×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зодиите, които ще бъдат щедро наградени от съдбата през май


09 Май 2020, Събота, 18:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Било то в професионален или личен план, има няколко зодии, които ще се чувстват като галеници на съдбата

Нов месец, ново начало, нов късмет. Но за някои зодии късметът във всякакви области от живота ще бъде изключителен.

Било то в професионален или личен план, има няколко зодии, които ще се чувстват като галеници на съдбата през този пролетен месец, пише Една.бг.

Ето кои са те

Богатият Телец

Добрата новина е, че през май много Телци ще се сдобият с неочаквани доходи от необичайни източници. Новината има и друг аспект – няма да има време да се радват кой знае колко на тези дарове на съдбата, защото ще имат много неща за вършене, майските дни ще са напрегнати: спешно и ефикасно трябва изпълняват задълженията си, като работят усилено и (най-интересното), като вземат самостоятелни решения. Обаче чувството на удовлетворение, което Телците ще изпитат, гледайки как действията им водят до разплитане на проблемите, ще бъдат наистина най-добрата им награда. Освен това проектите, стартирани или завършени през май, имат добри шансове да донесат значителни финанси.

Активните Близнаци

Май ще вдъхне у Близнаците жажда за активност. Избирайки между познатата рутина и нови трудоемки, но интригуващи проекти, астролозите съветват да се заемат и с двете. При правилната организация те ще имат достатъчно сила за всичко. Дори чувството на разочароване, което предизвикват различни проблеми, ще отстъпи място на увереност в себе си. Планетите ще дадат добри шансове за устройството на личния живот, ще ги издигат духовно и дори ще ги отърват от вируси и блокажи на съзнанието. При желание Близнаците ще могат значително да напреднат, да разширят възможностите и перспективите си, да подобрят ситуацията на любовния фронт. Главното е – тривиалните конфликти да не се превръщат в сериозни драми.

Безметежният Лъв

През май планетите дават зелена светлина на Лъвовете. Юпитер ще им позволи успешно да рискуват, а Слънцето – да реализират идеи, за които досега само са мечтали. Благодарение на подкрепата на планетите, Лъвовете ще могат точно да усетят потока на късмета и да „влязат в час“, избягвайки неприятности и грешки. Всичко това говори за едно нещо: през май можете с чисто сърце да разчитате успешни стечения на обстоятелства, които ще възникват сами и ще се заменят едно с друго почти на всеки 2 дни. Промяната обаче няма да е нещо такова, което променя живота към по-добро за една нощ. Това ще бъдат по-скоро доста приятни бонуси, които определено трябва да използвате, за да постигнете пълен успех.

Проницателният Скорпион

През май Скорпионите ще имат наситен живот. Според астролозите интуицията им ще се изостри до такова невероятно ниво, че благодарение на нея ще бъде възможно да постигнат много от поставените цели. Този месец Скорпионите трябва да са особено внимателни към подсказките на интуицията: важно е да я слушат много по-често от обикновено. Именно вътрешният глас ще подскаже правилната посока, водеща до реализиране и на най-амбициозните цели. Тези, които решат обаче да бездействат през май, трябва да знаят, че звездите предупреждават за вътрешни и външни конфликти. За да решите проблемите, свързани с мотивацията, трябва постоянно да се поддържате в добра форма, да се опитвате да мислите извън шаблоните и да действате решително. Не си позволявайте се пускате по течението, защото тогава Вселената ще загуби интерес към Скорпионите, оставяйки ги без подкрепа и ще им измисли нови проблеми.

Късметлията Стрелец

Планетите през май ще даряват на Стрелеца късмет в практически всички области на живота. Следователно този месец е най-подходящото време за значителни промени в съдбата. Стрелецът обаче може да се ограничи и до по-малки проекти: преглед на приоритетите, ново хоби или смяна на картинката на екрана на телефона. Дори такива дреболии могат да се окажат камък, който ще повлече след себе си лавина от събития. А качеството на тези събития ще зависи до голяма степен от настроението. Астролозите съветват да останете в най-доброто възможно настроение поне до средата на май. Ако е възможно, трябва да избягвате конфликти – сега е важно да поддържате устойчивост и да не губите оптимизъм.

Успешният Козирог

Астролозите смятат, че на Козирозите ще им върви повече, отколкото на останалите. Планетите им ще са в хармония помежду си, което означава, че неприятните обрати на съдбата ще преминат покрай тях. В личните и професионалните отношения Козирозите ще се радват на спокойствие и ред, засилвайки своите позиции, взаимно разбиране и отсъствие на негативни последици. Дори и да срещнете проблеми, вие ще бъдете в състояние лесно да ги преживеете защото Вселената през май ще направи положителни промени в живота на представителите на този знак. За да могат планетите да продължат да бъдат на страната на Козирозите, те трябва да правят добрини и да дарват ярки емоции на близките си, отговаряйки на молбите им за помощ.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори