×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Малките тайни на големите момчета


20 Май 2020, Сряда, 22:00 ч.
Автор: cosmopolitan.bg

Запознаваме те с няколко неща, за които мъжете мечтаят да им се случат в спалнята

Прави всичко, което усещаш за правилно, прави онова, което те кара да се чувстваш добре, и изобщо всичко, което би могло да те поведе по пътя към разтърсващия оргазъм. Защото, вярваш или не, удоволствието, изписано на лицето ти по време на кулминацията, наистина го побърква.

Годината е 2020. Това означава, че ние, като истински силни жени, канализиращи енергията на Лицо, няма нужда да следваме това, което диктуват ситкомите от 50-те години, особено що се отнася до секса. Какво искаме да ти кажем накратко: откажи се от регресивната идея, да се харесваш единствено и само на мъжа до теб, защото това е остаряло и напълно ненужно. Твоето мнение за теб също трябва да е на ниво.

При партнирането в секса е особено важно да помислиш и за собственото си удоволствие, точно толкова, колкото би се погрижила и за това на партньора ти. Прави всичко, което усещаш за правилно, прави онова, което те кара да се чувстваш добре, и изобщо всичко, което би могло да те поведе по пътя към разтърсващия оргазъм. Защото, вярваш или не, удоволствието, изписано на лицето ти по време на кулминацията, наистина ги побърква.

Така че, ако ти е поне малко любопитно какво искат мъжете в спалнята, без да се налага да ги питаш директно – насреща сме. Все пак ще е забавно да получиш някой друг нов съвет, който уверено да изпробваш върху твоя секси приятел.

Запознаваме те с няколко неща, за които мъжете мечтаят да им се случат в спалнята. Но ей, позволи ни да бъдем сериозни за секунда и да кажем, че силно те насърчаваме да проведеш открит секс разговор с този, с когото вече се чувстваш достатъчно близо, за да се сближите още повече. А сега на въпроса:

1. Той също иска да "прави любов".

Да, сексът е повече от готин, но не бива да подценяваш и по-интимната физическа връзка с партньора, когото наистина обичаш. Сексологът и секстерапевт Шамира се натъква в практиката си на това, че макар  „правенето на любов“ често не е по инициатива на мъжете, те обикновено го споменават, след като партньорът им попита първи. След като преодолява стигмата на „правенето на любов“ като термин, Шамира казва, че тези мъже наистина искат да правят любов, тъй като преживяването e по-бавно, по-дълбоко и по-страстно.

2. Понякога иска да поемеш инициативата вместо него.

Едно от най-често срещаните оплаквания, които Шамира чува по време на терапиите с двойки, е, че при хетеросексуални партньори мъжете се чувстват така, сякаш често им се налага да инициират секса със своите партньорки. „Мъжете обичат да бъдат прелъстявани, обичат да се чувстват желани и привлекателни“, казва Шамира. „Поемайки инициативата, изпращаш съобщение до мъжа, че го желаеш, като това дава огромен тласък на увереността му.“

3. Той иска да си шумна.

„Ако ти се крещи, давай. Не сдържай стоновете, пъшканията, крясъците и ръмженето от удоволствие “, казва Шамира. „Мъжете обичат да чуват това – еротично е и наистина ги възбужда.“ Да не говорим, че е освобождаващо и за теб. Не се сдържай, ако наистина го усещаш в момента; Това е като общуване, с единствената разлика, че е по-секси.

4. Ще се радва на по-активно участие от твоя страна.

"Много мъже обичат да правят секс с жени, които участват активно", казва Шамира. Активното участие означава да отвръщаш на неговите тласъци, да стягаш бедрата и мускулите си, които се простират от срамната ти кост до опашната кост. Можеш да правиш това във всяка позиция, в която се намирате в момента.

Можеш също така да използваш ръцете си, за да сграбчиш неговите и да изтеглиш тялото му по-близо до твоето, или да използваш устните си, за да изследваш тялото му — всички тези движения ще му дадат да разбере, че обичаш действието.

5. Иска да общувате.

Това е двустранно, защото и той има нужда да изразява желанията си към теб. Партньор, който може да обясни как точно иска да бъде докосван, е безкрайно секси и това му помага да изгради честност и откритост в отношенията ви, каквито и да са те.

6. Разнообразие в позите.

Ако сте двойка, която практикува мисионерската поза на леглото няколко вечери в седмицата, може би от време на време и ти, и твоят партньор имате нужда от нещо различно. В крайна сметка идеята за хотелски секс е толкова привлекателна, просто защото хората жадуват разнообразието. Никой не ти предлага да излезеш от зоната си на комфорт, само за да зарадваш някой пич. Но, ей, ако ти хрумне подобна идея, може да стане доста горещо и това да го накара да те размята наоколо, като накря се озоваваш подпряна върху кухненския плот.

7. Бъди директна.

Макар да се държи така, сякаш знае какво да прави, никой никога няма нищо против да получава насоки и препоръки в леглото. Прецени какво предпочиташ и не се страхувай да поискаш това, което наистина би ти доставило удоволствие.

Ако се притесняваш да не го обидиш (довери ни се, няма да го направитш), просто се съсредоточи върху позитивите, за да му обясниш какво да прави и какво да избягва. Не се страхувай да му кажеш: „Ех, това никак не ми действа“, но „наистина ми хареса, когато направи онова...“. Положителната критика винаги върши чудеса.

„Кажи му колко е добре, когато прави нещо правилно, или му припомни за техниката, която винаги те възбужда“, предлага доктор Глория Браме, секс терапевт в Джорджия. "Ако той не обръща достатъчно внимание на форплея, помоли го да използва ръката или устата си, за да те разгорещи, казвайки му, че искаш да опиташ нещо."

8. Нека има хубава гледка... към теб.

За мъжете това, което виждат, е почти толкова добро, колкото това, което получават, така че не пропускай да опиташ, ако го почувстваш. „Един път по време на секс с приятелка ми се преместихме пред огледалото, за да можем да се виждаме в действие“, спомня си Тайлър на 21 г. „Сметнах го за наистина много секси, но това, което съвсем нажежи положението, беше силното и желание да направим точно това.“

9. Иска да се чувстваш уверена в това, което харесваш в леглото.

Да сте открити за това, което харесвате, дори и да се притеснявате от мнението на другите, е най-добрият начин да се свържете помежду си „ в леглото“. Не се срамувай, че той може да си помисли за „странно“ това, че се нуждаеш от вибратор, за да свършиш или изобщо от някакви „помощни средства“. „Жените често се страхуват да заявят желанията си в отношенията, защото не искат да развалят имиджа си на „доброто момиче“, който имат в неговите очи, или не искат да бъдат сметнати за странни“, обяснява Брам. „Но мъжете искат да видят в светлина, в която си напълно открита за тези неща — боят се да не те засегнат, ако те самите поискат нещо подобно.“

10. Спонтанността е супер!

Лесно е да потънеш в рутината, но няма нищо по-добро от спонтанността, за да се върнеш в играта. Също така може да ти се иска да направиш нещо неочаквано, като например да пробвате нова позиция или да опитате да си поиграете един с друг. "Докато пазарувахме с приятелката ми, тя предложи да разгледаме магазина за секс играчки", казва Ник, на 27 години. „В крайна сметка купихме нещо, наречено пенис ръкав, което всъщност представлява дебел, неравен презерватив. Не само беше забавно да се използва, но и много ми хареса колко нетърпелива беше да го изпробваме."


В категории: Животът


Коментари
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори