×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът с обръщение към народа: Изходът е един - оставка на правителството и главния прокурор


Президентът с обръщение към народа: Изходът е един - оставка на правителството и главния прокурор
"Гневът е дълбок. Трупан е с години и не може да се потиска със страх и сила."
11 Юли 2020, Събота, 15:04 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка-архив: Авторът

Всяко забавяне тласка България в безизходица, формира се национален консенсус анти-мафия, каза държавният глава

Изходът от ситуацията е един - оставка на правителството и главния прокурор. Това обяви президентът Румен Радев в извънредно обръщение към народа. 

“Уважаеми сънародници, вчерашният ден бе белязан от масови протести с искания за оставка на правителството и главния прокурор. Решението на управляващата партия да организира митинг в своя подкрепа в непосредствана близост до гражданския протест и по същото време бе целенасочена и недопустима провокация към гражданския мир. Знаете, в късните часове се стигна до сблъсъци между протестиращите и органите на реда. Опитите на премиера да прехвърли отговорността за общественото напрежение не могат да заблудят никой, който познава ситуацията в България", каза държавният глава.

"Корупцията, всяването на страх, прокурорският рекет и бездействие спрямо грабежа, погазването на презумпцията за невиновност, задушаването на свободата на словото, безскрупулните лъжи и липсата на справедливост са онова, срещу което въстанаха българите. Адвокатските колегии в много градове настояват за промяна в прокуратурата. Гневът е дълбок. Трупан е с години и не може да се потиска със страх и сила. Мафиотизацията на управлението накара свободолюбиви българи от всички възрасти, независимо от политическите си пристрастия, да издигнат искания за законност и възвръщане на основни граждански свободи, методично погазвани в последните години.

Сега, когато българите са на площада, Европа няма право да гледа България с широко затворени очи. Съюзът има нужда от демократична България, България на закона, на принципите и правилата. 

Изходът от създадената ситуация е един: оставка на правителството и главния прокурор. Насилието и манипулациите не могат да върнат доверието в двете институции. Всяко забавяне тласка България в безизходица. Всяко упорство увеличава риска от хаос. Опитите да се задържи властта и завоеванията на олигархията, като се противопоставят хората по партийна принадлежност, етнос или друг признак са недопустими и обречени. Формира се национален консенсус анти-мафия. Той обединява милиони почтени български граждани и е по-силен от парите, медиите и административния ресурс на властта. 

Призовавам органите на реда да се придържат към закона. Убеден съм, че полицаите и жандармеристите занапред няма да допускат да бъдат използвани срещу своите братя и сестри.

Призовавам протестиращите да избягват насилие и да не се поддават на провокации. Провокацията не е лицето на мирния протест, а хилядите българи, които днес отстояват правовата държава и бъдещето на България. Силата е в истината, в непреклонността и единението. Благодаря ви за вниманието", завърши президентът обръщението си към народа. 


В категории: Политика


111
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
111
Коментара по темата
111.
Петров
14.07.2020 08:25:23
1
2
Никога в Демократична България ,Политик не си е позволил да иска оставка на Главен Прокурор. Това върна България в най лошите години на БКП
110.
ГОРЕ....ДОЛУ СТАМБОЛОВ
13.07.2020 18:24:35
1
7
МНОГО НЕЩО СЕ ИЗПИСА И МНОГО СЕ КОМЕНТИРА.......
,,ОСТАВКА......ДОЛУ ГЕРБ,,......,,МАФИЯ,,...И ПРОЧЕЕ....
О.К. ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ....И С ПРАВО......АМА...НИКОЙ НЕ КАЗВА И НЕ ПРЕДЛАГА,КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА СЛЕД ОСТАВКАТА НА БОЙКО.......КОЙ...КОЙ....КОЙ БЕ...???
ИМА ЛИ ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК,КОЙТО ДА ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.....????
ДОРИ И ДА ИМА,ТИЯ ОКОЛО НЕГО НЯМА ДА ГО ОСТАВЯТ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.......
ЕМИ........КУЧЕТАТА ЛАЯТ...КЕРВАНА СИ ВЪРВИ......
И Е ТАКА ША СИ ОСТАНЕМ С ГОЛеМОТО ПИСАНЕ И КОМЕНТИРАНЕ ПО МЕДИИТЕ......
ХАХАХАХА........
109.
замисли се
13.07.2020 15:53:23
0
8
Явно ГЕРБ настъпиха доста интереси Бобокови, Божков, Баневи ,някой и друг от президенството и ред други
108.
за нов президент
13.07.2020 10:14:32
0
9
Това негово хаотично говорене и нищо не казване , много ме дразни време е да се избере нов президент
107.
Меди Доганов
12.07.2020 18:52:04
8
3
Браво гербави тролчета, харесвате ми. Ще черпя вожда ви една пура и няколко кюлчета злато, да си ги тури у чекмеджето.
106.
да ама не
12.07.2020 18:13:49
2
1
до 72.И приятелю -аз не подкрепям никого,просто знам -ЧИТАВ ЧОВЕК С ПОЛИТИКА НЕ СЕ ЗАНИМАВА-той си гледа:семейството,работата,приятелите,хората от неговата социална среда и си живее нормално.В момента именно срещу това протестират хората -отнетите им права за нормално живеене.
105.
да ама не
12.07.2020 18:12:22
3
0
до 72.И приятелю -аз не подкрепям никого,просто знам -ЧИТАВ ЧОВЕК С ПОЛИТИКА НЕ СЕ ЗАНИМАВА-той си гледа:семейството,работата,приятелите,хората от неговата социална среда и си живее нормално.В момента именно срещу това протестират хората -отнетите им права за нормално живеене.
104.
да ама не
12.07.2020 18:03:22
4
1
до 72.Фактите драги се разминават с написаното от теб:1-"заплатите скочиха със сто процента"----просто базата върху,която скочиха беше ниска ,кажи нещо за битовите сметки(ток,вода) и тогава да направим съпоставка.2-"морска гара която ..."----реално сега е приватизирана от един човек,ама карай ти ми кажи,колко кораба са дошли откакто е открита???3-"Наживо вече няма мутри като..."напротив има,просто вече са във властта и ти нямаш досег с тях,както се оказа скоро и досег с БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ може да нямаш заради тях(справка-случая Росенец).4-"нови-....бла-бла-бла"-реално два басейна,Славейков(там си имаше) и М.Рудник.+прословутата "Арена" в Изгрев - ТОВА Е.5- относно булевардите и пътищата ,явно пак една фирма ги прави-кръгово "Метро" до кръгово изход Сл .бряг - 8 МЕСЕЦА,участък Авто до шипшандър -същия срок и градът продължавада е разкопан в пика на сезона (не че има сезон).Гафовете на правителството нямам време и място да ти ги опиша в коментара,но повярвай-повече от достатъчно са за да си ходят.В заключение как точно "мутрите -вън от властта и прокуратурата" би повлияло негативно на твоя и децата ти живот ???p.s.благинките,които описваш в коментара си 2млн наши сънародници (които емигрираха) не успяха нещо да ги видят(защо ли???) ,така че свали си розовите очила ,ако обичаш...
103.
Трол до 101
12.07.2020 17:52:28
1
4
За съжаление приятелю няма алтернатива!!! Дори и новоизлюпелите се лидери ще се продадат! Те просто миришат на “евтина цена” със “скъпо струващ вид”.
102.
Ass
12.07.2020 14:33:08
6
1
Герберски паплач марш в кочината при Пеевски
101.
До 100 трола
12.07.2020 09:50:24
3
9
А ти кой предлагаш Христо Иванов Бойкикев хлъзгавия руски шпионин от плана Решетников ли?
100.
Трол
12.07.2020 09:33:34
6
4
Ае на мен ли така ми се струва или 80% от коментарите(по-долу) са написани в почти един и същи стил на изказване, което ме навява на мисълта, че един и същ човек ги е писал!!!
Да уточня.... Не подкрепям НИКОЙ,НИТО ЕДНА ПАРТИЯ, НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ/ТУРСКИ/ЦИГАНСКИ/АРМЕНСКИ И Т.Н. ЛИДЕР. И заради това емигрирах в чужбина преди 6г. Но обаче и разБойко и Супер Ге и Президента и Доган и Пеевски да го духат. Обаче най-големият духач е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!
Робувайте роби, спинкай те сладко като разБойко, оправдавайте се като Супер Ге, говорете глупости като Радев и се крийте в сянка като Доган/Пеевски.
Ай секана...
99.
Цв.
12.07.2020 07:01:54
8
19
И после какво следва? Ти господин фатмак защо не питаш хората, които не са до теб, не хвърлят шишета с вода, не пръскат със спрей полицията и не са дошли за 50лв да ви"подкрепят"? Ами, че на мен ми се гади от вас. И идвате вие умника, демократа, Курнела, Мая,стари агенти на ДС и започва сеч, защото сте жалък комплексари, отмъстителен и доста умствено ограничен. Съответно ЕС спира всички евро фондове, като предното ви служебно правителство, а ние ще редим за визи пред всички посолства, за да отидем в Европа, с изключение вероятно на руското. Толкова сте прозрачен, предвиди, треперещ от злоба и безсилие. Толкова сте жалък - зад гърба ви са само гладни комунисти и платени лумпени.
98.
Рррр
12.07.2020 06:44:55
9
22
Г-н "президент", ръцете долу!!!
За първи път имаме прокурор, който си върши работата! Защо не поискахте оставката на Гешев, когато влезе в министерството? Защо я искате, когато осветли схемичките в президентството? Изплашихте се какво ще открият ли? Ако няма какво да "Ви" притеснява, единственото което трябваше да кажете в случая е: "Оставям прокуратурата и съдът да си свършат работата!". Но... уви! Тук вече истинската "Ви" същност лъсна!!! Срам, срам и позор! Президентска държава ли искате? Точно с този президент - НЕ!!! Надявам се никога вече БСП да не дойдат на власт!!! Моля се ДПС да не влязат в парламента! Призовавам всички разумни българи, да не се поддават на внушения!
97.
Vanesa
12.07.2020 06:02:52
5
19
И какво предлагате,,г-н президент-да гледаме голи до кръста с бутилка в ръка лекета с Българското знаме.Кръв и зрелища и отново комунистите на власт и вие не с 12000хил ,а с 20000 лв заплата,a доволни с 320лв пенсия.Да се колят и бият брат срещу брата??!! Никога няма да се върне Комунизма и сладкия безплатен обяд!Моля Ви Братя Българи Не се поддавайте на Провокации И без Друго Живота ни не е Лесен За кой ли път ще го Отнесем Ние Обикновенните Хора!!!Комунягите нямат милост -историята помни-избили са цвета на нацията .Бог да Пази България!!!
96.
Vanesa
12.07.2020 05:50:35
4
16
Безумнареч и действия на държавник-президент!Голяма,ама много Голяма Простотия !Липсваше само Деса и цирка щеше да е пълен!
95.
Емигрант
12.07.2020 03:26:59
6
23
Хора, ако не помислите с главите си тоя Радев ще върне цялата държава в 1ви клас. Апелирам да си избистрите паметта.
94.
малеее
11.07.2020 23:21:25
7
19
Прост прост в червата прост военен
93.
Аз
11.07.2020 22:46:52
0
3
Бих посъветвал всички за сериозна и всестранна информираност относно положението на обикновените граждани ( български и всякакви, дори по Света) за колкото се може по назад във времето.... Впоследствие анализирайте информацията....И да излезем с най-добрите Решения за всички....

П.С.
Властта и парите не са променили един и двама!
92.
KAMEH
11.07.2020 22:14:27
11
13
Този женски полов орган, освен да вдига рейтинга на Тиквата друго не прави. Учудващо е колко може дар прост един президент! Това да се превърнеш в Долна курва на комунистите, та чак говорил на КУРнелия стана!
91.
?
11.07.2020 21:32:06
6
19
Защо не искат импийчмънт на президента след тези скандални искания и подтикване към размирици?
90.
възмутен
11.07.2020 21:21:32
13
22
Радев който говори за чест и морал да каже с какви пари плащаше на Деса квартирата и двете заплати докато му беше служителка и любовница, с нашите пари. И той ще ми говори за морал и чест. И иска да управлява.
89.
Павел
11.07.2020 21:05:35
9
23
Прост шапкар ,цял живот на хранилка ,да се маха ,не е моя президент
88.
Groban
11.07.2020 20:41:14
6
12
РадеФ спрети с тиквата да си ги мерите . И двамата сте адски боклуци . Народа страда от вашите глупости . Накрая ще взривите държавата и ще сфтасате мамка ви комплексарска .
87.
Грипен
11.07.2020 19:45:21
8
22
Льотчик глей си дългата Деса и си кротувай в самолета батювата ,щото никак не ти отива да говориш за справедливост а твоите съветници да уреждат далавери с бобоците ....
86.
Peugeoto
11.07.2020 19:37:16
10
20
Най-добре вие да си подадете оставката господин президента за да може в България да се живеее като ЕВРОПЕЕЦ че от вашето крадене след 5 години вие ще работите в Българиа защото нормалните хора ще забегнат в ЕВРОПА.
85.
до 84,
11.07.2020 19:10:13
2
8
колелото се върти,гледай да не станеш като тези който презираш един ден..
84.
Коментар 72 е най-истински и реален!
11.07.2020 18:33:55
1
11
Другото са блещенета на алкохолици, неудачници, ергени и вся аутсайдерска сволач.
83.
Какъв гняв бе каун?
11.07.2020 18:31:09
9
17
1000 - 2000 лумпена и платени протестъри. Кой те евава тебе бе фатмак. Дълбока е на "Общата" дъртата пещера.
82.
Трол
11.07.2020 18:25:30
6
18
Вие наивно вярвата, че с БСП ще дойде рая ли? Че са честни и никога, нищо не са крали? Ще цъфнем и ще вържем братя българи. Йоан градинката забравихте ли го? Мога да ви изброя градинките, които ремонтира. Станишев, Орешарски помните ли ги?
81.
Pidal
11.07.2020 18:21:15
1
0
Долният ми коментар е до 72
80.
*********
11.07.2020 18:18:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
79.
До 72
11.07.2020 18:13:54
8
16
На цената на какво . За толкова откраднати милиарди . За да ти санират блока 1 милион отива в джоба на Б.Б. . Това беше схема за кражба. Да пак е нещо . виж цените на храните и си направи сметка защо заплатите са скочили и не стигат за нищо. Защо в Бургас нямаме лекари. Ами синя , зелена зона, колко стотици хиляди влизат в общината. Най скъпия град с най скъпото горивао и най ниски заплати. А отровите от Лукойл ги дишаме но данъци се плащат в София. Всичко това което бе направено за Бургас е хубаво но целта е друга , кражба. С тези пари щеше да цъфти и всяко село . За този стандарт минималната заплата трябва да е 2500 лв. Ще видите като минем в Евро , 1 евро хляб / 500 евро заплата. По важното е да не спорим помежду си а да се обединим за по добър живот . Искаме заводи , икономика, работа и заплати. Ако получавам нормална заплата , няма да ме интересува кой колко краде. Цял свят раздаде пари на хората по време на извънредното положение , аз дори от борсата стотинка не получих. Макар , че трябва да ми платят по 17,15 лв. на ден.
78.
възмутен теляк
11.07.2020 18:05:27
7
14
Голям тарикат, защо той не подаде оставка? На който не му понася се изнася.
77.
Иван
11.07.2020 18:03:20
11
11
От Понеделник пак кпп та,насрахте ли се ГЕРБЕРАСЧЕТА.
76.
Трол до 72
11.07.2020 18:02:22
6
6
Заставам зад всяка една дума!
75.
НЯКОЙ
11.07.2020 17:59:39
11
26
Кой е Радев, че ще решава съдбата на всички граждани на тази държава. Няма такива пълномощия. Нещата се решават на избори, а не да сваля властта насилствено. Аз и моето семейство не те харесваме като президент, ти нямаш право да решаваш вместо нас,нашето бъдеще.
74.
До всички българи
11.07.2020 17:54:58
11
27
Братя не се поддавайте на червената хунта тя иска да върне Божков ,миньо ,баневи на бял кон забравите ли кой ни прецака най много забравите ли Лукановата зима ,Жанвиденовата зима и Сранишевата криза нема искате и Радева зима е ако я искате дави е честита .
73.
Иван
11.07.2020 17:51:37
24
13
Браво само Радев.
72.
До 67
11.07.2020 17:47:58
21
35
Ще ти кажа с какво за последните 10 години заплатите скочиха със сто процента , не пътувам до София за 10 часа с кола , имам саниран апартамент без пари ,площадка пред блока да може детето ми да играе имаме морска гара която беше затворена за бургазлий и цяло едно поколение не беше виждало кораб Наживо вече няма мутри като Митьо очите да ни тормозят като изляза на заведение със жената ( има тук там още някои изтърсак ама те са по ниски от тревата ) морската градина е красота пречиствателни станции нови автобуси , нови булеварди ,нови училища и детски градини нови спортни зали и игрища нов път до слънчев бряг и много много други хубави неща които всички много бързо забравите а и не съм Гербаджия но не искам един фатмак да ми определя живота занапред и на моите деца затова този боклук да си подава оставката защото ще го изметем много бързо .
71.
Pidal
11.07.2020 17:35:53
12
13
До 70
Аланко,Тиквата какъв е?Върнал ли е вече партийната книжка?Герберите са по комунисти и от бесепарите.От едно котило сте
70.
До Пидал
11.07.2020 17:32:15
12
17
Българинът винаги на избори е показвал кой иска да го оправлява. Така, че с такава реторика от президента прави само ББ отново да натрие носовте на червената милиардерска пасмина. Колко пъти комунист са вземали властта винаги се е стигал до национална катастрофа. Защото шумкарите могат само да крадат. Пидалствай си и не говори за политика
69.
Ghost
11.07.2020 17:28:03
17
22
Руменчо 4 години не си намери свястна работа за тези 12000 на месец заплата. И понеже разбра, че с избори не може да озорпира властта иска да падне правителството, за да седне той на стола. Стани за да седна. Шумкарите са свикнали власт с кръв да вземат, а не с избори. Показаха го и сега. Сладки приказки, изнесени военни тайни ан Русия. Президентът на България е нарушил много пъти законите на страната, зарязал си е семейството, за да се ожени за любовницата си, зарязал е децата си тръгнал да оправя на 2 длъжности в армията Деси изгонената от всички бургаски училища и завършила в долно езерово. Кой е той да казва правителството да подаде оставка. Кой да вземе властта. Опозиция създала корупцията в България. Кой не знае как се купуваше автомобил от Мототехника и след колко години. а за жилище колко се чакаше? Какъв строй иска да върне Румбата. За 4 години той не е осъден единствено благодаренеи на имунитета му. Тръгнал пилота с политика да се занимава. Големите хиени от БСП отдавана са го омотали в мрежите на комунистическа поквара. И няма излизане оттам. Толкова голяма заплата за нищонеправене няма и в армията. Човекът на който дори чорапите държавата му е купувала. Наистина срамота. Да определяш живота на хора които всеки ден се трудят и да подклаждаш вражда между братя и сестрите за които вчера говори. Е морално и долно падение.
68.
Pidal
11.07.2020 17:26:15
15
23
Другари герберасти,видяхме ви колко струвате.За 30лв станахте ЕНИЧАРИ и се омесихте с БАШИБОЗУКА.Вие сте ПОЗОР.
67.
Българин
11.07.2020 17:20:17
15
20
Като толкова подкрепяте Б.Б. с какво толкова ви се оправи живота от управлението му. Обещания , обещания .......... и нищо. Много бързо забравяте кой е той. Държи ви с пари , вашите пари откраднати от вас. Обърнете се към душата си и чуйте какво ви казва тя, не ви ли писна от ЛЪЖА. Не виждате ли , не усещате ли , мазохисти ли сте. Явно си заслужаваме съдбата. Всички от началото на прехода до сега само обещават , лъжат и ни доят. Събудете се вече , стига.
66.
До
11.07.2020 17:09:49
14
22
Червени боклуци искат да влязат през задната врата отново във власта е няма да стане само да си знаете ,че ние разумните и умните хора засега седим и ви гледаме сеира но ,но но много ама много скоро ще ви покажем колко сме и ,че нещеме червени боклуци да ни управляват никога повече .
65.
до 63
11.07.2020 17:05:31
11
16
Така си мислиш ти. Защо бърза да сваля правителството, ама бърза сега и веднага. Ако е чист, ще си кротува и ще си гледа президентството. Да, ама не....
64.
Братя
11.07.2020 17:05:24
6
13
Братя българи , турци и роми не се поддавайте на провокации от тези боклуци те се борят за кокала а вие сте оръжието . Като са големи мъже да излязат двамата да се пребирят на екек защо използват нас . И господин Радева като ще измираме мафията и вас ще изметен да си знаете .
63.
Rt
11.07.2020 17:00:03
17
12
Ми ако идберем по малкото зло е Радев,човека го няма в мафиотсите хроники ББ за него тонове изписаха преди да умре Г.С като куче посред бял ден
62.
Независим
11.07.2020 16:57:46
4
8
И после.. ?!
61.
*********
11.07.2020 16:55:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
60.
Импийчмънт за Радко фърчилото
11.07.2020 16:38:21
24
36
Радев се превърна в първа мутра в държавата. Както винаги комунетата все едно и също повтарят- крадеца вика -дръжте крадеца????? Къде по света президент ще си позволи да каже вън мафията на разследващите органи в държавата????Радев - толкова си несъстоятелен и първосигнален! Мислех досега,че по първеню президент от Първанов няма да се намери, е намери се Радев е номер 1. Уж обединител, а всъщност от първия си ден като президент е разединител - то всъщност червен тъпунгер обединител има ли в историята....
59.
X
11.07.2020 16:32:00
8
32
Нито на Бойко вярвам, нито на Радев, но Бойко поне е лесна за разгадаване, а Радев се прави, че не е всичко за да се върнат комунягите на власт и Корнелия да е хепи. Всички са едни и същи
58.
Ряйзито
11.07.2020 16:28:17
34
22
Преврат и военна диктатура е спасението. Румба дигай изтребителя.
57.
Sofia
11.07.2020 16:25:08
45
37
0Респект пред Президента Радев!
Най-достоният и мъдър политик, истинският Обединител на Българската Нация!
Изцяло Ви подкрепяме!
С Вас сме, господин Президент!
56.
Свободен гражданин
11.07.2020 16:22:39
17
39
Радев не си мисли че си по харесван от Бойко. Хората протестират срещу корупцията и злоупотребата с власт. Не в твоя подкрепа!!! Видяхме вече схемите и на двама ви.
55.
Аз
11.07.2020 16:20:21
6
19
Цирка в бг продължава вече 30 години и то все в наш ущърб. Питали ли сте се каква е ролята на тъй наречените избори. Първо - да извадят парата на народното недоволство от поредния тур кражби в свирката и второ да дадът на погълналата управлявала партия време за храносмилане. Иначе се появява едно много неприятно състояние на повръщане, което се усеща сред народа. Та това е главната грешка на баце, не си даде почивка заедно с кохортата си да похранаосмилат, ами 3 мандата гълтаха. Иначе Бойко ми е много симпатичен щото и двамата сме прости и аз го разбирам когато той ни краде. Настръхвам от ужас че след него идват онези сложните, които ще гледат и говорят умно и няма да се усетим как яко огладнели след 10 годишен пост ще късат и поглъщат жадно и лакомо. Та така, приятно сваляне на баце, няма да ми е мъчно за него. Ще ми е мъчно за вас и себе си, защото винаги ще си останем от другата страна на барикадата вечно излъгани, гледайки пира на чакалите.
54.
Бург
11.07.2020 16:16:56
25
22
Що не се гръмне тоя
53.
Бг
11.07.2020 16:10:17
29
41
Добре, сваляш правителството и от там нататък народа кучета го яли. Нищо не предлагаш, никакви идеи нямаш. Само едно знаеш "правителството, та правителство". А после "от трън та на глог, че и по висок", както е казал народа.
52.
sss
11.07.2020 16:09:51
23
38
Импийчмънт,и към затвора за за опит за предизвикване на размирици и преврат!
51.
a1
11.07.2020 16:05:52
19
37
АБЕ ХОРАА ! ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ , ЧЕ ГИ ХВАНАХА ДА ИЗДАВАТ СЕКРЕТНИ НАТОВСКИ ДОКУМЕНТИ НА РУСИЯ ? ТОВА В ЦЯЛ СВЯТ СЕ НАРИЧА ПРЕДАТЕЛСТВО!!! ВИЕ СЛУШАТЕ СТРАШНИ НЕБИВАЛИЦИ ЗА ДА СЕ ИЗВАДЯТ СВЕТА ВОДА ! СПОРЕД ВАС ТОВА Е ПРАВИЛНО И РЕДНО ? АМИ ТОГАВА ЩО СКАЧАТЕ НА ДОГАН ......И ТОЙ НЕ Е ПРЕДАТЕЛ А ХИРОВИМЧЕ......
50.
Трол
11.07.2020 16:05:17
25
42
Само му вижте ехидната физиономия...Опасявам се, че тези след Бойко ще са още по-зле...
49.
ана
11.07.2020 16:03:58
11
18
Няма алтернатива.Всички са един дол дренки.Освен ние сами да се управляваме или някой от чужбина да дойде
48.
Fg
11.07.2020 15:53:31
44
71
Сваляне на президента , ако мога да нарека тази подлога на БСП!
По прост президент не сме имали , свикнал да го командват и то неговите престъпници - съветници !!!
Селски манталитет , използва овцете да свали Правителството. Пак избори и пак Герб първи .
47.
АнализаторА
11.07.2020 15:52:54
35
52
Борисов е тъп, но притежава(ше) вроден хитър селски манталитет. Но Гешев е брутално ТЪП. И няма никакъв усет и интуиция за самоограничение. За шест месеца успя да повлече и себе си и Борисов в оставка ! Само с милиционерско училище не става ! Интелект трябва ! Ама като ти липсва си до тук !
46.
От народа
11.07.2020 15:52:01
34
55
Оставката си я подай ти и започни работа на заплата в БСП в ПР отдела.
45.
демократ
11.07.2020 15:46:21
34
37
Шехерезада и ШехереЗадника им свърши приказката. Сега Божков ще покаже и видеофайла и дотам с Гангстера Бойко Методиев Борисов. Най- успешният предтставител на мафията, успял да се промъкне до висше държавно ниво !
44.
fubbc
11.07.2020 15:46:07
45
47
Служебен кабинет и нови избори. И този път мислете да не върнете пак същите мутри на власт.
43.
Вън мафията! Долу хунтата!
11.07.2020 15:45:50
42
54
Борисов си заминава закономерно до 72 часа!!
42.
Shakir
11.07.2020 15:44:20
16
9
Ostavka doly cacarov
41.
УЖАС
11.07.2020 15:43:36
36
40
президента иска да управлява цялата власт ,невиждано да му пречат прокуратура и правителство в едно ,нямам думи ,смях в света
40.
TV
11.07.2020 15:41:44
53
55
Радев е божие наказание, селски манталитет, прост и елементарен, никаква харизма.
39.
Коко
11.07.2020 15:41:34
56
68
Най- недостойният президент на Бг! Освен да всява напрежение 4 години ,друго не направи!! Изпразни им се хазната на БСП!!! Глаад за пари майка!! Защо да подава оставка прокурора? Нещо те настъпаха ли бе смешник?? Протеже такова! Къде беше снощи,когато нещата стигнаха до бунт? Скри се като плъх пак! Червей !!
38.
nedovolna
11.07.2020 15:41:09
8
32
НЕ ВИ ЩЕМ НИ ТЕЗ НИ ОНЕЗ ОТ КРАДЦИ НА ПО ГОЛЕМИ ..МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ЧИСТИ ХОРА ТРЯБВАТ..ИНАЧЕ ПАК СЪЩОТО...Е СТИГА ВЕЧЕ!!!
37.
Черепа
11.07.2020 15:40:47
29
47
ли ти написа изявлението бре тъпанар болен?
Това е руски агент,а не български президент!
Оставка Десиславчо Радев
36.
Scrooge McDuck
11.07.2020 15:39:33
5
22
Тролчета. Скоро няма да има филийки. Същото се отнася и за доста Мисирки. БизнИсмени. You can lie to some of the people some of the time. You can't lie to all the people all the time.
35.
Благодаря ви!
11.07.2020 15:36:41
10
32
Благодаря на всички колеги от общината за подкрепата в коментарите!. И моля на следващия протест в подкрепа на нашето Слънце този път да сме повече!
34.
Тези си отиват
11.07.2020 15:35:20
25
44
Ама ще се посмеем още малко с онази Караянчева, която я наричат проста кърджалийска п*тка. Те я обиждат а тя им се кефи. Хахахаха. С агонизиращият Биков, който вече започва да се чуди към кои да ходи, че пак ще остане извън парламента. Ще се посмеем и с глупостите на Кунчев, Кантарджиев и Майтапчийски, които все викат, че трябва да сме с маски а вчера ясно камерите показаха, че хората на техният вожд бяха натъпкани в автобусите без маски. Ще ми е интересно как ще ги оправдаят, особенно ще ми е интересно мнението на онова гологлавот приятелче на Бокича от Дупница, който се крие от камерите през последният месец за хората без маски в автобусите.
33.
eheeee
11.07.2020 15:35:02
34
49
ДОБРЕ ДЕ СВАЛЯШ ПРАВИТЕЛСТВО ,СВАЛЯШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР И КВО ? ТИ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАШ ,ТОВА ВЕЧЕ СИ Е ДИКТАТУРА
32.
Герберастите
11.07.2020 15:32:32
17
31
Каскета не го даваме!
31.
Пак тоС
11.07.2020 15:32:08
9
22
Гледам, че много чеки...ии от администрацията са се включилилДа взема и аз да напиша нещо.
30.
Спомени
11.07.2020 15:31:59
29
63
Радев беше избран за президент с гласовете на ДПС, особено на балотажа, да не забравя това и да не се прави на света вода не напита. Само за справка неговата партия БСП два пъти управлява в коалиция с ДПС при Беров и Станишев. Трета коалиция с ДПС ще е сигурна смърт за червените. Г-н Раден, ние помним някои факти от миналото. Тези театри на друг.
29.
дааааа
11.07.2020 15:31:46
8
58
ПОКАНЕТЕ ВЪНШНИ МЕДИИ ДА СНИМАТ ПРОВОКАЦИИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ !НЕКА ЦЯЛА ЕВРОПА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ МУТРИТЕ ИСКАТ ДА СИ ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА
28.
Bg
11.07.2020 15:30:35
33
71
Примерно пада правителство и какво Радев и генерал Деса ли ще ни управляват. И после накъде..... Много огладняха комунистите.
Партийната каса празна.
27.
Kakvo
11.07.2020 15:29:39
10
26
Abe az natiskam haresvai to mi dava ne haresvai!!! Kav e toia sait be!!!!!
I tva li e naglaseno?
26.
Въъъъ...колко герберастка Жмел
11.07.2020 15:29:08
44
44
Как е ? Добре ли плаща Баце? Чувам, че вече давал по 50 кинта на "протестиращ"/ Не разбирате ли? Времето ви изтече. В Историята сте вече.
25.
От село
11.07.2020 15:25:46
38
56
Анти протести до падането на президента
24.
Мария
11.07.2020 15:25:43
44
70
ПОВОД ЗА ОСТАВКА НЯМА .ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ,ВЪПРЕКИ НЯКОЙ СУБЕКТИВНИ ГРЕШКИ.ОТ ГОДИНИТЕ НА ДВОРЦОВИЯ ПРЕВРАТ СЕГА СМЕ СТЪПИЛИ НА ТВЪРДО И БЪЛГАРИЯ ИМА ШАНСА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.ВСИЧКИ ТИЯ КОМПРОМЕТИРАЛИ СЕ ВЕЧЕ ВЛАСТОГОНЦИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОТДРЪПНАТ И ДА НЕ ПРЕЧАТ НА СТРАНАТА НИ! ОСТАВКА НА ПРОКУРАТУРАТА Е НЕУМЕСТНА ,ТЯ ПРОСТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА СЛЕД ТОЛКОВА ИЗПУСНАТИ ГОДИНИ.ВИНОВНИТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРОВЕРКА И САНКЦИЯ!ИМЕННО ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА,КОЛКОТО НА НЯКОЙ И ДА НЕ МУ ХАРЕСВА!
23.
Твоята,
11.07.2020 15:25:26
33
54
твоята оставка президенте- разединител на нацията, провокиращ бунт и хаос!
22.
мислещ
11.07.2020 15:25:24
7
30
България да излезе от тази ситуация е важно със закон да се спрат партиите. Какво сега пак мираклии за нови. Достатъчно, народа се насити от баш пелевани , които са само за докопване на държавната трапеза. Вижте Симеонов, Марешки какво направиха след гръмки слова , народа мизерства . други нехаят , ГЕРБ от скандал вскандал . Иска се правителство на професионалисти. Това е било някъде 1934 г и страната е изплювала.
21.
...……..
11.07.2020 15:25:18
24
46
Ходи си ти ве фатмак духай супата мърляч военен
20.
Хм...
11.07.2020 15:25:09
17
58
Митингът на ГЕРБ бил провокация? А на ДПС сбирката в Догансарай какво е бе, "президенте"? Що не каза нищо за това? Дружки ли сте? Ще видиш нов мандат през крив макарон! Пак двоен аршин и популизъм. От ден на ден ставаш все по-смешен!
19.
От село
11.07.2020 15:24:04
8
23
Президента да нареди да се изпратят спасители на плажа акоа наистина е президент. Толкова плажуващи а нито един спасител
18.
Браво
11.07.2020 15:23:56
48
39
Протести до падане на сегашното правителство
17.
Прези.
11.07.2020 15:21:52
42
52
Радев довиждане...
16.
гражданин
11.07.2020 15:20:54
39
62
Кой си ти да искаш оставката на правителството. Като какъв се явяваш. Ти вършиш ли си работата както трябва и за каквото си избран. Стига си изкарал хората и си ги настройвал едни срещу други само и само да да задоволиш глада си за власт. Каква я свърши в Президентството, че искаш да управляваш държавата. Ставаш или не ставаш, то е друг въпрос. Идват избори, там си мери "процента" с останалите. Не с насилие да сваляш правителството. Не забравяй, че и теб много хора не те харесват.
15.
Туй онуй
11.07.2020 15:19:12
25
60
За правителството добре ,червените не могат да чакат 10години за власт и полудяха, главния прокурор какво му пречи ,или страх лозе пази, нещо май използва протестите за лична изгода
14.
Хм...
11.07.2020 15:18:52
41
57
Радев - фалшив герой. Освен пак да налива масло в огъня, не каза нищо друго. Нищо не каза за Доган и Пеевски -най-големите мафиоти в държавата!
13.
Цв.
11.07.2020 15:18:30
40
68
Наглец долен, аз пък му искам импийчмънт. Сънища мокри за служебно правителство, белким му се осъществи детската мечта. Такъв Франкенщайн българската политика не е имала.
12.
Аве бате
11.07.2020 15:17:14
5
22
като ге изгоните кои ша дава по триасе лева да са возим на рейса
11.
Годжи
11.07.2020 15:15:12
44
35
Бойко -Президент !
10.
а да
11.07.2020 15:13:39
10
48
А ДА, щото БСП-то сте по-добре.......
9.
Чао
11.07.2020 15:12:23
38
56
Вън Радев БС(К)П и руските подлоги от ДПС.
8.
!?!
11.07.2020 15:12:22
29
62
Айде и той яхна протестите, колко добре изиграно
7.
Махайте се боклуци
11.07.2020 15:11:51
49
53
Вън мафията герб-дпс Пряли боклуци крадливи.
6.
Народ
11.07.2020 15:10:36
90
69
ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА! Дръжте се българи,РАДЕВ с теб сме и против МАФИЯТА!
5.
Fritzi
11.07.2020 15:10:28
46
32
последен без страх българин
4.
И Божков
11.07.2020 15:09:57
27
55
Служебен премиер!
Цветан Василев финансов министър!
Баневи на икономиката!
Радев невинен за Грипен!
3.
Баце
11.07.2020 15:09:37
19
43
Няма да стане.
2.
EVALA NA RADEV
11.07.2020 15:07:39
60
51
Bravo gospodin prezident prodaljavaite napred zad vas sme vreme e da se sloji krai na mafiqta
1.
Фуражката Радев
11.07.2020 15:07:35
63
69
да си подаде оставката!
Издигнаха го неговите колеги-летци и БСП, ДПС го подкрепи и за 4 години на власт какво направи ….НИЩО!
Да си ходи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори