×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Държавата придобива собственост в ПИБ, реакциите са противоречиви


Държавата придобива собственост в ПИБ, реакциите са противоречиви
Премиерът свика извънредно заседание на правителството заради навлизането на държавата в частната банка
12 Юни 2020, Петък, 12:08 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

ББР изкупува акциите скъпо, твърдят опоненти на мярката, тя обаче получи защита от правителството и бившия министър от НДСВ Николай Василев

Държавата придобива собственост в „Първа инвестиционна банка“. Причината е необходимостта от увеличение на капитала на банката, която е с установени проблеми след стрес тестовете през 2019 г. Стабилизирането на ПИБ е свързано с амбициите на България да влезе в т. нар. чакалня на Еврозоната.

Министерският съвет се събра извънредно днес, за да бъде обсъдено протоколно решение относно предприети от „Българска банка за развитие“ АД действия по придобиване на акции от увеличението на капитала на „Първа инвестиционна банка“ АД, както анонсира правителственият пресцентър.

Навлизането на държавата в ПИБ предизвика противоречиви реакции.

Най-остри са представители на извънпарламентарната опозиция. 

От друга страна бившият министър на икономиката от НДСВ Николай Василев тази сутрин одобри мярката. Според него, в нормална ситуация това не би било приемливо. Но в случая цената си струва предвид каузата за влизането на България в Еврозоната.

Вчера бившият депутат Мартин Димитров написа във "Фейсбук": "Поредната лява мярка на властта - наляха милиони в частна банка. Продължават с държавния капитализъм."

Атанас Атанасов, председател на партия ДСБ - част от коалицията "Демократична България", също реагира в социалната мрежа: "Между другото, докато се занимаваме с коронавируса Властта запълни една огромна дупка в частна ПИБ. С парите на данъкоплатеца, с нашите общи пари!"

И председателят на партия ДБГ Димитър Делчев, който сега гравитира около Мая Манолова, коментира ситуацията във "Фейсбук". 

"Вчера държавата е купила директно или чрез ББР голям процент от акциите на Първа инвестиционна банка. Цената е двойна над пазарната и затова никой друг, освен правителството, не е приел офертата. 

След като групировката ще плати близо 200 млн. за нещо, което струва 100 млн. лв. на пазара (и което не й трябва), защо да спира до тук:
- извадете 12 млрд. вместо 6 млрд. и изкупете цялата земеделска продукция;
- платете 36 млрд. вместо 18 млрд. и купете всички нощувки, закуски, обеди и вечери в хотели и ресторанти;
- отделете по 4 млн. евро на км., вместо по 2 млн. и направете още 3 от вашите преоценени и некачествени магистрали.

Шайката, вече дори не криете безобразния начин, по който прахосвате нашите пари. Все по-скъпо струва оставането ви на власт и на народа, и на Европейския съюз. Скоро ще дойде денят да си платите сметката", написа Делчев. 

Днес по време на правителственото заседание финансовият министър Владислав Горанов мотивира предложението, като припомни заявеното от България желание през 2018 г. за едновременно присъединяване към Валутно курсовия механизъм-2 и към Банковия съюз чрез установяване на тясно сътрудничество между Европейската централна банка (ЕЦБ) и Българската народна банка. 

В резултат били предприети куп действия, включително свързани със законодателни промени. 

"Последното нещо, което остана, е изпълнението на плана за осигуряване на допълнителни капиталови буфери от страна на "Първа инвестиционна банка", за да получим в началото на месец юли положително становище от Европейската централна банка (ЕЦБ) за установяване на тясно сътрудничество между БНБ и ЕЦБ", каза Горанов. 

Той поиска да запознае министрите с доклада, изготвен от него и икономическия министър Емил Караниколов. 

Владислав Горанов обясни, че четири от шестте банки са минали успешно и през негативния сценарий на стрес теста през 2019 г. 

"Към 31 март 2020 г. "Инвестбанк" успя да запълни идентифицирания недостиг при негативния сценарий на стрес теста. Към края на 2019 г. "Първа инвестиционна банка" също успя да изгради...", тръгна да говори Горанов. В този момент обаче той бе прекъснат от Бойко Борисов. 

Премиерът обясни, че няма нужда да се запознават министрите с доклада и поиска журналистите да бъдат запознати на пресконференция после. 

Борисов добави, че е изключително важно да се влезе в Банковия съюз. 

"И второ, чакалнята на Еврозоната дава допълнителна сигурност за това, че сме в Европа на първата скорост и че няма да изпаднем на втора скорост. Има и много други плюсове, но да не се повтарям... Така че, ако колегите са окей да приемем точка първа и да слезете, ако имат въпроси журналистите, да ги зададете и по тази тема", заръча министър-председателят. 

Той подчерта като много важно: "След това (акциите - б.а.) ще бъдат изкупени от банката на цени с лихви и няма да загуби по никакъв начин ББР и държавата. Това трябва да го има изрично записано."

Преди това Борисов коментира по темата: "... Целта ни е юли месец този процес да приключи, а и веднъж завинаги българите да не се плашат, че някой ще им фалира банките, защото знаете има шампиони от нашите политически опоненти. Някои са успявали по 15-16 банки да фалират, други - само една."

За навлизането на държавата в ПИБ Борисов каза: "Това беше последното изискване, за да е гарантирана стабилността на тази банка и че има 30% външен капитал. Вчера това беше направено. Днеска взимаме това решение."

 


В категории: Политика


38
Коментара по темата
38.
Пацо
15.06.2020 12:14:17
0
0
Защо никой не гледа на това като на инвестиция, от която държавата ще изкара пари, а смо се мрънка кой кого как спасявал?
37.
Стоян
12.06.2020 17:05:40
7
1
Няма нищо противоречиво в тази сделка, една банка, ББР, инвестира в друга, като това й е работата по принцип. Пътят към еврото е открит, ще има и печалба за държавата накрая.
36.
Ал Имарат ал Муттахиад
12.06.2020 16:56:00
0
3
В сайта на ПИБ има интервю с ПИБ банкерката МАЯ Георгиева(обявена за топ банкер за2011) та МАЯ посочва че бъдещите творчески проекти на ПИБ са насочени към инвестиране в Средния ИЗТОК страните ДУБАЙ, Абу Даби, Катар тоес бг държавни пари 141 МИЛИОНА лева ЩЕ изтекат отново в посока ДУБАЙ
Бойко, Шиши, ПИБанкерите, Библиотекарите ДПСари се държат като ХАЗАРТНО - нарко зависими пристрастени които крадат пари от своите роднини (бг граждани) и имат нужда постоянно да ходят да залагат в Казино "ДУБАЙ" залагайки на 1 ръки - бандити машинки (в ролята 1ръки-бандити :Дубайски инвестиционни СТРОИТЕЛНИ фирми)
Арабските шейхове лъжат балъците Бойко, Шиши, ПИБ че имоти, къщи и апартаменти в ДУБАЙ "много се купуват" и носи печалба за в бъдеще което НЕ е вярно, арабите строят и строят и продължават да надуват инвестиционния балон а наште НАЛИВАТ и НАЛИВАТ държавни пари в частни арабски проекти резултата ЩЕ е плачевен милиони погребани в подвижните пясъци на арабските островни къщи
35.
Хм
12.06.2020 16:43:32
0
6
Флагмани, що не пишете нищо за интересният запис с гласът на ББ от днес?
34.
Сисо
12.06.2020 16:33:31
0
4
75 милиона за колекторската фирма на пиб сега и акции копуваме ало чакам си дяла от 13 милиарда дет вика боце ще останат най способните е какво и е пиб разлика с ктб невиждам
33.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
12.06.2020 16:08:37
0
3
ББР ще участва с до 70% в увеличението на капитала на ПИБ
Премиерът Бойко Борисов увери, че държавата ще е съакционер в частната банка за кратко и ще продаде обратно акциите на печалба !?
32.
Pidal
12.06.2020 15:47:10
0
8
В тази банка вече 3-ти път се наливат пари. А герберастите да ми отговорят, защо за нещо(акция) което върви 2.80лв на БФБ(Българска фондова борса) са дадени 5.00лв?
Въпрос с повишена за герберастите трудност
31.
Пиб
12.06.2020 15:20:31
2
2
До 26 Коко
Държавата помага на стратегически отрасли да не фалират защото фалират ли ще повлекат и дребния бизнес.Какво да ти обяснявам .Германия спасява Луфтханза с 70 милиарда защото ако фалира ще е страшно. Ама мислете с тези глави .
30.
Зрител
12.06.2020 15:16:17
1
2
Лисица,разрови се да видиш колко вода глътнаха въпросните назначени бизнесмени покрай мераците да имат полет до САЩ дали не се скараха покрай налятите милиони и дали сега не плащаме и за това.Освен изброените помощи от страна на държавата директно към ПИБ до момента се забравя и сериозното произшествие с тяхната фирма Булмаркет и как държавата покри щетите след това,а още тогава трябваше да бъдат приключени въпросните другари.
29.
Щерев
12.06.2020 15:15:39
3
3
До 17
Незнам какво разбираш под помощи от държавата.На мен ми помогнаха с 15хил. Лв за моя бизнес безвъзмезно по време на короната.Значи само да ревете и да се оплаквате няма как да стане.Ако са ви малко парите преквалифицирайте се има безплатни програми по социални проекти.
28.
Симеон
12.06.2020 15:06:01
7
2
Добра новина за България. АКо това е цаната за присъединяване към Еврозоната, сделката е повече от изгодна и е добра инвестиция. Да не говорим колко държавни пари отидоха на вятъра за какво ли не , докато тук говорим за една от най-големите БГ банки. Пиб има твърде много клиенти заради супер конкурентното обслужване и иновативния си подход, така че временен ход, който отваря нови хоризонти на БГ за мен е едно от малкото положителни решения на това правителство напоследък.
27.
Радев
12.06.2020 15:05:30
10
1
Червените тролове газ пикаят че българия почна да просперира.Приватизираха на Божков бизнеса .Държавното АПИ строй българските магистрали.Ще правят държавни бензиностанции и акцизни складове.Направиха държавен холдинг при Вик.Почнаха открита война срещу олигарсите.И това ако не е похвално незнам какво по добро се е случило през последните 30г на расипия.
26.
Коко
12.06.2020 14:43:05
2
6
Що държавата не изкупи акциите на моята фирма,за едни кинти за други секири и фалити и пак при нас за без пари баце идва видовден
25.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
12.06.2020 14:42:35
1
9
Къщата в Барселона се продава за 2,950 милиона евро, съобщава днес испанският вестник Diario de Mallorca.
Испанската полиция Мосос д'Ескадра и Прокуратурата за борба с корупцията я разследват от миналата година заради предполагаема международна схема за пране на пари и връзката с премиера на България Бойко Борисов, разкрит от "Периодико" през февруари.
24.
batebogo
12.06.2020 14:39:04
2
4
Сега..., Държавата като съсобственик във банката ще може много лесно да национализира Вашите депозити, мили вложители. На, здраве!
23.
Do 16 Диана
12.06.2020 14:24:53
1
6
Душо гробаджийска, прочети коментар 21. Абсолютно си права!
Крадливата шайка от ПИБ, нямат апартаменти в Ню Йорк на 5-то авеню, със тази помощ от държавата, бедните български граждани, ще купят на олигарсите близки до дпс имотите.
Ще е срамота, ако не помогнем.
22.
АСЕН ИЛИЕВ
12.06.2020 14:22:56
0
8
ТИКВАТА ЛЪЖЕ :) КЕ НЕФА Е У ФАЛИТ :) И СЕГА ШАЙКАТА СЕ ЧУДИ, КАК ДА БАЛАМОСВА ПРОСТАЦИТЕ С ЕВРО-ЗОНАТА :) КОЯТО ЩЕ ВИДИТЕ ПРЕЗ ЕДИН ГОООЛЯМ, КРИВ МАКАРОН :) ...ТИКВА, ПУСНИ СТЕНОГРАМАТА ОТ РАЗГОВОРА С ЕВРОПЕЙКАТА, ДА ВИДИМЕ, КАКВО ТОЧНО ТИ Е КАЗАЛА :)
21.
Мдааааа
12.06.2020 14:08:33
0
9
Ето какво платихме вчера с държавни пари чрез влизането на ББР в капитала на Първа Инвестиционна Банда:

Лондон - апартаменти в най-хубавата сграда на Кенсингтън 134 срещу Харолдс. Има японска градина около 500 кв. Там по един двустаен апартамент имат Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. Всеки от тях струва по 4 млн. паунда.
Испания, Марбея - 1,8 млн. евро за тристаен апартамент в Кемпински Естепона в крилото за собственици.
Le Rêve в Дубай, в най-скъпата сграда - апартамент за 6 млн. евро. Обзавеждане от Fendy като за Версай - 700 000 евро.
Палм де Джумейра в Дубай - къща за 5 млн евро. Garden House на Ивайло Мутафчиев.
Hi-tech къща в Бояна, само ремонтът е за 2 млн. евро. Стени, които се местят с поглед. Прозорците се затъмняват с махане на ръка.
Картини от Моне, Реноар и др. за 20 млн. евро.
Нов самолет за $ 52 млн. Gulfstream 550 купен от Атланта от централата.
Яхта за 14 млн. евро
20.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
12.06.2020 14:05:55
0
9
При бoрcoвa цeнa нa aкциитe нa ПИБ oкoлo 2,50лв. за акция , ББР ( борисоФФ ) ги купи зa 5 лв. акцията.
Това е зaгубaтa към днeшнa дaтa зa държaвaтa (Народа) около 100 млн. лeвa.
19.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
12.06.2020 13:50:57
0
6
Европейската Централна Банка:
България с най-лоши институции в ЕС.
Няма готовност за Еврозоната!
18.
Kandidati
12.06.2020 13:41:26
1
4
Spored men durjavata niama nujda nito ot evro nito ot tazi banka. Po diavolite zasto uslojniavate jivota na pravitelstvoto kato go karate da kupuva banka. Tova si e chisto vzimane na poveche vlast i resursi koito ste triabva da se podurjat pak ot durjavata. Mnogo e slojna situaciata a tova ne e dobre. Iskat se prosti i lesni nesta ne slojni.
Borisov ne triabva nito da kupuva banka nito da vliza v evroto. Ne e pravilno tova reshenie.
Iska se razstoyanie mejdu pravitelstvo i business.
17.
До 15
12.06.2020 13:35:23
0
11
Държавата помага само на 4, 5 лица, що не помогне на обикновенния човек както го правят другите които цитираш, и то в този тежък момент?! Аре стига.
16.
Диана
12.06.2020 13:27:57
20
1
Стига вече с този хейт, това се прави по цял свят, особено сега в тази кризизна ситуация. Държавите участват временно в капитала на доста компании, за да ги подкрепят. Защото, ако държавата не помага в кризисни ситуации, то тогава кога ще помага.
15.
До 8
12.06.2020 13:26:05
1
10
В момента все още продължава точенето на ктб, чрез подставени лица и фирми близки до пеевски и властта. Ктб има активи за милиарди (имаше) , а само дълговете на свинята са за над милиард. Виваком, дунарит, авионамс и т..н.. Но.. А пиб е гнила ябълка отвсякъде, дори се водеше регистрирана на някъв безработен кипърец, кво да говорим повече. А дали е върнала милиарда на държавата е спорно, по скоро е потънал в нечии активи под една или друга форма.
14.
МОСВ
12.06.2020 13:01:34
1
14
Едни от виновниците България и нейната красива територия да се превърнат в БУНИЩЕ за изгаряне на ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ са собствениците банкери на банката "ГНИЛА ЯБЪЛКА"
Ивайло Мутафчийски(племенник на бай ТОШО) и Цеко Скиора ДАЛИ на приближения доДПС бизнесмен Христо Ковачки едни 300 МИЛИОНА лева кредит, Ковачки НЯМА как да избие и изкара горница на 300 милиона по нормален честен ТРУД, за целта трябва да продава оръжия, да внася НАРКОТИЦИ (но там много стрелят), остава друг лесен и бърз начин за БЪРЗИ ПАРИ :ВНОС на ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ над 700.000 тона за 5 год като на всеки тон боклуци печалбата е м-у 75€-150€ в зависимост от товара в балите с ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ колко по ОТРОВНИ са токова повече € в джоба на Ковачки, Цеко и МУТАФЧИЙСКИ
13.
ПИБ е на ДПС
12.06.2020 13:00:15
4
12
Не можаха да ги откраднат с банката за развитие на средния бизнес, сега вече легално с нашите пари оправят пак банката на дпс..... Докога, ще се гаврите!
Доган като е крал от тая банка, да я закриват! Стига!
12.
Stanislav
12.06.2020 12:58:07
14
3
И както Борисов каза преди малко - това, че държавата влиза през ББР в ПИБ, няма да ни ощети, не се безпокойте - после банката ще си изкупи обратно акциите с лихвите. Нали вървим към една обща цел - влизането ни в чакалнята. В такива тежки времена е много по-добре държавата да е зад гърба и да окаже подкрепа, отколкото срещу теб.
11.
Stanislav
12.06.2020 12:58:05
12
3
И както Борисов каза преди малко - това, че държавата влиза през ББР в ПИБ, няма да ни ощети, не се безпокойте - после банката ще си изкупи обратно акциите с лихвите. Нали вървим към една обща цел - влизането ни в чакалнята. В такива тежки времена е много по-добре държавата да е зад гърба и да окаже подкрепа, отколкото срещу теб.
10.
Герберастите
12.06.2020 12:56:47
4
23
Дадохме 200 милиона на Цеко щото имаше нужда човека. И на пенсионерите ше дадем по 20 лв за Коледа. На всекиму според потребностите. И да не забравите пак да гласувате за нас.
9.
ALF
12.06.2020 12:53:56
2
16
Милиционерска (полицейска) банка.
"Не издържала стрес-тестовете."
Едва я спасиха преди време.
По клоновете пълно с некомпетентни служители. Винаги трябва да се отнасят проблемите до централата. Но задължвата държавни учреждения да ползват услугите им. СУ задължава всички студентски стипендии и плащания да преминават от там. И после "измъкване" нема.
8.
Jack
12.06.2020 12:50:23
0
11
Абе Мавродиев даде пари за да се изкупят лошите активи на Пощенска и Общинска, да не се забравя.
7.
Радев
12.06.2020 12:49:02
11
8
През 2014 г. КТБ имаше капиталов проблем, липсваха милиарди от касата на банката, затова и тя не получи подкрепа от държавата и Европейската комисия! В същото време от ПИБ започнаха да се теглят пари и банката имаше само ликвиден проблем! Европейската комисия даде разрешение да се направи депозит от 1 млрд. лева в ПИБ. Тези пари ПИБ върна през май 2016 г. с лихва от 28.5 млн. лв. Тоест за година и половина държавата спечели точно 28.5 млн. лв. лихви от подкрепата на ПИБ! Това са фактите!
6.
Черен гологан не се губи
12.06.2020 12:36:51
3
24
Новата банка на пеевски и властта след като опоскаха ктб. Собственик цеко минев, заради който валери щеше да скача от моста ако не му дадат да строи втори лифт на банско!!! Преди няколко години се опитаха да я съборят и тогава тиквата наля 1 милиард държавни (наши) пари да я спаси... Мръсна държавица с гнусни навързани алчни същества на върха.
5.
Smith
12.06.2020 12:36:40
3
26
В тази гнила ябълка първо наляха милиард през 2014 за да я спасят. После Мавродиев им подари 100-тина милиона уж изкупувайки лоши активи. Сега правят още един подарък от 250 милиона. Общо милиард и половина, като сложиш лихвите. Това означава, че от всеки работещ в реалната икономика (към 3 милиона работещи) Бойко Тиквата/Доган/лъжепатриотите са взели по 500 лева и са ги е дали на бившите ДС ченгета Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев, като и двамата са с частни самолети. Прост народ, нагли управляващи.
4.
Кusud
12.06.2020 12:36:19
2
9
Флагман кои са собствениците на тази банка направете анализис изкарайте им ризите.
3.
ГЕРБ видими резултати
12.06.2020 12:32:32
3
17
1 от собствениците на ПИБ е племенник на комунистическия лидер бай ТОШО, друга ПИБ банкерка обичащ Шервиньо с име МАЯ е твърде близка до сърцето и джоба на премиера при такива родови кармични обвързаност просто няма начин да не ФИНАСИРА с ДЪРЖАВНИ частна банка нищо че според доклад на Американските служби тази банка е "ГНИЛА ЯБЪЛКА"във банковия сектор
2.
Мислете за града като за Монако
12.06.2020 12:31:21
9
3
Не е редно държавата и бизнеса да влизат толкова близко в една връзка защото тове насърчава корупцията и хахо хихи. Както комунизма си беше една грамадна корупционна пръдня.
Бургазлии щом тази банка не може сама да си помогне — представете си за какъв тъпан става въпрос във манаджемента и.
Щом частници не искат да и помогнат — за какво говорим?
Вижте и тъпия офис и глупавата врата като на затвор — как се влиза в банка така?
Вижте глупавия блок в който стои в центъра!
Вижте и глупавата реклама на върха ма този блок вместо да вкарат лукс в центъра те вкарват страх и съчуствие, беднотия.
Вижте и глупвия ATM дето трябва да се качиш на стълбички да го използваш.
Вижте таксите за теглене на ТВОИТЕ пари!
Абсурдни такси. Никакъв сервиз.
Време е Бургас да я натири и да си вкараме Американска банка.
1.
К
12.06.2020 12:25:51
5
10
Ние не сме имали такъв начетен министър като Николай Василев — защо не го направим премиер — поне мисли като качествен човек.
Истината е — че това е социализъм за богатите. Щом частници не я искат тази банка представете си!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори