе подкрепен от мнението на своите колеги, че не е вярно за 100-процентови резервации до края на август, запълващи всички легла, тъй като тези резервации нямали потвърждение, а да се обръщат тепърва към българския пазар, било рисково заради неприключилите разговори с дипломатическите мисии на държави като Русия, Украйна, Беларус, Сърбия и Великобритания. Едно от предложенията, макар и еретично звучащо, бе първият учебен ден у нас да бъде на 30 септември заради благоприятната метеорологична прогноза, предвиждаща високи температури и слънце почти до средата на есента. Настоятелно се поиска от държавната власт да престанат с обявяването на позитивните за коронавирус като болни, тъй като това надувало статистиката, а в по-голямата си част повечето изобщо не развиват симптомите. Другите държави отчитали именно по този начин картината на тяхна територия. За ситуацията отново бяха обвинени българските медии, които публикували тревожни новини, свързани със затваряне на ресторанти и почивни бази, както и че така още повече се тормозел бизнесът като цяло.

„Тук, в Слънчев бряг, поради спецификата на климата няма регистриран нито един болен от коронавирус – тук вирусът не може да просъществува заради солената вода и силното слънце“, каза Веселин Налбантов. Той на няколко пъти избегна отговора на поставян явно от преди два-три дни въпрос – да предложи подходящ хотел, където да се настанят карантинирани туристи в случай, че на наша земя се

окажат положителни тестовете им.

Бе разкритикувана остро и програмата на МС за компенсиране на загубите при малките фирми. „18 хиляди фирми кандидатствахме на 12 май за помощ, до този момент нямаме никакъв отговор“, каза Мария Инджова от водещо браншово сдружение.

Разговорите на министър Николова с ресторантьори, хотелиери и туроператори продължават и към този момент. Тя не е напуснала сградата на „Слънчев бряг АД“, където се синтезират предложенията. На срещата не присъстваха концесионери на плажове и други търговци, с които предстоят отделни разговори. Новата министърка обяви на всички номера на мобилния си телефон и настоя да я търсят по всяко време, особено в следващите няколко дни, когато се решава в най-голяма степен влизането на чужди туристи у нас.




В категории: Несебър


47
Коментара по темата
47.
hydro 575
03.08.2020 22:37:28
1
1
Здравейте всички, наясно ли сте че туризмът създава 12-15% от БВП /не вярвам да знаете какво значи тази абревиатура, като гледам повечето от писанията ви/ на БЪЛГАРИЯ. Също така не вярвам да знаете колко други отрасли са свързани с него и колко хора работят там/ ами като почнем от авиацията, сухоземния транспорт, хранителната идустрия, текстила, машиностроенето/асансьори, климатици, хладилни инсталации, кухненско оборудване, видеонаблюдение, окабеляване и доставка на телевизионни програми/. ТУРИЗМЪТ концентрира и се явява консуматор на почти всички отрасли на икономиката и за разлика от много други сфери предлага завършен продукт, а не износ на суровини и материали. Помислете и не хейтвайте!
46.
Хахаахаха Съни бийч кенефа
31.07.2020 14:22:55
1
12
Абе тези на кой ги разправят тези приказки от 1001 нощ?
Сънито е кенеф отвсякъде, алкохолна и наркоманска коака. И на всичко отгоре Очите нахлува с 50 души и напада Кравата и той с 50 души, и настава престрелка пред 200-300 туристи Хахааха! Медиите по цяла Европа отразяват престрелката.
И къде в Турските и Гръцките курорти има престрелки между банди?
Да закриват кенефа!
45.
???
31.07.2020 08:49:57
1
14
Вчера собственичка на кръчме в Дубровник просто каза, имаме 10% оборота от миналата година. Това е! Просто и ясно. Никого не обвинява. Има опасност в света, няма туризъм... Слънчев бряг си е за алкохолен туризъм и като няма алкохолици, няма и туризъм.
44.
056
31.07.2020 08:48:57
0
25
Днешният Слънчев бряг е символ на алчността и некомпетентността на нашите туристически предприемачи и на късогледството на властта. Курортът и бил специално проетиран, за да осигурява достатъчно пространство, зелени площи и дори изглед от хотелите към морето. Градините с рози, алеите между хотелите, кътовете с пейки, характерната архитектура са само спомен от фотографиите. Слънчев бряг изгуби переспективата да стане световен курорт, защото без обща визия и концепция няма как да се постигне добър резултат. След 1990 г. хаосът и алчостта са водещият фактор в Слънчев бряг. Бизнесмените на деня 'убедиха' властите, че не е необходим летен театър, и на това място, където се провеждаше Златният Орфей изникнаха хотели. Също така решиха, че обширните градини и алеи са излишно прахосване на площи, където пак може да има хотели. И така Слънчев бряг от летен оазис стана обикновен градски квартал с характерните проблеми и липса на места за паркиране дори. На всичко отгоре новите сгради са със съмнително качестно на строителството и нямат нищо общо с архитектурния стил на старите сгради. На българина явно му липсва чувството за естетика, солидност и бизнес усет. За световен курорт трябват комплексна визия за естетика в инфраструктурата, спокойна атмосфера, красива архитектура, усещане за близост с природата, развити услуги и мъдри бизнесмени, а не търсачи на бързи пари. Но те и градовете си са такива. Защо Слънчев бряг да е изключение?
43.
Истината е това
31.07.2020 07:59:23
2
28
Слънчев бряг е едно бунище. Само бетони и басейни. Беше хубав когато не беше така грозно презастроен. Имаше уют, имаше спокойствие и сигурност. Ако не се изринат половината, че и повече хотели няма да се върне славата на Слънчев бряг.
42.
По Коледа стават чудеса !
31.07.2020 07:52:11
1
9
Ще дойдат много туристи, при добра коледна промоция !!
41.
Наблюдател
31.07.2020 06:57:21
1
17
Нивото на туризма се вдига като гърците. Стоп на нискобюджетни туристи с PCR тестове. Това беше нашия шанс. А ние нестига, че не се възползвахме ами ще си вдигнем и нивото на заразата на национално равнище. Така или иначе сезона е загубен, но неможе държавната политика да бъде в услуга на една шепа перачи на пари построили хотелите си от контрабанда и продажба на забранени субстанции. Не тези трябва да диктуват правилата и визията на БГ туризма.
40.
"ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА"
31.07.2020 01:28:27
0
26
Що за курорт вече е "Слънчев браг"?! Та това си е естествен,презастроен град ,от където и да го погледнеш! Построен за курорт,развито строителство като за град.... , това сътвориха политиците ни , след второто Велико Събрание ,та до днес! Всички ламтяха за парцелче,хотелче,апартаменче и стана жилещен комплекс със статут на град! Та сега градоимащите-"ХОТЕЛИЕРИТЕ"- ревът!!!! Ами то от пране на пари се осрахте бе "другари и другарки,дами и господа"- що пак търсите вина в другите!
39.
БизМесмен
31.07.2020 01:05:51
1
21
Бас държа, че на тази среща няма нито един с образование магистър "Туризъм". Всичко е еднодневки!
38.
Z
31.07.2020 01:05:41
1
22
Нито министърката знае какво прави, нито хотелиерите се опитват да мислят и да променят подхода си. Само идиот прави едно и също по сто пъти и чака да види различен резултат.
Едните се чудят как само да изкарат пари, без да предложат нещо по-добро, а на другата хич не й пука нито за туризма, нито за стотиците работници и хората със свързан с туризма малък бизнес, които ще останат без приходи до следващия сезон. А кой знае тогава какво ще е ...
37.
До 26 Милка
31.07.2020 00:56:16
7
6
Е, Милке, посмали малко! Ти сигурно си обиколила всички курорти по света. Аз пък ще ти кажа, че не е нужно да ходиш далече - иди до Кипър и ще видиш горе-долу същото като Слънчев бряг, а в някои отношения дори и по-зле.
36.
С лъжи бизнес не се прави!
31.07.2020 00:46:44
1
18
Нямало заразени в Слънчев бряг ли? Аз знам за 3 заразени и десетина контактни под карантина. Знам го просто, защото живеят наблизо и се разчу. Двама от тях са руснаци с апартамент в комплекса, а третият е българин. Със сигурност тези не са единствените, но официално никой не е дал информация за тях.
И в Испания имат слънце и солена вода, но плажовете им са с резервирани места, отделени едно от друго и охрана за броя на влизащите. На кого ги разправят тия, че "тук вирусът не може да просъществува заради солената вода и силното слънце". Големи вирусолози се извъдиха!
35.
TWICER
30.07.2020 23:21:58
1
11
Половината от живота преминава в грешки,другата половина в търсене на виновници за тях,туризъм,хазарт,проституция и наркотици' са в сферата на 'твърдия хард виртуален свят' в които неписаните закона са 'А' и 'Б' в 'етичния кодекс' на браНША
34.
Хотелиерска мъка
30.07.2020 23:15:49
0
27
Няма нова Sкласа тая година
33.
Sunny
30.07.2020 23:15:43
1
31
В слънчев бряг няма един , повтарям един ! нормален тротоар! Няма път без дупка и неравност - това е най- елементарното- да не говорим за велоалеи и т.н . Какъв курорт от световна величина може да е това гето?
32.
Местен
30.07.2020 23:01:31
0
16
На калпавия к@р , космите му пречат!
31.
Европейка
30.07.2020 22:47:24
5
31
Безплатно да ми предложат да отида в Сл бряг, няма да отида никога.Аз помня какво беше и знам какво стана сега.Реномето на този курорт вече всички го знаем.Сега ще напълнят с украинци, без някой да проверява с тестове за Ковид 19.Това е рисково за персонала и за гр.Бургас.Важно е да има печалба.На кой му пука за здравето на хората.Но този вирус " ходи" и при богатите.
30.
Аналлизаторъ
30.07.2020 22:10:28
0
35
Като крадахте не ревахте сега ревете с пълни гърла,всичко се връща. Скъпи читатели задайте си въпрос кой има хотел на слънчев бряг с малки изключения? За не знаещите ще обесня:мутри политици, близки до политици държавни крадци и измамници.Пак нас ще гърбят за да им спасяват кожите защото са техни хора! Честито!
29.
Някой си
30.07.2020 22:03:14
0
26
Не, вие сами се съсипахте!
28.
Росица
30.07.2020 21:26:52
1
24
Хак ви е съперници в клоаката слънчак.
27.
до 19
30.07.2020 21:26:28
1
25
Разпродавай че глад те чака. Богатството е като акото ти. Днес е в коремчето ти, следвщия път е в тоалетната. По темата - Тези още не могат да разберат, че сами се прецакаха. Необосновано високи цени, гарантирани с арогантно отношение = на днешното дередже. Сега е време държавата да се хване в ръце и да поразчисти презастроеното в Сл,бряг. Испанците го играха този филм.
26.
Милка
30.07.2020 21:25:00
10
29
Слънчака е най скапания курорт в света
25.
Тиа същите
30.07.2020 21:20:09
1
20
и за зимния сезон ще плачат пак , ю бре курорте
24.
Хахаха
30.07.2020 20:20:37
0
5
Х
23.
Аз
30.07.2020 20:07:35
0
29
Съм на мнение, че "Това, което сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти направи!"..... А хората масово са правилно информирани относно действията на хотелиерите, за години и години назад....
" Каквото си надробил = това ще сърбаш!" .
22.
Фернандо Лима
30.07.2020 20:02:31
0
40
Вижте им грозните физиономии на тези хора !! И тези хора се занимават с Туризъм !! Боже Опази!! Половината от тях не могат да си напишат името на английски! Барбаганьос Хотелиер!
21.
Тодор
30.07.2020 19:57:42
3
32
Една сюрия ..п..ераси.. събрани,кой с маска,кой без маска, гледат умно....не им се работи на 20%,Ами затваряй,колко хора не работят,!!!!
20.
Атанас Кьосев
30.07.2020 19:54:57
4
38
В фургон на плажа наливна бира 6 лева, пица 0.300 грама 10 лева! Даже и Българите няма да направят опит да Ви спасят сезона!)
19.
Бай Селю
30.07.2020 19:38:55
36
18
И типично по ганьовски, започна якото плюене. Мили плювачи, тези хора са богати и такива ще си останат. Тях един липсващ сезон няма да ги разори. Мислете по-добре за вас самите. Защото мечката играе ли в двора на богатите, несъмнено ще дойде и при вас. Не пожелавам фалит на никого! Българи сме и трябва да се държим! И да, определено медиите плюеха по българския туризъм!
18.
Адвокат
30.07.2020 19:38:54
4
41
Мушеници... Други им били виновни... Що не кажете колко много хора от персонала сте прецакали за всички години.. Нали бяхте много отворени като имаше за лапане. Курорти. Почивки. Мадами. Коли. Всичко от най-скъпото.. Га ядохте сами кифтетата не ривахте...
17.
Местя
30.07.2020 19:12:12
5
54
Работата отива към фалити и тежки преговори с банките. Ама нека, нека малко да се опомнят алчните хотелиери
16.
ДА
30.07.2020 19:06:00
5
51
Със сигурност медиите го съсипаха, а не туристическите утайки на Европа, които посещават тая клоака - алеи миришещи на повърня, лошо обслужване, абсурдни цени и несъществуваща инфраструктура...

Аз хора с възможности да почиват, които да ходят на Слънчев бряг не познавам...
15.
Никога
30.07.2020 18:52:00
6
45
Няма да отида в този мутренски курорт, дори и за Свирка!
14.
Вход
30.07.2020 18:42:18
3
37
До Морето, само с Пропуск!
Лапайте ми....... Сега! Алчни прости тутки, нищо ви няма!
13.
Коментатор
30.07.2020 18:39:30
2
41
На калпавата ракета космоса и пречи.
12.
Частен
30.07.2020 18:38:32
3
39
Имот, влизането Забранено!
Духайте ми бахура сега идиоти!
11.
Asa
30.07.2020 18:36:25
4
53
Продавайте хотелите докато може да им вземете някаква прилична цена. Другата година също ще е нулева. Започва мощна финансово икономическа криза съчетана с силна втора вълна от заразени с вируса ковид-19
10.
Медиите им виновни
30.07.2020 18:33:07
3
72
Като ляхте бетона чак до самия пясък и направихте леглова база колкото София град? Къде ви беше акъла?
9.
Димо
30.07.2020 18:28:00
1
60
"тук вирусът не може да просъществува заради солената вода и силното слънце“, каза Веселин Налбантов. Той на няколко пъти избегна отговора на поставян явно от преди два-три дни въпрос – да предложи подходящ хотел, където да се настанят карантинирани туристи в случай, че на наша земя се окажат положителни тестовете им."
Голям специалист бил този Весо Налбантов от село Баня!
8.
Имаме новина
30.07.2020 18:19:42
4
49
Флагман съсипал туризма по южното черноморие?
7.
Marinero
30.07.2020 18:13:56
2
68
Алчността ви съсипа
6.
*********
30.07.2020 18:04:04
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
5.
Хаха
30.07.2020 18:01:15
2
59
Те сами се фалираха
4.
Лост
30.07.2020 18:00:31
2
55
Винаги е интересно когато едни мошеници обвиняват други мошеници. А часовника тик-така.
3.
Ю бре курорте
30.07.2020 17:58:04
3
54
цаца - 8,00 лв


АРЕ, БЕГАЙ ,БЕ
2.
Бург
30.07.2020 17:57:34
3
61
Направете няколко обществени тоалетни по централна алея . Вчера се разхождахме и мирише на пикоч навсякъде !
1.
Хаха
30.07.2020 17:56:28
8
85
Дано фалират всички болкуци, бетонирали Черноморието!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори