×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Борисов 3“ поиска още един месец извънредно положение


„Борисов 3“ поиска още един месец извънредно положение
През следващите няколко седмици здравните системи на държавите-членки ще достигнат максимално натоварване на наличния си капацитет, аргументират се от кабинета
01 Април 2020, Сряда, 16:11 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Предлага на парламента да го удължи до 13 май

Министерският съвет реши да предложи на Народното събрание удължаване срока на обявеното извънредно положение. Предложението е срокът на извънредното положение, обявено с Решение на Народното събрание от 13 март 2020 г., да бъде удължен до 13 май 2020 г., съобщава правителственият пресцентър.

Припомняме, че според действащите текстове извънредното положение следва да приключи на 13 април.

България се бори с всички възможни усилия за ограничаване на разпространението на заразата с COVID-19, като измеренията на кризата все още не могат да бъдат оценени и прогнозирани. Натискът върху здравната система може да бъде намален единствено чрез удължаване на сроковете и мерките за социална изолация  и за борба с пандемията, за да бъде ефективно овладяна. Тези действия се потвърждават и от данните и препоръките на Националния оперативен щаб, създаден със заповед на министър-председателя, аргументират се от правителството "Борисов 3".

Броят на случаите на COVID-19 в страните от Европейския съюз/Европейското икономическо пространство и Обединеното Кралство Великобритания и Северна Ирландия през последните дни рязко нарасна и надхвърли почти петкратно нивото на епидемично разпространение в Китай и трикратно заболелите в САЩ. Това определя Европа като най-засегнат от новия коронавирус континент. На база данните на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията, рискът от повсеместно разпространение на COVID-19 за последната седмица се определя като умерен за общността и много висок за рисковите групи от населението – лицата над 60 г. и лицата с хронични заболявания, информират още от правителствената пресслужба.

Рискът би се запазил като умерен през следващите седмици, единствено ако се прилагат строги и ефективни противоепидемични мерки в отделните държави-членки на ЕС. Експертното заключение показва, че през следващите няколко седмици здравните системи на държавите-членки ще достигнат максимално натоварване на наличния си капацитет. По тази причина Министерският съвет предлага на Народното събрание удължаване на извънредното положение в страната.

Проектът на правителственото решение, с което се предлага удължаване на срока на извънредното положение, беше внесен от министъра на здравеопазването като допълнителна точка на днешното заседание на Министерския съвет, се казва в прессъобщението. 

Припомняме, че утре трябваше да бъде свикано заседание на парламента. Събирането обаче бе отменено заради открит заразен депутат с коронавируса COVID-19 - Хасан Адемов от ДПС. 

Днес за всички народни представители е изготвен график за тестване за заразата. Утре най-късно трябва да стане ясно колко от 240-те депутати са носители на вируса. 

Ако те са твърде много, това може да провали събирането за пленарно заседание в следващите дни и седмици. Не е ясно какво ще бъде предприето при подобна безпрецедентна ситуация и как ще бъде удължено извънредното положение - това е от компетенциите единствено на Народното събрание. 

Днес трябваше да се събере парламентарната Комисия по бюджет и финанси, за да обсъди и гласува актуализацията на бюджета, което се налага заради нуждата от допълнително финансиране на засегнатите сектори. 

Това заседание обаче също бе отменено заради открития коронавирус при Хасан Адемов. 

От миналата седмица Народното събрание работи в "латентен" режим, след като депутатите решиха да не провеждат редовни заседания. 

 


В категории: Здраве , Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
55
Коментара по темата
55.
Роба,заслужава съдбата си.
04.04.2020 13:30:41
0
0
Няма да умрете от глад.Яжте сърпове,чукове и петолъчки.Слушайки Любе.
54.
1
04.04.2020 12:59:17
0
0
Така трябва!
53.
baihui
03.04.2020 22:37:55
2
0
В едно време к'ва ерекция имах,пък сега, да ти еба демокрацията!
52.
Ще поиска
03.04.2020 06:33:49
0
8
,как няма да поиска -той апетитът идва с яденето...
51.
Адидас иска да яде филия с МАС
02.04.2020 08:59:14
0
19
Премиера, Пеевски и калинките му имат много мазнинка от 11 год трупат и складират като катерици кой в "Барселона и Лихтенщайн кой в" Дубай ОАЕ и Ливан
Да ама 98% от БГ граждани работят за под 1000лв на месец и не могат да изкарат нямат мазнинките (банкови и офшорни сметки) на моржовите Пеевски и морж Борисов
50.
usa
02.04.2020 02:59:54
6
4
Радев и той ли е вербуван кадър на Америка,бахти явната агентура и какво очаквате от тази пионка...
49.
Дълбоката Държава
02.04.2020 02:13:44
2
14
От Националния оперативен щаб не се очаква да знае, че когато колективното е сегрегирано, разпиляно, отнесено от вихрушката на амбициозни интервенции на самоуверени (и самодостатъчни) генерали, полицаи и политици (всъщност има ли разлика?), индивидуалното не може да стои стабилно, защото в този случай то няма основа, няма рамка, която да го структурира. Разкъсването на социалната тъкан, при това съвсем преднамерено, мотивирано с аргументи за спасение, по същество е призив към саможертва – към доброволно пренасяне на себе си в жертва в името на колективното. Какъв парадокс! Да спасим колективното, като се откажем от него! За да оцелеем физически. Но склонни ли сме да изберем да бъдем живи, без да сме здрави психически?! Без да имаме онова, което ни прави здрави – връзките ни с другите и свободата да ги управляваме и развиваме. Без да сме нормални?! И как ни предлагат да направим това? Като се страхуваме от другите. И мразим онези, които не се страхуват от нас. Насилието се възпроизвежда, като ражда насилие. Насилваните се превръщат в насилници. И когато насилниците са недостъпни, защото насилват от екраните на телевизорите, обекти на породеното от тях вторично насилие са случайните други около нас. Достатъчно е само да не изглеждат като нас. Например да не носят маска. Или пък да носят маска… Ето така предлаганите мерки за справяне с настоящата епидемия се отразяват на индивидуалната психика – примитивизират я, лишавайки я от висшите й защитни стратегии – хуманизъм, благородство, солидарност, алтруизъм, и насърчават прибягване до незрели, нарцистични или невротични защитни механизми – изопачаване на реалността, отричане, проекция, агресия и други. Най-важното усилие в това отношение е родителите да не допуснат да заразят децата със собствените си страхове и да не превърнат децата си в невротични, неуверени, страхливи възрастни, които са прекалено заети да внимават да не умрат, вместо да живеят пълноценно. А това означава да са способни да поемат рискове, да толерират високи нива на несигурност и липса на яснота и гаранции за бъдещето.

Една голяма част от възрастните сега са се вкопчили толкова болезнено (клинично значимо по натраплив механизъм) в живота - тъй като те все още не са го живели. За разлика от тях онези, които са живели живота пълноценно и са черпили с пълни шепи от него, са значително по-спокойни. Първите се страхуват, че ще им бъде отнето нещо, което им се полага и им е предоставено, но те все още не са успели да ползват, тъй като прекалено дълго и внимателно са се подготвяли за това. Докато другите са вземали сами, без да питат, и са черпили от него до насита всичко, което животът може да им предложи. То е налично вътре в тях, в преживения им опит. Кой от тези два модела ще бъде представен от родителите пред децата ще предопредели до голяма степен и тяхното бъдещо развитие – в посока на блокирани от обсесии невротици или в посока на свободни индивиди. Изглежда сме свидетели на групова перверзия от особено големи мащаби, в която държавата с нейните униформени представители влиза в роля на садистичен психопат, който изпитва нескрито, перверзно удоволствие от възможността съвсем правомерно, без риск от законова санкция, в режим на всекидневен рецидив да упражнява насилие спрямо жертвите си, които сме всички ние до един.

Е, разбира се, част от жертвите на това насилие не се изживяват като такива, а водени от тежки психологически фрустрации в миналото и произтичащи от тях актуални емоционални дефицити, се оставят в ръцете на своите строги господари с отчаяната надежда, че най-накрая ще получат това, което заслужават. Хората са способни на всичко, особено когато са водени от страх. Ето защо е страшен не вирусът, страшни са хората, когато са уплашени. Да се управлява чрез нагнетяване на напрежение и страх е възможно най-лошата стратегия.
48.
До .......
01.04.2020 23:39:27
1
11
Като сте си гласували за вашия "незаменим,уникален и неповторим г-н Борисов" така ще е !!! но да не забравяме след 3 идва 4, "Месията" пак ще ни спаси ....и не трябва да се притеснявате за тези трудни времена! Всичко е временно!!! След залеза, идва бурята.......
47.
Мирослав
01.04.2020 23:23:55
3
21
А как питам аз без пари да си стоя вкъщи?
Да умра ли г-н Борисов?
46.
Кирил
01.04.2020 23:19:26
1
20
Даже маските ни откраднахте, които пусна Китай безвъзмездно и ги продавате по аптеки и магазини! Парите от европа за справяне с кризата също ги прибрахте и утре ще направите 2-3 отсечки и ще кажете, че много сте дали! Не се накрадохте, мафия! Народа, който ви е избрал не значи нищо за вас!!!
45.
Мустафа
01.04.2020 23:15:47
1
19
Ама и пари дай, стига крадеш само.
Сащ дадоха 1200 евро на безработните седмично, а вие дадохте 1 гол член. Само взимате, не давате.
44.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
01.04.2020 22:25:29
1
16
Защо партията на едрия български капитал (ГЕРБ) с липсата на конкретни мерки буквално убива българският дребен и среден бизнес? Защо искат да ни следят през телфоните? Защо теглим нов заем без възможност да го покрием след това? Опитват се да ни разболеят. С мотива, че ни спасяват живота. Нима? А можем ли сами да избираме каква цена сме склонни да платим, за да бъдем живи?!
43.
Бележка
01.04.2020 21:08:07
6
0
Номер 21 е неграмотен! Не знае коги се слага пълен член, коги едно изречение в българския език може да е без подлог, коги се слага запетая, интервал и т.н. Пък дава акъл!
42.
До Клона
01.04.2020 19:34:13
0
27
А ако сценарият е малко по-друг? Фалиране на бизнеса, изкупуване на малкото останали работещи предприятия от наши хора и заробване на народа да им работи за жълти стотинки, ако не иска да умре от глад? А ако вместо да оздравееш внезапно, се събудиш РОБ?
41.
13 май
01.04.2020 19:30:59
1
27
До седмица най - много две, 70% от населението ще ескалира от ГЛАД, ще има храна в магазините но няма да се купува с пари а с бой, вече няма да се крадът пари а торби БИЛА или ЛИДЛ, и да ,прави са хората с коментари по долу, ще има съкращения не само на администрация а и на полиция , така че добре дошли в 1990 г.
И след 13май какво ?
Затваряме държавата , няма плащане не осигуровки, няма бизнес, няма пенсии, няма НИЩО. Фалит.
Нямате срама господа политици.
Нашата работа е като.....
Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крака.
Цял свят е в карантина и взема някакви мерки НО и се грижи на населението си- за съгражданите си, а тук нашите ще дават бързи кредите, уж ще помагаме.
И хайде ако оцелеем - да идват избори кой и как ще гласува.
40.
Историка
01.04.2020 18:56:34
0
26
Хитлер и Сталин са били по милостиви от тези демократи!
39.
Клона
01.04.2020 18:53:44
0
24
Всички са толкова зомбирани , че една проста сметка не правят. Добре, до месец карантини, глоби , здрава безработица, и всякакви изсмукани от пръстити на неуки хора мерки , заразата изчезне на 100%. Е , после какво. Заграждане България с найлон и от вън на вътре нищо няма да влиза. Падне ли забраната и всичко от начало. До кога може да издържи държава без приходи в хазната. Първо ще изреват чиновниците на държавната хранилка . Ще има рязане на хора и заплати, а идват избори. Те са масива ,който ще гласува за Вожда. Така , че спокойно, изведнъж ще оздравеем , когато каже Вожда...
38.
Барба Ганьос
01.04.2020 18:53:00
0
26
Нека днешните управници свършат на бесилото пред парламента!
37.
Вечна им памет
01.04.2020 18:22:44
2
33
Защо умряха великите българи Левски, Бенковски,Ботев, Хаджи Димитър, Стефан Караджа и другите национални герои.

Време е да се изправим и покажем, че сме достойни наследници на безсмъртните опълченци!

По добре с достойнство от колкото от някакъв грип!

Да си спомним:

Уплашен, Орхан бей го прекъснал: "Луд ли си, Тефик бей? Дирите на този човек свършват до бесилото!"

Тогава миралаят изрекъл пророчески думи: "Не - започват от бесилото! Ние с тебе живеем, за да умрем, а този мъж умира, за да живее!"
36.
А
01.04.2020 18:18:52
0
34
Извънредно положение до 13 май и на 14 май затваряме държавата. Народното събрание сега в какво са на работа ли се водят в платена или неплатена отпуска като не могат да ходят дори при избирателите с което се оправдават.
35.
y
01.04.2020 18:08:22
0
3
https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/svetovni-meditsinski-eksperti-osporvat-panikata-okolo-covid-19_news736793.html
34.
Bai
01.04.2020 18:06:49
2
43
Фирмите затварят, освобождават хора всеки ден, след месец няма да има никаква работа за никой вече, частния бизнес ще е труп. Има ли освободени хора в администрации разни? Кметства, общини, чиновници, службички? Депутатите защо не връщат субсидиите и да намалят парите?
33.
Народа
01.04.2020 17:57:46
4
53
Няма такова още един месец, Следваме примера на китайците ако до 15 този месец не се оправят нещата всички почваме да работим защото какт виждаме нито Бойко нито някой от управляващите го е*е за народа . Никой не ни пита от къде ще идва дохода давам ви впреме до 13 април повече не мога да издържа ...предполагам повече не може да издържи никой
32.
до 27
01.04.2020 17:51:51
1
14
Браво, колега, много точно и правилно му обясни на цървула..
31.
Eвала ти казвам Бате
01.04.2020 17:42:18
2
34
То сладка работа, безконтролна власт и харчене яко! Стрес и страх за хорта и под строй и брой... кеф, а може и за година да го направим а!?
30.
26
01.04.2020 17:34:00
3
46
Президентът да се намеси. Тия се гаврят с нас.
29.
Пир по време на COVID-19
01.04.2020 17:33:51
1
40
Министри и депутати с по-високи заплати от днес,1 април. Министерските заплати се увеличават на 5 522 лева основно възнаграждение на членовете на кабинета, a Бoкo БoриcoF щe взeмa 6372 лeвa, но с дoбaвки, миниcтър-прeдceдaтeлят щe взeмa 10 000 лeвa.
28.
До Chepa
01.04.2020 17:28:40
3
29
Правиш ли федерки на Бойко, шматка убита, гербаджийска подлога
27.
До 21 недоволни
01.04.2020 17:26:00
3
32
Колега, изпускаш много удобно обаче и нещо съществено! Само при нас няма абсолютно никакви социални " подложки"!! Има разлика нали? Хипотетичен вариант ( пази боже!!)- след 13.05 още един месец извънредно положение!! И какво правим?!! Затова хората правят бързи тестове в несвяст, не толкова да откриват нови заразени, а да знаят колко има преминали през заразата!! Защото този актив може спокойно да бъде пуснат да работи в един момент!! А ние стоим в мазето и се крием от " ЛАМЯТА"!! Да, ама ако ЛАМЯТА не си тръгне, какво правим?!!
26.
Хаджията
01.04.2020 17:25:42
1
33
Ще чакаме ли още?
25.
Гарантирано от ГЕРБ
01.04.2020 17:23:51
1
51
От днес депутатът взема 9600 лв. с бонусите, вдигнаха си заплатите и министрите:Докато в Сърбия депутатите се оставиха по своя воля без заплати, а в Македония народните представители, министри и премиерът минаха на минимална работна заплата!
24.
До 22
01.04.2020 17:21:56
3
36
ТИ ОСВЕН ГНУСЕН ГЪЗОЛИЗЕЦ,СЕ ЯВЯВАШ ПОРЪЧКОВ ДУХАЧ......БОКЛУК ГЕРБЕРАСТ
23.
Аз
01.04.2020 17:20:04
2
37
ИЗРОДИ ГРОБАДЖИЙСКИ,МАЛОУМНИ.....НЯМАТЕ НАСЖДАНЕ,ИЗМЕЙКЯРИ......БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ...АНАТЕМА
22.
*********
01.04.2020 17:15:45
56
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
недоволни
01.04.2020 17:14:17
62
16
Като мислите, че всичко е за пари и еднолично управление, хайде излезте, докажете на всички, че вирус няма и , че сте безсмъртни. Само в България налагат такива мерки, само в България се срива икономика. Давайте като сте толкова ербап.И моето семейство е засегнато, и аз имам кредити, ама не рева като вас. И докато сте у дома да вземете повечето от вас да поработите върхи правописа си.Останете със здраве.
20.
Последният оцелял
01.04.2020 17:10:34
3
51
Ок, нека да е още месец извънредното. А дали всички, които трябва да си останат в къщи имат средствата да оцелеят? Сметки вървят, кредити не се отлагат, напротив-предлагат се, осигуровкте вървят /на самосигуряващите се лица/, даде се власт отново на колекторските фирми за събиране на невнесени пари тука и там! Доходи никакви при постоянно растящи цени на храни и лекарства! Какво да даваме на децата - борчове ли? Защо не се правят масово тестове за установяване кой е здрав и кой е заразен? Кой не го устройва? Значи депутатите ще ги тестват,народа не? Извод- Последен мандат-краде се като за последно!!!
19.
Ало
01.04.2020 17:08:49
4
37
Ко са прайте бе гербери, много бързо обърнахте палачинките! Хак вие мазночи!
18.
КороноТъпак
01.04.2020 17:07:47
2
53
Днес сме 01.04. и като аргумент се цитират данните за распространението на вируса из Европа и САЩ. Защо не изчакате до 10.04 и тогава да се цитират актуални за срока данни ? ЗАЩОТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ ! И дори да се удължи (както коалицията с ДПС ще приеме) срока и на 13.05. ПАК НЯМА ДА ЗНАЕТЕ КАКВА Е КАРТИНАТА НА ЕПИДЕМИЯТА У НАС, ЦАЩОТО НЕ ТЕСТВАТЕ ! Мутафчийски, ЕПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК ! Един месец гледа мрачно и ми брои 200 теста какво са показали. 7000 тествани за 30 дни Е ПОЗОР ! ЗАТОВА : 1) УДЪЛЖАВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ САМО АКО ИМА НОВО ИЗВЪНРЕДНО НАДПАРТИЙНО ПРАВИТЕЛСТВО НАЗНАЧЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА ! 2) ЗА СРОКА НА И.П. ДА СЕ ИЗВЪРШИ МОНИТОРИНГ ЗА ВИРУСОНОСИТЕЛИ НЕ САМО СРЕД ХОРА С КЛИНИЧНИ СИМПТОМИ, ДЕПУТАТИ И ПОЛИЦАЙ А СРЕД НАРОДА ! ОСТАВКА БОРИСОВ !
17.
1 април ?
01.04.2020 17:04:20
3
34
Това сигур е първоаприлска шега.
Баце е цар на вицове и на седенки, от друго не отбира толкова много
Надали ще си бутне табуретката с такъв тъп ход
16.
тъпури
01.04.2020 16:58:14
2
51
Ей мазньоч, ай ходи с джипката пак да раздаваш милиони. Егати управника братче, пълен олигофрен мазен. Помияр мръсен.
15.
Часът удари
01.04.2020 16:51:10
5
55
И по турско робство не е имало такова чудо!
14.
Scrooge McDuck
01.04.2020 16:44:16
8
49
Абе що не се Еб@те. Някой от нас имат работа в чужбина. Не стига, че в Бургас ги внесохте. Да сънародници. Ами поставете ги веднага под карантина ама не удома. Повече власт няма да помиришете и с тези действия озлобявате хората още повече.
13.
Забравих кой съм.Шегичка!
01.04.2020 16:38:07
5
57
Еха!Два месеца ще си спим в къщи и така от глад ще заспим за вечни времена.Бойко, кукувица ли ти е изпила акъла?
12.
Петър
01.04.2020 16:29:41
6
41
"Мерките", които въведохте са причина!
Точно за това Парламента трябва да отхвърли предложението.
11.
Хахахахахахахахаха
01.04.2020 16:27:28
4
65
Няма такива нагледци, 3 месеца извънредно положение и ши на карат пак да си плащаме хахахахахахахахаха хахахахахахахахаха хахахах е бахти простия народ дето сме
10.
01.04.2020 16:27:03
5
46
"НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ИЗЯЖДА ЗЕЛНИКА ,ЛУД Е ТОЗИ КОЙТО МУ ГО РАЗРЕШАВА" !! ПРЕДИ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИЯТА, СЕ НА "МУТРАНЯТА" ! "Последният, да изгаси лампата..."
9.
80 %
01.04.2020 16:25:04
4
73
От народа живее месец за месец е тоя нашия ши ма кара 3 месеца да си седя у нас, абе въшки ние да не сме като вас наядени да имаме заделени пари, хубу че не си плащам осигоровките от 4 години че да имам скатани 10 бона
8.
Искам
01.04.2020 16:22:46
1
48
Абе тея политици що не ги хваща короната бре
7.
До 3
01.04.2020 16:22:26
4
43
Ей промит мозък
6.
Услади му се
01.04.2020 16:20:27
6
101
Това беше ясно като бял ден.
Ние мислещите го очаквахме,
както знаем, че дори и да му дадат още 1 месец, после ще поиска още и още
Хареса му да е султан.
Обаче да му кажа, че обикновените хора не сме съгласни, щото умрелите от глад ще станат много повече от умрелите от короната
5.
Бичето
01.04.2020 16:20:18
5
75
Още един месец парите са без обществени търгове ...
Малеее далаверка
4.
Do 3
01.04.2020 16:19:40
5
66
Еи тъп тъй тъй ши умираме може ли пък да си седа в къщи и да умирам
3.
333
01.04.2020 16:18:23
120
16
По-добре извънредно положение, отколкото да умираме като мухи!!
Хора, стойте си вкъщи, по улиците пълно с народ. Не знам какво трябва да стане да се дисциплинирате?
2.
Вв
01.04.2020 16:16:18
12
80
Ей тъп кой ши плаща сметките
1.
Asas
01.04.2020 16:15:45
13
88
Абе дайте му на боцко извънредно положение до края на мандата да може да си дръпне милиардите кредит и да се успокои вече. И ще видите тогава ,че случайно няма да има никакви болни и всичко ще се оправи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори