×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кое е най-доброто хоби за вашата зодия


Кое е най-доброто хоби за вашата зодия
Ключови думи: хоби, зодии, хороскоп
04 Май 2020, Понеделник, 12:36 ч.
Автор: Флагман.БГ

Близнаците да работят с деца, Скорпионът да заложи на загадките

 

Може би мнозина се питат кое хоби подхожда на задоията им Ако искате да започнете ново хоби и се чудите какво да подберете сред множеството предложения, вижте кое ое подходящо:

Овен

Овните искат винаги да са първи. Дали ще ходят на волейбол, пилатес, плуване или аеробика, те ще гледат да изпъкнат пред останалите. Те действат с голям ентусиазъм и никога не оставят нещата недовършени. Освен това обичат да си похапват. Затова готварските курсове също ще им паснат тази година. Не на последно място, декорирането на разни неща също ще им достави удоволствие.

Телец

Те обичат да работят по-малко и да се глезят повече. Влекат ги модата и дизайнът. Когато тръгнат да се занимават с нещо, отдават се напълно и не хабят ресурси. Биха могли да ходят на курсове за изработка на бижута или плетива, но тъй като понякога бързо губят интерес и са по-мудни, едва ли ще го завършат. Имат интерес към хубавите цветя, затова с лекота биха правили аранжировки.

Близнаци

Хубаво е да работят с деца, самите те ще се изненадат колко добре се чувстват сред тях. Ако имат възможност, могат да посетят някой дом или да започнат работа като аниматор. Те не са забравили детското в себе си и определено ще се харесат на малчуганите. Тъй като са прекалено любопитни и търсят внимание, могат да правят фокуси или разни други номера на открито.

Рак

Хората, родени с тази зодия, са много романтични натури и обичат да се раздават за другите. Но през тази година е хубаво да отделят повече време за себе си, като ходят на масаж, на спа процедури или да медитират. С последната дейност ще се научат да управляват по-лесно емоциите си.

Лъв

Те не могат да стоят без работа. Винаги се обличат с вкус и изпипват детайлите, креативни са, затова биха потърсили хоби в тази област. Освен това имат доста добри организационни качества. В комбинация с любовта им към природата, те могат да се запишат в курсове по планинарство, скално катерене, да се отдадат на риболов.

Дева

Хората с тази зодия ще се справят отлично с реновирането на стари мебели или така нареченото „от нищо – нещо“. Девите обичат да изпипват детайлите. Това може да ги забави, но от друга страна накрая резултатът ще е отличен. В тази връзка ще им се отдава грънчарството или дърворезбата, защото са търпеливи.

Везни

Те ще открият, че искат да се занимават с повече от едно хоби през тази година. Тъй като обичат да се вглъбяват в проблемите на другите, йогата ще ги избави от токсичните хора в живота им. Някои асани ще им дадат така търсеното спокойствие. Изкуството и музиката вдъхновяват много везни. Затова уроците по танци, рисуване, декупаж, са подходящи за тях.

Скорпион

Скорпионите се нуждаят от нещо по-интензивно, което да повдигне адреналина им. Например кросфит тренировки, скално катерене, скачане с бънджи. Те обичат да са на ръба, но и са доста чувствителни. Могат да освободят натрупаното напрежение и да покажат страстта си като танцуват танго или салса.

Стрелец

Те търсят приключения и затова няма да имат голям проблем с намирането на хоби. Важното е да има предизвикателства. Онова, от което ще се изкефят най-много през новата година, е посещаването на така наречените Escape rooms. Разгадаването на различни загадки, търсенето на скрити ключове и духове, ще подхрани любопитството им. Пътуването по различни непознати места и отсядането на палатка, също е за стрелците.

Козирог

Хората, родени под този знак, са изключително земни. Всичко, с което се захванат, трябва да има някакъв смисъл. Те обичат да си пускат любимата музика и пеят до насита. Затова биха могли да отидат на караоке или да подобрят певческите си способности. Имат чувство за хумор, затова новото им хоби трябва да е забавно, например скачане на батут, водна аеробика, народни танци.

Водолей

Хората с тази зодия трябва да се отдадат на хуманитарна дейност, да членуват в неправителствени организации или да бъдат доброволци в някой приют. Този вид дейност не е точно хоби, но те обичат да пътуват и ще им хареса да помагат на хората на различни места из страната или в чужбина. Тъй като са любители на изкуството и историята, могат да правят безплатни турове за чужденци из различните забележителности.

Риби

За тях е подходящо изкуството. Те обичат да ходят на различни концерти, от които черпят вдъхновение. Могат да се запишат на уроци по свирене на пиано, китара, по пеене. Тъй като не са много търпеливи, може да си разнообразят свободното време с изработка на някакви артинсталации или малки подаръчета за близките.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори