×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Строителният в Бургас изпрати своите зрелостници - архитекти и инженери


Строителният в Бургас изпрати своите зрелостници - архитекти и инженери
Това са ученици, завоювали първо място в професионално състезание по геодезия и приети без изпит в Минно-геоложкия университет в София
26 Юни 2020, Петък, 14:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Гимназията изпрати редица отличници

На тържествена церемония днес в двора на Гимназията по строителство, архитектура и геодезия в Бургас бяха връчени дипломите на випуск 2020. Най-изявените ученици получиха грамоти и награди - за отличен успех, изяви на състезания, доброволческа дейност. Сред тях са двамата първенци на випуска - Стилиян Миляков от 12в и Мирослав Добрев от 12а. Те получиха по 500 лв. стипендия от Камарата на строителите, с която да продължат своето обучение или професионална квалификация.

Ваучерите бяха връчени от инж. Тодор Андонов, член на Управителния съвет на Камарата на строителите в Бургас, бивш възпитаник на училището. "Гордея се, че съм завършил Строителния. Той ми даде солидна основа за моята кариера", каза той. За първи път в историята на училището, то има пълен отличник на Държавни зрелостни изпити. Това е Мария Кочанова от 12а, с кръгла шестица на матурата по руски език. Тя бе наградена и от кмета на Бургас г-н Димитър Николов.

 Отличничката на матурата по руски език - Мария Кочанова

Още 11 са отличниците на гимназията, завършващи с успех над 5.50. 23-ма ученици, които за първи път станаха кръводарители, получиха грамоти от УМБАЛ Бургас и Института за здравно образование. Те бяха връчени от д-р Светлозар Георгиев, зам.-директор на УМБАЛ Бургас. Училището бе отличено в проекта "Това не си го правил", насърчаващ доброволното и безвъзмездно кръводаряване сред младите хора.

Трима ученици с първо място в състезание "Най-добър млад строител", направление "Геодезия", са приети без изпит в Минно-геоложкия университет в София, заради постигнатия си отличен резултат. Те също получиха сертификатите си на днешната церемония. Това са Айтен Туллум, Дилян Христов и Николай Ангелов от 12г.

Стипендиант на Камарата на строителите
Стипендиант на Камарата на строителите

Ето списък с наградените:

1.Стилиян Миляков - 12в

2. Гьокан Мухарем - 12а

3. Мирослав Добрев - 12а

4. Антон Мандов - 12а

5. Нелин Ридван - 12а

6. Йоан Палов - 12а

7. Толга Чанчик - 12а

8. Камелия Великова - 12а

9. Васил Павлов - 12в

10. Полин Маджи - 12в

11. Росица Георгиева - 12в

12. Душо Радев - 12в

13. Айтен Тулум - 12г

14. Дилян Христов - 12г

15. Николай Ангелов - 12г

16. Димона Героева - 12е

17. Климентина Карагьозова - 12е

18. Костадин Саваклиев - 12а

19. Кристиан Кръстев - 12а

20. Деница Янковав - 12б

21. Ивайло Танев - 12б

22. Константин Джалев - 12б

23. Жанета Михайлова - 12б

24. Ана Димитрова - 12г

25. Доротея Кирова - 12г

26. Симона Русева - 12д

27. Иван Петров - 12д

28. Деница Недялкова - 12е

29. Иван Попов - 12а

30. Светослав Петров - 12а

31. Александър Кралев - 12а

32. Димитър Късев - 12а

33. Антон Иванов - 12а

34. Явор Христов - 12а

35. Георги Попов - 12а

36. Димитър Димитров - 12б

37. Яна Тодорова - 12д

38. Радина Кирякова - 12е

39. Симеон Кьосев - 12е

40. Виктор Кунев - 12е

41. Мария Кочанова - 12а

42. Иван Иванов - 12а

 


В категории: Просвета


6
Коментара по темата
6.
Конфуций
28.06.2020 14:27:50
0
0
Дългият път започва с първата крачка. УСПЕХИ и упорит труд!
5.
Tinker Bell
26.06.2020 17:02:00
0
9
На някои писачи хоризонтът им толкова близко, че не правят разлика между диплома от университет и техникум. Обяснимо е, все пак е неудобно да се припомня, че мнозинството от така наречения елит не е завършил елитни училища.
4.
THE JOKER
26.06.2020 16:30:00
0
13
Като настоящ строителен инженер искам да кажа, че имат още доста бодлив път да извървят, за да получат тази си титла. И ако може да се преориентират към нещо друго, че тук няма кой знае колко много пари както си мислят всички. Успех!
3.
44
26.06.2020 16:08:34
1
17
Не знаех че от строителният техникум излизат директно архитекти и инженери
2.
Българското образование е световен престиж
26.06.2020 15:44:03
3
11
Това са бъдещите горди озеленители из хотелите по Слънчев Бряг, а ако не потръгне тези интелигентни инженери и архитекти ще бъдат работник на месеца в МакДоналдс или представителни касиери на Лидъл.
1.
Трифон
26.06.2020 15:05:24
5
15
Какви архитекти и инженери? Зидаро-кофражисти и озеленители. И продавачи де.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори