×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Разкритията“ на Васил Божков показаха основно неграмотност


„Разкритията“ на Васил Божков показаха основно неграмотност
Ако целта на хазартния бос е да разкрие слаб правопис, то тя е постигната напълно
15 Май 2020, Петък, 13:27 ч.
Автор: Флагман.Бг

От снощи родната публика у нас се подгрява, че рано тази сутрин в 8 часа, докато си пие кафето и си яде баничката със сирене, българинът ще прочете огромни, разтърсващи, скандални разкрития срещу властта, които Васил Божков ще му поднесе на тепсия от Дубай.

Днес медиите пуснаха два чата, за които се твърди, че са между шефа на „Нове холдинг“ и финансовия министър Владислав Горанов. Те трябва да докажат, че хазартният бос е контактувал с министъра, а не с Комисията по хазарта. Е, и???

Грамотните хора не откриха нищо, освен непознаване на основни правила в българския език.

„Няма връзка СЪС девойката“ – непознаване на основно правило в граматиката, а именно кога се използва предлогът С и кога СЪС.

„Комисията ни сЪботира. Ти ли си казал или шефА го прави на своя глава?“ Само двойкаджия по български може да допусне три грешки в две изречения и да покаже непознаване на правописа, пунктуацията и правилото за пълен и непълен член.

„Комисията е спряла да работи до като не приключи иМспекцията“, четем в чата. Правилно е да се напише: „Комисията я спряла да работи, докато не приключи инспекцията“. Приемаме, че правописната грешка в последната дума е неволна, защото на клавиатурата буквите М и Н са една до друга.

Изречението: „Ще говоря с Сашо да не смесва нещата“ отново показва непознаване на правилото за използване на предлога С.

След тези скандални разкрития, най-вече правописни и пунктуационни, очакваме нови със затаен дъх!

 


В категории: Животът


18
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
18
Коментара по темата
18.
*********
16.05.2020 14:39:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
17.
Много Долен Тип
16.05.2020 02:34:28
0
5
То и стана ясно какви долнопробни медии има в България,като вашата.
16.
Хахаха
15.05.2020 17:28:26
0
11
Точно вие ли пледирате за грамотност?? За пореден път моля да си публикувате дипломите за завършена специалност "Журналистика" от университет,различен от т.нар "свободен".... ако изобщо имате такива,в което силно се съмнявам,защото началните кандидатстудентски изпити са свързани с БЕЛ и Литература ??
15.
10 км под тинята
15.05.2020 15:46:09
0
9
- Ало, Ваньо
- Ало, Банов съм
- разговора с Мишо Бирата
разговори, разговори, разговори

Пълно е с разговори водени от лица на върховни длъжности в държавата и които трябва да лежат по 20 години само затова, че са ги водили

А помните ли за милионите бандероли на пещерска? Борисов тогава каза, че ако ги хванел пак не знам си какво...
14.
алооо
15.05.2020 15:16:26
9
6
Нещо не ми се вярва финансовия министър да пише толкова неграмотно и да има неблагоразумието да остава следи в нета с някаква завоалирана кореспонденция. Прилича на фалшимент и злепоставяне със служебно положение. Ако пък е истина е потресаващо наглостта и обвързаността на хора в управлението със съмнителни бизнесмени олигарси, които се чудят как да заобиколят закона, за да спестят и трупат още и още пари за сметка на обществото.
13.
Ami
15.05.2020 15:16:01
0
14
Той тоз бандит явно не лъже Много им е плащал и те сега няма какво да кажат.Одерете ги живи на площада крадците долни
12.
Глупости
15.05.2020 15:15:23
0
15
Това НЕ е официална кореспонденция нито е била предназначена да става обществено достояние. Нормално е хората да пишат със съкращения, с цифри, сленг, кодови думи /девойката/ и да не спазват правилата за писане. В случая важно е съдържанието. Той и премиера говори често на диалект и със своеобрано построени изречения, ама вие там сте глухи. Симеон 2 също имаше характерен изказ, Карадайъ и т.н., а някои депутатки пишат вирОса, ама сега се сетихте да търсите грешки. Въпросът е какъв е кръга на бизнесмените, които имат право да дискутират проблемите си на ниво министър и ЗАЩО???
11.
данъкоплатец
15.05.2020 14:32:19
0
10
Не разбира се...никой не е знаел..като за КТБ...6 (шест) институции трябваше да знаят ама не...Той Божков мръсника избяга ..и Василев и той...пък Брендо просто си напусна ..като Галевите и колко още...е тия дето ни управляват си заслужават народа...
10.
Георги
15.05.2020 14:32:02
0
17
Присмял се хърбел на щърбел, разбираш ли.
9.
Реалност
15.05.2020 14:20:54
4
12
Много тъпа статия.
И аз като пиша гледам клавиатурата и не обръщам вниман ие на екрана какво излиза, ако има някой заседнал клавиш... и веднага неграмотен, а за тъч а с тея малки букви и тея кебапчета пръсти си е техническа грешка, ама слабоумните не могат да мислят и произвеждат статиии.
8.
Флегман
15.05.2020 14:10:11
1
16
Флагман, страхотна статия. Обяснете им малко граматиката и правописа. Нека се научат от вас
7.
Тодоров
15.05.2020 14:07:48
1
20
Финансовият министър е меко казано неграмотен. И тези хора ни уоравляват?!?
6.
мнение
15.05.2020 14:06:32
0
12
Цирк ли е най точното с което ни заливат . Конфликт , опит за кражба на бизнес или каквото и да е , но малко ни идва в повече, В бизнеса има етика , но тук нещата са смесени с два отбора Левски -ЦСКА а спонсора на втория е натопил Божков, Четем как този Найденов не етично говори за Сашо Диков. Ало , Вие които те горе , как Ви се струва всичко това . евтин фишек или замирисва.Ако така се работи в тази България - жалко, днес пада един а утре кои ли ще е .Уредете си сметките и не ангажираите нацията . Явно има много помия , има доста нарушения , няма съмнения , но защо сега срещу Божков , има явно доста нарушения в скълъпената история която ни се представя . Така беше и с Цветан Василев. България е стигнала дъното , а искате инвестиции , та кои луд ще се върже ?
5.
Мдааааа
15.05.2020 14:01:25
1
29
Някой да не си помисли, че Горанов е знаел, че Божков не плаща данъци? Нееееееееее, те просто са си приказвали за жени, за времето и т.н. Герберастите никога не са виновни.
4.
*********
15.05.2020 13:59:05
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Надявам се при нарушение Гешев да се намеси
15.05.2020 13:55:50
1
28
Журналистите от Флагман, които не могат една статия без грешка да напишат се подиграват на тема граматика?! Жив да не бях...
Този чат е по-важен откъм съдържание, отколкото откъм граматика. Сега е редно Владислав Горанов да даде пресконференция и да обясни дали е вярно написаното и ако е вярно как ще го коментира, защото ако е вярно Гешев трябва да се самосезира. Ако каже пък че не е вярно, ще чакаме Божков да продължи с доказателствата, защото не се съмнявам че сега пуска тоя чат, колкото да им гледа сеира дали ще си признаят. За мен казуса е ясен. Сигурен съм, че Божков разполага с много конфиденциална информация, която няма да се поколебае да покаже публично, за да се защити.
2.
Няма как иначе
15.05.2020 13:54:57
1
27
Флагман са говорител на основната патерица на ГЕРБ!
1.
Присмял се хърбел на щърбел
15.05.2020 13:41:23
0
45
Чета и ми става много смешно. Автор: Флагман.Бг говори за нечия чужда неграмотност. Погледнете първо себе си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори