×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерята на Илия Златанов от „Изамет“: Загуби разсъдък след инфаркт, забрави ни и започна да излиза с 18-годишни


Дъщерята на Илия Златанов от „Изамет“: Загуби разсъдък след инфаркт, забрави ни и започна да излиза с 18-годишни
Илия Златанов развивал бизнес и в Дубай, но задължнял, защото харчел парите си за разгулен живот и момичета, твърди дъщерята
25 Юни 2020, Четвъртък, 16:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Качва малки момиченца на яхтата си, живее развратен живот, а нас иска да ни вкара в затвора, казва дъщеря му Пролетина

Разследване на Антикорупционния фонд показа разтърсващ филм за историята на бизнесмена Илия Златанов - доскорошен собственик на най-голямата фирма за производство на асансьори в България „Изамет“.

Авторите на разследването посочват, че синът му Явор не е открит за коментар, за да се чуе и неговата гледна точка по фамилен спор за милиони левове и кюлчета злато със собствения му баща. Флагман обаче припомня интервю на дъщеря му Пролетина, която е била доста пунктуална в интервю пред „ЕвроДиков“ по ТВ „Евроком“.

Пролетина твърди крайно неприятни за баща си проявления. (ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО СЛЕД 3-тия час и 16 минута)

 

„От две години живея в измислен филм, скалъпен от Илия Златанов, който ми е баща. Той многократно е изявявал пред много хора, че мечтата на живота му е да вкара дъщеря си и сина си в затвора, или да ги погуби. Този човек от две години ходи по прокуратури, специални полиции, топи ни с измислени обвинения, на които ние многократно сме отговаряли“,  казва Пролетина.

Баща й се променил драстично преди 7 години. Тогава получил инфаркт, брат й Явор Златанов го намерил в безпомощно състояние, закарал го в Спешна помощ, лекарите дълго се борили за живота и възстановяването на физическото му здраве. След инфаркта, Златанов-старши обаче станал друг човек, твърди Пролетина.

Кадър от фейсбука на Златанов. Излиза, че когато не е репресиран от държавата, той има "труден живот"

„Изведнъж, този човек, който е на 70 години, започна да плаща на 18-годишни момиченца, да излиза с тях, може да видите снимки в интернет. Не го интересувахме ние,  внучките му, започна да пилее парите си момиченца, които черпи на яхтата си.  За Илия Златанов няма брат, няма майка, той е безмилостен. Цяла София го познава и му се смее. Той сам разказва на всички колко е велик, как познава определени хора на високи постове и твърди, че е давал много пари, за да ни смаже“, твърди Пролетина.

„Моята вина е, че съм му дъщеря, а на съпруга ми – че е женен за мен. Той се опитва да ни унищожи – нас, собствените му деца“, допълва във въпросното интервю дъщеря му.

От думите й става ясно, че Илия Златанов дължи много пари на работници от фирмата му в Дубай. Един от тях бил съпругът й. Когато тя отишла да помоли баща си да му плати, той подал сигнал, че е заплашван.

„Не съм му искала нещо изключително, а да си изплати заплатите, които трябва да плати. Той скалъпва истории срещу нас, че сме го заплашвали и изнудвали“, допълва Пролетина.

Нейната гледна точка хвърля най-малкото сянка върху изнесеното в антикорупционния филм, който се върти от вчера из интернет.

 




В категории: Животът


32
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
32
Коментара по темата
32.
бивш роб
29.03.2021 15:07:51
0
1
А познавате ли групировката ДАК с кмета,който се смее и разпродаде София на парчета?
Естествено трябваха и асансьори.....
31.
ПОЗНАТ НА ПОЗНАТАТА
14.08.2020 15:26:25
0
2
Към коментар номер 30. Пежото беше ли чипосано? Питам за един приятел? Благодаря!
30.
Позната
26.06.2020 22:37:34
6
19
Познавам Илия лично.
Да, той харесва млади и красиви жени и винаги е имал. ВИНАГИ! Нооо Илия им е плащал единствено сметките по ресторантите. На една и беше взел едно пежо, което остана при него, когато тя си тръгна. Голяма любов беше, но уви..
Илия цял живот е работел като вол. Изключително страстно си обича работата.
Единствено гледам не си е възпитал децата.. това не е нито първият нито последния случай в който деца се опитват да заграбят имането на родителите си мислейки го за тяхно наследство... но много са подранили...
Илийка, пожелавам ти много здраве и дълголетие където и да си! М@йната му на парите!
29.
Exa
26.06.2020 11:56:03
8
17
Мисирките на хунтата се разклюкаха кално :)))
28.
Фори
26.06.2020 07:14:27
5
13
Тия цялата рода са за панделата ама вързани с белезници един за друг а че шиши ги изработи и едните и другите то е ясно ,псевдо олигарси сега да се готвят за кризата а шиши ще качи некой килограм от тях
27.
Който има да клевети
26.06.2020 06:28:22
9
18
Да заповяда в БТВ или Евроком при Сашо скиора! Дай му на ганьовеца да гледа сеир. Тази е поредната, която е искала от баща си повече отколкото и е дал, и се започва с плюенето. Има един елементарен въпрос: Ако баща и беше с пенсия от 400 лв. забутан в някоя мизерна панелка или селска къщурка, дали щеше да занимава хората със семейните им интриги?
Не, естествено! Нямаше да го е виждала с години и въобще не би я интересувало дали си дава част от мизерната пенсия на 16 годишни ромки от някой катун.
26.
Илия Златанов Мошеника!
26.06.2020 03:57:26
10
24
Илия Златанов признава, че САМ е потърсил Пепи Еврото!!! Демек Пепи Еврото е нямал да има нищо общо с Илия Златанов, ако Илия не беше потърсил Пепи!!! След това Илия признава, че е предлагал на Пепи да опраска със законови и незаконови методи собствените му син и дъщеря, като ще плати милиони за тази услуга. Вместо да даде милионите на децата си за да се разделят мирно, Илия решава да даде милиони на чужди хора за да унищожи децата си! През цялото това време, когато мачкат децата му, Илия е много доволен от Пепи. Обаче, след като Пепи се отвръщава от Илия и решава да го опраска и него, понеже Илия е затънал в криминални дейности, изведнъж Илия започва да говори злостно срещу Пепи и едва ли не състрадателно за собствените си син и дъщеря. Голям артист е тоя Илия. От кой театър произлиза? А отностно възпитанието на децата му - явно лош пример им е давал с този разгулен начин на живот! Крушата не пада по-далеч от дървото!
25.
Агентурата
26.06.2020 03:23:05
9
15
наредиха го и тоз милионер,бивш сътрудник...
24.
така така
25.06.2020 20:43:35
7
18
Ей Касабова една време пишеше и пишише статии добри.. ама парата от Джиджи и Баце е силна! Тези всекидневни хапвания на розето не ефтини.. браво госпожа!!
23.
Поквара
25.06.2020 20:37:52
7
25
Всичко е заради разкритията му за мафиотския кръг, който отнема каквито бизнеси си поиска. Преди тези разкрития никой не пишеше статии срещу него.
22.
Dido
25.06.2020 20:34:29
4
33
Човека изкара доказателства за това как са го рекетирали сега бил луд ам сега ли го разбраха като няма пари вече до сега си беше нормален а и луд яхта немои да кара вервайтеми
21.
Браво на Пепи Еврото!
25.06.2020 20:11:12
15
21
Илия сам си признава, че поръчал на Пепи Еврото да удари синът му, като използва всички нечестни способи за това. Тогава мълчеше и потриваше доволно ръце и нямаше против Гешев. Когато колелото се завъртя, изведнъж запя друга песен. Ами Пепи Еврото видя, че тоя е боклук и реши да го опраска и него. Кое е лошото в случая? По тази логика и Илия Златанов е за затворя, защото САМ признава, че е участвал в нечестни заговори срещу собствените си деца, както и, че е даваш рушвети за да му изпълнят поръчката
20.
Ха Ха
25.06.2020 20:05:13
10
11
Ей тва е, браво на човека
19.
До 9
25.06.2020 19:55:10
13
21
Едно време робовладелците от САЩ, които са ползвали африканците, са произвеждали захарна тръстика, но това означава ли, че са добри и честни бизнесмени? Да даваш жълти стотинки за заплати и да искаш няколко хиляди лева от асансьор като твоя комисионна, не е ЧЕСТЕН БИЗНЕС!!!! А относно децата му - ако е бил добър баща за пример, тогава нямаше да има такива невъзпитани деца!!! Няма как бащата да е ангел, а децата да са дяволи. Явно са взимали пример от баща си и неговия разгулен начин на живот. Да ги изтребят всички! Кво реват. 10% ДОД плащат и не виждат нищо нечестно в това. А пенсионерите, че живеят на хляб и сол заради тия, нищо не казват по въпроса. Говорят само за своите проблеми за милиони. Ами не ми дреме!
18.
Абе да го дуууа тоя
25.06.2020 19:44:13
19
23
Евала, че са му гепили бизнеса, дано и да го приключат физически тоя гологлавия!!!! Амам от такива проклети бизнесмени!!! Да ги трепят до девето коляно!!!! Заплати дават в жълти стотинки, ама прибират тлъсти пачки от клиентите. Няма кво да им съчувстваме. Нека се трепят взаимно!!!
17.
Абе да го дуууа тоя
25.06.2020 19:44:08
18
13
Евала, че са му гепили бизнеса, дано и да го приключат физически тоя гологлавия!!!! Амам от такива проклети бизнесмени!!! Да ги трепят до девето коляно!!!! Заплати дават в жълти стотинки, ама прибират тлъсти пачки от клиентите. Няма кво да им съчувстваме. Нека се трепят взаимно!!!
16.
Много удобно!
25.06.2020 19:42:37
8
26
Флагман брани властта и патерицата и ОП веднага след като лъсва поредният грабеж на шайката.Не виждам нищо общо между семейните конфликти и грубия рекет,налаган на Златанов чрез държавната бухалка.
15.
Радост
25.06.2020 19:32:19
7
20
Илийка требе вече да си ходиш у онуй кюстендилско село ,може да си напуснал селото ,ама селото нема те напусне никога.а,и си платете на монтажниците ,бе
14.
Гай баньовци
25.06.2020 18:55:26
9
37
Бахти неблагодарните деца.Цял живот ги е хранил и поил,и още искат да го цоцат кърлежите им недни мръсни.
13.
Мара Мичковица
25.06.2020 18:54:33
5
37
И както обикновено, мутрите във властта впрегнаха всички продажни медии да обслужват тезата, че човека е луд и ОПГ Гешев-Пеевски-Борисов са му взели бизнеса, парите и златото, за да му помогнат, да води праведен аскетичен живот. Отврат! Гледайте видеото, има го във фейсбук. Не е нужно да срушате мисирките на Мутрите, че да си изградите мнение!
12.
Бичето
25.06.2020 18:29:45
1
29
Парите не променят .
Показват какъв си всъщност
11.
Асансьораджия
25.06.2020 18:26:29
2
37
Всеки който познава него и "синът"му знае много добре каква е истината,а тя е че на готово пари лесно се харчат! Яворе не те е срам бизнес създаден от нулата......много хора пропищях от теб и схемите ти добре че имаш да правиш много асансьори на много влиятелни хора че да не те затрият.
10.
Боби
25.06.2020 18:25:40
4
28
Дай Боже всеки му така !!!
Човека си е много наред даже.
9.
Али
25.06.2020 18:13:12
7
52
Цинизъм ! Човека произвежда асансьори,не пласира дрога ! Да живее и си харчи парите както си иска. Живота е обидно кратък! А тая хрантутница която цял живот е живяла на гърба му иска да го ограби и да го изкара луд ! Класическа наглост !
8.
Smith
25.06.2020 18:10:19
7
45
Как си харчи парите човека няма никакво значение в случая. Гледайте филма, Изамет е поредното превзето от прокурватурата на Гешев и Пеевски предприятие.
7.
Пламен
25.06.2020 17:56:18
7
52
Евала, Машала! Да е жив и здрав поне до сто така да живее. Да вре камбурестия в на 18-ки устичките си е за завист, ей! Човекът осъзнал, че на оня свят нищо няма да занесе и разпуска до последно. Хрантутниците обаче, смятат, че парата им се полага по закон Божи?!
6.
Гешева
25.06.2020 17:55:22
6
46
Моралният аспект е без значение. Всеки има право да харчи неговите си пари както намери за добре. Факт е че това е поредният бизнес откраднат безскрупулно от хунтата! Този пасквил ли измислиха пиГ и компания само? Евтино и кафяво, нищо ново.
5.
*********
25.06.2020 17:47:05
2
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
112
25.06.2020 17:24:14
7
48
Естествено сега ще се опитат да го изкарат човека, луд! Мафия!
3.
Боби
25.06.2020 17:22:43
6
67
Съвсем нормален ми изглежда човека.
Просто се наслаждава на живота (колото му е останал) и си харчи парите с КЕФ.
Кеф цена НЯМА.
Негови са си нека ги харчи както иска пък било то и по кОВри.
След като е получил инфаркт се е осъзнал че е смъртен и живота си има край не живееш ли сега няма кога.
2.
211
25.06.2020 17:13:54
7
45
Ха-ха-ха. Не на нас тези. Добър опит, но няма да се хванем.
1.
129
25.06.2020 16:58:17
15
24
Ако при инфаркта или някакъв микроинсулт в мозъка след това има засегната част от мозъка е възможно човек да се промени до неузнаваемост. Гледал съм документални филми за такива случай, няма да е единствен. За жалост няма лечение и е доживот.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори