×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хронология на позора или как безплатното стана платено на бургаския плаж


Хронология на позора или как безплатното стана платено на бургаския плаж
Кирил Панайотов (долу вляво), представителят на концесионера - Симеон Цветков (горе вляво) дават нелогични обяснения за платената сянка пред "Остров Бали"
10 Юни 2020, Сряда, 19:55 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Концесионерът формално обявява нулеви цени, за да спести от наема, а ресторантьори се опитват да цакат клиентите по дребнав начин

Защо беше нужно да се обявяват нулеви цени за чадър и шезлонг на Северния плаж в Бургас, след като бе повече от ясно, че това няма да се случи? Това се питат мнозина, след като днес стана ясно, че сянката всъщност е платена, а мотивите – повече от абсурдни. Както казва народната мъдрост – безплатно е само сиренцето в капана.

Флагман.бг пръв писа за скандала, който за пореден път показва, че браншът винаги може да намери пролуки в закона и от една страна да прецака държавата, а от друга - туристите. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

И тъй като дяволът е в детайлите, ще ви разкрием защо концесионерът обяви нулеви цени за сянката.

През май Министерството на туризма предложи да намали с 50% концесионните и наемни такси на всички стопани на плажове, ако те редуцират цените на чадърите и шезлонгите. И те го направиха.

Сред първите бе концесионерът на Северния плаж в Бургас. Това беше малко известната до този момент „Крам Инс“ ЕООД, която миналото лято взе най-голямата градска ивица за 20 години.

Регистрираната в София фирма, чийто номинален собственик на капитала е никому неизвестният Стоян Германов от столичния ж.к.“Левски“ в търга заложи на изключително ниска цена – по 1,20 лева за чадър и шезлонг.

Заради това нямаше абсолютно никакъв смисъл да се намалят плажните принадлежности на по 60 стотинки, например, защото приходите не биха могли да покрият разходите – за заплати и осигуровки на т.нар. „шезлонгаджии“.

Заради това концесионерът обяви плажа за свободна зона, но направи и нещо друго – преотдаде територията пред капаните на наемателите им, оставяйки ги сами да определят ценовата политика, с което буквално ходи по ръба на закона.

Така формално изпълни изискванията на Министерството и си спести половината годишен наем. В случая около 90 хил.лева.

Друга тема е как „Крам Инс“ взе концесията с предложена цена от 180 хил.лева, след като класираните преди тази фирма с оферти от порядъка на 600 и 400 хил.лева се отказаха от правото да стопанисват плажа и така той отиде при ЕООД-то, предлагащо най-ниска концесионна такса.

Единият виновник за днешния гаф, който слага петно върху безспорно качествения туристически продукт на Бургас, безспорно е стопанинът на плажа, но другият е ресторантьорът.

Кирил Панайотов може и да е жертва на обстоятелствата, но ако желаеше, можеше да сложи указателна табела, с която да информира туристите, че сянката пред заведението е обвързана с консумация. Самият той се оправда, че поръчал табелата, но още не била готова.

Репортер на Флагмант.бг го откри на капана, зад бара, след което той даде много объркани обяснения. (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО).

 

През цялото време Панайотов твърдеше, че жените изпили две кафета от по 4 лева, но призна, че имал различна ценова политика – вътре в заведението били по 2 лева, а отвън, защото било на плажа – по 4 лева. Според него не нарушавал закона по никакъв начин. Поръчал и табела, която щяла да даде точни указания на плажуващите, но още не била готова, твърди той.

Впоследствие той обясни и бизнес модела си – масите в ресторанта били бързообортни – хората сядали, пиели по едно кафе и си тръгвали, а шезлонгите – можели да се заемат за цял ден срещу едно кафе, заради това и цената трябвало да бъде по-висока, смята Панайотов.

Ресторантьорът, който е в този бизнес от десетилетия, отказа да посочи пред камера дали му е вдигнат наемът за този сезон. Призна единствено, че в договора си с концесионера „Крам Инс“ ЕООД имал заложени 50 чадъра и шезлонга пред заведението.

Кирил Панайотов най-малкото можеше да обозначи с табела, че сянката пред заведението му е обвързана с консумация, но не го бе направил

Симеон Цветков, оторизиран представител на концесионера, обясни, че това било прилежаща площ пред заведенията. След промените в Закона за здравето, Министерството на туризма увеличи ползваемата търговска площ. Концесионерът на Северния плаж в Бургас предоставил пясъка пред капаните на наемателите им, за да ги използват, както намерят за добре. В повечето случаи те сложили чадъри и шезлонги, уточни Цветков и подчерта, че щом клиент заеме място под сянката, трябва да си поръча, защото бил в територията на заведението.

Жената, която алармира за проблема, Пролет Димитрова, пък разказа, че тази сутрин била с приятелка и малко дете, седнали са на шезлонгите пред капана "Остров Бали“, смятайки, че това е безплатна зона, както се анонсира.

„За наша изненада дойде едно момче, което ни обясни, че трябва да платим 8 лева. Бяхме с малко дете и поискахме само чадър, но той каза, че вървели комплект и трябвало да ползваме всичко. Не бях за 8-те лева, а за това, че се опитват да ни лъжат. Видях какво е казал управителят на заведението пред вас и то категорично не отговаря на истината. Не сме консумирали нищо. Платихме 8 лева и едва след като го направихме, защото възроптахме на тази практика, момчето ни каза, че ако искаме може да ни донесе по едно кафе. Казах му, че не искам. Беше ми обидно“, разказа Пролет Димитрова пред Флагман.бг.

Пролет Димитрова е останала неприятно изненадана от това, че са й поискали 8 лева за сянката пред заведението. Посочва, че с приятелки е щяла да направи доста по-голяма консумация в заведението, ако не са пробвали дребни номерца, които дразнят обществото

Тя е категорична, че подобни случаи ще сложат петно върху българския туризъм. Споделя, че с приятелката си щяла да направи доста по-голяма консумация от 8 лева, ако не са й искали почти насила пари. Пролет се пита защо не посочиха ясно правилата, за да не остават излъгани хилядите плажуващи.

При всички положения, това няма да бъде първият подобен скандал, а тепърва ще има сигнали за подобни елегантни заобиколки, които не ощетяват сериозно туристите, но определено дразнят обществото.

 


В категории: Бургас


45
Коментара по темата
45.
Невидимка
12.06.2020 15:42:21
0
2
Цял живот е бил мошеник и измамник
44.
Лъжи и Измами
11.06.2020 15:55:41
0
7
Сам се оплита в лъжите си и дъвче едно и също, реално нищо не казва
43.
Турист
11.06.2020 13:22:42
0
14
Докато има такива алчни измамници като тоя, няма да има туристи и туризъм
42.
Гръко-бургазлия
11.06.2020 12:18:14
5
16
Форумни манияци! Не си мийте ръцете с Гърция. Аз предпочитам да ходя там на плаж и ще ходя там на плаж, защото като платя 2€ не просто получавам кафе с комплект чадър и шезлонг ами защото има 1000000000 пъти ПО-ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ!! От моя опит със гръцките ресторантьори бих казал, че нашите не са просто измамници ами те са некъдърни и невежи. На всички места, които съм посетил в Гърция съм получавал допълнителни безплатни услуги като например: плащам за кафе и минерална вода на входа на заведението и получавам - 1) безплатен паркинг със сянка. 2)чадър със маса. 3) два шезлонга.
Когато сме сядали да обядваме на капана - получавал съм безплатен сок или айрян и накрая безплатен десерт(плато със няколко вида плодове)тези екстри НЕ бяха включени в сметката. Преди да се настаним на шезлонгите, персонала минава със четка да свали пясъка от тях и поставя нов дунапрен, за да е по-удобен шезлонга. Получавал съм безплатна хавлия, която лично персонала на даденото заведение я носи и слага на шезлонга. Като едно видно морско чадо, обичам много морските продукти. Няколко пъти ми се е случило, да си поръчам риба и сервитйора лично пред мен да транжира рибата(рибата се сервира цяла а не по преценка на готвача) това страшно много ме впечатли, честно казано.И на всичкото отгоре мога да Ви уверя, че цените са абсолютни същи КАКТО В НАШИТЕ “Уникални” курорти. Нашите БГ тарикати да си “берат плодовете” от “добре предоставените” туристически услуги.
Айде и успех на загубили те!
41.
Пламен
11.06.2020 10:45:47
1
9
Да върви кмета на София, че днеска в новините Мис Гащи ще го пита на Цирка пред мисирките: Така ли е? Вчера как пита Фандъка за учителките, ходили ли са на Сърница. Голям смях е Блатото ГЕРБ! Тук долу, някой от коментарите свързват сезон и българи. То вече няма отпуска. Ще ви идват бургазлии на плаж - с рейса, шишето минерална вода, кафето в чашка и сандвичите
40.
;)
11.06.2020 08:44:49
2
10
vsi4ko e ot al4nost na konekcionerite, koito iskat da iskarat pari na gurba na obednelite hora
39.
1
11.06.2020 08:35:15
2
4
Който иска да ходи на мизерния плаж. Аз ходя в Приморско на чист жълт пясък и кристална вода!
38.
Дедовия
11.06.2020 08:21:48
1
24
Още колко по 30 години ви трябват за да разберете, че думи като"капитализъм" и "безплатно" не могат да са в едно изречение.
37.
Джумбуш
11.06.2020 08:05:16
4
8
Абе на икой ли не му прави впечатление колко по-черен и мръсен стана пясъка на Северния плаж? Не за мантрата с желязото в пясъка, ами цапа бе хора. Сверлу дрехи, къри, джапанки се боядисват все едно са киснати в чакъла на стрителна площадка стават сиво-черни. Ако се вгледате в шепа пясък или увеличите с лупа ще видите, че голяма част от песъчинките не са от строшени мидени черупки и камъчета, а са микрогранули от мазут
36.
3344
11.06.2020 08:01:53
0
10
W Tazi Stana wsi4ko e Izmama
Nama nikakwa Istina Somo Mutri
I Politizi samo za Pari Mislat
35.
хорейшо
11.06.2020 07:55:24
1
25
Бали е най гнусната барака до нея още една подобна, никакво обслужване боклучава кухня
целогодишно Бали си изглежда като един обор
34.
Бат жоро
11.06.2020 00:59:55
0
2
https://www.youtube.com/watch?v=hc5wR0DFWqw&t=14s
33.
*********
11.06.2020 00:12:37
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Хаха
11.06.2020 00:01:08
0
23
И там няма да стъпя,но не останаха заведения,в които да отида с желание
31.
Топчо
10.06.2020 23:49:33
0
46
Тоз Киро е толкова кух, че повече няма накъде. А заведението му е мизерно и безвкусно. Храната- отвратителна. Затваряй!
30.
Ало НАП
10.06.2020 23:46:29
0
21
сега е момента да си изработите премиалните ,бе . Що касови бележки и скрит оборот Ви чакат туй лято ще ври ,като паламуда в Царево ,бе .туряйте банските и на плажа
29.
Sancho pansa
10.06.2020 23:40:23
2
8
На палм бийч си е безплатно, вече 3пъти ходим с моето семейство и една стотинка не сме платили, а винаги ползваме легло и 3 барбарона.
28.
AWE
10.06.2020 23:04:52
0
42
Всичкото е пунта мара. Манипулирай, разделяй и владей. Къпят народа че чадърите ще са безплатни, че Топлофикация ще връща пари, че спират строежи по морето и т.н. и после разводняват и си продължават по същия начин.
27.
Типично българско
10.06.2020 23:00:28
1
15
До 24
За мое щастие,аз нямам бизнес.
Логиката е безмилостна.Там е работата,че българина не рабира нищо,нито по принцип,нито на теория.
Чух и забравих.Видях и запомних.Преживях и разбрах.
26.
!:
10.06.2020 22:57:30
6
18
И другото мнение е абсолютно точно. Искам да спра на плажа, ама не плащам, искам бара да ми е в морето, искам без пари шезлонга, искам, искам, искаааам....Няма безплатен обяд! В случая простият собственик трябваше ясно да каже, че плажните аксесоари са безплатни след консумация Х лв.....
25.
!
10.06.2020 22:50:12
1
33
Атака, бургаски ресторантьори....повечето надухте цените или с такива селски номера пробвате....Специални поздрави на Грог в Бурфас и успехи с новите цени и меню.....Шопска салата на 7,60 лв ...в кръчма в Славейков. Предпочитам да платя 9 лв в по-класно заведение.
24.
созополски селянин
10.06.2020 22:26:06
9
7
До 22 ри.
Супер, гледам много ги разбираш нещата, поразровил си се в нета за някои цитати с мъдрости.
Ха сега кажи кой е твоя бизнес, който, разбира се управляваш стриктно според посочените от теб принципи.
Щото като цяло българина много разбира от много неща, ама все на маса, по принцип и на теория.
Кажи пак кой е твоя продукт или услуга, само от теб ще си купувам, обещавам ти бързо.
23.
urt
10.06.2020 22:10:00
24
25
Добре, де! До сега хвалихте Гърция, че не ви взимали пари за чадъри, но пък трябвало да пиете фрапе за 5 евро (бройката). Сега тоя с изрусения котарак на главата ви дава кафето за 2 лева и отново сте недоволни!!! Ех, този ганьовски манталитет, бре! Ама яко селянурщина!
22.
Типично българско
10.06.2020 22:05:30
5
31
Все пак да не забравяме,че това е България.България--страната на неограничените възможности,алчността,корупцията и най-вече на изобретателността.Тук всичко е възможно,дори и невъзможното!
Или както казва Слави Трифонов -- "Няма такава държава".
На българина му дай само да прецаква,да не спазва закона,да алчнее,да подкупва,да злобее,да отмъщава и т.н.,а най го бива да мами.Уж всички търсят помощ от държавата,за да спасят летния сезон и се молят и надяват на българския турист и след като получиха помощ от държавата,сега вече могат да прецакат и мамят хората."Многострадална Геновева" айде няма нужда.Българина си остава българин--мошеник от класа.Винаги ще му намери цаката,докато накрая не прецака и самия себе си.Е на тогава ще стане много весело.Ще се наиграл в собствената си игра.
В този случай гласи една поговорка:"Много лакомите си изяждат хляба".И още:
"Който не вижда далечната опастност,го заплашва близка беда".
"Който бързо се съгласява,рядко удържа на думата си".
"Голямата радост крие печал,в прекомерните желания се спотайват беди".
"Първата и най-лошата от всички измами е самоизмамата".
"Другото име на Вятърът на промяната е -- Ураганът на разрухата".
"Беден е не този,който има малко,а този,който иска да има повече"--Сенека.
"Провидението винаги прозира към какво се стремиш,за да ти попречи да го постигнеш"-- Марк Твен.
"Циник е човек,който знае цената на всичко и стойността на нищо"--Оскар Уайлд.
"Ударите на съдбата по челото означават,че не сте обърнали достатъчно внимание на нейните ритници по задника"--А.Свияш
"Парите,когато надхвърлят определена граница,са товар,а не награда"--Марк Аврелий.
"Вие губите само това,към което се придържате"--Буда.
"Действията ти са единствените ти истински вещи"-Буда.
Надявам се този тип хора да разсъждават върху тези мъдри мисли.Ако са истински бизнесмени и искат да развиват успешен бизнес,то те трябва да бъдат изключително честни към своите служители и клиенти.Защото те също са зависими от тях.Ако няма кой да работи за тях и съответно няма клиенти,то тогава какъв бизнес ще имат?!?Така че,не гонете хората като ги мамите,а направете най-доброто за тях.Друга поговорка гласи -- "За да получиш,трябва да дадеш".И най-поучителната мисъл:
"Здравето е най-големият дар,
добротата е най-голямото богатство,
честността е най-добрият приятел"-Буда.
21.
До 3, 129
10.06.2020 21:56:15
6
33
Абсолютно си прав, приятелю! Който не го мързи, носи си чадър и си ляга там, където му харесва! Ама "баровците" хем искат да се правят на такива, хем искат да минат без пари. Е, безплатно няма никъде! Даже и в прехвалената Гърция!
20.
възмутен теляк
10.06.2020 21:42:00
0
22
Тоз Панайотов голям джумбиш.
19.
Евтини номера
10.06.2020 21:31:50
4
32
В морската градина на Бургас на някои сладоледи вечер като си поръчаш сладолед гасят лампите на витрината, уж че влизали комарчета, а истината е друга. Да не вижда клиента. Няма такава държава, затова всичко е против клиента. Български манталитет е явно това, защото на Балканите уважават клиентите, но не и тук в БГ.
18.
Вуйчо Ваньо
10.06.2020 21:23:02
5
51
Отидете на оонуий изгензано заведение даляна в отманли през последните 3 години става от зле по зле миналата година отидох 2 пъти. Филия Ляб 30ст препечен 40ст
Сафрид без лимон 8лв с лимон 9лв
Хахах дребни кокошкари
Не е до парите а до издребнеллия ви тарикатлък. Половината от персонала да друсали пред мен . Храната отврат всички повръщахме и двата пъти миналата година ай чал
17.
VD
10.06.2020 21:17:47
38
10
Какъв точно е проблема? Флагман не лъжете хората! В момента има 200 чадъра на плажа, които са абсолютно свободни. Очаква се до края на месеца да се сложат още 200 такива. Миналата година бяха 500 чадърите. Тази година ще са 400 заради по-голямото разстояние между тях. Местата в капаните са наполовина. Нормално е след като имат право да се разширят - да го направят. Друг е въпроса ако обявяват минимална консумация- за такова нещо нямат право! Иначе .. нормално е да има някаква консумация на техните чадъри... или маси.. каквото са решили да сложат!
16.
Бургазлия
10.06.2020 21:06:51
2
46
Какво го дъвчете тоя издребнял мишок. Бойкот на кенефа и да фалира тоя нещастин
15.
бай Гошо
10.06.2020 20:57:42
2
42
За тая свинщина се знаеше още с обявяването и!
Така е! Щом тръгнеш след мухата, тя непременно ще те заведе на лайното...
14.
Good night
10.06.2020 20:43:53
1
53
БУРГАС най корумпираният град
13.
Pidal
10.06.2020 20:41:50
2
72
Хич не ми пука за сезона на далавераджиите. Няма да седна на заведения това лято. Направиха им ДДС-то 9%,а те намалиха ли цените?
Другите наглеци са концесионерите. Опростяват им таксите, а те вместо да сложат плажните принадлежности без пари ги преотдали на заведенията да вземат наем. Ай сиктир от тука
12.
бургаслия Илия
10.06.2020 20:39:39
3
16
Чадърти с пари да ги давът и песка и вдъта с пари и вятъръ с пари
11.
N---
10.06.2020 20:38:37
1
31
Че в Амстердам , на летище Схипсхол едно кафе е евро и половина???
Тук няма нищо общо...
10.
До Bgman
10.06.2020 20:35:47
1
71
Трябваше не да ви махат таксите и да ви намалят ДДС-то, а да ви сложат 40% ДДС, шибани търгаши! И ревизии до дупка - РЗИ, Пожарна, НАП и отново в същия ред!!!
9.
Bgman
10.06.2020 20:22:18
61
12
Тия кокошкари, снимащи касови бележки ли ще спасят сезона????
8.
Гост
10.06.2020 20:21:24
12
35
От 3-4 години си ходя на северния плаж, сядамe си настрана и нямамe вземане-даване с далавераджиите. Изкарваме си страхотно, плащам си само таксата на общината за колата и на другия ден пак... Не им виждам проблема на хората. Който иска да е балама да плаща... По принцип през години забелязвам, че баламите обичат да скубят и после да реват! И се клонират за съжаление...за пример вижте ало измамите
7.
Хахахахахахахахаха
10.06.2020 20:19:32
2
36
Закривай, бахти и държавата аз чесно..
6.
Greshka
10.06.2020 20:19:11
0
50
Ако Бургас-Север е обявил БЕЗПЛАТНИ чадъри и шезлонги , не 90.000хил лв , а дори и 1 стотинка няма да платят на държавата. Защото министърката каза който е с безплатно това лято , му махаме наема !!!! Е наема им го махнаха , ама безплатно на куково лято ще бъде, пак далавера.
5.
Флагман!!!
10.06.2020 20:16:48
0
76
Флагман питайте КМЕТА защо е така , нали той се биеше в гърдите , че в Бургас всичко ще е безплатно тази година? Питайте и Министъра на Туризма ? Нали всички каниха българите на българското черноморие? Как ще застанат сега и ще им кажат в очите "излъгахме ви" !!!! Плажовете в България се управляват от мутри !!!! Питайте и защо всички плажове са на мутри ? Защо един читав човек не управлява плаж!!!!
4.
възмутена
10.06.2020 20:16:19
0
69
Да се направи проверка от Министерството на туризма защо концесионера е обявил безплатни чадъри и шезлонги и са му опростени 90 Хил лв, като той е сключил договори с управителите на заведенията и крайния потребител е излъган и подведен.Това е измама.Туристи няма да има разберете.
3.
129
10.06.2020 20:11:58
19
31
Абе всяка година едно и също. Едно време все на частен чадър и шезлонг ходеха хората на плажа. Който не иска да плаща да си вземе собствен чадър и да сяда на неплатената зона. Тия с тия касови бележки вместо да се оплакват можеха просто да се преместят, а не да плащат някакви измислени цени. Направо се чудя имаше новина на някакви в Сл. бряг платили 64 лв. за сянка. Това незнам малоумни ли са тези хора или ....то не се сещам за друго. И да поясня, не защитавам този скараджия, никога не съм плащал и няма да плащам за сянка на плажа. Всеки път си нося чадър и ходя на солниците, Градина, далеч от платената зона. И 50 стотинки да направят чадъра пак не виждам смисъл да ги плащам! Пък мързеливите които не им се носи чадър да плащат като попове :)
2.
frank loid rait
10.06.2020 20:08:00
4
17
vinagi shte sme si v kalta, misleneto trudno se promenia, nie sme mieshi enoti i taka shte bade vinagi, keleshi
1.
Остай
10.06.2020 20:01:05
3
76
И после, елате на родното черноморие. Той още не е почнал сезона и тръгнаха с евтините си жалки номерца.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори